چیزایی که نظر من رو جلب کرد ایناست
1- فیلم "The Flash" دنیای سینمایی DC را ریست خواهد کرد و آغازگر دنیای DCU خواهد بود !
با این حساب اگه قراره فیلم فلش دنیای منحوس DCEU رو ریست کنه و وارد DCU بشیم پس فیلم اکوامن جدید باید تو دنیای DCU باشه...
من دلم واسه shazam fury of gods میسوزه مثل black adam یه فیلم اضافی و بی مصرفه...
2- تو سریال Green Lanterns قراره هم جان استوارت و هم هال جردن رو داشته باشیم... شخصا مورد انتظارترین اثر DCU از نظر من...
حقیقتا امیدوارکننده بود اخبار DCU...
اثار مستقل جذاب DC مثل جوکر و بتمن مت ریوز تو دنیای خودشون ادامه میدا میکنند
فیلم جدید بتمن و سوپرمن تو DCU معرفی شد
Swamp thing هم پتانسیل بالایی داره
درباره Shazam اگر اشتباه نکنم خود گان تو صحبتایی که کرد، گفت با توجه به اینکه نسبتا جدا بوده مسیر خودش رو بازم به همون صورت ادامه میده. در کل تنها اشاره‌اش به DCEU فقط همون سوپرمن بدون سر بوده و یک آدمک کلی از Black Adam که خیلی راحت میشه همون رو هم صرف نظر کردش.
اگر اشتباه نکنم Peacekeeper هم کنار گذاشته نشده. حالا خیلی با دقت گوش ندادم، یک ویدو هست حدود 5 و خورده‌ای دقیقه.

• Like
Reactions: ps4best
متاسفانه DCEU نابود شده و چیزی ازش نمونده.

یه بتمن مت ریوز هست یه جوکر تاد فلیپس و تمام. پیس میکر هم خود جیمز گان داده بود بیرون که خب بحثش جداس و سریاله. فلش ازرا میلر هم اگه تعریف هاش مثل بلک آدام راک باشه که از الان وضعش مشخصه. شزم هم از قسمت یکش مشخص بود کمدی PG13 آبکی هست.

من امیدی دیگه به این یونیورس ندارم، چه جیمز گان بسازش چه زک اسنایدر. فیلم های دارک بتمن و جوکر زنده باشن کافیه. یه سوپر من دارک هم لازم داره که جای هنری کویل توش خالیه.

به نظرم میومدن رو داستانی مثل بازی Injustice کار میکردن به عنوان یه یونیورس، قشنگ تر بود. قضیه رژیم و اینا و دو گروه متفاوت.

• Like

یه بتمن مت ریوز هست یه جوکر تاد فلیپس و تمام. پیس میکر هم خود جیمز گان داده بود بیرون که خب بحثش جداس و سریاله. فلش ازرا میلر هم اگه تعریف هاش مثل بلک آدام راک باشه که از الان وضعش مشخصه. شزم هم از قسمت یکش مشخص بود کمدی PG13 آبکی هست.

من امیدی دیگه به این یونیورس ندارم، چه جیمز گان بسازش چه زک اسنایدر. فیلم های دارک بتمن و جوکر زنده باشن کافیه. یه سوپر من دارک هم لازم داره که جای هنری کویل توش خالیه.

به نظرم میومدن رو داستانی مثل بازی Injustice کار میکردن به عنوان یه یونیورس، قشنگ تر بود. قضیه رژیم و اینا و دو گروه متفاوت.
دوست من حقیقتا دیگه امیدی به DCEU نبود
DCEU مثل کسی بود که فقط با دستگاه زنده هستش و هرچقدر سخت باید اخر کاری رو بکنی که درسته
الان من به شخصه امید زیاد به DCU دارم
پروژه های خوبی معرفی کردن
همین فیلم فلش خود جیمز گان ازش خیلی تعریف کرده و قراره یه جورایی اغازگر DCU باشه...
به نظرم من زود قضاوت نکن و فکر کنم جواب میده این یونیورس...
الان این shazam fury of gods از نظر من فاجعه هستش... خدا به خیر کنه

