Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

یعنی چی ؟!!!!!!!:d
دست شویی جای سیو هست ؟!!!!!!!!!!!!!:d:d:d:d
دست شویی ـش کجاست ؟
روی نقشه اگه نگاه کنی یه جاهایی هست با آیکون S.
اونها توالتشه. هم خودتو راحت می کنی هم بازیرو.:d

راستی بچه ها توجه کردین که این دختره Stacy قیافش چقدر شبیه Megan Fox هست.
من که اینطور فکر می کنم.:d
ایول.:d

دوست من که میگید چشمم رو باز کنم یا پدر بزرگم کنسول ساخته.محض اطلاع نه پدر بزرگ بنده زنده است نه بنده کنسول دارم.
یه پی سی درب و داغون دارم که هر از چند گاهی که بیکار میشم یه گیمی روش نصب میکنم شما زیاد به اظهارات بنده خرده نگیر.برو یه سایتی پیدا کن که همه هم عقیده شما باشند و مخالف شما نظر ندند.تو این مدت کمی که اینجا عضو شدم پستهای شمارو همه جا میبینم که با همه کل کل میکنید.
گرافیک از نظر من عالی بود چرا؟چون شما دموی E3 که روی کنسول PS3 بود رو دیدید و انتظار دارید برای پی سی هم با همون گرافیک بیاد.مطمئناً نمیاد،حالا شما بشین از کنسول و پی سی بد بگو از این بازی و اون بازی بد بگو.

من از این بازی لذت بردم و پشیمون هم نیستم.برای دومین بار هم دارم بازی رو تموم میکنم.خوبیش این هست که فعلاً همینطور لول و Ability های جدید میده.

حداقل بهترین پورتی بود که اخیراً شاهدش بودم.بهتر از دارک سایدرز و استاروارز !

GAMERSINA جان بله فکر میکنم کلاً تو جاهای شلوغ کمی افت فریم پیدا میکنید.مخصوصاً وقتی مدت زیادی پای بازی بشینید .من که مجبور شدم بعد از 4 ساعت بازی سیستم رو ری استارت کنم.

پایدار باشید

• Like
Reactions: GAMERSINA
آقا اين زامريكس رو وقتي مي گيرم بايد با چه دكمه اي به خورد اون بچه بدم !؟
راستي اين يارو چقدر كند ميدوه !! چجوري ميشه سرعتش رو بيشتر كرد !؟
auto save هم كه نداره بازي !!! بايد دو ساعت دنبال توالت بگرديم !!!

آقا اين زامريكس رو وقتي مي گيرم بايد با چه دكمه اي به خورد اون بچه بدم !؟
راستي اين يارو چقدر كند ميدوه !! چجوري ميشه سرعتش رو بيشتر كرد !؟
auto save هم كه نداره بازي !!! بايد دو ساعت دنبال توالت بگرديم !!!
برای اینکه Zombrex رو به خورده Katie بدی باید بین ساعت 7 تا 8 صبح این کارو بکنی. بقیه ساعات نمیتونی. با دکمه E هم این کارو میکنه.
سرعتش از این بیشتر نمیشه باید تحمل کنی. Auto Save هم نداره متاسفانه باید هی دنبال خلا بگردی بازیرو سیو کنی.:d

همون هایی که بابابزرگشون کنسول رو اختراع کرده( منظورم به هیچ شخص خاصی نیست) و تا حرف بزنی راجع بهش برات میان بالا و آماج فحش و توهین و ناسزا قرار می گیری چون به این بازی بسیار با گرافیک با داستان مهیج وحشتناک خنده زا:)) گفتی آشغال و بهشون بر خورده همون بعضی ها رو می گم.( کنسولی های 2 آتیشه )

