روی نقشه اگه نگاه کنی یه جاهایی هست با آیکون S.یعنی چی ؟!!!!!!!:d
دست شویی جای سیو هست ؟!!!!!!!!!!!!!:d:d:d:d
دست شویی ـش کجاست ؟
برای اینکه Zombrex رو به خورده Katie بدی باید بین ساعت 7 تا 8 صبح این کارو بکنی. بقیه ساعات نمیتونی. با دکمه E هم این کارو میکنه.آقا اين زامريكس رو وقتي مي گيرم بايد با چه دكمه اي به خورد اون بچه بدم !؟
راستي اين يارو چقدر كند ميدوه !! چجوري ميشه سرعتش رو بيشتر كرد !؟
auto save هم كه نداره بازي !!! بايد دو ساعت دنبال توالت بگرديم !!!
همون هایی که بابابزرگشون کنسول رو اختراع کرده( منظورم به هیچ شخص خاصی نیست) و تا حرف بزنی راجع بهش برات میان بالا و آماج فحش و توهین و ناسزا قرار می گیری چون به این بازی بسیار با گرافیک با داستان مهیج وحشتناک خنده زا گفتی آشغال و بهشون بر خورده همون بعضی ها رو می گم.( کنسولی های 2 آتیشه )
دوستان عزیز برای افزایش سرعت دویدن چاک باید levelتون رو افزایش بدید.بهترین کار برای این کار نجات افراد هست.برای اینکه Zombrex رو به خورده Katie بدی باید بین ساعت 7 تا 8 صبح این کارو بکنی. بقیه ساعات نمیتونی. با دکمه E هم این کارو میکنه.
سرعتش از این بیشتر نمیشه باید تحمل کنی. Auto Save هم نداره متاسفانه باید هی دنبال خلا بگردی بازیرو سیو کنی.:d
دوستان عزیز برای افزایش سرعت دویدن چاک باید levelتون رو افزایش بدید.بهترین کار برای این کار نجات افراد هست.
آقا خواهشا یه مقدار مراعات کنید. تاپیک داره به بیراهه میره.اگه می خوای بحث کنسول رو وسط بکشی برو تو تاپیک خودش .
اگه فن pc هستی از بازی های کنسول چرا تعریف می کنی .
این واژه ی به گند کشیدن رو هم به کار نبر مگه هرکسی نظرش رو اعلام می کنه حالا محافظ کاری نباشه و تند جواب بده باید اینطوری راجع بهش حرف بزنی .یا این وری باش یا اون وری .
من به همه ی بازی ها گیر الکی نمیدم ولی راجع بازی pc حرفمیزنم نه کنسول .این یکی هم پورت افتضاح بوده و به هر حال pc شده پس راجع بهش نظرم رو گفتم . من همه چیز رو به چالش می کشم کسی دوست نداره نخونه .
همون halo reach از نزدیک دیدم و بازی کردم فریم هاش رو دیدی؟ اگه ندیدی برو حداقل گیم پلی رو بگیر ببین . سیستم کاورگیری بازی چه ربطی داره به کنسول ؟ اونا رو خود سازنده ها طراحی می کنن به پلت فرم خاص ارتباط نداره .
من اولین نفری بودم که شاید توایران بازی divinity 2 رو تموم کردم وقتی که هیچ دمو و گیم پلی ازش نبود باسه راهنمایی و تازه باسه دانلود تو اینترنت بود . DRAGON AGEدر این حدا نیست .
وقتی من به DETAIL DISTANCE گیر دادم به نسخه X360 بود که خودم از نزدیک دیده بودم .ولی کلا چه PC چه کنسول با اینکه باید گرافیک PC بالاتر می بود که هست و جز این هم انتظاری نمی رفت اما گیم پلی هر دو و محتواش یکیه اینو که دیگه نمیشه انکار کرد . این بازی FUN هست و درون مایه اون زامبی کشی افراطی از نوع خنده داره . احتیاجی به گیر دادن به کنسول و تاپیک زدن نیست .
من حتی تو تاپیک خودشون هم کنسولشون رو تحقیر کردم درسته می خواستن ترورم کنن اما حرفم رو زدم.
بله من همون DARKWISH قدیم هستم و الان این ورژن جدیدم هست
فکر کنم شما هم یکی از همون 2 آتیشه هاش باشید .
اگه می خوای بحث کنسول رو وسط بکشی برو تو تاپیک خودش .
اگه فن pc هستی از بازی های کنسول چرا تعریف می کنی .
این واژه ی به گند کشیدن رو هم به کار نبر مگه هرکسی نظرش رو اعلام می کنه حالا محافظ کاری نباشه و تند جواب بده باید اینطوری راجع بهش حرف بزنی .یا این وری باش یا اون وری .
من به همه ی بازی ها گیر الکی نمیدم ولی راجع بازی pc حرفمیزنم نه کنسول .این یکی هم پورت افتضاح بوده و به هر حال pc شده پس راجع بهش نظرم رو گفتم . من همه چیز رو به چالش می کشم کسی دوست نداره نخونه .
همون halo reach از نزدیک دیدم و بازی کردم فریم هاش رو دیدی؟ اگه ندیدی برو حداقل گیم پلی رو بگیر ببین . سیستم کاورگیری بازی چه ربطی داره به کنسول ؟ اونا رو خود سازنده ها طراحی می کنن به پلت فرم خاص ارتباط نداره .
من اولین نفری بودم که شاید توایران بازی divinity 2 رو تموم کردم وقتی که هیچ دمو و گیم پلی ازش نبود باسه راهنمایی و تازه باسه دانلود تو اینترنت بود . DRAGON AGEدر این حدا نیست .
وقتی من به DETAIL DISTANCE گیر دادم به نسخه X360 بود که خودم از نزدیک دیده بودم .ولی کلا چه PC چه کنسول با اینکه باید گرافیک PC بالاتر می بود که هست و جز این هم انتظاری نمی رفت اما گیم پلی هر دو و محتواش یکیه اینو که دیگه نمیشه انکار کرد . این بازی FUN هست و درون مایه اون زامبی کشی افراطی از نوع خنده داره . احتیاجی به گیر دادن به کنسول و تاپیک زدن نیست .
من حتی تو تاپیک خودشون هم کنسولشون رو تحقیر کردم درسته می خواستن ترورم کنن اما حرفم رو زدم.
بله من همون DARKWISH قدیم هستم و الان این ورژن جدیدم هست
فکر کنم شما هم یکی از همون 2 آتیشه هاش باشید .