Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

دوستان من یه سوال دارم :
بازی در کل میارزه ؟
یه سوال دیگه : ؟
بازی اکشن هست یا ترسناک ؟! (تکراری و خسته کننده که نیست ؟)

دوستان من یه سوال دارم :
بازی در کل میارزه ؟
یه سوال دیگه : ؟
بازی اکشن هست یا ترسناک ؟! (تکراری و خسته کننده که نیست ؟)
به نظر من ارزش 2000تومن پول رو هم نداره.
یه بازی اکشن با گرافیک داغون، گیم پلی بیخود و داستان چرت و البته به شدت خسته کننده با لودینگهای زیاد.
من خودم حتی نتونستم نیم ساعت بازی کنم از سیستمم پاکش کردم.اگه دوست داری زامبی بکشی، برو سراغ l4d2 که هم گرافیک بالاتری داره هم زامبیاش با جزئیات داغون میشن و .....

تو بازی نوشته که استفاده میکنه اما کلید Home رو که بزنی چیزی نمیاد.احساس میکنم از کرک بازی باشه.
در ضمن نظرات متفاوته.بعضی خوششون نیومد بعضی خوششون اومد.همونطور که قبلاً هم نظرم رو در مورد بازی گفتم ، این رو هم اضافه میکنم.بازی خسته کننده نیست.یعنی با اینکه باید در هر دقیقه 1000 زامبی بکشی اما به دلیل تنوع مکان ها،اسلجه ها،لباس ها و صد البته داستان بازی خسته کننده نمیشه.

هرچند داستان کمی(خیلی کم) ضعیف کار شده.اما گرافیک عالیست ،هر چند سیستم بنده نکشید اما با تنظیمات متوسط در حد عالی اجرا کرد.افت فریم در بازی کم دیده میشه.برخی مواقع برای من در بین 1000 زامبی با افت فریم مواجه میشد.

اما در کل این رو گفتم و باز هم میگم.حتی بی ارزش ترین بازی تا ده هزار تومان هم می ارزه،دیگه سه چهار هزار تومان پولی نیست که آدم دلش بسوزه چرا بازی خریده یا چرا کیم بستی نخریده.

پایدار باشید

دوستان ...
من اکانت ساختم ، اکنت آفلاین مشکلی هم از windows live messenger ندارم ، اما بازی سیو نمیکنه .

دوستان ...
من اکانت ساختم ، اکنت آفلاین مشکلی هم از windows live messenger ندارم ، اما بازی سیو نمیکنه .
باید بری تو "دست به اب" تا سیو کنه:d
هرچند داستان کمی(خیلی کم) ضعیف کار شده.اما گرافیک عالیست ،هر چند سیستم بنده نکشید اما با تنظیمات متوسط در حد عالی اجرا کرد.افت فریم در بازی کم دیده میشه.برخی مواقع برای من در بین 1000 زامبی با افت فریم مواجه میشد.
گرافیکش خوبه:eek:؟ به حق چیزای ندیده...

کسانی که به این میگن گرافیک خوب شاید به تازگی توهم از بعضی ها بهشون سرایت کرده .:))
گرافیک که رسما داغونه ....:d
اما تکراری بودن که همینطور ... یه خورده خسته کننده است ....
اما من فقط به خاطر داستان بازی میخوام تموم کنمش ...
چون از فیلم های وسط بازی خوشم اومده ، داستان خوبی داره .... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or