محبوبیت جیمزگان به عنوان مدیر عامل DC به قدریه که یکی دو روز پیش #BoycottWB توی تویتر ترند شده بود امروز #FireJamesGunn توی تویتر ترند شده :D
View attachment 279565

سهام WB در پایین ترین حد خودش به سر می بره.
که چی مثلا؟ اسنایدر بات ها یه شتی ترند کردن شد دلیل محبوب نبودن گان بین فن ها؟ :| همین اسنایدر بات ها نبودن با بات و تقلب فیلم زک واسه نتفلیکس رو کرده بودن محبوب ترین فیلم مردمی تو اسکار پارسال؟ یا با هشتگ ریلیز د اسنایدر کات زخم کرده بودن بعد که این ورژن اومد آنچنان هم که باید بازدید نداشت تو اچ بی او مکس؟ (بازدیدش بد نبود ولی نه اندازه انتظاری که این ها با هشتگ ترند کردن راه انداخته بودن)

دنبال بهانه بهتر واسه هیت دادن به گان باشید. :)

سوپرمن کویل محبوب ترین نسخه این کاراکتر واسه من بود و قطعا از نبودش ناراحتم ولی حالا که قراره مثل آدم و از پایه یونیورس جدید رو بالا بیارن مشکلی با ریکست شدنش ندارم چون واقعا شرایط جوری نیست که الان بخوان با هنری یه یونیورس جدید رو پایه گذاری کنن، این کار رو باید همون 2013 انجام میدادن کم کم که خب مدیریت اون موقع وارنر و دی سی میخواستن راه صدساله رو توی یه شب برن و برسن به مارول. :|

موموا هم احتمالا تو DCU نقش لوبو رو بازی کنه که خوراک خودشه اصلا.

پ.ن: بتمن فقط این، بقیه مثل شوخی میمونن جلوش. ^:)^B-)

View attachment IMG_20221117_181325_674.mp4

آخرین ویرایش:
بعنوان یه دی سی فن اصلا با سیاست های جدید جیمز گان با اینکه قبولش داشتم حال نکردم
بنظرم دنبال کردن محصولات دی سی از طریق انیمیشن ها هنوزم بهترین راه لذت بردن از این دنیاس

Matt-Reeves---The-Batman---5---No-Template.jpg

مت ریوز تایید کرد که در حال کار بر روی دنباله «بتمن» است
استودیو دی سی فرنچایز بت ریوز را کنار نمی گذارد
مت ریوز تأیید کرده است که همچنان در حال کار بر روی دنباله‌ای برای بتمن است. در طی یک مصاحبه اختصاصی با Collider's Steven Weintraub برای پانزدهمین سالگرد Cloverfield، فیلمساز تأکید کرد که چگونه برنامه‌های جدید دنیای DC مانعی برای ساختدنباله توسط او نشده

«بتمن» ریوز که سال گذشته اکران شد، منتقدان و طرفداران را تحت تأثیر قرار داد و در باکس آفیس بیش از 770 میلیون دلار در سراسر جهان فروش به دست اورد که باعث شد برادران وارنر به سرعت ساخت یک دنباله و چند سری اسپین آف را تایید کنند

آخرین ویرایش:

مت ریوز تایید کرد که در حال کار بر روی دنباله «بتمن» است
استودیو دی سی فرنچایز بت ریوز را کنار نمی گذارد
مت ریوز تأیید کرده است که همچنان در حال کار بر روی دنباله‌ای برای بتمن است. در طی یک مصاحبه اختصاصی با Collider's Steven Weintraub برای پانزدهمین سالگرد Cloverfield، فیلمساز تأکید کرد که چگونه برنامه‌های جدید دنیای DC مانعی برای ساختدنباله توسط او نشده