Darkwish جان شما همون Darkwish نیستی که به Dragon Age میگفتی مزخرف !؟ و میگفتی Divine Divinity 2 کلا ازش بهتر هست !
والا من هرچی پست از شما دیدم که همین بوده ، دری وری گفتن به کنسولها و الکی گیر دادن به بازی ها !
شمایی که گیر دادی به این بازی توی کدوم بازی دیدی توی Distance View انقدر کارکتر باشه ؟!
با جزییات خوب !؟
به خدا زشته میاید تاپیک رو به گند می کشید !
شما یه بازی به من نشون بده که بهش گیر الکی نداده باشی !
می خوای به کنسول گیر بدی یه تاپیک بزن هرچی دلت می خواد توش بنویس !
بنده خودم فن PC هستم !
ولی وقتی یه شاهکارایی مثل RDR یا MGS یا Halo رو می بینم به خودم اجازه نمیدم به Platform هاش بگم آشغال ، چون گیمرم و بزرگی گیم رو درک میکنم ! ;) الان خیلی از بازی های PC سیستم کاور گیریشون از کجا اومد ؟! GeOW می دونم شما هم چون GeOw بازی کنسولی بود وقتی پورت شد اصلا طرفش نرفتی ! ;)
--------
بازی خیلی فان ـه خداییش ! :))
مخصوصا این Light Saber :))
خیلی فاز میده این زامبی کشی ! البته خیلی این سیوش رو اعصابه ! لول آپشم اگه می شد دستی کرد بهتر بود !
به من که کلا فاز داد ! :x

برای اینکه Zombrex رو به خورده Katie بدی باید بین ساعت 7 تا 8 صبح این کارو بکنی. بقیه ساعات نمیتونی. با دکمه E هم این کارو میکنه.
سرعتش از این بیشتر نمیشه باید تحمل کنی. Auto Save هم نداره متاسفانه باید هی دنبال خلا بگردی بازیرو سیو کنی.:d
دوستان عزیز برای افزایش سرعت دویدن چاک باید levelتون رو افزایش بدید.بهترین کار برای این کار نجات افراد هست.

دوستان عزیز برای افزایش سرعت دویدن چاک باید levelتون رو افزایش بدید.بهترین کار برای این کار نجات افراد هست.

بابا این سوسول بازیا چیه ؟! باور کن من لول 20 ام ولی سرعت Chuck هیج فرقی نکرده !
مهندس Molana بهترین را اینه که یک ویلچر برداری ! باور کن سرعتش چند برابر میشه !

اگه می خوای بحث کنسول رو وسط بکشی برو تو تاپیک خودش .
اگه فن pc هستی از بازی های کنسول چرا تعریف می کنی .
این واژه ی به گند کشیدن رو هم به کار نبر مگه هرکسی نظرش رو اعلام می کنه حالا محافظ کاری نباشه و تند جواب بده باید اینطوری راجع بهش حرف بزنی .یا این وری باش یا اون وری .
من به همه ی بازی ها گیر الکی نمیدم ولی راجع بازی pc حرفمیزنم نه کنسول .این یکی هم پورت افتضاح بوده و به هر حال pc شده پس راجع بهش نظرم رو گفتم . من همه چیز رو به چالش می کشم کسی دوست نداره نخونه .
همون halo reach از نزدیک دیدم و بازی کردم فریم هاش رو دیدی؟ اگه ندیدی برو حداقل گیم پلی رو بگیر ببین . سیستم کاورگیری بازی چه ربطی داره به کنسول ؟ اونا رو خود سازنده ها طراحی می کنن به پلت فرم خاص ارتباط نداره .
من اولین نفری بودم که شاید توایران بازی divinity 2 رو تموم کردم وقتی که هیچ دمو و گیم پلی ازش نبود باسه راهنمایی و تازه باسه دانلود تو اینترنت بود . DRAGON AGEدر این حدا نیست .
وقتی من به DETAIL DISTANCE گیر دادم به نسخه X360 بود که خودم از نزدیک دیده بودم .ولی کلا چه PC چه کنسول با اینکه باید گرافیک PC بالاتر می بود که هست و جز این هم انتظاری نمی رفت اما گیم پلی هر دو و محتواش یکیه اینو که دیگه نمیشه انکار کرد . این بازی FUN هست و درون مایه اون زامبی کشی افراطی از نوع خنده داره . احتیاجی به گیر دادن به کنسول و تاپیک زدن نیست .
من حتی تو تاپیک خودشون هم کنسولشون رو تحقیر کردم درسته می خواستن ترورم کنن اما حرفم رو زدم.

بله من همون DARKWISH قدیم هستم و الان این ورژن جدیدم هست ;)

فکر کنم شما هم یکی از همون 2 آتیشه هاش باشید .

