فیلم The Flash فاجعه‌ای سهمگین‌تر از Green Lantern و Black Adam؛ بدترین شکست تجاری تاریخ ژانر ابرقهرمانی

سنگین‌ترین شکست‌های تجاری ژانر ابرقهرمانی تاریخ سینما:

۱. فلش (The Flash) – ۲۰۰ میلیون دلار
۲. شزم! خشم خدایان (Shazam! Fury of the Gods) – ۱۵۰ میلیون دلار
۳. زن شگفت‌انگیز ۱۹۸۴ (Wonder Woman 1984) – ۱۳۷ میلیون دلار
۴. ققنوس شوم (Dark Phoenix) – ۱۳۳ میلیون دلار
۵. جوخه انتحار (The Suicide Squad) – ۱۳۰ میلیون دلار
۶. بلک آدام (Black Adam) – ۱۰۰ میلیون دلار
۷. چهار شگفت‌انگیز (Fantastic Four) – ۱۰۰ میلیون دلار
۸. آر.آی.پی.دی (R.I.P.D) – ۹۲ میلیون دلار
۹. جهش‌یافتگان جدید (The New Mutants) – ۸۴ میلیون دلار
۱۰. گرین لنترن (Green Lantern) ۷۵ میلیون دلار

پ.ن: کیفیت Web-dl فیلم فلش هم اومد برای اهلش :)

فیلم The Flash فاجعه‌ای سهمگین‌تر از Green Lantern و Black Adam؛ بدترین شکست تجاری تاریخ ژانر ابرقهرمانی

سنگین‌ترین شکست‌های تجاری ژانر ابرقهرمانی تاریخ سینما:

۱. فلش (The Flash) – ۲۰۰ میلیون دلار
۲. شزم! خشم خدایان (Shazam! Fury of the Gods) – ۱۵۰ میلیون دلار
۳. زن شگفت‌انگیز ۱۹۸۴ (Wonder Woman 1984) – ۱۳۷ میلیون دلار
۴. ققنوس شوم (Dark Phoenix) – ۱۳۳ میلیون دلار
۵. جوخه انتحار (The Suicide Squad) – ۱۳۰ میلیون دلار
۶. بلک آدام (Black Adam) – ۱۰۰ میلیون دلار
۷. چهار شگفت‌انگیز (Fantastic Four) – ۱۰۰ میلیون دلار
۸. آر.آی.پی.دی (R.I.P.D) – ۹۲ میلیون دلار
۹. جهش‌یافتگان جدید (The New Mutants) – ۸۴ میلیون دلار
۱۰. گرین لنترن (Green Lantern) ۷۵ میلیون دلار

اینا بودجه ساخته یا مقدار ضرر؟
چون هزینه خود فلش کلا 200 تا بوده، یه 250 تام فروش داشته که با توجه به هزینه تبلیغ و سینما و ... میشه گفت شکست بوده ولی نه در این حد :-?

فیلمشم الان تموم کردم. خدایش بد نبود. جلوه های ویژه بعضی جاها اکی نبود

و یه سوال که اسپویل داره
الان آکوامن تایید شد در دنیای جدید همونه؟
سوپرگرل هم ب فنا رفت؟ توی دنیای جدید اونم نیس؟ چون کلا مال ی دنیای دیگم بود

چون هزینه خود فلش کلا 200 تا بوده، یه 250 تام فروش داشته که با توجه به هزینه تبلیغ و سینما و ... میشه گفت شکست بوده ولی نه در این حد :-?

و یه سوال که اسپویل داره
هزینه تبلیغات فوق العاده بالاست.
بعدم اون 260m فروشی که داشته همش تو جیب وارتر نمی ره که.

فیلم های بزرگ باید حداقل ۲ برابر بودجه ساختشون بفروشن تا در بهترین حالت هرچی خرج کردن در بیاد. بعد از اون تازه سود ده می شن.

