Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

بچه ها برای شما هم جاهای شلوغ افت فریم داره؟من با آخرین تنظیمات و پایینترین تنظیمات هم افت فریم داشتم
من درجاهای شلوغ خیلی افت فریم ندارم اما یه ذره دارم رمم 4 گزافیک 1
اینم مشخصات کامل:دی
i391713_7.PNG

اگه عکس کامل نی refresh کنین

:-o یا خدا امکان نداره ! من از face-off بازی یک تریلر دانلود کردم ! دیدم افت فریم داره و افت فریمو با عدد نشون میده !
woooooooooow
واقعا ؟!
من اصلا فریم تغییری نمیکنه ، گرافیک 480gtx هست ؟!

کارت گرافیک منم 285 GTX هست اما افت فریم دارم توی جاهای شلوغ.اصلا بازی خیلی بد پورت شده والا من که کرایسس رو با 1920 1080 با آنتی آلیاژینگ 16Q با افت فریم کم بازی میکنم این بازی ه عددی نیست منتظرم انویدیا درایور جدید بیرون بده شاید مشکلات حل شد.همه افت فریم دارن من بازیو با 800 600 بازی کردم همه تنظیمات هم OFF کردم بازم افت فریم داشت

راستی بچه ها نرم افزاری هست که مثلا گیم پد رو برای بازیهای Metro 2033 یا بازیهای اکشن شناسایی کنه آخه گزینه کنترل نداره توی این بازیها.(البته ببخشیدا با موضوع تاپیک بیربط شد)

Last edited by a moderator:
راستی بچه ها نرم افزاری هست که مثلا گیم پد رو برای بازیهای Metro 2033 یا بازیهای اکشن شناسایی کنه آخه گزینه کنترل نداره توی این بازیها.(البته ببخشیدا با موضوع تاپیک بیربط شد)

برنامه Xpadder رو استفاده کن عالیه.

کارت گرافیک منم 285 GTX هست ----------- من بازیو با 800 600 بازی کردم همه تنظیمات هم OFF کردم بازم افت فریم داشت
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
مگه میشه ؟!:)):)):)):))
=========
دوستان ولی گرافیک بازی واقعا افتضاح هست ... حرکات زامبی ها هم که اصلا واقعی نیست ... داستان جالبه ... ژانر ترسناک رو نباید به این بازی بدن چون واقعا اصلا یدک نمیکشه ...

دوستان ولی گرافیک بازی واقعا افتضاح هست ... حرکات زامبی ها هم که اصلا واقعی نیست ... داستان جالبه ... ژانر ترسناک رو نباید به این بازی بدن چون واقعا اصلا یدک نمیکشه ...
گرافیک بازی بالانس شده و در کل خوبه...شما مگه چند تا زامبی واقعی تو زندگی دیدی؟...بله داستان تا حدودی جالبه...این بازی ژانر ترسناک جدی نیست بلکه به نوعی با طنز همراهه و دیدیم که خوبم کشیده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or