Dwayne Johnson در شبکه های اجتماعی اکانت های Warner و Discovery و Black Adam رو Unfollow کرده که احتمالا حاکی از اینه که کار این بازیگر با DC تمومه.
بهتر ... راک دیگه خیلی الکی داشت ابرقهرمان میشد :) برگرده به رسلینگ و جومانجی و اینا

شنیدم که دکمه خانوم گال گدوت هم زدن :( یادتونه عکس هندونه خوریش رو توی روز تولدش گذاشتم؟

بهتر ... راک دیگه خیلی الکی داشت ابرقهرمان میشد :) برگرده به رسلینگ و جومانجی و اینا

شنیدم که دکمه خانوم گال گدوت هم زدن :( یادتونه عکس هندونه خوریش رو توی روز تولدش گذاشتم؟
خدایش کی بهتر از این میخوان پیدا کنن؟
مارگو رابی امیدوارم دست نزنن :-s

مستقل که مستقله اما شما حساب کن تمام عوامل قبلی از گزند آقای جیمز گان در امان نبودن ... مشخصه که ایشون هم میپره میره پی کارش
تازه کسی که Safe هست، خانم خود جیمز گان اهه!:|:دی

من بعید بدونم جیمز گان مارگوت روبی رو دست بزنه.
حتی سر The Suicide Squad هم نگهش داشت.
----
من به نظرم زیادی جیمزگان رو یهو تحویل گرفتن. جیمزگان باید در حد همون تهیه کننده و کارگردان می موند.
The Suicide Squad به نظرم مطلقا فیلم خوبی نبود و همین رو کس دیگه می ساخت به طور قطع خیلی کمتر تحویل گرفته می شد.
من حقیقاتا جیمزگان رو در حدی نمی بینم که بتونه از دنیای DC یونیورس قابل قبول در بیاره. شاید 2-3 تا فیلم اولش به خاطر این که اسمش روشه زیاد سر صدا کنه اما بعدش می خوابه.
جیمزگان نشون داده که کمدی سازه و اگر با همین فرمون بخواد شروع کنه Superman و Batman ساختن با کله می ره تو دیوار.

من بعید بدونم جیمز گان مارگوت روبی رو دست بزنه.
حتی سر The Suicide Squad هم نگهش داشت.
----
من به نظرم زیادی جیمزگان رو یهو تحویل گرفتن. جیمزگان باید در حد همون تهیه کننده و کارگردان می موند.
The Suicide Squad به نظرم مطلقا فیلم خوبی نبود و همین رو کس دیگه می ساخت به طور قطع خیلی کمتر تحویل گرفته می شد.
من حقیقاتا جیمزگان رو در حدی نمی بینم که بتونه از دنیای DC یونیورس قابل قبول در بیاره. شاید 2-3 تا فیلم اولش به خاطر این که اسمش روشه زیاد سر صدا کنه اما بعدش می خوابه.
جیمزگان نشون داده که کمدی سازه و اگر با همین فرمون بخواد شروع کنه Superman و Batman ساختن با کله می ره تو دیوار.
باهات شرط میبندم بعد چند سال بساط یونیورس ایشونم جمع میشه.:دی

اینکه آیا جیمز گان می‌تونه آینده دنیای سینمایی DC رو بنا کنه یا نه، زمان مشخص می‌کنه. اما چیزی که مشخصه اینه که SS و Peacemaker جز کارای خوب DC تو این چند سال اخیر بودن و وارنر تصمیم غیر منطقی‌ای نگرفته به نظرم.

راک هم خداشکر دکمه‌اش زده شد مثل اینکه.
کسی که فقط به فکر حفظ برند راک و تبلیغ انرژی زا هاش تو فیلم هاشه و انقدر توهم زده که فکر کرده سوپرمن دنیای DCـه، هر چی سریع تر بره کنار بهتره.
بگذریم که اصلا بازیگر خوبی هم نیست تو وهله اول.

اینکه آیا جیمز گان می‌تونه آینده دنیای سینمایی DC رو بنا کنه یا نه، زمان مشخص می‌کنه. اما چیزی که مشخصه اینه که SS و Peacemaker جز کارای خوب DC تو این چند سال اخیر بودن و وارنر تصمیم غیر منطقی‌ای نگرفته به نظرم.

کسی که فقط به فکر حفظ برند راک و تبلیغ انرژی زا هاش تو فیلم هاشه و انقدر توهم زده که فکر کرده سوپرمن دنیای DCـه، هر چی سریع تر بره کنار بهتره.
جدا Peacemaker خیلی خوب بود ، حتی بنظرم از SS بهتر بود.
با این سریال تازه میشه این شخصیت احمق :)) رو شناخت.

ss فیلم متوسط رو به خوبی هست ولی مدتی بعد از سریال دوباره برگشتم SS دیدم ، ایندفعه خیلی بیشتر حال داد.

زنش ک نقش خاصی نداشت حالا میاره واندر وومن میکنه :D :))
ماشالله همسرشونم خیلی باکمالات تشریف دارن...!!!
منم از این میترسم که DCU Comedy تحویل بده دوست عزیزمون...!!! DC = Dark . چیه بابا این رنگی رنگی های مارول....
بدبختی سرعت کله پا شدن جدیدا رفته بالا این زسلاو هم به نظر ادمیه که نتیجه نده بهش در و هله اول سکند چنس حالیش نیست دکمه هم رو میزنه ...!!!
همین دارک یونیورس یونیورسال رو شما ببین ... چقد هایپ شدیم سرش... با مغز خورد زمین...!!!!

• Like
Reactions: hitman68

فشاری که راک میخوره وقتی میبینه سریال پیس میکر بیشتر از بلک آدام تحویل گرفته میشه و جان سینا برای فصل دوم بر میگرده اما راک فقط یه فیلم بازی کرد و خلاص =))

امسال منتظر باشید تو رسلمنیا یه مسابقه هم با پسر عمو جان رومن رینز میدن و ایشون رو هم بر میدارن میارن سینما! قیافه ش برای دو سال تو رسلینگ تحملش کم بود از این به بعد باید توی فیلم ها هم شاهدش باشیم!

Idris Elba
Margot Rabbie
Viola Davis
Jason Momoa (در نقش جدید)
John Cena (احتمالا در کنار بقیه کست پیسمیکر)
Daniela Melchior

ظاهراً اینا تنها بازیگران DCEU هستن که جیمز گان قرار نگه داره.
کلا من بعید بدونم هارلی کویین ای رو دست Margot Robbie بیاد.
اصلا انگار ساخته شده واسه این نقش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or