پیش‌بینی بنده در مورد فیلم جدید جوکر اینه که ملت رو به دو گروه کاملا جدا از هم تقسیم می‌کنه و از اون فیلم‌هایی می‌شه که یه عده عاشقش می‌شن و یه عده هم متنفر! :D
شماره قبلشم همین بود.
فرق این شماره اینه که همونایی هم که شماره اول رو دوست داشتن می شن متنفر :D

• Like
Reactions: m.a.t and Dinosaur
خیلی بدبین‌اید به جوکر بعدی

مسلماً باید بیاد و ببینیم چطور میشه ولی من وقتی شنیدم می‌خوان «موزیکال» بسازن، تو ذهنم یاد اون بخش از Arkham Knight افتادم که جوکر داره برای بتمن آواز میخونه + تنها صحنه خوبی که از جوکر لتو هست:

joker_harley.jpg

موزیکال لزوماً قرار نیست شاد و شنگول و کرینجی باشه، میتونه یک تلفیق مریض با الهام از سرگذشت بانی و کلاید و نمایش سویینی تاد باشه. جفت لیدها هم تجربه خوانندگی دارن (Walk the Line و A Star is Born تو سینما برای لیدی گاگا)

چیز جالبی می‌تونه دربیاد

دوستان سریع قضاوت نکنین
حتی اگه جوکر 2 فیلم خوبی هم نشد همین اکت واکین فینیکس کبیر در نقش جوکر خودش به تنهایی یه فیلمی رو چند پله میبره بالاتر
مثل قسمت اول که تک ستاره فیلم خودش بود وگرنه خود فیلم ضعیف بود

مگه قبلی اینطور نشد؟!
شماره قبلشم همین بود.
فرق این شماره اینه که همونایی هم که شماره اول رو دوست داشتن می شن متنفر :D
نمی‌دونم چرا توی ذهنم این طوری بود که اکثراً از فیلم قبلی خوششون اومده بوده و از اون مدل فیلم‌هایی نبوده که دو تا گروه عظیمِ عاشق و متنفر پیدا می‌کنن! :دی
من خیلی با اون فیلم حال کردم و به این یکی هم امید زیادی دارم. هم کارگردانش همون تاد فیلیپس هست، هم به جز عشق من واکین فینیکس، یکی دیگه از بازیگرهای محبوبم یعنی برندن گلیسون هم توش بازی می‌کنه و خیلی منتظرم ببینم چیکار می‌کنه توی این فیلم. فقط این وسط لیدی گاگا زیاد با سلیقه‌م جور نیست ولی چون توی A Star Is Born خیلی خوب کار کرده بود، اینجا هم ناامید نیستم ازش. :دی

من خودم به فیلم «جوکر» نظر میکسی دارم؛ ابتدا 100‌های زیادی از سوی کاربران BC به این فیلم راه افتاد اما به تدریج کاهش پیدا کرد. این فرایند افت و خیز نشان داد جوکر روی محور یک وَرَم حرکت می‌کرد که ناگهان بادِ وَرم خوابید. مسئله «ترنسفرمیشن» خیلی خوب در فیلمنامه جا افتاده بود؛ اما واقعا سکانس‌های «ملاقات با روانشناس» حشو بود. گویا فیلیپس دست رو از پشت بسته که نتوانیم چیزی از دردهای آرتور در این سکانس‌ها ببینیم (نگاهی کنید به سکانس‌های روانشناسی خوب در سوپرانوها؛ البته تونی در پایان هیچ نتیجه‌ای نگرفت اما پستی و بلندی‌های زیادی در تحول شخصیتی او حس کردیم و دیدیم). از تدوین فیلم خوشم نیومد.

پ.ن: فیلیپس رو قضاوت می‌کنم چون تو سیکوئل‌های Hangover تِر زد!
پ.ن 2: نمی‌دونم شاید مسئله آبجکتیو باشه ولی باز هم فرمون کج می‌کنم و می‌گم بهترین هنرنمایی مرد سال 2019 از آن سندلر برای فیلم Uncut Gems بود.

از این فلش پوینت خیلی دیگه استفاده کردن این چند سال
هم تو سریالش یه جورایی
هم یه انیمیشن نسبتا خوش ساخت (یادم نیست ولی واسه همین چند سال اخیر بود)
تریلر هم به شدت به انیمیشنش نزدیک بود
کاش نمیرفتن سراغ این کمیک چون یه جورایی خیلی چیزا برای بعضی ها شاید هیجان انگیز نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or