Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

کاربران محترم اینجا تاپیک بازی مربوطه هستش نه جایگاه لعنت و نفرین وطلسم برای کنسول یا شرکتی خاص(لطفا رعایت کنید)

بعضی ها که اصلا در کل این تاپیک یک پست هم ندارن و اصلا نه نسخه کنسولی این بازی رو دیدن و نه pc رو خواهشا همچین اضهار نظرهایی نکنن چون به جز اسپم پراکنی کاردیگه ای انجام نمیدن .اگر فقط 5 دقیقه از نسخه کنسول رو از نزدیک دیده بودن و یا pc این بازی رو داشتن می فهمیدن که منشا این بازی که همون کنسول هست لایق لعنت و خیلی بیشتر از این هاست

بعضی ها که اصلا در کل این تاپیک یک پست هم ندارن و اصلا نه نسخه کنسولی این بازی رو دیدن و نه pc رو خواهشا همچین اضهار نظرهایی نکنن چون به جز اسپم پراکنی کاردیگه ای انجام نمیدن .اگر فقط 5 دقیقه از نسخه کنسول رو از نزدیک دیده بودن و یا pc این بازی رو داشتن می فهمیدن که منشا این بازی که همون کنسول هست لایق لعنت و خیلی بیشتر از این هاست
نظر دادن یا ندادن سایر کاربر ها به شما ارتباطی پیدا نمیکنه.
در ضمن اینکه من نسخه کنسولی رو دیدم یا ندیدم هم به شما ارتباطی پیدا نمیکنه( احتمالا فقط شما میتونید ببینید)
من صرفا بک جمله خبری به زبان شیوای فارسی گفتم (دربرگیرنده قوانین سایت). حالا یا درکش براتون سخت هست یا کلا دوست دارید تاپیک رو منحرف کنید و با همه کل کل کنید!
والا شما یه جمله ودرخواست ساده رو نقل قول کردید و اسپم دادید .اونوقت من رو متهم به اسپم دادن میکنید.
علت اینکه بنده توی این تاپیک تا حالا پست ندادم هم نمونه اش همین پست شماست.
بنده به عنوان یک کاربر سعی کردم تاپیک منحرف نشه .از اینجا به بعد امیدوارم مدیران رسیدگی کنند

در ضمن اینکه من نسخه کنسولی رو دیدم یا ندیدم هم به شما ارتباطی پیدا نمیکنه( احتمالا فقط شما میتونید ببینید)
من صرفا بک جمله خبری به زبان شیوای فارسی گفتم (دربرگیرنده قوانین سایت). حالا یا درکش براتون سخت هست یا کلا دوست دارید تاپیک رو منحرف کنید و با همه کل کل کنید!
والا شما یه جمله ودرخواست ساده رو نقل قول کردید و اسپم دادید .اونوقت من رو متهم به اسپم دادن میکنید.
بنده به عنوان یک کاربر سعی کردم تاپیک منحرف نشه .از اینجا به بعد امیدوارم مدیران رسیدگی کنند

شما اصلا نه نسخه کنسولی رو دیدی و نه خود بازی رو .پس وقتی هیچی ندیدی نیا و توهمات خودت رو اینجا بگو .علت اینکه اصلا پستی ندادی هم همینه چون چیزی نداشتی بگی .در ضمن کل کل کردن خیلی خوبه در صورتی که طرف مقابل هم حرفی باسه گفتن داشته باشه و گفتگوی مفیدی ایجاد بشه .من با خیلی ها کل کل می کنم شاید با مدیر سایت هم کل کل کنم اما وقتی هیچ اطلاعی از هیچی ندارم و فقط اسم ی چیزی رو شنیدم نمیام راجع بهش صحبت کنم .

شما اصلا نه نسخه کنسولی رو دیدی و نه خود بازی رو .پس وقتی هیچی ندیدی نیا و توهمات خودت رو اینجا بگو .علت اینکه اصلا پستی ندادی هم همینه چون چیزی نداشتی بگی .در ضمن کل کل کردن خیلی خوبه در صورتی که طرف مقابل هم حرفی باسه گفتن داشته باشه و گفتگوی مفیدی ایجاد بشه .من با خیلی ها کل کل می کنم شاید با مدیر سایت هم کل کل کنم اما وقتی هیچ اطلاعی از هیچی ندارم و فقط اسم ی چیزی رو شنیدم نمیام راجع بهش صحبت کنم .
علم غیب داری که میدونی بازی نکرده؟

