bayern_vahid
کاربر سایت
قطعا سریال فلش هم از نظر بازیگرهاش هم از نظر داستان و جلوه های ویژه از این بهتر بود و با شما موافقم اگر فصول اولشو کات میزدن فیلم سینمایی میکردن از این بهتر میشد همون اپیزودهای کراس اورش می ارزید به اینفقط بعد از دیدن فلش باید حسرت خورد . چه پتانسیل های خوبی رو که هدر دادن رفت . جلوه ویژه رسما از سی جی آی های سیا ساکتی 10 15 سال پیش ایرانی هم پایین تر بود . ازرا میلر کرینجی چندش آور . سوپرگرلی که بود و نبودش فرقی نداشت . داستان بزرگی که کلا هدرش دادن . کل جاهای خوبش رو هم که تو تریلر نشون دادن
حیف کیتون که سوخت شد . اون از بتگرل اش که کنسل شد و اینم از این جا که با این که جزو معدود بخش های قابل تحمل فیلم بود هدر رفت
من تا قبل این فکر می کردم بد تر از جاستیس لیگ ویدون نیست .الان میگم این فیلم از اونم بدتره . قشنگ همون حسی رو داشتم که اونجا داشتم
برام جالبه که این هم موسچیتی کات داره . یا کلا همین فاجعه بوده از اول . دی سی از بس بدبخته که حتی میاد ایده ی مارول رو به موت رو هم کپی کنه تر می زنه توش .امیدوارم یک شیرمردی پیدا بشه که ادامه ی بتمن کیتون رو بسازه . رابین ویلیامز که خدا بیامرزش . لااقل بیلی دی ویلیامز رو در نقش توفیس ببینیم
جورج کلونی از بتمن افلک بهتر بود .
من سریال فلش رو 2 3 فصل دیدم . سگش شرف داره به این . فصل اول و دوم اون سریال رو تو 2 ساعت خلاصه می کردن از این خروجی بهتری می گرفتن