Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

دوباره شروع نکیندا ! هنوز بازی نیومده گندش نکنید . این هم ی بازی پورت شده ی دیگه از کنسول زباله ای مایکروسافت بیشتر نیست . بله شما حتما می تونید بازی کنید دوست عزیز . اصلا این بازی ها ی کنسولی در این حدا نیستن .:-&

داره رکورد کرک سازی ASII رو هم میشکونه .
حداقل اون کرک بتا داد برای این هیچ کاری نکردند ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظرتون با اين سيستم :
vga: 4870 1gb gddr5
cpu: core2 duo e8400 3ghz
ram:4 gb
ميتونم بدون افت بازي كنم؟؟؟؟؟؟؟:x
خيلي مهمه

بله دوست عزیز میتونی به راحتی این بازی رو اجرا کنی.در ضمن عنوانهای کپکام که برای PC عرضه میشه یه سرو گردن از نسخه کنسولی بالاتره و این مهم بودن PC برای کپکام رو میرسونه.اگرم با تاخیر عرضه میکنه بعضی از عناوینشو لا اقل یه فرقی داره با نسخه کنسولیش.

• Like
Reactions: GAMERSINA
دوباره شروع نکیندا ! هنوز بازی نیومده گندش نکنید . این هم ی بازی پورت شده ی دیگه از کنسول زباله ای مایکروسافت بیشتر نیست . بله شما حتما می تونید بازی کنید دوست عزیز . اصلا این بازی ها ی کنسولی در این حدا نیستن .:-&
دوست عزیز چرا اینقدر خشن شدی؟
یه مقدار زیاد با تعصب شدین. بازیهای زیادی هستن که از رو کنسول به PC پورت شدن و اتفاقا از نسخه کنسولی هم بهتر شدن.
نمونش همین Resident Evil 5 که واقعا نسخه PCــش فوق العاده بود.

دوست عزیز چرا اینقدر خشن شدی؟
یه مقدار زیاد با تعصب شدین. بازیهای زیادی هستن که از رو کنسول به PC پورت شدن و اتفاقا از نسخه کنسولی هم بهتر شدن.
نمونش همین Resident Evil 5 که واقعا نسخه PCــش فوق العاده بود.

RE5 پورت از روی کنسول نبود و جریانش کاملا با بازیهای دیگه جداس.احتمالا رو 1080p بازی کردی که متوجه اختلاف فاحششون روی pc شدی.خیلی خیلی گرافیکش روی pc بالاس.ای کاش همه بازیها تفاوت PC و کنسولش اینقدر زیاد بود.

من الان بازی با نسخه Clone DVD با کرک Skidrow اجراش کردم.
البته تو ایکس باکس رفته بودم فقط برای تست!:d

کرک:

http://www.mediafire.com/?1xm6ynbcojvag3c
سلام
دوست عزیز مثل نسخه ایکس باکسش مشکلاتی مثل افت فریم و لودینگهای طولانی داره یا نه؟
چون این دو مشکلش رو ایکس باکس واقعا عذاب آور.

سلام
دوست عزیز مثل نسخه ایکس باکسش مشکلاتی مثل افت فریم و لودینگهای طولانی داره یا نه؟
چون این دو مشکلش رو ایکس باکس واقعا عذاب آور.

لودینگ طولانی ما که تو کنسول ندیدیم

بازی تا دو ساعت دیگه به تمام شهر ها ارسال میکنم

از یک کنسول کذایی دیگه چه انتظاری دارید وقتی که تو بیشتر بازی هاش از detail distance پشتیبانی نمی کنه به خصوص در این بازی که انگار انتهای تصویر ی تابلوی نقاشی بی کیفیت و مات قرار گرفته و یا اینکه از texture های بی کیفیت در اون استفاده شده که حالتون رو بد می کنه .

در کل وقتی عنوانی رو انحصاری یا کلا فقط برای کنسول درست می کنن و وقتی که می بینن چه گندی زدن و فن های خودشون هم اون بازی رو مزخرف می دونن اینجاست که میان و pc رو هدف قرار میدن و اون رو pc می کنن .

در حقیقت dead rising یک زامبی کشی تفریحی برای اونهایی که می خوان در کنار استفاده از ابزارآلات با مزه در کشتن زامبی ها بعضی جاها این ابزار و وسایل رو با هم ادغام کنن و ازش یک وسیله جدید بسازن و حالا این وسیله رو به طرف زامبی پرتاب کنن و با این کا ر هم زامبی ازبین بره و هم لذتی که از این کار به شخص بازی کننده القا میشه در این بازی به طور واضحی قابل مشاهدست .ابزاری از قبیل چتر صندلی نوک تیز مداد و هر چی که در صحنه هست میشه برای اینکار استفاده کرد .

بازی تم وحشتناک و دلهره آور نداره و بیشتر تم کارتونی و خنده دار و بازی گوشانه داره و خیلی ها به بهانه دیدن ی اکشن به تمام معنا مثلا مثل بازی رزیدنت اویل رفتن و بازی رو خریدن بازی که در تمام مدت دلهره ی نزدیک شدن زامبی ها به شما در طول بازی همراه شما بود اما در این بازی شما نه تنها دلهره ای از اون ها ندارید بلکه شور و شوق کشتن اون ها با وسایل مختلفی هست که در اختیارتون قرار داده شده .

این نقدی بود که بنده از روی نسخه x360 این بازی دادم . اما امیدوارم حداقل در نسخه pc گرافیک بالا به کمک این داستان بی سر و ته بیاد و کمی اوون رو جذاب تر کنه .

سلام . من بازی رو نصب کردم و کرک داخل پوشه SkidRow رو هم ریختم و فایل مربوط به MSVCR100.DLL Error رو رو هم ریختم ولی وقتی کلیک میکنم برم تو بازی همین اولش کرش میکنه و ارور میده و می پره بیرون . این آخرین کرکی رو که مجتبی جان گذاشتن رو بریزم مشکلم حل میشه ؟ ویندوزم 7 هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or