Dead Rising 2 | PC

dead-rising-2-01.jpg

Publisher:CAPCOM
Developer: Blue Castle Games
Genre:Horror Action Adventure
Release Date:Aug 31, 2010​

اکشن دیوانه وار پ کام این بار بر روی رایانه های شخصی!
پیش به سوی له کردن زامبی ها در ابعاد میلیونی!!!

[/

موافقم ، یه آهنگی که موقع مبارزه با اون دلقکه که زنش مرده بود(:d) پخش میشد واقعا عالی بود.
اون آهنگی هم که وقتی نوشته های Casting رو نشون میداد و خیلی ریتم تندی داشت عالی بود اما من نتونستم جایی گیر بیارمش ، اگه کسی اونو داره لطفا آپلود کنه تا فیض ببریم.
DeadRising 2 SoundTrack--Leon Bell(OverTime Credits)

پکیدم تا پیدا شد:d.خیلی آهنگ قشنگیه.

• Like
Reactions: Quantic Dream
موافقم ، یه آهنگی که موقع مبارزه با اون دلقکه که زنش مرده بود(:d) پخش میشد واقعا عالی بود.
اون آهنگی هم که وقتی نوشته های Casting رو نشون میداد و خیلی ریتم تندی داشت عالی بود اما من نتونستم جایی گیر بیارمش ، اگه کسی اونو داره لطفا آپلود کنه تا فیض ببریم.

همونی که اسمش Slappy بود دیگه ؟! آره. یا موقع نبرد با اون سرآشپزه که آدم ها رو میپخت (!!) هم یه آهنگ میزد که اون هم عالی بود.

دمت گرم. این Terror is Reality که موقع Credits میزد هستش.

من یه لینکی پیدا کردم. دانلود نکردم هنوز حالا گردن خودتون! :d

این فکر کنم هر چی آهنگ تو بازی میشنوید رو داره:
http://www.rlsbb.com/2010/12/05/ost-dead-rising-2-cruelty/

ولی این همش نیست انگار :
http://rapidshare.com/files/423213195/Dead_Rising_2_Soundtrack.rar

بچه ها من با بازی مشکل دارم... بعد از نصب بازی وقتی می خوام وارد بازی بشم یه صفحه باز می شه که برای games for windows live هست و نمی زاره وارد بازی بشم.... ممنون می شم از کمکتون....

بچه ها من با بازی مشکل دارم... بعد از نصب بازی وقتی می خوام وارد بازی بشم یه صفحه باز می شه که برای games for windows live هست و نمی زاره وارد بازی بشم.... ممنون می شم از کمکتون....
من قبلا با یه بازی دیگه اینجوری شده بودم. گزینه ی Skip نداره ؟! واسه من داشت.

دستت درد نکنه این عالی بود اما فکر کنم اون آهنگی که من دنبالش هستم یکی دیگه بود:( اون آهنگی که بعد از پایان بد خوب بازی پخش میشه فکر کنم این بود که شما گذاشتی ولی من منظورم اون آهنگه بود که بعد از پایان غم انگیز بازی پخش میشد.
همونی که اسمش Slappy بود دیگه ؟! آره. یا موقع نبرد با اون سرآشپزه که آدم ها رو میپخت (!!) هم یه آهنگ میزد که اون هم عالی بود.
آره خودشه:d کلا هر باسش خودش یه تراژدی بزرگ بود!
اون لینک دوم هم که دادی باید دانلود کنم ببینم خودشه یا نه.

دوستان اون لینک دوم رپیدشری که بالا گذاشتم رو دانلود کنید. تمام آهنگ هایی که تو Credits میزنه به اضافه چند تا آهنگ boss battle رو داره. آهنگ terror is reality رو انگار خود کنجی اینافونه (سازنده ی بازی) ساخته!

پایان بد بازی رو هم دیدم وقتی که زامبروکس رو به TK ندیم. خیلی غم انگیز بود بابا اشکم در اومد ... :((
فکر کنم پایان های اصلی همین دو تا باشن که اونو بدی بهش یا ندی. پایان های دیگش رو یه جا خوندم زیاد جالب نبودن.

اولین باره که از یه بازی خسته نمیشم. میخوام باز سوم هم برمش. چون هنوز خیلی چیزها رو کشف نکردم. واقعا معرکست. بازی به دلیل زمانی بودن شما رو پای مانیتور میحکوب میکنه و اصلا گذشت زمان در دنیای واقعی رو متوجه نمیشید. به طوری که من ساعت اتاقم رو نگاه کردم دیدم هست 7 ولی نمیدونستم 7 صبح هست یا 7 شب !!!!! اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم. به دلیل این بود که اون ساعت بازی رو زمان خودم ملاک قرار دادم و زمان دنیای واقعی رو یادم رفت! :d اصلا رفته بودم تو بازی!!

دوستان اون لینک دوم رپیدشری که بالا گذاشتم رو دانلود کنید. تمام آهنگ هایی که تو Credits میزنه به اضافه چند تا آهنگ boss battle رو داره. آهنگ terror is reality رو انگار خود کنجی اینافونه (سازنده ی بازی) ساخته!

پایان بد بازی رو هم دیدم وقتی که زامبروکس رو به TK ندیم. خیلی غم انگیز بود بابا اشکم در اومد ... :((
فکر کنم پایان های اصلی همین دو تا باشن که اونو بدی بهش یا ندی. پایان های دیگش رو یه جا خوندم زیاد جالب نبودن.

اولین باره که از یه بازی خسته نمیشم. میخوام باز سوم هم برمش. چون هنوز خیلی چیزها رو کشف نکردم. واقعا معرکست. بازی به دلیل زمانی بودن شما رو پای مانیتور میحکوب میکنه و اصلا گذشت زمان در دنیای واقعی رو متوجه نمیشید. به طوری که من ساعت اتاقم رو نگاه کردم دیدم هست 7 ولی نمیدونستم 7 صبح هست یا 7 شب !!!!! اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم. به دلیل این بود که اون ساعت بازی رو زمان خودم ملاک قرار دادم و زمان دنیای واقعی رو یادم رفت! :d اصلا رفته بودم تو بازی!!
جه عجب یه نفر رو دیدیم که فن بازیه!نمیدونم که چرا این بازی تو ایران اصلا طرفدار نداره.
Dead Rising به سبک شرقی(ژاپنی) با یه سبک غربی قاطی کرده و چه چیز معتاد کننده ای از داخلش در اومده!
خودم هرکدوم رو بالای 4 بار تموم کردم!
چاک دیگه تموم شد.امیدوارم تو شماره ی بعدی دوباره برگردند به فرانک و الیزابت.
منتظر شماره ی بعدی میمونیم:x.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or