کاربران محترم اینجا تاپیک بازی مربوطه هستش نه جایگاه لعنت و نفرین وطلسم برای کنسول یا شرکتی خاص(لطفا رعایت کنید)
نظر دادن یا ندادن سایر کاربر ها به شما ارتباطی پیدا نمیکنه.بعضی ها که اصلا در کل این تاپیک یک پست هم ندارن و اصلا نه نسخه کنسولی این بازی رو دیدن و نه pc رو خواهشا همچین اضهار نظرهایی نکنن چون به جز اسپم پراکنی کاردیگه ای انجام نمیدن .اگر فقط 5 دقیقه از نسخه کنسول رو از نزدیک دیده بودن و یا pc این بازی رو داشتن می فهمیدن که منشا این بازی که همون کنسول هست لایق لعنت و خیلی بیشتر از این هاست
نظر دادن یا ندادن سایر کاربر ها به شما ارتباطی پیدا نمیکنه.
در ضمن اینکه من نسخه کنسولی رو دیدم یا ندیدم هم به شما ارتباطی پیدا نمیکنه( احتمالا فقط شما میتونید ببینید)
من صرفا بک جمله خبری به زبان شیوای فارسی گفتم (دربرگیرنده قوانین سایت). حالا یا درکش براتون سخت هست یا کلا دوست دارید تاپیک رو منحرف کنید و با همه کل کل کنید!
والا شما یه جمله ودرخواست ساده رو نقل قول کردید و اسپم دادید .اونوقت من رو متهم به اسپم دادن میکنید.
علت اینکه بنده توی این تاپیک تا حالا پست ندادم هم نمونه اش همین پست شماست.
بنده به عنوان یک کاربر سعی کردم تاپیک منحرف نشه .از اینجا به بعد امیدوارم مدیران رسیدگی کنند
علم غیب داری که میدونی بازی نکرده؟شما اصلا نه نسخه کنسولی رو دیدی و نه خود بازی رو .پس وقتی هیچی ندیدی نیا و توهمات خودت رو اینجا بگو .علت اینکه اصلا پستی ندادی هم همینه چون چیزی نداشتی بگی .در ضمن کل کل کردن خیلی خوبه در صورتی که طرف مقابل هم حرفی باسه گفتن داشته باشه و گفتگوی مفیدی ایجاد بشه .من با خیلی ها کل کل می کنم شاید با مدیر سایت هم کل کل کنم اما وقتی هیچ اطلاعی از هیچی ندارم و فقط اسم ی چیزی رو شنیدم نمیام راجع بهش صحبت کنم .
نظر دادن یا ندادن سایر کاربر ها به شما ارتباطی پیدا نمیکنه.
در ضمن اینکه من نسخه کنسولی رو دیدم یا ندیدم هم به شما ارتباطی پیدا نمیکنه( احتمالا فقط شما میتونید ببینید)
من صرفا بک جمله خبری به زبان شیوای فارسی گفتم (دربرگیرنده قوانین سایت). حالا یا درکش براتون سخت هست یا کلا دوست دارید تاپیک رو منحرف کنید و با همه کل کل کنید!
والا شما یه جمله ودرخواست ساده رو نقل قول کردید و اسپم دادید .اونوقت من رو متهم به اسپم دادن میکنید.
علت اینکه بنده توی این تاپیک تا حالا پست ندادم هم نمونه اش همین پست شماست.
بنده به عنوان یک کاربر سعی کردم تاپیک منحرف نشه .از اینجا به بعد امیدوارم مدیران رسیدگی کنند
سلام بر هر دو اساتید ودوستان قدیم خودمشما اصلا نه نسخه کنسولی رو دیدی و نه خود بازی رو .پس وقتی هیچی ندیدی نیا و توهمات خودت رو اینجا بگو .علت اینکه اصلا پستی ندادی هم همینه چون چیزی نداشتی بگی .در ضمن کل کل کردن خیلی خوبه در صورتی که طرف مقابل هم حرفی باسه گفتن داشته باشه و گفتگوی مفیدی ایجاد بشه .من با خیلی ها کل کل می کنم شاید با مدیر سایت هم کل کل کنم اما وقتی هیچ اطلاعی از هیچی ندارم و فقط اسم ی چیزی رو شنیدم نمیام راجع بهش صحبت کنم .
يه داستان آبكي داره ولي خود بازي خييلي خيليي با حال وسرگرم كنندست ، اين خرسي ها رو ميكنيم تو كله زامبيا اين شكلي ميشن :بچه ها این بازی داستان هم داره یا فقط بزن و بکش هستش !؟
ابتدا بگم اینجا محل بحث راجع به بازی های pc هست .پس نباید از کنسول حرف زد و تعریف داد . پس خلافش درسته که ازش بشه انتقاد کرد .
به هیچ وجه این بازی رو نخرید . پولتون رو تو جوب آب نریزید . ارزش نداره . ی پورت افتضاح دیگه از کنسول مزخرفه . مرگ بر کنسول .)x(منشا پیدایش تمامی بازیها کنسول بوده .اصلا اگر کسی به اون ها توهین کنه دیگه هیچی . نه از این خبرها نیست امروز روز pc هرچی بدبختی می کشه از سر همین کنسول هاست .هر عنوانی ابتدا باسه کنسول میاد . خیلی هاش با ی پورت مزخرف pc میشن .خیلی هاش رو اول برای pc میسازن بعد وسطش فلان شرکت میاد انحصارش می کنه باسه کنسول .
این یکی هم یک نمونه بارزی از این مسئله شده .