فقط بعد از دیدن فلش باید حسرت خورد . چه پتانسیل های خوبی رو که هدر دادن رفت . جلوه ویژه رسما از سی جی آی های سیا ساکتی 10 15 سال پیش ایرانی هم پایین تر بود . ازرا میلر کرینجی چندش آور . سوپرگرلی که بود و نبودش فرقی نداشت . داستان بزرگی که کلا هدرش دادن . کل جاهای خوبش رو هم که تو تریلر نشون دادن
حیف کیتون که سوخت شد . اون از بتگرل اش که کنسل شد و اینم از این جا که با این که جزو معدود بخش های قابل تحمل فیلم بود هدر رفت
من تا قبل این فکر می کردم بد تر از جاستیس لیگ ویدون نیست .الان میگم این فیلم از اونم بدتره . قشنگ همون حسی رو داشتم که اونجا داشتم
امیدوارم یک شیرمردی پیدا بشه که ادامه ی بتمن کیتون رو بسازه . رابین ویلیامز که خدا بیامرزش . لااقل بیلی دی ویلیامز رو در نقش توفیس ببینیم
جورج کلونی از بتمن افلک بهتر بود .
برام جالبه که این هم موسچیتی کات داره . یا کلا همین فاجعه بوده از اول . دی سی از بس بدبخته که حتی میاد ایده ی مارول رو به موت رو هم کپی کنه تر می زنه توش .
من سریال فلش رو 2 3 فصل دیدم . سگش شرف داره به این . فصل اول و دوم اون سریال رو تو 2 ساعت خلاصه می کردن از این خروجی بهتری می گرفتن
قطعا سریال فلش هم از نظر بازیگرهاش هم از نظر داستان و جلوه های ویژه از این بهتر بود و با شما موافقم اگر فصول اولشو کات میزدن فیلم سینمایی میکردن از این بهتر میشد همون اپیزودهای کراس اورش می ارزید به این

اگه اون سکانس معروفه رو میگی شما که فلش ازرا میلر و گرنت گاستین همدیگه رو میبینن برای ایونت Crisis on Infinite Earths تو سریالهای CW بود.
تو فیلم به تنها فلشی که اشاره میشه جی گریکه که اگه اشتباه نکنم از همون بازیگر قدیمیش استفاده کردن.
تو تریلرها فقط ۲تا بری الن ازرا میلر رو نشون داده بودن.
آهان پس واسه سریال بود. میگم یجا اینا بهم برخوردن داشتن اخه :D

قطعا سریال فلش هم از نظر بازیگرهاش هم از نظر داستان و جلوه های ویژه از این بهتر بود و با شما موافقم اگر فصول اولشو کات میزدن فیلم سینمایی میکردن از این بهتر میشد همون اپیزودهای کراس اورش می ارزید به این
من خودم البته خیلی فن ارو ورس نبودم و از یکجا به بعد ولش کردم . کلا هم خیلی سریال های شبکه cw رو قوی نمی دونم . اما به نظرم اگه از همون اول مثل بچه آدم می اومدن دنیای سریال ها رو با فیلم ها یکی می کردن نصف مشکلاتشون حل بود

بنظرتون ممکنه فلش دوباره با یه کارگردان دیگه بازسازی بشه ؟
چون یسری چیز ها راجع به حذفیات و تغییرات می گن که بنظر خیلی خفن تر می اومد اگه داستان قبلی بود

• Like
Reactions: ali-ps
چون یسری چیز ها راجع به حذفیات و تغییرات می گن که بنظر خیلی خفن تر می اومد اگه داستان قبلی بود
بازسازی که عمرا
اگه منظورتون یه چیزی مثل Director Cut هست مشخص نیس و با این شکست و این چیزا فکر کنم پرونده ش رو بستن رفت

بازسازی که عمرا
اگه منظورتون یه چیزی مثل Director Cut هست مشخص نیس و با این شکست و این چیزا فکر کنم پرونده ش رو بستن رفت
آخه دیسی همین الان اش هم دو تا از فاجعه هاش رو دوباره با یه کارگردان دیگه درست کرد
گفتم شاید برای اینم اتفاقی مشابه بیافته!
حالا اسمش Director Cut یا چیز دیگه ای هست رو نمی دونم

لیگ عدالت همون Director Cut بود
جوخه انتحارم نسخه 2 بود ، بازسازی نبود
آهان
هنوز جوخه انتحار جیمز گان رو ندیدم، فکر کردم شاید چون هیچ پس وندی نداره شاید دوباره یچیزی مثل زک اسنایدر بوده باشه 😅 پس کلا کنکله
راستی از این فیلم تعریف شنیدم، بنظرتون فیلم خوبیه ؟
چون 2016 هنوز ناراحتم که چرا حماقت کردم و دیدمش 😐

آهان
هنوز جوخه انتحار جیمز گان رو ندیدم، فکر کردم شاید چون هیچ پس وندی نداره شاید دوباره یچیزی مثل زک اسنایدر بوده باشه 😅 پس کلا کنکله
راستی از این فیلم تعریف شنیدم، بنظرتون فیلم خوبیه ؟
چون 2016 هنوز ناراحتم که چرا حماقت کردم و دیدمش 😐
نسخه جیمزگانو میگین؟
بنظرم خیلی بهتره. من که شخصا دوست داشتم.
اگه خیلی سختگیر نیستین بنظرم خوشتون بیاد

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
نظر نامحبوب:
Flash خیلی خوب و سرگرم‌کننده بود:دی
البته به نظرم سه تا مشکل اساسی داشت:
۱) پایان گنگ و نامفهوم‌ش، من فکر می‌کردم می‌خوان تایم لاین رو به کمک این فیلم ریست کنن که Universe جدید رو بسازن، ولی عملاً نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه پایانش کلاً مبهم بود!
۲) جلوه‌های ویژه‌ی سوپر افتضاح که نیازی به تکرار نیست.
۳) حروم کردن کارکتر Supergirl

فلش جدید دیر یا زود تو یونیورس جیمز گان میاد چون کلا تو وقایع دی سی همیشه شخصیت مهم و تاثیرگذاری بوده.
با توجه به شکست فجیع فیلم فلش کلا پرونده اینو ببیندید. چه وقایعش چه بازیگرش چه هر چیزی که بهش مربوطه رفت کنار سوپرمن هنری کویل و بتمن بن افلک و تمومه دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or