کلا دیواری کوتاه تر از دی سی پیدا نمیکنن. ۲ ساعت بشینی فیلم خوب ببینی ولی اخرش بیای خزعبلات سر هم کنی چون ازرا میلر فلانه. بماند که این بدبخت تو دنیای واقعی هر کی که هست، تو فیلم نقش آفرینی خوبی داشته و همینم مهمه.View attachment 295929View attachment 295930
تیتر نقد رولینگاستونز:
The Flash’ Is the Best DCEU Superhero Movie Yet, But Can’t Outrun Ezra Miller
نقد اسکرین رنت:
The Flash is a passable multiverse superhero movie, but no amount of DC cameos can make audiences forget the awful off-screen actions of Ezra Miller
یه مشت دلقک که اسم خودشون رو گذاشتن «منتقد»!
منتقدی که با حواشی کار داشته باشه منتقد نیست، دلقکه!
دیگه فکر نکنم نیازی باشه به نقدهای عجیب The Daily Beast و Times uk اشاره ای کنم؛ فیلمو نقد نکردند، همش در مورد مشکلات اجتماعی ازرا میلر صحبت کردند!
امثال همین دلقک ها بودن که گند زدن به نمرات فنتستیک بیست ۲ بخاطر جانی دپ، طرف علنا گفته بود نمره کم میدم فقط چون جانی دپ توش بازی کرده.View attachment 295929View attachment 295930
تیتر نقد رولینگاستونز:
نقد اسکرین رنت:
The Flash is a passable multiverse superhero movie, but no amount of DC cameos can make audiences forget the awful off-screen actions of Ezra Miller
دیگه فکر نکنم نیازی باشه به نقدهای عجیب The Daily Beast و Times uk اشاره ای کنم؛ فیلمو نقد نکردند، همش در مورد مشکلات اجتماعی ازرا میلر صحبت کردند!
View attachment 295929View attachment 295930
تیتر نقد رولینگاستونز:
نقد اسکرین رنت:
خدا رو شکرسریال Gotham Knights کنسل شد.
می شه گفت قابل پیش بینی بودبلو بیتل با رده سنی PG-13 منتشر میشه