سلام بر هر دو اساتید ودوستان قدیم خودم
واقعا از هر دو شما بعید هست که:-o:-o سر یک بازی این طور به جون هم بیفتین و کل کل کنید .
هر چند که دوستی شما سابقه خیلی طولانی دارد.:x:x
دوستان من شما که خود از گیمر های قدیم وبا سابقه هستید.و خود من به شخصه نظر هر دو شما را قبول دارم :d
خواهشن بحث در باره نسخه کنسولی بازی را متوقف کنید.:x

ا

واقعا جالبه!
من میگم تو تاپیکی ربطی به کنسول نداره.نیایید به فلان کنسول و فلان شرکت فحش و نفرین و ... بدید( در صورت نیاز یه تاپپیک بزن کاربر محترم وکلیه انرژی درونیت رو اونجا خالی کن).همین نه گفتم بازی خوب هست نه گفتم بد. نمی دونم کجای این صحبت هضمش سخت هست.اصلا هر چی دوست دارید بگید.برعکس ایشون هیچ به علاقه ای به کل کل ندارم.(از نحوه صحبت کردن ایشون هم معلومه اسپمر کیه!). .بنده به کسی متوسل نشدم .هر جایی قانونی داره
امیدوارم مدیران زودتر رسیدگی کنند

ابتدا بگم اینجا محل بحث راجع به بازی های pc هست .پس نباید از کنسول حرف زد و تعریف داد . پس خلافش درسته که ازش بشه انتقاد کرد .

به هیچ وجه این بازی رو نخرید . پولتون رو تو جوب آب نریزید . ارزش نداره . ی پورت افتضاح دیگه از کنسول مزخرفه . مرگ بر کنسول .)x(منشا پیدایش تمامی بازیها کنسول بوده .اصلا اگر کسی به اون ها توهین کنه دیگه هیچی . نه از این خبرها نیست امروز روز pc هرچی بدبختی می کشه از سر همین کنسول هاست .هر عنوانی ابتدا باسه کنسول میاد . خیلی هاش با ی پورت مزخرف pc میشن .خیلی هاش رو اول برای pc میسازن بعد وسطش فلان شرکت میاد انحصارش می کنه باسه کنسول .

این یکی هم یک نمونه بارزی از این مسئله شده .

ابتدا بگم اینجا محل بحث راجع به بازی های pc هست .پس نباید از کنسول حرف زد و تعریف داد . پس خلافش درسته که ازش بشه انتقاد کرد .

به هیچ وجه این بازی رو نخرید . پولتون رو تو جوب آب نریزید . ارزش نداره . ی پورت افتضاح دیگه از کنسول مزخرفه . مرگ بر کنسول .)x(منشا پیدایش تمامی بازیها کنسول بوده .اصلا اگر کسی به اون ها توهین کنه دیگه هیچی . نه از این خبرها نیست امروز روز pc هرچی بدبختی می کشه از سر همین کنسول هاست .هر عنوانی ابتدا باسه کنسول میاد . خیلی هاش با ی پورت مزخرف pc میشن .خیلی هاش رو اول برای pc میسازن بعد وسطش فلان شرکت میاد انحصارش می کنه باسه کنسول .

این یکی هم یک نمونه بارزی از این مسئله شده .

شما کی بن میشی ما یه نفسی بکشیم اینجا؟

هومم بازی جالبی بود.
با توجه به اینکه نسخه اول رو بازی نکرده بودم به نظرم خوب اومد.
فقط مشکل اینجا بود که در یک شب تا صبح(دیشب) بازی رو با لول 16 تموم کردم.
یا بازی کوتاه بود یا من متوجه گذر زمان نشدم.
آخرش هم که در خماری گذاشت و صد در صد نسخه سومی هم وجود داره.
به نظرم گرافیک خوب بود و گیم پلی روون.اما با برخی آیتم ها به خوبی نمیشد کار کرد.
به طور مثال یکی از شمشیرها خیلی وقت رو تلف میکرد.
نکته دیگه هم اینه که لول گرفتن خیلی سخت بود.یعنی PP پوینت ها رو باید با بدبختی میگرفتید .
به نظرم نسبت به باقی پورتها بهتر بود.مخصوصاً تنظیمات گرافیک زیادی داشت و از دارک سایدر
خیلی سرتر بود.(البته نه از بازی بلکه از نظر پورت)

به هر حال ارزش یکبار پلی کردن رو داشت اما نمیدونم دوباره این بازی رو اجرا میکنم یا نه!

پایدار باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or