Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Sep 5, 2010 #46 نوشته شده توسط phoenixx: اگه بازی نیومده پس gamespot چرا بهش 8 داده؟؟؟ بیشتر... فکر کنم اون به نسخه Arcade بازی هست که روی Live اومده بود.
نوشته شده توسط phoenixx: اگه بازی نیومده پس gamespot چرا بهش 8 داده؟؟؟ بیشتر... فکر کنم اون به نسخه Arcade بازی هست که روی Live اومده بود.
Persian Creed همه تنها میمیرند کاربر سایت Sep 5, 2010 #47 اعصاب زامبی ها کپکام را نداریم :d میریم همون L4D بازی میکنیم حسش بیشتره:d
Mλjid کاربر سایت Sep 16, 2010 #50 به به چه شود دم این کپکام گرم ما که دانلود نمیتونستیم بکنیم گذاشته تو خود دیسک بازی رو:d
PouяiД Blue is the Colour Gold User Sep 16, 2010 #51 نوشته شده توسط TCSCELL: فقط نینجا کم بود که اونم اضافه شد!! بیشتر... نميدونم كپكام چش شده دوست داره به همه بازيا گند بزنه
نوشته شده توسط TCSCELL: فقط نینجا کم بود که اونم اضافه شد!! بیشتر... نميدونم كپكام چش شده دوست داره به همه بازيا گند بزنه
pedram_sad کاربر سایت Sep 18, 2010 #52 بالاخره لینک های بازی leak شد free تو abgx هم ثبت شد ببینیم چی از اب در میاد
Gholamishop کاربر سایت Sep 19, 2010 #53 سلام ، بازی زیبایی از آب در اومد هرچند سکوت و آرامش اول بازی خیلی گیجم کرد فکر نمیکردم بازی این جور شوتر و اکشن ، اولش اینقده سرد و بی روح باشه پی نوشت : تو سایت ما هم قرار گرفته !
سلام ، بازی زیبایی از آب در اومد هرچند سکوت و آرامش اول بازی خیلی گیجم کرد فکر نمیکردم بازی این جور شوتر و اکشن ، اولش اینقده سرد و بی روح باشه پی نوشت : تو سایت ما هم قرار گرفته !
A.T.HELLBOY کاربر سایت Sep 19, 2010 #55 نوشته شده توسط farhadssss: توپخونه اورده؟كسي خبر نداره؟ بیشتر... باید اوورده باشه
гадюка کاربر سایت Sep 19, 2010 #56 سلام.ما هم بازی کردیم.گرافیک بازی نسبت به نسخه اول بهتر شده.سلاحای بازی هم متنوع تر شده.در کل بازی خوبیه.
سلام.ما هم بازی کردیم.گرافیک بازی نسبت به نسخه اول بهتر شده.سلاحای بازی هم متنوع تر شده.در کل بازی خوبیه.
RezaXus Silence کاربر سایت Sep 19, 2010 #58 من همین الان از توپخونه خریدم. بازی جالبی هستش تنوع سلاحاش هم خیلی زیاده.
hitman rocker کاربر سایت Sep 19, 2010 #59 خوب همه می دونیم بازی سلاحاش متنوع تره!!!!! می دونیم گرافیکش هم بهتر شده!!!!!!!! بی زحمت اگه میشه یکی یه نیمچه نقدی از بازی بزاره، ممنون می شیم.
خوب همه می دونیم بازی سلاحاش متنوع تره!!!!! می دونیم گرافیکش هم بهتر شده!!!!!!!! بی زحمت اگه میشه یکی یه نیمچه نقدی از بازی بزاره، ممنون می شیم.
mehdi-psp کاربر سایت Sep 19, 2010 #60 منم امروز از توپخونه بازی را گرفتم و نیم ساعتی هم بازی کردم . نسبت به نسخه قبلی بهتر شده چه از نظر داستانی و چه از نظر گرافیک .
منم امروز از توپخونه بازی را گرفتم و نیم ساعتی هم بازی کردم . نسبت به نسخه قبلی بهتر شده چه از نظر داستانی و چه از نظر گرافیک .