DeadRising 2 SoundTrack--Leon Bell(OverTime Credits)موافقم ، یه آهنگی که موقع مبارزه با اون دلقکه که زنش مرده بود(:d) پخش میشد واقعا عالی بود.
اون آهنگی هم که وقتی نوشته های Casting رو نشون میداد و خیلی ریتم تندی داشت عالی بود اما من نتونستم جایی گیر بیارمش ، اگه کسی اونو داره لطفا آپلود کنه تا فیض ببریم.
موافقم ، یه آهنگی که موقع مبارزه با اون دلقکه که زنش مرده بود(:d) پخش میشد واقعا عالی بود.
اون آهنگی هم که وقتی نوشته های Casting رو نشون میداد و خیلی ریتم تندی داشت عالی بود اما من نتونستم جایی گیر بیارمش ، اگه کسی اونو داره لطفا آپلود کنه تا فیض ببریم.
من قبلا با یه بازی دیگه اینجوری شده بودم. گزینه ی Skip نداره ؟! واسه من داشت.بچه ها من با بازی مشکل دارم... بعد از نصب بازی وقتی می خوام وارد بازی بشم یه صفحه باز می شه که برای games for windows live هست و نمی زاره وارد بازی بشم.... ممنون می شم از کمکتون....
دستت درد نکنه این عالی بود اما فکر کنم اون آهنگی که من دنبالش هستم یکی دیگه بود اون آهنگی که بعد از پایان بد خوب بازی پخش میشه فکر کنم این بود که شما گذاشتی ولی من منظورم اون آهنگه بود که بعد از پایان غم انگیز بازی پخش میشد.
آره خودشه:d کلا هر باسش خودش یه تراژدی بزرگ بود!همونی که اسمش Slappy بود دیگه ؟! آره. یا موقع نبرد با اون سرآشپزه که آدم ها رو میپخت (!!) هم یه آهنگ میزد که اون هم عالی بود.
جه عجب یه نفر رو دیدیم که فن بازیه!نمیدونم که چرا این بازی تو ایران اصلا طرفدار نداره.دوستان اون لینک دوم رپیدشری که بالا گذاشتم رو دانلود کنید. تمام آهنگ هایی که تو Credits میزنه به اضافه چند تا آهنگ boss battle رو داره. آهنگ terror is reality رو انگار خود کنجی اینافونه (سازنده ی بازی) ساخته!
پایان بد بازی رو هم دیدم وقتی که زامبروکس رو به TK ندیم. خیلی غم انگیز بود بابا اشکم در اومد ...
فکر کنم پایان های اصلی همین دو تا باشن که اونو بدی بهش یا ندی. پایان های دیگش رو یه جا خوندم زیاد جالب نبودن.
اولین باره که از یه بازی خسته نمیشم. میخوام باز سوم هم برمش. چون هنوز خیلی چیزها رو کشف نکردم. واقعا معرکست. بازی به دلیل زمانی بودن شما رو پای مانیتور میحکوب میکنه و اصلا گذشت زمان در دنیای واقعی رو متوجه نمیشید. به طوری که من ساعت اتاقم رو نگاه کردم دیدم هست 7 ولی نمیدونستم 7 صبح هست یا 7 شب !!!!! اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم. به دلیل این بود که اون ساعت بازی رو زمان خودم ملاک قرار دادم و زمان دنیای واقعی رو یادم رفت! :d اصلا رفته بودم تو بازی!!
بچه ها میشه یه کمکی بکنید...بچه ها من با بازی مشکل دارم... بعد از نصب بازی وقتی می خوام وارد بازی بشم یه صفحه باز می شه که برای games for windows live هست و نمی زاره وارد بازی بشم.... ممنون می شم از کمکتون....
بسیار چرت