:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
مگه میشه ؟!
=========
دوستان ولی گرافیک بازی واقعا افتضاح هست ... حرکات زامبی ها هم که اصلا واقعی نیست ... داستان جالبه ... ژانر ترسناک رو نباید به این بازی بدن چون واقعا اصلا یدک نمیکشه ...
بازی با این همه جزئیات رو برای اینکه بیش از حد افت فریم نداشته باشه نمیتونن خیلی سطح بالا روی انیمیشن تک تک آبجکتها کار کنند.دوستان ولی گرافیک بازی واقعا افتضاح هست ... حرکات زامبی ها هم که اصلا واقعی نیست ... داستان جالبه ... ژانر ترسناک رو نباید به این بازی بدن چون واقعا اصلا یدک نمیکشه ...
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
مگه میشه ؟!
=========
دوستان ولی گرافیک بازی واقعا افتضاح هست ... حرکات زامبی ها هم که اصلا واقعی نیست ... داستان جالبه ... ژانر ترسناک رو نباید به این بازی بدن چون واقعا اصلا یدک نمیکشه ...
تا حالا پیش خودت فک کردی اگه این بازی گرافیک Crysis داشت اونوقت چی میشد؟
با سلام
میخواستم بپرسم اون مرحله که اسمش LOST هست چه کار باید بکنم همونجا که یه زنه بالای یه کیوسکه چه کار باید بکنم. ببخشید نمیدونستم چه جوری باید به صورت مخفی پیام بدم
دوستان دستم به دامنتون ! كمك ! :
من نميتونم زامبركس پيدا كنم يه جاش رسيدم كيتي زامبركس ميخواد ولي من نميدونم چه جوري و از كجا ميشه زامبركس پيدا كرد اگه يه توضيح بدين ممنون ميشم.
دوستان دستم به دامنتون ! كمك ! :
من نميتونم زامبركس پيدا كنم يه جاش رسيدم كيتي زامبركس ميخواد ولي من نميدونم چه جوري و از كجا ميشه زامبركس پيدا كرد اگه يه توضيح بدين ممنون ميشم.
خوب دلیلش چیه؟؟با تشکر از شما دوست عزیز اما مشکل من اینه که اصلا تو بازی نمیره رو فایل اجرایی که کلیک میکنم ویندوز لایو میخواد به اینترنت وصل بشه اینو چه کنم