می شه گفت قابل پیش بینی بود
اما بنظرتون فیلم خوبی می شه ؟؟
چون من خود شخصه بلوبیتل رو بیشتر به عنوان یه شخصیت مکمل دیدم
البته در مدیوم هایی غیر از کمیک
اکثرا هم در یه اثر گروهی می دیدم که در کنار چندین ابرقهرمانی دیگه است
مثلا حضورش در مدیوم بازی در بازی اینجاستیچ و حضورش در دنیای سریال و انیمیشن من فقط یانگ جاستیس رو دیدم
گرچه داخل فصل دوم یانگ جاستیس به عنوان یکی از مهره های اصلی عمل می کنه اما بهرحال ندیدم که تکی و مستقل بخواد پروژه ای رو فرماندهی کنه
الان جدا نگرانم برای اینکه یه فیلم مستقل دریافت می کنه
از طرف دیگه تریلرش هم خیلی نگران کننده بنظر می رسه
چون بدجوری من رو به شخصه یاد آثار چند وقت اخیر مارول و دیسی «میز مارول، شزم و ...» می ندازه
که یه داستان کاملا کلیشه ای یا نسبتا کلیشه ای رو به طنز جالب به مخاطبین می رسونه
که خب هر چقدر هم این فیلم های پاپ کورنی جذاب باشن، آخرش جذابیت اولشون رو از دست می دن!!
و الانم می شه گفت دیگه کاملا اون جذابیت رو از دست دادن چون حتی داخل زمینه سرگرم کردن هم جدیدا ناموفق عمل می کنن!!
خلاصه ممنون می شم کسانی که تخصص بیشتری در دنیای کمیک دارن راجع به داستانای این شخصیت نظر بدن که ببینیم می شه منتظر فیلم موند یا نه
والا dc انقدر فیلم بد داره که ندید باید گفت اینم بده تا ببنیم ریبوتش چجوری میشه فلشش با این هایپی که کردند(البته من فکر میکنم فلشو از یه جای به بعد که قرار شده ریبوت کنند قیدشو زدند و بودجشو قطع کردند اینو بر اساس این میگم که مثل اینکه cgi داغونه) اینه وضعش دیگه اینکه خدا داند dc تپه نریده باقی نذاشت برا کارکتراش این چون استارتش تو dceu زده شده من فک کنم چرت وپرت هست این چیزای هم که میگند تو dcu هست شاید شوی تبلیغاتی باشه

براساس منابع معتبر David Corenswet و Emma Mackey سوپرمن و لویز لین در Superman Legacy خواهند بود.

View attachment 298963
دیوید کرنسوت با اختلاف بین طرفدار ها محبوب ترین گزینه بین بازیگر های شایعه شده بود.
جیمز گان انتخاب عالی ای داشت همین شروع کار.

بالاخره بازیگرای اصلی نخستین فیلم DCU یعنی Superman Legacy هم مشخص شدن.
دیوید کرنسوت و ریچل بروزناهان ایفای نقش کلارک کنت و لوئیس لین رو بر عهده گرفتن.
___
به نظرم بهترین تیمیه که میشد تصور کرد. مخصوصا ریچل بروزناهان که از وقتی اسمش تو نامزدا اعلام شد خدا خدا میکردم انتخاب بشه. این بشر فوق العادس به شدت منتظرم ببینم چه لوئیس لینی قراره تحویل بده.
این وسط دلم برا نیکلاس هولت سوخت که هم سر نقش بتمن هم سوپرمن تا گزینه‌های آخر رفت و هرجفتو از دست داد! البته که هیچکدومم بهش نمیومد و امیدوارم که جیمز گان یه نقش منفی بهش بده. خوراک لکس لوثری چیزیه.

بالاخره بازیگرای اصلی نخستین فیلم DCU یعنی Superman Legacy هم مشخص شدن.
دیوید کرنسوت و ریچل بروزناهان ایفای نقش کلارک کنت و لوئیس لین رو بر عهده گرفتن.
___
به نظرم بهترین تیمیه که میشد تصور کرد. مخصوصا ریچل بروزناهان که از وقتی اسمش تو نامزدا اعلام شد خدا خدا میکردم انتخاب بشه. این بشر فوق العادس به شدت منتظرم ببینم چه لوئیس لینی قراره تحویل بده.
این وسط دلم برا نیکلاس هولت سوخت که هم سر نقش بتمن هم سوپرمن تا گزینه‌های آخر رفت و هرجفتو از دست داد! البته که هیچکدومم بهش نمیومد و امیدوارم که جیمز گان یه نقش منفی بهش بده. خوراک لکس لوثری چیزیه.
دقیقا من هم بین 3 تا گزینه بروزناهان رو مناسب تر می دیدم . به نظرم اون انرژی لازم برای این رول رو داره . ایمی ادامز خیلی ناناز بود . اما بروزناهان می تونه یک لوییز لین جذاب اما سیریش رو در بیاره
من تو خبر ها می دیدم که هولت کاندید نقش لکس لوثره . فعلا هم اون نقش رو تایید نکردن . احتمال داره قطعی بشه . امیدوارم هرچی باشه گان هم قرار نباشه سبک اسنایدر رو پیش بگیره و گند بزنه به لوثر

