Wonder Woman 3 کنسل شد.
به نظر ادامه Justice League هم ساخته نمی شه.
----
این جیمزگان چرا نمیاد صاف بزنه از بیخ DCEU رو ریبوت کنه؟
هرچی هست و نیست رو کنسل کن صاف بگو از اول شروع می کنیم.
اسمش قراره بشه dcu شایعه شده همه بازیگرا قراره حذف بشند فک کنم کلا ریبوت میشه اینکه تا الان چیزی اعلام نشده فک کنم بخاطر تکمیل شدن ساخت سه تا فیلم بلوبیتل فلش و اکوامن باشه

Wonder Woman 3 کنسل شد.
به نظر ادامه Justice League هم ساخته نمی شه.
----
این جیمزگان چرا نمیاد صاف بزنه از بیخ DCEU رو ریبوت کنه؟
هرچی هست و نیست رو کنسل کن صاف بگو از اول شروع می کنیم.
طبق توییتی که کرده گفته پلنش بعد از aquaman 2 قراره اجرایی بشه

به سلامتی Henry Cavil هم دیگه قرار نیست Superman باشه!
از یک طرف الان دیگه بخش دوم Shazam و Aquaman و همین طور فیلم Flash میشه سه فیلم از یک یونیورس که قرار هست که همینجوری رها بشه. میشه فکر کرد که فیلم ها فروش خوبی با همین خبر ها نداشته باشه و هایپشون رو از همین الان بخوابونی.
ماشالله James Gunn به همین خیال باشه با این همه Hate که سر این قضیه به وجود میاد فیلم های بعدی تو دنیای که قرار هست شروع کنه موفق میشن.ابا این حرکت که بازیگر Superman یا Wonderwoman یا Aquaman که به نظر خیلی casting های خوبی بودن برای نقشهای خودشون رو الکی کنار بزاری و دنیای جدید خلق کنی دوباره از صفر، میشه انتظار داشت فیلم های آینده یونیورس مورد نظر خودش با استقبال جالب روبه‌رو نشن. بعد از شکست اولین فیلمش هم Warner Bros. خیلی شیک با این مغز متفکر جدید احتمالا خداحافظی کنه.
الکی الکی فیلم Black Adam هم سر فروش پایین دارن میکوبن! خوب شاید بهتر بود با این فاصله با Black Panther 2 فیلم رو اکران نکنی (فکر کنم یک یا دو هفته کلا زودتر اکران شد)! فعلا تجربه دیدن BP2 رو نداشتم ولی خیلی راحت میشه گفت Black Adam از فیلم ها فاز 4 مارول تا الان فیلم بهتری بود برای من و سرگرم کننده تر بود.

دواین جانسون ظاهراً پیشنهاد حضور کوتاه تو شزم ۲ رو رد کرده‌.
این بشر با غرورش واقعا دیگه داره حال به هم زن میشه، همیشه میخواد بالاتر از بقیه باشه.
واقعا فکر کرده بلک آدام قوی ترین کارکتر تو DC هست!
حتی نمیتونه شکست تجاری فیلم رو قبول کنه و رفته مدارک جعلی فرستاده واسه ددلاین که فیلم موفق بوده!
امیدوارم گان ریکستش کنه از دستش راحت بشیم.

متاسفانه DC درست تو تایمی که فاز 4 مارول خراب کرده بود و میتونست از این فرصت برای درست کردن یه یونیورس خوب استفاده کنه، خراب کرد!

یک ماه پیش گفتن هنری کویل بر میگرده و تو بلک آدام حضور داشت، چی شد یهو؟

• Like
Reactions: bayern_vahid
متاسفانه DC درست تو تایمی که فاز 4 مارول خراب کرده بود و میتونست از این فرصت برای درست کردن یه یونیورس خوب استفاده کنه، خراب کرد!

یک ماه پیش گفتن هنری کویل بر میگرده و تو بلک آدام حضور داشت، چی شد یهو؟
حضور داره
همچی قرار ه ریبوت بشه بنظر من هم منطقی هست این بازیگرها با سن وسالشون کشش ندارند تا 10 سال یا بیشتر ادامه بدند سوپرمن و بتمن جز اصلی ترین کارکترهای dc هستند و از اول تا اخر یونیورس باید باشند
شاید هنری کویل بتونه سوپرمنو برای سال ها بازی کنه اما بتمن قراره کی باشه ؟ نمیشه که یک سوپرمن میان سال در کنار یک بتمن جوان داشته باشیم
بنظر من گان منطقی ترین کار ممکنه کرده این کار باید چند سال قبل بعد از bvs انجام میشد اما جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته شاید در کوتاه مدت فن ها ناراحت بشند اما وقتی یونیورس شکل بگیره فاظلاب زک یادشون میره

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
من احساس می‌کنم اصلا قرار نیست یونیورسی به این شکلی که کج‌دار و مریز تا الآن داشتن یا مدل مارول وجود داشته باشه.

بتمن دست ریوزه، جوکر دست فیلیپس، اون ها فیلم‌های خودشون رو به سبک و سیاق خودشون جلو می‌برن.

یونیورسی که گان قراره پیش ببره همه از خرده کاراکترها و alternate‍های کاراکترهای اصلی تشکیل میشن. بجای تمرکز روی Justice League، روی Teen Titans، Birds of Prey و Lantern Corps و Suicide Squad سرمایه‌گذاری می‌کنن. همین الآن هم شایعه‌ای هست که Jason Momoa رو می‌خوان برای Lobo استفاده کنن.

من احساس می‌کنم اصلا قرار نیست یونیورسی به این شکلی که کج‌دار و مریز تا الآن داشتن یا مدل مارول وجود داشته باشه.

بتمن دست ریوزه، جوکر دست فیلیپس، اون ها فیلم‌های خودشون رو به سبک و سیاق خودشون جلو می‌برن.

یونیورسی که گان قراره پیش ببره همه از خرده کاراکترها و alternate‍های کاراکترهای اصلی تشکیل میشن. بجای تمرکز روی Justice League، روی Teen Titans، Birds of Prey و Lantern Corps و Suicide Squad سرمایه‌گذاری می‌کنن. همین الآن هم شایعه‌ای هست که Jason Momoa رو می‌خوان برای Lobo استفاده کنن.
خود گان گفته نقش بتمن خیلی مهم هست و فیلم سوپرمنو رسما تایید کرده و به همه بها داده میشه

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
Dwayne Johnson در شبکه های اجتماعی اکانت های Warner و Discovery و Black Adam رو Unfollow کرده که احتمالا حاکی از اینه که کار این بازیگر با DC تمومه.
اوه اوه
چقدر شخصی گرفته، بده آدم اینقدر مغرور باشه.:|
هرچند بنظرم فیلم خوبی بود.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or