«بتمن» ریوز که سال گذشته اکران شد، منتقدان و طرفداران را تحت تأثیر قرار داد و در باکس آفیس بیش از 770 میلیون دلار در سراسر جهان فروش به دست اورد که باعث شد برادران وارنر به سرعت ساخت یک دنباله و چند سری اسپین آف را تایید کنند
امیدوارم یه حرکتی بزنن که رابرت پتینسون رو بتونن به عنوان بتمن بیارند تو DCU
بزرگترین نقطه قوت فیلم بتمن ریوز خود بتمن با بازی رابرت بود...
البته اگه بتونن سوپرایزمون کنند با بازیگر جدید استقبال میشه
من همیشه فکر میکردم این اقا بتمن خوبی میشد حیف که سنش رفته بالا
1384660635-850x560.jpeg
بارگیری (2).jpeg

Attachments

• بارگیری (2).jpeg
    بارگیری (2).jpeg
    5.6 KB · مشاهده: 5
جیمز گان برنامه خودش رو واسه DCU گفت به علاوه خیلی نکات مهم از اینده DC

از دوستان خواهش دارم اگه زحمتی نیست یه ترجمه و مقاله خوبی از این موضوع تو این تاپیک قرار بدن با تمام جزئیات تا طرفدارا ببینن...
حقیقتا زبان خودم خوب نیست و ترجمه بلد نیستم وگرنه خودم دست به کار میشدم...

• Like
Reactions: Masoud20R
صحبت های جیمز گان در مورد پروژه‌‌های آینده DCU:

۱. فیلم های خارج از دنیای DCU جیمز گان تحت عنوان “DC Elseworlds" منتشر خواهند شد.

۲. فیلم "The Batman :Part II" در تاریخ ۳ اکتبر ۲۰۲۵ | ۱۱ مهر ۱۴۰۴ اکران می شود.

۳. فیلم "Joker: Folie à Deux" در تاریخ ۴ اکتبر ۲۰۲۴ | ۱۳ مهر ۱۴۰۳ اکران می شود.

۴. فیلم "The Flash" دنیای سینمایی DC را ریست خواهد کرد و آغازگر دنیای DCU خواهد بود !

۵. چپتر اول دی سی با عنوان "Gods and Monsters" می باشد. که فیلم های این چپتر به شرح زیر می‌باشد:

1️⃣ فیلم Superman: Legacy

2️⃣ فیلم Supergirl: Woman of Tomorrow

3️⃣ فیلم The Brave and the Bold با تمرکز بر شخصیت های بتمن و رابین.

4️⃣ سریال Paradise Lost: Wonder Woman

5️⃣ سریال Booster Gold

6️⃣ سریال انیمیشنی Creature Commandos

7️⃣ سریال Amanda Waller که وقایع آن بعد فصل اول سریال Peacemaker رخ می دهد و سریال پیس‌میکر فصل دوم نخواهد شد.

8️⃣ سریال Green Lanterns

9️⃣ فیلم Swamp Thing

🔟 فیلم The Authority

چیزایی که نظر من رو جلب کرد ایناست
1- فیلم "The Flash" دنیای سینمایی DC را ریست خواهد کرد و آغازگر دنیای DCU خواهد بود !
با این حساب اگه قراره فیلم فلش دنیای منحوس DCEU رو ریست کنه و وارد DCU بشیم پس فیلم اکوامن جدید باید تو دنیای DCU باشه...
من دلم واسه shazam fury of gods میسوزه مثل black adam یه فیلم اضافی و بی مصرفه...
2- تو سریال Green Lanterns قراره هم جان استوارت و هم هال جردن رو داشته باشیم... شخصا مورد انتظارترین اثر DCU از نظر من...
حقیقتا امیدوارکننده بود اخبار DCU...
اثار مستقل جذاب DC مثل جوکر و بتمن مت ریوز تو دنیای خودشون ادامه میدا میکنند
فیلم جدید بتمن و سوپرمن تو DCU معرفی شد
Swamp thing هم پتانسیل بالایی داره

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
Swamp Thing سریالش‌ خیلی خوب بود.
امیدوارم همون‌ کست رو برگردونن.
-----
من از روزی که فهمیدم جوکر موزیکال شده ازش بریدم :(
-----
به نظرم DCU اولش به خاطر هایپی که دور جیمزگان هست یکمی سر صدا می کنه و تحویل گرفته می شه بعد با کله می خوره زمین.
امیدوارم که یونیورس رو کمی بارون نکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or