Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

مشکل اینه که میخواد به اینترنت کانکت بشه برای خوده من هم عجیبه چون من قبلم راهت بودم با ویندوز لایو میرفتم تو بازی یه اکانت افلاین میساختم و بازی میکردم حالا شاید مشکل کرک باشه اگه کسی کرک خوب دلره لطفا بزاره

مشکل اینه که میخواد به اینترنت کانکت بشه برای خوده من هم عجیبه چون من قبلم راهت بودم با ویندوز لایو میرفتم تو بازی یه اکانت افلاین میساختم و بازی میکردم حالا شاید مشکل کرک باشه اگه کسی کرک خوب دلره لطفا بزاره
خوب بعید هم نیست که از کزک باشه به هر حال دوستمون کرک سالم به همراه توضیحاتش رو توی این پست گذاشته امتحان کن.

هومم یه کار دیگه هم احتمالاً میتونی بکنی.
اول یک بار ویندوز لایو رو پاک کن و دوباره نصب کن و بعد در یک بازی دیگه که نیاز
به ویندوز لایو اره یک اکانت آفلاین بساز و بیا بیرون.
وارد بازی دِد رایزینگ شو ،احتمالاً درست میشه.اگر نه مشکل از نصب بودن یا
نبودن ویندوز لایو نیست.

پایدار باشید

بلاخره تمومش کردم.
عجب بازیی بود.تاحالا این همه امکانات ندیده بودم توی یه بازی.من که بهش 9 میدم.
آخرشم فوق العاده بود.:((
فقط دوستان اگه تمومش کردن اون متن های آخر بازی رو میشه ترجمشو بزارن.

بالاخره من هم این بازی رو تموم کردم و باید بگم واقعا بازی فوق العاده ای بود. گرافیک بازی برای یک بازی پورت شده واقعا عالی و روون بود و من اصلا افت فریمی(حتی در صحنه های شلوغ) نداشتم ، شخصیت های اصلی و Boss ها واقعا فوق العاده زیبا طراحی شده بودند ، آیتم ها و تکستچر های محیط هم همه خوب و واقعی طراحی شده بودند و به نظرم تنها مشکلش به زامبی ها ، افکت خون و یه سری موارد کوچک دیگه مربوط میشد.
صداگزاری شخصیت ها هم واقعا عالی بود و موزیک های متالی که در هنگام درگیری با Boss ها پخش میشد براحتی جای خالی موزیک پس زمینه بازی رو پر میکرد. داستان بازی هم شاید از نظر خیلی ها ضعیف باشه اما بنظرم با توجه به سبک بازی خیلی خوب کار شده بود و هر Boss ــی بعد از کشته شدن یه تراژدی زیبا بوجود میاورد ; مخصوصا اون دو تا دختر دوقلو که خیلی روی من تاثیر گذاشت. قابلیت تصمیم گیری هم پایان های متفاوتی برای بازی رقم میزد ، بازی چند پایان متفاوت داره که خوشبختانه من تونستم بهترین پایان رو برای اولین بار که بازی میکردم تجربه کنم.
فقط دوستان اگه تمومش کردن اون متن های آخر بازی رو میشه ترجمشو بزارن.
دوست عزیز اون نوشته ها مربوط به پایان غم انگیز بازی میشه و خلاصشون بشرح زیر هست:
توی اونها اعلام میشه که چاک بعنوان قهرمان و نجات دهنده بازماندگان معرفی میشه و Stacy هم سرپرستی دخترش رو بعهده میگیره و آمریکا هم Fortune City رو بمباران آتش میکنه و همه زامبی ها رو از بین میبره و در پایان میگه که Chuck یا توسط زامبی ها به قتل رسید یا در بمباران به قتل رسید یا از یک راه ناشناخته فرار کرد و سرنوشت دقیقی ازش معلوم نمیشه!
پایان بهترش اینجوریه:
اگه قبل از نابود کردن Sulivan به TK یک Zombrex تزریق کنید دیگه تبدیل به زامبی نمیشه و وقتی که چاک هلیکوپتر رو میاره دیگه Stacy و دخترش رو نمیبینه و وقتی از بازمانده ها در مورد اونا میپرسه هیچکس خبری ازشون نداره. چاک برمیگرده به Safe House و کوله پشتی دخترش رو روی زمین پیدا میکنه ، در این لحظه اسامی سازندگان نشون داده میشه و مثل اینه که بازی تموم شده اما بعد از اسامی یه مرحله جدید باز میشه و TK با بیسیم از چاک میخواد بیاد و Stacy و دخترش رو نجات بده و در قبال اینکار از چاک میخواد که براش چند تا وسیله مختلف از مکان های مختلف جمع کنه و بیاره و در نهایت چاک میره پیش محل برگزاری مسابقه Terror Is Reality و TK اون رو با یک وسیله برقی بیهوش میکنه و از پا از سقف آویزونش میکنه ، Stacy و دخترش هم از یک طناب جدا در کنار چاک آویزون میشن و TK هم میخواد که Stacy و دخترش رو بیاره پایین تا خوراک زامبی ها بشن اونوقت چاک از طناب بالا میکشه و به قسمت بالایی میره و TK هم به دنبالش میاد ، اینجا تمام آیتم های چاک از بین رفته و شما باید با استفاده از آیتم های محیط با اون مبارزه کنید در پایان وقتی TK میمیره چاک دخترش و Stacy رو نجات میده و خیلی خوب و خوش به خونشون برمیگردن و به نظر خودم این بهترین پایانش بود.
در ضمن اینو بگم که من تمام ماموریت های اضافی و فرعی بازی رو هم با موفقیت انجام دادم و حتی نذاشتم یه نفر از بازماندگان شهر از بین بره;)

• Like
Reactions: mehdy.z
من نمیدونم چطوری این بازی رو ندیده گرفته بودم. فکر کردم بدرد نمیخوره و نرفتم. ولی جدیدا تمومش کردم و باید بگم یکی از بهترین بازی هایی که تاحالا رفتمه. بینظیره. چون یک بازی نو و جدیدیه و بعد از اون همه FPS این خیلی حال داد. متفاوت بود. یک کم یاد فیلم Mist افتادم. خیلی شبیه بود.