این واژه ی به گند کشیدن رو هم به کار نبر مگه هرکسی نظرش رو اعلام می کنه حالا محافظ کاری نباشه و تند جواب بده باید اینطوری راجع بهش حرف بزنی .یا این وری باش یا اون وری .
من به همه ی بازی ها گیر الکی نمیدم ولی راجع بازی pc حرفمیزنم نه کنسول .این یکی هم پورت افتضاح بوده و به هر حال pc شده پس راجع بهش نظرم رو گفتم . من همه چیز رو به چالش می کشم کسی دوست نداره نخونه .
همون halo reach از نزدیک دیدم و بازی کردم فریم هاش رو دیدی؟ اگه ندیدی برو حداقل گیم پلی رو بگیر ببین . سیستم کاورگیری بازی چه ربطی داره به کنسول ؟ اونا رو خود سازنده ها طراحی می کنن به پلت فرم خاص ارتباط نداره .
من اولین نفری بودم که شاید توایران بازی divinity 2 رو تموم کردم وقتی که هیچ دمو و گیم پلی ازش نبود باسه راهنمایی و تازه باسه دانلود تو اینترنت بود . DRAGON AGEدر این حدا نیست .
وقتی من به DETAIL DISTANCE گیر دادم به نسخه X360 بود که خودم از نزدیک دیده بودم .ولی کلا چه PC چه کنسول با اینکه باید گرافیک PC بالاتر می بود که هست و جز این هم انتظاری نمی رفت اما گیم پلی هر دو و محتواش یکیه اینو که دیگه نمیشه انکار کرد . این بازی FUN هست و درون مایه اون زامبی کشی افراطی از نوع خنده داره . احتیاجی به گیر دادن به کنسول و تاپیک زدن نیست .
من حتی تو تاپیک خودشون هم کنسولشون رو تحقیر کردم درسته می خواستن ترورم کنن اما حرفم رو زدم.

آقا خواهشا یه مقدار مراعات کنید. تاپیک داره به بیراهه میره.
اگه حرفی دارین تو پروفایل بگید.

از کدوم دو آتیشه هاش !؟
من درست میبینم ! شمایی که میگی همه چیزو به چالش میکشی با چشم باز و منطق به چالش بکش نه با چشم بسته و ...
اگه شما گیمر باشی هیچ وقت اینطوری رفتار نمیکنی !
من نه PS3 دارم نه X360 ولی غار نشین نیستم که ندیده باشم !
Halo Reach رو بازی نکردم ولی جلوم بازیش کردن ، یه بازی مثل MGS4 یه شاهکار بود، من فن SC هستم همیشه هم سر این دوتا بازی جنگ هست ، ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم MGS رو زیر سوال ببرم یا PS3 رو یا هر چیز دیگه !
اگه طرفدار چیزی هستی درست ازش دفاع کن با منطق !
نمونش همون DA به نظر من شما کلا می خوای نظر خودت رو بقبولونی به بقیه !
اونی هم که گفتم تاپیک رو به گند کشیدی !
فقط یه بار برو پست هات رو بخون !
----
دیگه این بحث رو ادامه نمیدم ، چون وقتی از یکی منطقش رو بگیرن ، بحث باهاش فایده نداره !
----
از مدیرا و یوزر های محترمم به خاطر این پستم پوزش می طلبم ! :">

والا ما که دی وی دی بازی رو داخل رام دستگاه قرار دیدیم، اتوران بازی با رنگ سبز شرکت انویدیا بالا اومد و زیرش یه چیزایی نوشته بود که جلب نظر میکرد : ما (کمپانی کپکام)سازندگان بازی با کمپانی انویدیا همکاری کرده و توانسته ایم جدید ترین تکنولوژی رو از نظر بصری و تکنیکی برای شما به ارمغان بیاوریم .... خب بازی نصب شد و من اجراش کردم ... داخل بازی شده و تنظیمات گرافیکی را تا حد ممکنه بالا بردم ..کنترل شخصیت بازی رو به دست گرفته و حدود 1 ساعت بازی کردم.
گرافیک بازی بسیار عالی و نرم بود ( نورپردازی،سایه زنی،افکت های تصویر و فیزیک محیطی بازی در حد قابل قبولی بود).
از نطر کنترل مشکلی نبود و دکمه ها کاملا با کیبورد منطبق بود و حتی نامی از دکمه های کذایی 360 نیست (ABXY).
گرافیک و کنترل بازی کاملا یه سر و گردن از هم نوعان کنسولی خود بالاتر است.(من که نسخه کنسولی بازی رو هم دیدم و حالم اینجوری شد :-&).
بازی به هیچ وجه پورت نیست و کاملا بر اساس یه کامپیوتر به روز ساخته شده است !!! خواهشا گیر الکی ندهید، بروید و سیستم هایتان رو ارتقا دهید .
حیف که بازی دی ایکس 11 رو پشتیبانی نمیکنه.=((:(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or