• Like
Reactions: SiminSecret
خب الان Suicide Squad خود گان جزو این یونیورس جدیده ولی نسخه قبلیش نیست؟ 🤔😑
نسخه قبلیش که Suicide Squad 2016 باشه کلا از صحنه روزگار باید محوش کنن چه برسه به یونیورس جدید...
باورت نمیشه اون زمان ها ما فنای dc چه سختی میکشیدیم.... اول batman vs superman بود بعدش فاجعه قرن Suicide squad 2016 اون هم در حالی که مارول تو اوج خودش بود...
همون جوخه خودکشی ساخته گان کافیه واسه یونیورس جدید... بقیش رو دیگه دیلیت کنن

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
الان متوجه نشدم اگه قراره ریست بشه اصولا نباید پیس میکر هم حذف بشه؟
گفتن قضیه آماندا هم ادامه میدن پس همون نقش خودشو توی دنیای جدید حفظ کرده؟
این مارگو رابی چی شد خدا. تا تایید بشه دهنمون صافه :D

• Like
الان متوجه نشدم اگه قراره ریست بشه اصولا نباید پیس میکر هم حذف بشه؟
گفتن قضیه آماندا هم ادامه میدن پس همون نقش خودشو توی دنیای جدید حفظ کرده؟
این مارگو رابی چی شد خدا. تا تایید بشه دهنمون صافه :D
نه ساخته های خود جیمز گان حذف نمیشن

با این کراشی که جیمز گان رو مارگو رابی داره بعید میدونم بخواد بازیگر دیگه بیاره بلکه خود بانو نخواد که باشه...

• Like
Reactions: hitman68
جیمز گان با جیمز منگولد مذاکره داشته برای کارگردانی Swamp Thing ... این عالیه
james-mangold-ford-v-ferrari-red-carpet.jpg
تازه جیمز منگولد کارگردان فیلم هایی مثل Logan و Ford vs Ferrari و 3:10 to yuma خودش هم ابزار علاقه کرده و گفته به شخصیت Swamp Thing خودش علاقه داره و دوست داره کارگردان این فیلم باشه
اینم اولین گام های مثبت... تضمین شده هستش کیفیت فیلم اگه این اقا کارگردانش باشه

نه ساخته های خود جیمز گان حذف نمیشن

با این کراشی که جیمز گان رو مارگو رابی داره بعید میدونم بخواد بازیگر دیگه بیاره بلکه خود بانو نخواد که باشه...
ما هم کراش زدیم :)) :D
واقعا که سخته کس دیگه ای جای مارگو تصور کرد ازبس توی این نقش عالی ظاهر شده

• Cool

الیته این DCU تازه فاز اولش داره شکل میگیره و اگه زنده باشیم تا ۲۰۳۵ (!) ممکنه که سراغ Injustice هم برن.
مشکل یونیورس زک اسنایدر با وجود تم دارکش، یهویی بودنش بود که اتفاقاتش هیچ زمینه چینی نداشت.
پروژه هایی که جیمز گان ارائه کرده تنها بخشی از دنیای سینمایی جدید دی سی هست و خیلی هاش هنوز رونمایی نشده.
از سال ۲۰۱۳ که DCEU شروع شد بعد ۱۰ سال هیچ نتیجه و اتفاق بزرگی نداشت. دیگه از این بدتر که نمیشه.کلا تم و لحن دی سی هم دارکه حتی اگه جیمز گان بخواد اولشو شبیه مارول رنگارنگ درست کنه (که بعیده چون همین اول بسم الله کلی رو ترسناکی پروژه Swamp Thing تبلیغ کردن) بازم احتمالا همون چیزی میشه که طرفدارای DCEU دوست داشتن‌.
در کل به این بنده خدا باید یه شانسی داد.شاید رسیدیم به ۲۰۳۵ و این دنیای جیمز گان به قدری خوب بود که DCEU رو همه فراموش کرده باشن.هرچی باشه از بی برنامگی ده سال اخیر بهتره هر کی عشقش میکشید فیلم و سریال میساخت ۱۰ تا دنیا مجزا تشکیل شده بود.

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or