خوب بعید هم نیست که از کزک باشه به هر حال دوستمون کرک سالم به همراه توضیحاتش رو توی این پست گذاشته امتحان کن.مشکل اینه که میخواد به اینترنت کانکت بشه برای خوده من هم عجیبه چون من قبلم راهت بودم با ویندوز لایو میرفتم تو بازی یه اکانت افلاین میساختم و بازی میکردم حالا شاید مشکل کرک باشه اگه کسی کرک خوب دلره لطفا بزاره
دوست عزیز اون نوشته ها مربوط به پایان غم انگیز بازی میشه و خلاصشون بشرح زیر هست:فقط دوستان اگه تمومش کردن اون متن های آخر بازی رو میشه ترجمشو بزارن.
فقط يك نكته براي من مجهوله، اونم اينكه اگر به دختر بچه زامبركس نميرسيد در طول بازي چي ميشد !
تمام ماموریت های اصلی خط می خوردند و دیگه نمی تونستی داستان اصلی رو ادامه بدی.و فقط میتونتی برای خودت ول بگردی:d.خب دكتر !!!! :d
منظورم اينه در روند بازي چه تاثيري ايجاد ميشد !!!
تمام ماموریت های اصلی خط می خوردند و دیگه نمی تونستی داستان اصلی رو ادامه بدی.و فقط میتونتی برای خودت ول بگردی:d.
اگه این 3 روز هم تموم کنی یه Cut Scene نشون میده که دستگیرت می کنند و یه تیر می خوان تو سرت خالی کنند:d.(دختر به این خوبی گناه داره چرا میخوای بکشیش:d.)
ok :d آه از اون لحاظ !خب دكتر !!!! :d
منظورم اينه در روند بازي چه تاثيري ايجاد ميشد !!!
اگه به TK زامبرکس ندی یه پایان قشنگ اما غم انگیز برات رغم میخوره که من تعریف نمیکنم تا خودت بازی کنی و ببنی; اینجوری کیفش بیشتره