آآآهههه.... چقد دیدن تریلر فلش برای من غم انگیز بود. یعنی انقد خوبه که غم انگیز بود:دی همونطور که میدونیم این فیلم به منزله خداحافظی با DCEUیی هست که میشناسیم. بر خلاف نظر عموم من خیلی DCEU رو دوس داشتم و Man of Steel برام یکی از بهترین فیلمهای سوپرهیرویی بودش. حیف و صد حیف که زک اسنایدر و WB نتونستن بقیه مسیر رو خوب بچینن و بعد از اشتباهات ریز و درشت سر BvS، با فاجعه ای به نام جاستیس لیگ عملا گند زدن به همه پتانسیلی که این یونیورس داشت. بدتر از اون هنری کویل (بهترین سوپرمن تاریخ) نتونست یه خداحافظی درست درمون با این نقش داشته باشه و خبر هم رسیده همون چس مثقال فوتیجی که ازش در فیلم فلش هم بوده حذف کردن.... خلاصه خیلی حیف و میل شد این یونیورس.

ورود بتمن مایکل کیتون با اون تم موندگارش چقدر نوستالژی بود! اصلا یه لحظه رفتم دوران بچگیم و ذوق و شوقی که برای بتمنای اون زمان داشتم!
به نظرم در مقایسه با فیلمی مثل نو وی هوم که ایده‌اش کمی شباهت داره رو کاغذ، فلش خیلی جذابتر میتونه باشه!حداقل با وجود تمامی جو منفی و حواشی ها ولی تریلر فیلم فوق العاده بود!
حیف که ژنرال زاد MOF تو فیلمه ولی خود هنری کویل نیست!:-<لعنت به وارنر و باعث بانی نابودیش که فکر نکنم یونیورس جدید جیمز گان هر چقدرم که خوب باشه اون جو دارک و خاص DCEU رو القا کنه!

The Flash ای که تا مرز کنسل شدن پیش رفته بود به نظرم تریلر اش نوید اینو می ده که می تونه به بهترین فیلم Universe تبدیل بشه.
-----
از DCEU یونیورس در نیومد اما من بعید بدونم از DCU هم یونیورس در بیاد. به عنوان فن GotG در مورد جیمزگان قبلا توی این تاپیک گفتم :D
-----
بهترین ساخته ای که از دنیای DC بعد از Dark Knight من دیدم سریال Watchmen بود. فقط یک باگ اساسی داشت اونم این بود که دکتر منهتن با گلابی فرقی نمی کرد :D

View attachment 284386

تریلر جدید پنج شنبه میاد.
همین اقای ریوز می فرمودند من از تکرار بدم میاد سر The Day The Earth Stood Still، مرد مومن 4تا ویک بازی کردی یه کنستانتین 2 هم وسطش می رفتی دیگه =(( بازیگر مورد علاقمه با اینکه به نظرم خیلی بازیگر نی! یعنی جلو هیولاهایی مثه دنیرو و پاچینو و فینکس و اینا خیلی چیزی برای ارائه نداره، قیاسو داشتی؟ معلفارقه چیه؟ از اونورش زدم بیرون

همین اقای ریوز می فرمودند من از تکرار بدم میاد سر The Day The Earth Stood Still، مرد مومن 4تا ویک بازی کردی یه کنستانتین 2 هم وسطش می رفتی دیگه =(( بازیگر مورد علاقمه با اینکه به نظرم خیلی بازیگر نی! یعنی جلو هیولاهایی مثه دنیرو و پاچینو و فینکس و اینا خیلی چیزی برای ارائه نداره، قیاسو داشتی؟ معلفارقه چیه؟ از اونورش زدم بیرون
تا جایی که میدونم کنستانتین 2 تایید شده
خدایش هیچوقت نفهمیدم دنیرو چی داره؟ :D الکی بزرگ شده:D

اسم فیلم دقیقا همینه ؟ من flashpoint یا یه همچین چیزی به یاد دارم
این فیلم قسمت دومی نخواهد داشت؟

اسم فیلم که همینه؛ فلش‌پوینت هم اسم یکی از کامیک های دسی که از برا ساخت این فیلم اقتباس کردند!

در مورد اون سوالات هم، این فیلم قراره DCEU رو ریست کنه!

حتی دقیقا مشخص نیست که ازرا میلر قراره بجای فلش بازی کنه یا نه!

هر کی یه چیزی میگه! :D

اسم فیلم که همینه؛ فلش‌پوینت هم اسم یکی از کامیک های دسی که از برا ساخت این فیلم اقتباس کردند!

در مورد اون سوالات هم، این فیلم قراره DCEU رو ریست کنه!

حتی دقیقا مشخص نیست که ازرا میلر قراره بجای فلش بازی کنه یا نه!

هر کی یه چیزی میگه! :D
بقیه فلش و بدن به Grant Gustin خوب میشه
این ازرا میلر چه جرمی مرتکب شده بوده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or