• Like
Reactions: hitman68

و یه سوال که اسپویل داره
نه آکوامن د لاست کینگدام تو DCU نیست و تو همون کلونی ورسه، احتمالا جیسون موموا رو برای لوبو نگه داره جیمز گان.

• Like
Reactions: Destro and hitman68
فلش رو دیدم فیلم بدی نبود اما خوب هم نبود
فروشش هم بخاط جلوه ویژه و حواشی ازرا میلر و اخر خط بودن این یونیورس بود
اگه وارنر عاقل بود بعد bvs باید کل یونیورس رو جمع میکرد از نو با برنامه میساخت و الان انقدر ضرر نمیداد

من که دانلود کردم و قائدتا میبینیم فارغ ازینکه چقدر میخواد شت شو باشه...چون خود شخصیت فلش رو دوست دارم.
20 دقیقه اولش رو دیدم...مسئول جلوه های ویژه ـش کی بوده؟ :D
اگه یادتون باشه یدونه پست ارسال کردم از تریلر گفتم موضوع فیلم احتمالا درباره دو دنیای متفاوت باشه یکی واقعی و یکی انیمیشنی...ولی الان که 20 دقیقه ازش رو دیدم متوجه شدم اون فاجعه ای که بچه ها میگفتن حقیقت داشته! نکته عجیب اینه که تو سکانس یک ویو کامل نرماله (چپ شدن ماشین پلیس) و تو ویوی بعدی یهو انیمیشنی میشه.
حالا با توجه به ماهیت شخصیت فلش خیلی غیر منطقی ـه انتظار یه چیز کامل طبیعی رو داشته باشیم ولی نه اینقدر ضایع دیگه :D تو سریال ـش که حداقل اینطوری انیمیشنی نبود!
بنظرم همین الان هم دیره ولی باید مسئول جلوه های ویژه رو نه تنها اخراج کنن بلکه یه حکم مادام العمر محرومیت از استفاده هرگونه دیوایس الکترونیکی رو براش صادر کنن :D

فلش جلوه ویژه هاش منو یاد ps2 انداخت .
همین الان بازی های نسل جدید گرافیک بهتری از کل فیلم دارن.😁

حیف که این یونیورس از دست رفت
چه رویا پردازی های براش میکردم موقع بتمن vsسوپرمن

من خودم جزو کسایی بودم که خیلی به فلش امید داشتم و حتی وقتی که امتیازاتش اومد بازم باور نشد که با چی طرفیم. ولی واقعا هنر میخواد چنین آشغالی رو ساختن که سازنده‌هاش به حدی وقیحانه عمل کردن که حتی تو بحث جلوه‌های ویژه هم تر زدن و با افتخار اومدن گفتن از قصد ما اینجوری فیلمو ساختیم. عامل بدبختی وضعیت فعلی دی‌سی هم فقط و فقط وارنره که نه تنها DC بلکه طی یه ده اخیر تو همه چی دخالت بی جا کرده و گند زده توش. اینا هیچ درکی ندارن که دی‌سی یعنی چی و از وقتی که نادون و احمقی مثل جاس ویدون رو آوردن سر پروژه JL خیلی واضح گفتن که کمر بستن به نابودی این دنیای سینمایی.
جیمز گان با وجود چنین دیدگاه بدی که نسبت به دی‌سی به وجود اومده باید معجزه کنه تا ورقو برگردونه. حداقل میشه گفت که ایشون یه درکی نسبت به ژانر ابرقهرمانی داره و تو دلقک خونه مارول 3تا فیلم درست حسابی ساخته که بشه بهش امیدوار بود.
فلشی که همه تعریف می‌کردن و قرار بود ژانر ابرقهرمانی رو متحول کنه تهش شد این. خیلی کنجکاوم بدونم اون آکوامن 2 چه افتضاحی میشه که هنوزم که هنوزه درگیر فیلم‌برداری مجدده و هربار هرچی میسازن تو اکران آزمایشی یجوری صدای بیننده‌ها رو درآورده. DCEU اولیه هرچی بود لااقل با وجود زک اسنایدر تکلیفش با خودش مشخص بود که به لطف برنامه ریزی دقیق وارنر و شاهکار ستودنی جاس ویدون تر زده شد توش. واقعا جیمز گان باید معجزه کنه که دی‌سی از این شرایط و جو منفی خارج بشه. فقط موندم این بنده خدا چی تو کارگردان فلش دیده که یکی از مهمترین پروژه‌های DCU رو داده کارگردانی کنه که با این انتخاب بعید نیست دنیای سینمایی جدیدم ترمال دیگه‌ای رو رقم بزنه.
15 ساله مارول دری وری هم ساخته استقبال شده و خیر سرش فاز پنجمشم شروع شده بعد دی‌سی که این همه پتانسیل داره به چنین وضعی افتاده که فلش با اون همه وعده و وعید تپه سالمی باقی نذاشته.
با تعریف هایی که از جیمز گان می شه می گم هورا یچیز درست و حسابی تحویل می گیریم و ارزش صبرمون رو داره
اما بعضی چیزا نگران کننده است
مثلا اینکه می خوان داخل بازی ها و فیلم ها و انیمیشنا یه دنیای مشترک برای طولانی مدت ایجاد کنن، اونوقت یکی از این پروژه ها شکست بخوره و یا خودش فیلم خوبی نباشه چه اتفاقی می افته ؟؟

