Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
مگه میشه ؟!:)):)):)):))
=========
دوستان ولی گرافیک بازی واقعا افتضاح هست ... حرکات زامبی ها هم که اصلا واقعی نیست ... داستان جالبه ... ژانر ترسناک رو نباید به این بازی بدن چون واقعا اصلا یدک نمیکشه ...

گرافیک افتضاحه ؟! توی IGN به گرافیک 7.5 داده . و گفته شکل زامبی ها خوبه . فقط خون ها بده .

دوستان ولی گرافیک بازی واقعا افتضاح هست ... حرکات زامبی ها هم که اصلا واقعی نیست ... داستان جالبه ... ژانر ترسناک رو نباید به این بازی بدن چون واقعا اصلا یدک نمیکشه ...
بازی با این همه جزئیات رو برای اینکه بیش از حد افت فریم نداشته باشه نمیتونن خیلی سطح بالا روی انیمیشن تک تک آبجکتها کار کنند.

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
مگه میشه ؟!:)):)):)):))
=========

تا حالا پیش خودت فک کردی اگه این بازی گرافیک Crysis داشت اونوقت چی میشد؟=))

تا حالا پیش خودت فک کردی اگه این بازی گرافیک Crysis داشت اونوقت چی میشد؟=))

هیچی عزیزم ! اول فن CPU باز میشد ! شولپ Cpu اجکت میکرد !

Ram هات میزدن تو سرو کله ی هم :دی

گرافیکتم خود کشی میکرد ! :))

فریم ریتتم به احتمال زیاد منفی بود ، بازی از آخر شروع میشد میومد اول :دی !

با سلام
میخواستم بپرسم اون مرحله که اسمش LOST هست چه کار باید بکنم همونجا که یه زنه بالای یه کیوسکه چه کار باید بکنم. ببخشید نمیدونستم چه جوری باید به صورت مخفی پیام بدم

با سلام
میخواستم بپرسم اون مرحله که اسمش LOST هست چه کار باید بکنم همونجا که یه زنه بالای یه کیوسکه چه کار باید بکنم. ببخشید نمیدونستم چه جوری باید به صورت مخفی پیام بدم

باید اول اون مرد کابوی که شاتگان داره و تو همون محوطه هستش رو ببری خونه امن بعد بیای سراغ زنه و زنه رو ببری خونه امن

دوستان دستم به دامنتون ! كمك ! :
من نميتونم زامبركس پيدا كنم يه جاش رسيدم كيتي زامبركس ميخواد ولي من نميدونم چه جوري و از كجا ميشه زامبركس پيدا كرد اگه يه توضيح بدين ممنون ميشم.

من نميتونم زامبركس پيدا كنم يه جاش رسيدم كيتي زامبركس ميخواد ولي من نميدونم چه جوري و از كجا ميشه زامبركس پيدا كرد اگه يه توضيح بدين ممنون ميشم.

1. ببین اگه steven ( این یک بازمانده است ) نمرده ببرش safe house
2. شرمنده اسمش رو نمیدونم ولی توی نقشه سمت راست ( تا خر برو سمت راست ! ) یک کازینو وجود داره . وسط کازینو نقطه ی (ببین از نقطه خیلی بزرگتره ) سیاه بزرگه . برو اونجا و از جعبه ها برو بالا .

• Like
Reactions: pedramstalker

برای اینکه زامبرکس بگیری باید بری مکانهایی که با $ مشخص شده زامبرکس بخری که 25 هزار دلاره . اگه پول نداری برو تو کازینوها دستگاههای ATM هستند برو داغونشون کن بهت هر کدوم 2 یا 3 هزار تا پول میده

من بازی رو تا آخر رفتم هر کی گیر کرده بگه بهش کمک کنم

• Like
Reactions: pedramstalker
اقا من بازی رو نصب کردم موقعی که میخواد بیاد بالا برنامه game for windows live رو باز میکنه اما چون من به اینترنت دسترسی ندارم هی ارور میده و بازی بالا نمیاد چکار باید بکنم؟

اقا من بازی رو نصب کردم موقعی که میخواد بیاد بالا برنامه game for windows live رو باز میکنه اما چون من به اینترنت دسترسی ندارم هی ارور میده و بازی بالا نمیاد چکار باید بکنم؟
شما برای اجرای بازیها نیاز به اکانت آفلاین(local profile) دارید نه آنلاین...آموزشش اینجا هست.

شما برای اجرای بازیها نیاز به اکانت آفلاین(local profile) دارید نه آنلاین...آموزشش اینجا هست.

با تشکر از شما دوست عزیز اما مشکل من اینه که اصلا تو بازی نمیره رو فایل اجرایی که کلیک میکنم ویندوز لایو میخواد به اینترنت وصل بشه اینو چه کنم

با تشکر از شما دوست عزیز اما مشکل من اینه که اصلا تو بازی نمیره رو فایل اجرایی که کلیک میکنم ویندوز لایو میخواد به اینترنت وصل بشه اینو چه کنم
خوب دلیلش چیه؟؟
میخود برنامه رو آپدیت کنه یا مشکل خاص دیگه ای داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or