فقط يك نكته براي من مجهوله، اونم اينكه اگر به دختر بچه زامبركس نميرسيد در طول بازي چي ميشد !

یعنی واقعا مجهول بود؟! خوب میمرد دیگه!

پ.ن: ببخشید تاپیک 4 ماه قبل رو بالا آوردم ولی باید نظرمو میگفنم وگرنه میترکیدم! :d

آخرین ویرایش:
خب دكتر !!!! :d
منظورم اينه در روند بازي چه تاثيري ايجاد ميشد !!!
تمام ماموریت های اصلی خط می خوردند و دیگه نمی تونستی داستان اصلی رو ادامه بدی.و فقط میتونتی برای خودت ول بگردی:d.
اگه این 3 روز هم تموم کنی یه Cut Scene نشون میده که دستگیرت می کنند و یه تیر می خوان تو سرت خالی کنند:d.(دختر به این خوبی گناه داره چرا میخوای بکشیش:d.)

تمام ماموریت های اصلی خط می خوردند و دیگه نمی تونستی داستان اصلی رو ادامه بدی.و فقط میتونتی برای خودت ول بگردی:d.
اگه این 3 روز هم تموم کنی یه Cut Scene نشون میده که دستگیرت می کنند و یه تیر می خوان تو سرت خالی کنند:d.(دختر به این خوبی گناه داره چرا میخوای بکشیش:d.)

من زنده گذاشتمش :d
فقط كنجكاو بودم چي ميشد اگه ميمرد :d

خب دكتر !!!! :d
منظورم اينه در روند بازي چه تاثيري ايجاد ميشد !!!
ok :d آه از اون لحاظ !

راجع به پایان بازی :

راستی بازی چند تا پایان داشت ؟!! من زامبولیکس رو به TK دادم که زامبی نشه و آخرش هم رفتم کیتی و اون زنه رو نجات دادم. یعنی اگه زامبولیکس رو به TK نمیدادیم زامبی میشد ؟!

اگه دو تا پایان داشته باشه که حتما دوباره میرم. میارزه!

آخرین ویرایش:
راستی بازی چند تا پایان داشت ؟!! من زامبولیکس رو به TK دادم که زامبی نشه و آخرش هم رفتم کیتی و اون زنه رو نجات دادم. یعنی اگه زامبولیکس رو به TK نمیدادیم زامبی میشد ؟!
بله تازه فقط یکی نداره و 6-7 تا داره ، که البته اونا خیلی فرعی هستند ، مثلا اگه توی سه روز زمانی که داری هیچ کاری نکنی و فقط ول بگردی پلیس روز آخر بازداشتت میکنه و اینم میشه یه پایان.
اگه به TK زامبرکس ندی یه پایان قشنگ اما غم انگیز برات رغم میخوره که من تعریف نمیکنم تا خودت بازی کنی و ببنی; اینجوری کیفش بیشتره.

اگه به TK زامبرکس ندی یه پایان قشنگ اما غم انگیز برات رغم میخوره که من تعریف نمیکنم تا خودت بازی کنی و ببنی; اینجوری کیفش بیشتره
اون پایان داغون بود:d خیلی غیر طبیعی بود.یادمه استیسی و کیتی و چاک از آسانسور میان بیرون در حالی که آسانسور خالی بود. یک ثانیه بعد چاک برمیگرده اما آسانسور پره زامبی:d.کلا من با این آسانسوراش مشکل داشتم:d.

نقل قول : بله تازه فقط یکی نداره و 6-7 تا داره ، که البته اونا خیلی فرعی هستند ، مثلا اگه توی سه روز زمانی که داری هیچ کاری نکنی و فقط ول بگردی پلیس روز آخر بازداشتت میکنه و اینم میشه یه پایان.
اگه به TK زامبرکس ندی یه پایان قشنگ اما غم انگیز برات رغم میخوره که من تعریف نمیکنم تا خودت بازی کنی و ببنی; اینجوری کیفش بیشتره.
6-7 تا !! پس اینی که من رفتم ظاهرا بهترین پایان بودش. من کلا با پایان های غم انگیز مشکل دارم! ولی به هر حال میرم. تازه level 30 هستم. ظاهرا تا 50 level میشه رفت بالا.
کفرم در اومد که چرا به TK اون زامبروکس رو دادم!! ایندفعه نمیدم بهش :d

سلاح هایی که میشه ساخت تمومی ندارن!! معرکست.
آهنگ های راکی که توی بازی و آخرش میزد رو کسی میتونه یه لینک دانلود گیر بیاره؟! خیلی قشنگ بودن.

آخرین ویرایش:
موافقم ، یه آهنگی که موقع مبارزه با اون دلقکه که زنش مرده بود(:d) پخش میشد واقعا عالی بود.
اون آهنگی هم که وقتی نوشته های Casting رو نشون میداد و خیلی ریتم تندی داشت عالی بود اما من نتونستم جایی گیر بیارمش ، اگه کسی اونو داره لطفا آپلود کنه تا فیض ببریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or