SiminSecret
کاربر سایت
با اعلام جیمز گان، جان سینا بزودی به نقش پیس میکر در فصل دوم این سریال برمیگردد.
فکر نکن منتشر نشدهالان دیدم Blue Beetle منتشر شده. کسی از این زبون بسته اصلا صحبت نکرد چرا؟ حداقل چهارتا ناسزایی چیزی
بازیگر نقش سوپرگرل مشخص شده؟View attachment 318857
خانم Ana Nogueira به عنوان نویسنده فیلم Supergirl: Woman of Tomorrow انتخاب شد.
View attachment 318858
اینم پیام تبریک جیمز گان به این خانم بابت پیوستنش به DC Studios.
مثل اینکه سر سریال بلک لیست بوده.بازیگر نقش سوپرگرل مشخص شده؟
پ.ن: سابقه نویسندگی خاصی نداره
توی بلک لیست فکر کنم بازیگر بود نقش کوتاه داشت و نویسنده نبودمثل اینکه سر سریال بلک لیست بوده.
این بازیگر ریک فلگ هم خوب بود . حیف نیست دیگه.یادش بخیر این سکانس Suicide Squad فوق العاده بود؛ الان تو تیکتاک دیدم، یادش افتادم!
چقدر خوبه گل بانو مارگو رابی!
View attachment 319448
فکر کنم مارگو رابی در نقش جیل ولنتایناین بازیگر ریک فلگ هم خوب بود . حیف نیست دیگه.
با این وضعیت الان مارول ، اسنایدر ورسی که کنسل شد خداییش سرتر بود...
پ.ن : داداش اخر جیل ولنتاین یا مارگو رابی ؟
این DCEU یه جوری بود که اصلاً رغبتی برای دیدن فیلمهاش نداشتم و به جز BvS، Man of Steel و زبالهای به نام Justice League، هیچکدوم رو ندیدم (حتی هنوز The Flash رو هم ندیدم، با اینکه آقامون مایکل کیتون توش هست). ولی این The Suicide Squad رو به خاطر جیمز گان دیدم و به نظرم خیلی فیلم خوبی بود و یکی از بهترین آثار کمیکی این سالها. یکی این، یکی هم سریال Peacemaker که به شدت چیز خفنی بود و خیلی منتظر فصل دومش هستم.یادش بخیر این سکانس Suicide Squad فوق العاده بود؛ الان تو تیکتاک دیدم، یادش افتادم!
چقدر خوبه گل بانو مارگو رابی!
View attachment 319448
احسنت! با ۲ تیر ۲ نشون زدی ٬ در واقع هدشات کردیفکر کنم مارگو رابی در نقش جیل ولنتاین