• Like
Reactions: Deathbringer
فقط بعد از دیدن فلش باید حسرت خورد . چه پتانسیل های خوبی رو که هدر دادن رفت . جلوه ویژه رسما از سی جی آی های سیا ساکتی 10 15 سال پیش ایرانی هم پایین تر بود . ازرا میلر کرینجی چندش آور . سوپرگرلی که بود و نبودش فرقی نداشت . داستان بزرگی که کلا هدرش دادن . کل جاهای خوبش رو هم که تو تریلر نشون دادن
حیف کیتون که سوخت شد . اون از بتگرل اش که کنسل شد و اینم از این جا که با این که جزو معدود بخش های قابل تحمل فیلم بود هدر رفت
من تا قبل این فکر می کردم بد تر از جاستیس لیگ ویدون نیست .الان میگم این فیلم از اونم بدتره . قشنگ همون حسی رو داشتم که اونجا داشتم
امیدوارم یک شیرمردی پیدا بشه که ادامه ی بتمن کیتون رو بسازه . رابین ویلیامز که خدا بیامرزش . لااقل بیلی دی ویلیامز رو در نقش توفیس ببینیم
جورج کلونی از بتمن افلک بهتر بود .
برام جالبه که این هم موسچیتی کات داره . یا کلا همین فاجعه بوده از اول . دی سی از بس بدبخته که حتی میاد ایده ی مارول رو به موت رو هم کپی کنه تر می زنه توش .
من سریال فلش رو 2 3 فصل دیدم . سگش شرف داره به این . فصل اول و دوم اون سریال رو تو 2 ساعت خلاصه می کردن از این خروجی بهتری می گرفتن

یه سوال درمورد فلش
من اشتباه میکنم یا توی تریلرهاش فلش ازرا میره پیش فلش سریال؟
ولی توی فیلم همچین چیزی نبود
اگه اون سکانس معروفه رو میگی شما که فلش ازرا میلر و گرنت گاستین همدیگه رو میبینن برای ایونت Crisis on Infinite Earths تو سریالهای CW بود.
تو فیلم به تنها فلشی که اشاره میشه جی گریکه که اگه اشتباه نکنم از همون بازیگر قدیمیش استفاده کردن.
تو تریلرها فقط ۲تا بری الن ازرا میلر رو نشون داده بودن.

این اندینگ فلاش رو کسی میتونه توضیحی بده؟!! یک شلم شوربایی بود اصلا نفهمیدم چی به چی شد و اون صحنه بعد از فیلم هم جریانش چی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or