مگه ریبوت نشد دنیا ؟
البته اینکه آکوامن 2 هم داره می یاد نگران کننده است😅
کسی می دونه اصلا چرا آکوامن 2 داره ساخته می شه ؟
اون زمان که آکوامن ۲ ضبط شد قرار نبود دنیا رو ریبوت کنن ، نمونه های دیگش فیلم بلک آدام بود که قرار بود نسخه های بعدی هم باشه و سوپرمن و بلک آدام روبرو بشن ، یا نمونه های دیگه
اما بعدش که اینجوری شد ، وارنر نه میتونه قید خرجی که برا آکوا۲ کرده رو بزنه و نه هم دیگه میخواد DCEU رو ادامه بده ، برا همین بر میداره هر چی مربوط به قبل میشه رو حذف یا ریشوت میکنه که نه به درد آینده یونیورس میخوره و نه قراره ادامه ای داشته باشه ، صرفا اکران میشه تا یه مقدار (یا شایدم کل) خرج های تولید رو جبران کنه ، به همین سادگی

واقعیت به نظر میرسه امیدی به این یونیورس نیست . همچنان یک سری ابله لجباز در راس مدیریت وارنر هستن که نه میخوان قبول کنن که اسنایدر عنصر اصلی این یونیورس بوده نه جراتش رو دارن که از بخش های پول ساز و جواب پس داده یونیورس اش بگذرن و از نو این یونیورس رو بسازن
الان هم که خبر اومده واندروومن گل گدوت قراره برگرده . خب لامصبا مثل آدم اسنایدر رو برگردونین این یونیورس رو تموم کنه . بهتر از اینه که پول اتون رو بریزین دور . به بهانه ی کیفیت پایین فیلم بتگرل که عملا هیچ ربطی به اسنایدرورس نداره رو کنسل می کنید . اما فاجعه ای مثل فلش اکران میشه و کل پولش رو هم به فنا میده .آکوامن رو هم تف سر بالا مجبوری باید اکران کنن . الان اگه بعد پولی که از اسنایدر کات به جیب زدن مثل آدم با اسنایدر توافق کرده بودن نه بلک آدام اشون به قهقرا می رفت نه شزم نه فلش .
من به جیمز گان امید داشتم . اما تا اون سران احمق وارنر سر کار هستن اسکورسیزی و نولان و پل تامس اندرسون و دیوید فینچر هم نمی تونن طبق برنامه های اینا کار خوبی در بیارن

الان هم که خبر اومده واندروومن گل گدوت قراره برگرده .
بی زحمت لینک خبر رسمی (تأیید شدنش توسط گان یا وارنر) رو می‌فرستید اینجا، چون تنها چیزی که من دیدم حرف دوپهلو خود گدوت بوده و نه چیز دیگه ای.
پولی که از جانب اسنایدرکات بهم زدن؟ فیلم کلا حدود ۲ میلیون بوده آمارش تو استریم مکس که با توجه جوی که اسنایدربات ها تو نت راه انداخته بودن واسه ریلیزش باید بیشتر می‌بود.
نود میلیون بودجه هم که دادن به حضرت آقا واسه تکمیل اسنایدرکات هم کشک، همچین میگی پول به جیب زده کسی ندونه خیال می‌کنه اندازه جوکر واسه وارنر سودآوری داشته.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: barneysawyer
بی زحمت لینک خبر رسمی (تأیید شدنش توسط گان یا وارنر) رو می‌فرستید اینجا، چون تنها چیزی که من دیدم حرف دوپهلو خود گدوت بوده و نه چیز دیگه ای.
پولی که از جانب اسنایدرکات بهم زدن؟ فیلم کلا حدود ۲ میلیون بوده آمارش تو استریم مکس که با توجه جوی که اسنایدرکات ها تو نت راه انداخته بودن واسه ریلیزش باید بیشتر می‌بود.
نود میلیون بودجه هم که دادن به حضرت آقا واسه تکمیل اسنایدرکات هم که کشک، همچین میگی پول به جیب زده کسی ندونه خیال می‌کنه اندازه جوکر واسه وارنر سودآوری داشته.
ممنون از اطلاع رسانی و آمار فروش که ذکر کردید . من به صورت کلی در مقایسه با فیلم های اخیر دی سی گفتم بازخورد های بهتری داشت و موفق بود اندازه جوکر موفق نبود ولی مثل شزم و فلش هم به قهقرا نرفت . درباره گدوت هم خبر رسمی نیست اما تو این سال ها کم شایعه ها نبوده که به حقیقت پیوسته و البته بعضی ها هم کنسل شده . اما با توجه به هردمبیلی دی سی بعید نیست برگرده . چون کلا تو همون فیلم های اصلی اش به خصوص نسخه دومش از ساختار یونیورس دور شده بود

• Like
Reactions: rpg321
اینکه گدوت همچنان واندروومن سینما هست مثل روز روشنه هیچ جای شکی نیست
وارنر هر چقدر هم احمق باشه دیگه اینقدر نادون نیست محبوبیت گدوت تو نقش ww رو نادیده بگیره

انقد احمق بود که Henry CAVIL رو نادیده گرفت...!!!
اینکه گدوت همچنان واندروومن سینما هست مثل روز روشنه هیچ جای شکی نیست
وارنر هر چقدر هم احمق باشه دیگه اینقدر نادون نیست محبوبیت گدوت تو نقش ww رو نادیده بگیره

انقد احمق بود که Henry CAVIL رو نادیده گرفت...!!!

سوزش اصلی من بتفلک هست من اونو خیلی دوست داشتم ، از اونجایی که بهترین بتمن کمیک Dark knight returns هست ، من بن افلک رو نزدیکترین نسخه تو سینما به اون میدونستم ، کلا بتمن باید اینجوری باشه بنظرم

سوزش اصلی من بتفلک هست من اونو خیلی دوست داشتم ، از اونجایی که بهترین بتمن کمیک Dark knight returns هست ، من بن افلک رو نزدیکترین نسخه تو سینما به اون میدونستم ، کلا بتمن باید اینجوری باشه بنظرم
منم بخاطر شباهتش به بتمن داستان بازگشت شوالیه تاریکی خیلی ازش خوشم می یومد.
واقعا درک نمی کنم بعضی ها رو که بهش لقب fatman می دن که نه عبارت قشنگیه و نه از لحاظ فنی درسته بنظرم
ولی خب وقتی بی مقدمه در دومین فیلم از یک دنیای سینمایی از یکی از مهم ترین داستان های بتمن «که در اون پیر شده» الهام گرفته می شه و با کلی داستان بی ربط و با ربط دیگه ادغام می شه که داستان اصلی "بتمن علیه سوپرمن" کلا به یه چیز فرعی تبدیل می شه و در نهایت با نام مارتا به اتمام می رسه خب معلومه مورد ظلم واقع می شه بنده خدا😑 خب وقتی این همه داستان «حضور واندرومن، مقدمه چینی برای لیگ عدالت و لکس لوتر به عنوان شرور اصلی معلومه داستان اصلی به کوچه علی چپ می زنه!»
از اون طرف بیشترین فشار موقع دیدن فلش به آدم می یاد که چرا باید آخرین حضور این بنده خدا به اون شکل باشه!! باز حداقل دیالوگ های آخرش به بری یجورایی شست و برد قضیه رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or