جیمز گان و پیتر سافران رسما مدیر DC شدند!

طی قرار داد 4 ساله ای، جیمز گان (کارگردان سریال پیس میکر و فیلم جوخه انتحار) بر روی اقتباس ها و ابعاد کامیکی و پیتر سفران روی بخش اقتصادی، بودجه و مارکتینگ آثار DCEU کنترل خواهند داشت.

این دو نفر دخالتی در فرنچایز های JOKER و The Batman و فیلم های مستقل ندارند.

View attachment 276649

Kevin Conroy صداگذار افسانه‌ای بتمن دار فانی را وداع گفت.
منهدم شدم با شنیدن این خبر. :(
کوین کانروی از قدیم برای من نماد بتمن بوده و کلاً بین همه بازیگرهایی که این نقش رو ایفا کردن، کانروی با صدای محشرش اولین کسی بود و هست که توی ذهنم میاد.
از بین این همه شخصیت بتمن توی دنیای فیلم و سریال و انیمیشن، اون سری Batman: The Animated Series برای من بهترین بتمن و همین‌طور بهترین جوکر رو داره که با صداپیشگی درجه یک کوین کانروی و مارک همیل همراه بودن و بعدش هم این دو نفر توی سری بازی‌های Arkham غوغا کردن.
حیف... :(

do.php

View attachment 276649

Kevin Conroy صداگذار افسانه‌ای بتمن دار فانی را وداع گفت.
واقعا خبر تلخی بود . برای خیلی ها به خصوص متولدین دهه 90 میلادی یک جورایی مصداق بارز بتمن بود . فقدانش بدجور در آثار بعدی با محوریت بتمن حس میشه . با این که بازیگران شناخته شده ی زیادی تو محصولات مختلف صداپیشه بتمن بودن مثل پیتر ولر -بروس گرینوود و ... و الحق هم خیلی هاشون عالی بودن اما هیچ کدوم به گرد پای کوین کانروی نمی رسیدن . روحش شاد . خوشا به حال کسانی که سال پیش بیخ گوشمون در کامیک کان ابوظبی تونستن از نزدیک باهاش ملاقات کنن و امضا بگیرن

من تازه این (2022) batman رو دیدم:D کلا فیلمها رو به روز نمیبینم:D
باید بگم اصلا خوشم نیومد. فیلم رو تینیجری کرده بودن. کاراکترها خیلی بی روح و هیچ احساس و همزاد پنداری ایجاد نمیکردن. بجز خود بتمن (اونم فقط کمی) بقیه مثل آلفرد و کت وومن و گوردون همگی سطح پایین. villain ها هم از دم افتضاح. داستان فیلم هم خیلی سرسری بود و یه موضوع بی اهمیت رو دنبال میکرد.
ولی موسیقی و فیلمبرداری خوب بودن. در کل ۴/۱۰ :D

بعد از مدت یه فیلم ابر قهرمانی نظرم رو جلب کرد امروز کیفیت Hd rip بلک ادام رو دیدم از همون کلیشه ها داستان بگذریم فیلم خوبی بود
اکشن خوبی داشت

بازی سلطان هم خوب بود از اون اشغال دکتر مارول بهتر بود

Black Adam کلا 387 میلیون دلار فروخته و حدودا 100 میلیون دلار ضرر روی دست DC گذاشته.
مارول فیلمای ضعیفشم خوب میفروشن ولی DC فیلم خوبشم ضعیف میفروشه :|
بلک آدام واقعا خیلی بهتر از thor و یکی دو فیلم اخیر مارول بود

• Like
Reactions: mahdi-xbox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or