اوف حال میکنم با این اتفاق به نظرم جذاب میشهنتفلیکس در تلاشه تا حقوق دنیای اسنایدر ورس زک اسنایدر رو خریداری کنه و مجموعه کاملی از این دنیا رو بسازه!
دنیای اسنایدر ورس همون جاستیس لیگ اسنایدر کات هست و اون سکانس های تیتراژ آخرش.
امیدوارم واقعا بتونه حقوق اش رو بخره . دوست ندارم مثل ربل مون بشه . بیاد ایده هایی که برای دنیای دی سی داشت رو برداره ببره تو یک دنیای اورجینال با کاراکتر های جدید .نتفلیکس در تلاشه تا حقوق دنیای اسنایدر ورس زک اسنایدر رو خریداری کنه و مجموعه کاملی از این دنیا رو بسازه!
این پیش بینی ـم چه زود محقق شدنتفلیکس در تلاشه تا حقوق دنیای اسنایدر ورس زک اسنایدر رو خریداری کنه و مجموعه کاملی از این دنیا رو بسازه!
کدومش رو بیشتر دوست داشتید؟
خوبه ها من اسنایدر ورس رو بیشتر میپسندم حداقل نسبت به مارول فعلی ( بعد از infinity saga ) با همین تم دارکش . ولی نتفلیکسه و میاد هرچی ووک و lgbtq++++ میچپونه تو کار یه شتی میشه بیا و ببین...این پیش بینی ـم چه زود محقق شد
یعنی اگه این اتفاق بیوفته میشه بهترین خبری که امسال شنیدمنتفلیکس در تلاشه تا حقوق دنیای اسنایدر ورس زک اسنایدر رو خریداری کنه و مجموعه کاملی از این دنیا رو بسازه!
هنوزم کسی حال نمیکنه ولی چیزی نمیگنقبلا که هیشکی با زک حال نمیکرد چطور شد یهو
البته خودم شدیدا با زک و استایل کاریش حال میکنم و از این خبرم بسی خوشحال شدم
اینطور طرفدار داره که تمام فیلم های dc زباله هستن حداقل اسنایدر کات یکم فضای دارک داشت و جذاب بودهنوزم کسی حال نمیکنه ولی چیزی نمیگن
این بشر تقریبا تمام فیلم هاش زباله بودن، نمیدونم چطور طرفدار داره
اوخ اوخ تازه بهش فکر کردم راست میگی یهو بتمن سیاه پوست همجنس گرا میندازه تو داستان که خودشو زی زر و این چرت و پرت ها خطاب میکنهخوبه ها من اسنایدر ورس رو بیشتر میپسندم حداقل نسبت به مارول فعلی ( بعد از infinity saga ) با همین تم دارکش . ولی نتفلیکسه و میاد هرچی ووک و lgbtq++++ میچپونه تو کار یه شتی میشه بیا و ببین...
وجدانا نتفلیکسی که سریالای مارولو ساخت کجاس...!!! همون دیفندرز سگش شرف داره به این زباله هایی مثل مارولز!!!
امیدوارم خریداری کنه. واقعا حیف این دنیایی که خلق کرده به فراموشی سپرده بشه. خصوصا دارک ساید که واقعا خفن بودنتفلیکس در تلاشه تا حقوق دنیای اسنایدر ورس زک اسنایدر رو خریداری کنه و مجموعه کاملی از این دنیا رو بسازه!
من خودم هم چنان بهش نظر مثبتی ندارم. اما داستان یک چشم تو دنیای کورهاست . اسنایدر باز وضعش از 80 درصد کارگردانای دنیای درهم برهم دی سی بهتره .یکم جو گیری درباره اش زیاد بود. اما اسنایدر کات لااقل یک انسجامی داشت و حیفه نصفه بمونهقبلا که هیشکی با زک حال نمیکرد چطور شد یهو
البته خودم شدیدا با زک و استایل کاریش حال میکنم و از این خبرم بسی خوشحال شدم