• Like
Reactions: Deathbringer
می شه گفت قابل پیش بینی بود
اما بنظرتون فیلم خوبی می شه ؟؟
چون من خود شخصه بلوبیتل رو بیشتر به عنوان یه شخصیت مکمل دیدم
البته در مدیوم هایی غیر از کمیک
اکثرا هم در یه اثر گروهی می دیدم که در کنار چندین ابرقهرمانی دیگه است
مثلا حضورش در مدیوم بازی در بازی اینجاستیچ و حضورش در دنیای سریال و انیمیشن من فقط یانگ جاستیس رو دیدم
گرچه داخل فصل دوم یانگ جاستیس به عنوان یکی از مهره های اصلی عمل می کنه اما بهرحال ندیدم که تکی و مستقل بخواد پروژه ای رو فرماندهی کنه
الان جدا نگرانم برای اینکه یه فیلم مستقل دریافت می کنه
از طرف دیگه تریلرش هم خیلی نگران کننده بنظر می رسه
چون بدجوری من رو به شخصه یاد آثار چند وقت اخیر مارول و دیسی «میز مارول، شزم و ...» می ندازه
که یه داستان کاملا کلیشه ای یا نسبتا کلیشه ای رو به طنز جالب به مخاطبین می رسونه
که خب هر چقدر هم این فیلم های پاپ کورنی جذاب باشن، آخرش جذابیت اولشون رو از دست می دن!!
و الانم می شه گفت دیگه کاملا اون جذابیت رو از دست دادن چون حتی داخل زمینه سرگرم کردن هم جدیدا ناموفق عمل می کنن!!
خلاصه ممنون می شم کسانی که تخصص بیشتری در دنیای کمیک دارن راجع به داستانای این شخصیت نظر بدن که ببینیم می شه منتظر فیلم موند یا نه
تریلر که داد میزد نه فیلم خوبی نمیشه . فقط قراره رو سوپرقهرمان لاتین بودنش مانور بدن به خیال این که این عزیزان رو جذب کنن. کاری به خود کاراکتر ندارم . چون اصولا دی سی و وارنر نشون دادن فرقی نداره کاراکتر زیر دستشون چی باشه اون هایی که قراره یونیورس سازی کنن تر می زنن . کارایی مثل جوکر و بتمن ریوز که از همون اول تکلیفشون روشنه قرار نیست تو یک یونیورس بنچاق بشن بهم رو کاری ندارن می گذارن سازنده کار خودش رو بکنه

• Like
Reactions: bataraf
James Gunn Hints DC is Working on Wonder Woman Animated Series

ظاهرا سریال انیمیشنی واندر ومن داره ساخته میشه
راجع به حضور گدوت سوال کردن که گفتن در حال مذاکره هستن و بزودی مشخص میشه صدا پیشه واندرومن کیه ، با توجه به حرف های سربسته ای که چند وقت پیش خود Gal هم گفته بود احتمال اینکه داخل پروژه های جدید DC باشه خیلی زیاده و گذاشته سورپرایز بمونه

من خودم جزو کسایی بودم که خیلی به فلش امید داشتم و حتی وقتی که امتیازاتش اومد بازم باور نشد که با چی طرفیم. ولی واقعا هنر میخواد چنین آشغالی رو ساختن که سازنده‌هاش به حدی وقیحانه عمل کردن که حتی تو بحث جلوه‌های ویژه هم تر زدن و با افتخار اومدن گفتن از قصد ما اینجوری فیلمو ساختیم. عامل بدبختی وضعیت فعلی دی‌سی هم فقط و فقط وارنره که نه تنها DC بلکه طی یه ده اخیر تو همه چی دخالت بی جا کرده و گند زده توش. اینا هیچ درکی ندارن که دی‌سی یعنی چی و از وقتی که نادون و احمقی مثل جاس ویدون رو آوردن سر پروژه JL خیلی واضح گفتن که کمر بستن به نابودی این دنیای سینمایی.
جیمز گان با وجود چنین دیدگاه بدی که نسبت به دی‌سی به وجود اومده باید معجزه کنه تا ورقو برگردونه. حداقل میشه گفت که ایشون یه درکی نسبت به ژانر ابرقهرمانی داره و تو دلقک خونه مارول 3تا فیلم درست حسابی ساخته که بشه بهش امیدوار بود.
فلشی که همه تعریف می‌کردن و قرار بود ژانر ابرقهرمانی رو متحول کنه تهش شد این. خیلی کنجکاوم بدونم اون آکوامن 2 چه افتضاحی میشه که هنوزم که هنوزه درگیر فیلم‌برداری مجدده و هربار هرچی میسازن تو اکران آزمایشی یجوری صدای بیننده‌ها رو درآورده. DCEU اولیه هرچی بود لااقل با وجود زک اسنایدر تکلیفش با خودش مشخص بود که به لطف برنامه ریزی دقیق وارنر و شاهکار ستودنی جاس ویدون تر زده شد توش. واقعا جیمز گان باید معجزه کنه که دی‌سی از این شرایط و جو منفی خارج بشه. فقط موندم این بنده خدا چی تو کارگردان فلش دیده که یکی از مهمترین پروژه‌های DCU رو داده کارگردانی کنه که با این انتخاب بعید نیست دنیای سینمایی جدیدم ترمال دیگه‌ای رو رقم بزنه.
15 ساله مارول دری وری هم ساخته استقبال شده و خیر سرش فاز پنجمشم شروع شده بعد دی‌سی که این همه پتانسیل داره به چنین وضعی افتاده که فلش با اون همه وعده و وعید تپه سالمی باقی نذاشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or