Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

باید بری تو این مسیر Dead Rising 2\data\controls خودت دکمه ها رو تغییر بدی.
کلا چون بازی های مشترک بین pc و xbox زیاد هست, داشتن یک دسته سیم دار xbox بشدت توصیه میشه. ;)

خدا لعنت کنه این کنسول بی پدر مادر مایکروسافت رو با این گیم های آبکی :-&همون بهتر اصلا هیچ کدومش PC نشه .:-q
از تریلری که از XBOX دیدم معلوم بود چه مزخرفی خواهد شد . زامبی کشی خنده آور و تهوع آور نه ترسناک و دلهره آور .

CONSOLE :gunner::gunner::gunner::gunner:

آخرین ویرایش:
به نظر من بازی خیلی خوبی هست خوب اینم سبکیه اگه شماره یک رو بازیکردبودید میفهمیدید که بازی بد یعنی چی شماره دوش خیلی بهتر شده و به یکبارتمومکردنش خوبه

خدا لعنت کنه این کنسول بی پدر مادر مایکروسافت رو با این گیم های آبکی :-&همون بهتر اصلا هیچ کدومش PC نشه .:-q
از تریلری که از XBOX دیدم معلوم بود چه مزخرفی خواهد شد . زامبی کشی خنده آور و تهوع آور نه ترسناک و دلهره آور .

CONSOLE :gunner::gunner::gunner::gunner:
این چرت وپرتا چیه هی میگی پشت سر هم؟
خوب بازی نکن.
تازه کسی نگفت این بازی دلهره آوره.
این جور هم که پیش میره تا چند وقت دیگه آرزوی همین پورت ها رو میکنی.

این چرت وپرتا چیه هی میگی پشت سر هم؟
خوب بازی نکن.
تازه کسی نگفت این بازی دلهره آوره.
این جور هم که پیش میره تا چند وقت دیگه آرزوی همین پورت ها رو میکنی.
عزیز چرا بی احترامی می کنی به نظر مردم)x ایشون نظرشون را در راجب پورت کردن بازی گفتند.
خواب دوست عزیزمون راست میگه دیگه بازی را بد پورت کرده اند.:>
من هم بازی دوست دارم ولی اگه قرار باشه که بازی بد پورت شده باشه و حتی دکمه ها رانشه تعقیر داده . زیاد جالب نیست.

عجب بازیه توپیه من که خیلی خوشم اومد.فقط یه چیزی من زامبرکس اولی رو پیدا کردم دادم به دختره به ساعت خودش نصف روز گذشت با احتساب اینکه بازی تو سه روز انجام میشه به ساعت ما می شه حدود 3 ساعت.یعنی واقعا بازی اینقدر زود تموم می شه یا من اشتباه حساب کردم؟

من نسخه x360 رو دانلود کردم؛ بازی خیلی خوبی هست مثل شماره یکش. ولی مشکلش loading های اعصاب خوردکن و افت فریم جاهایی هست که زامبی‌ها زیاد هستن.
نسخه PC چه جوریه؟ این مشکلات رو نداره؟

من نسخه x360 رو دانلود کردم؛ بازی خیلی خوبی هست مثل شماره یکش. ولی مشکلش loading های اعصاب خوردکن و افت فریم جاهایی هست که زامبی‌ها زیاد هستن.
نسخه PC چه جوریه؟ این مشکلات رو نداره؟
بازی لودینگ زیاد داره ولی خیلی طولانی نیستن، افت فریم هم من تاحالا ندیدم. حتی جاهایی که زامبی زیاد هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or