فعلا باید Superman Legacy تموم بشه ساختش، بعد میرن سراغ فصل دوم. یعنی به این زودیا نخواهد بود.تاریخ پخش برای فصل دوم پیس میکر ندادن؟ فصل اولش یه قسمت مونده تموم بشه. سریال باحال و سرگرم کننده ایه. حالا لازم نبود برای woke بودن یه مشت سفیدپوست نژادپرست اضافه کنن ولی خب در کل باحاله. یه وایب د بویز طوری داره ولی اصلا در حد اون نیست.
ای بابا چقدر دیر. بدی دیدن سریال آنگویینگ همینه. یه فصل میبینی حال میکنی بعد باید چند سال واسه فصل بعدی صبر کنی.فعلا باید Superman Legacy تموم بشه ساختش، بعد میرن سراغ فصل دوم. یعنی به این زودیا نخواهد بود.
البته این شخصیت White Dragon از سال ۱۹۹۲ تو کمیک وجود داشت و همونجا هم white supremacist بود.
بلاخره فرصت شد هارلی کوئین رو دوباره استارت بزنم . از اوایل فصل سوم موفق نشدم ادامه بدم . با این که کمی کرینجی شده و ترند های روز هم توش اومدن اما هنوز جذاب و خلاقانه است . قسمت 11 ام که ولنتاین اسپشیال بود اولش که شروع شد گفتم قراره از اون اپیزود های لوس و ننر باشه و با بی میلی شروعش کردم و حتی به فکر رسیده بود که کلا اسکیپ کنم اما فکر نمی کردم قراره بهترین اپیزود فصل سوم باشه که رسما جاهایی اش قهقه می زدم .
بریم ببینیم فصل چهارم چه طوریه
واقعا این سریال هنوز که هنوزه در اوجه و خلاقیت سازنده هاش خیلی بالاست .
خیلی بعیدهمی گفتیم دنیای سینمایی دیسی گند زد عیب نداره می ریم سراغ انیمیشن ها
اما وضع اکثر انیمیشنا هم چنگی به دل نمی زنه واقعا «دنیای Tomorrow Verse»
با اینحال بازم حداقل قابل قبولن و مخاطب رو سرگرم می کنند
مثلا Justice Society: World War II که بد نبود
حتی انیمیشنی مثل هالووین طولانی رو داشتیم که خیلی خوب بودن و ما رو به انیمیشن های آینده امیدوار می کردن.
اما این Justice League : WarWorld چه سمی بود که من دیدم ؟
یعنی واقعا کسی اصلا فیملنامه نوشته یا اینکه اینا الابختکی اومدن یچیزی سر هم کردن ؟
انیمیشن هیچ چیزی نداشت واقعا... شخصیت پردازی افتضاح، داستان فاجعه، روایتی که اصلا وجود نداشت که بخواد بد باشه
واقعا می ترسم وقتی تو WarWorld اینجوری گند زدن، برای انیمیشن خیلی مهمی مثل Crisis On Infinite Earth گند بزنن
برای انیمیشن واچمن هم صرفا یه انیمیشن "خوب" می شه گفت کفایت نمی کنه چون داستان خیلی مهمیه !!
دنیای قبلی هم فراز و فرود داشت ولی اول از همه به این شدت نبود و دوم از همه الان این دومین دنیای انیمیشنیه که امیدوار بودم حداقل درس گرفته باشن از دنیای قبلی و بهتر مدیریت کنن دنیای جدید رو
بنظرتون می شه به انیمیشن های آینده امیدوار بود ؟
"DCAMU هم اگه خوب خودشو نگه داشت تا همون آخر به نظر من فقط یه دلیل داشت اونم این بود که تیم سازنده میخواست حداقل اون چند تا تایتل آخر هم آبرومندانه جمع کنه و پرونده اون سری انیمیشن ها رو ببنده."خیلی بعیده
DCAMU هم اگه خوب خودشو نگه داشت تا همون آخر به نظر من فقط یه دلیل داشت اونم این بود که تیم سازنده میخواست حداقل اون چند تا تایتل آخر هم آبرومندانه جمع کنه و پرونده اون سری انیمیشن ها رو ببنده.
وگرنه عملکرد افتضاح مدیریت فشل این چند سال وارنر به عنوان ناشر اصلی و تو رده پایین تر خود DC، تو همه فرانچایزهای محبوبشون داره دیده میشه. اون از گیم ها و تایتل های سینمایی اخیرشون و این ورم یونیورس جدید انیمیشنشون که Justice League WarWorld خروجیش بود.
البته خود من به عنوان یه انیمیشن فان خیلی از warworld بدم نیومد ولی به نظرم با خیال راحت از Tomorrowverse عبور کن چون همه جوره یه دانگرید اساسی محسوب میشه نسبت به DCAMU و بعیدم نیست تا دو سال آینده کلا پروندش رو ببندن.
بحث درس گرفتن و اینای کمپانی هایی مثل وارنر از شکست هاشون رو هم کلا بهش فکر نکنکمپانی ها وقتی از یه ترازی بزرگتر میشن دیگه چنین داستانی براشون اصلا جزو فاکتورها محسوب نمیشه و شده ورشکست هم میشن ولی تا آخرش به سیاست گذاری های کلان خودشون پایبند میمونن.