قطعا سریال فلش هم از نظر بازیگرهاش هم از نظر داستان و جلوه های ویژه از این بهتر بود و با شما موافقم اگر فصول اولشو کات میزدن فیلم سینمایی میکردن از این بهتر میشد همون اپیزودهای کراس اورش می ارزید به این
من خودم البته خیلی فن ارو ورس نبودم و از یکجا به بعد ولش کردم . کلا هم خیلی سریال های شبکه cw رو قوی نمی دونم . اما به نظرم اگه از همون اول مثل بچه آدم می اومدن دنیای سریال ها رو با فیلم ها یکی می کردن نصف مشکلاتشون حل بود

بنظرتون ممکنه فلش دوباره با یه کارگردان دیگه بازسازی بشه ؟
چون یسری چیز ها راجع به حذفیات و تغییرات می گن که بنظر خیلی خفن تر می اومد اگه داستان قبلی بود

• Like
Reactions: ali-ps
چون یسری چیز ها راجع به حذفیات و تغییرات می گن که بنظر خیلی خفن تر می اومد اگه داستان قبلی بود
بازسازی که عمرا
اگه منظورتون یه چیزی مثل Director Cut هست مشخص نیس و با این شکست و این چیزا فکر کنم پرونده ش رو بستن رفت

بازسازی که عمرا
اگه منظورتون یه چیزی مثل Director Cut هست مشخص نیس و با این شکست و این چیزا فکر کنم پرونده ش رو بستن رفت
آخه دیسی همین الان اش هم دو تا از فاجعه هاش رو دوباره با یه کارگردان دیگه درست کرد
گفتم شاید برای اینم اتفاقی مشابه بیافته!
حالا اسمش Director Cut یا چیز دیگه ای هست رو نمی دونم

لیگ عدالت همون Director Cut بود
جوخه انتحارم نسخه 2 بود ، بازسازی نبود
آهان
هنوز جوخه انتحار جیمز گان رو ندیدم، فکر کردم شاید چون هیچ پس وندی نداره شاید دوباره یچیزی مثل زک اسنایدر بوده باشه 😅 پس کلا کنکله
راستی از این فیلم تعریف شنیدم، بنظرتون فیلم خوبیه ؟
چون 2016 هنوز ناراحتم که چرا حماقت کردم و دیدمش 😐

آهان
هنوز جوخه انتحار جیمز گان رو ندیدم، فکر کردم شاید چون هیچ پس وندی نداره شاید دوباره یچیزی مثل زک اسنایدر بوده باشه 😅 پس کلا کنکله
راستی از این فیلم تعریف شنیدم، بنظرتون فیلم خوبیه ؟
چون 2016 هنوز ناراحتم که چرا حماقت کردم و دیدمش 😐
نسخه جیمزگانو میگین؟
بنظرم خیلی بهتره. من که شخصا دوست داشتم.
اگه خیلی سختگیر نیستین بنظرم خوشتون بیاد

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
نظر نامحبوب:
Flash خیلی خوب و سرگرم‌کننده بود:دی
البته به نظرم سه تا مشکل اساسی داشت:
۱) پایان گنگ و نامفهوم‌ش، من فکر می‌کردم می‌خوان تایم لاین رو به کمک این فیلم ریست کنن که Universe جدید رو بسازن، ولی عملاً نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه پایانش کلاً مبهم بود!
۲) جلوه‌های ویژه‌ی سوپر افتضاح که نیازی به تکرار نیست.
۳) حروم کردن کارکتر Supergirl

فلش جدید دیر یا زود تو یونیورس جیمز گان میاد چون کلا تو وقایع دی سی همیشه شخصیت مهم و تاثیرگذاری بوده.
با توجه به شکست فجیع فیلم فلش کلا پرونده اینو ببیندید. چه وقایعش چه بازیگرش چه هر چیزی که بهش مربوطه رفت کنار سوپرمن هنری کویل و بتمن بن افلک و تمومه دیگه.

قسمت دوم آکوامن هم داستان دار داره میشه و میگن تاخیر خورده و برای بار سوم ریشوت داشته...!!! بتمنم کلا ازش حذف کردن هم افلک هم کیتون...!!! دومین شکست تجاری DC تو سال ؟؟؟؟
کلا وقتی یونیورس کارش تمومه چه اصراری بر ساخت داشتن؟ به احتمال 90 درصد شکست میخورن

قسمت دوم آکوامن هم داستان دار داره میشه و میگن تاخیر خورده و برای بار سوم ریشوت داشته...!!! بتمنم کلا ازش حذف کردن هم افلک هم کیتون...!!! دومین شکست تجاری DC تو سال ؟؟؟؟
دومیش Blue Beetle اه که احتمالا شکستش تاریخی می شه سومیش می شه Aquaman :D
----
در عوضش 2025 با Superman Legacy کل این ضرر ها جبران می شه.
هایپ یونیورس جیمزگان + نویسندگی جیمزگان + کارگردانی جیمزگان + اسم Superman کافیه تا فیلم راحت بفروشه.
----
یونیورس جیمزگان هم میاد اولش هایپ بالاست همه فیلم ها نمره بالا می گیرن و می فروشن بعدش با کله میاد زمین.
کلا اون دوران اوج یونیورس های سوپر هیرو ای گذشته دیگه. همین فیلم های مستقل و یونیورس های مستقل بهتر جواب می ده به نظرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or