SiminSecret
کاربر سایت
باید برای شخصیت لوسیفر همون جناب تام الیس رو توی Sandman انتخاب میکردن. این خانوم برین (اسم واقعیش نمیدونم از اسمش توی Got استفاده کردم!) خیلی گوگولی بود به عنوان ستاره صبحگاهی
ظاهرش و فرمش شبیه اوایل کمیک هست، منتهی حالا که تصمیم گیمن و نتفلیکس این بوده که مثل کمیک پیش برن کاش یکی رو می آوردن که این کاریزماتیک بودن لوسیفر رو به نحو احسن نشون بده، مثلا بانو کیت بلانشت.باید برای شخصیت لوسیفر همون جناب تام الیس رو توی Sandman انتخاب میکردن. این خانوم برین (اسم واقعیش نمیدونم از اسمش توی Got استفاده کردم!) خیلی گوگولی بود به عنوان ستاره صبحگاهی

خب سه قسمت سندمن رو دیدم
فعلا در حد خوبه
بازیگر لوسین چقدر بد انتخاب شده اصلا به نقش نمیخوره
این دختره کنستانتین همون کنستانتین خودمونه که زن شده یا فقط تشابه اسمیه؟
ورژن مؤنث؟دی سی به گیمن اجازه نداده از جان کنستانتین استفاده کنه و جاش گیمن ورژن مونثشو آورده
طرف جدشه و تو کمیک هم دقیقا همینه!
اگه ایشون باشه که خیلی کارش درسته.View attachment 267846
اینم بازیگری که طبق لیک ها و شایعات قراره نقش جان کنستانتین رو تو سریالش بازی کنه.![]()
تا وقتی مت رایانی که بین طرفدار ها محبوبیت بالایی داره و خود وارنر هم تو انیمیشن هاش بجای صداپیشه جان کنستانتین استفاده میکنه (نمونه آخرش تو سریال هارلی کوئین) چرا باید برن سراغ گزینه دیگه؟ سریال قبلیش هم که خوب بود به نظرم و سر میزان بیننده هاش ان بی سی کنسلش کرد.اگه ایشون باشه که خیلی کارش درسته.
کارش تو gangs of london عالی بود.
بریتیش هم که هست.
غیر از بازی خوبش از لحاظ فیزیکی هم خوراکش صحنه های اکشن و هیجانی.

صداگذاری انیمیشن که واقعا تاثیرگذار نیست.تا وقتی مت رایانی که بین طرفدار ها محبوبیت بالایی داره و خود وارنر هم تو انیمیشن هاش بجای صداپیشه جان کنستانتین استفاده میکنه (نمونه آخرش تو سریال هارلی کوئین) چرا باید برن سراغ گزینه دیگه؟ سریال قبلیش هم که خوب بود به نظرم و سر میزان بیننده هاش ان بی سی کنسلش کرد.
اینسایدر ها می گفتن زسلاو از معامله و قراردادی که مدیریت قبلی با جی جی آبرامز و کمپانیش بسته راضی نیست و اون رو یه مورد نامناسب میدونه.
از برنامه های دیگه جی جی آبرامز و کمپانیش سوپرمن (کال ال/کلارک کنت) سیاه پوست بود که این مورد طبق شایعات و لیک ها بعد اومدن زسلاو کنسل شده.
من فعلا بعد از قسمت ۷ دیگه رغبت نمیکنم برم سراغشفصل اول سریال سندمن رو دیدم
باید بگم تا قبل اپیزود ۷ سریال روند خوبی داشت و عالی هم پیش رفت از اپیزود هفت به بعد کلا تبدیل شد به بستر تبلیغات LGBT و امثالهم یه جاهاییش من فکر میکردم که مردم عادی تو اقلیت هستن و اینا جماعت اکثریت
در مورد خود سریال هم به نظرم تا قسمت ۷ سریال سطح بالایی بود ولی سه قسمت اخرش دو لول سطح سریال رو اورد پایین
)(لوسیفر ی زن قد بلند؟!
) ازین ب بعد دیگه هیتر این ماجرای woke شدم تا کوچکترین چیزی ببینم ازین جریان توی هر فیلم و سریالی سریع توی نطفه خفه اش میکنم و دراپ میکنم و بهش 0.5 میدم از 10 تا نمرش بیاد پایین و تبلیغی بشه ک کسی نره سراغش خدا رحم کرده قسمت ۷ رو ندیدی وگرنه با کله میرفتی تو شیشه تلویزیوننشستم 4 قسمت sandman (بخونید گِ.یمن) رو دیدم و با افتخار دراپش کردمیکی نیست ب مدیرای نتفلیکس (بخونید گِ.یفلیکس) بگه آخه پدسگا اون ک اسمش دین خدا بود و چندین هزار سال قدمت داره و 124000 تا پیامبر اومدن روش مانوور دادن ولی تا خواستن زوری بچپونن تو مغز ملت همه ازش برگشتن و دشمنش شدن دیگه ال جی بی تی کیو ع.ن درد کوفت زهر مار ک هیچی نیست ، تو این سریال ما هرچی دیدیم یا گِ.ی بودن یا سیاه پوست ، شخصیت های معروف و قدرتمند هم ک زن شده بودن (آخه کنستانتین زن باشه؟! ل*ز باشه؟!
)(لوسیفر ی زن قد بلند؟!
) ازین ب بعد دیگه هیتر این ماجرای woke شدم تا کوچکترین چیزی ببینم ازین جریان توی هر فیلم و سریالی سریع توی نطفه خفه اش میکنم و دراپ میکنم و بهش 0.5 میدم از 10 تا نمرش بیاد پایین و تبلیغی بشه ک کسی نره سراغش
![]()

گفتم ک ازین ب بعد تا کوچکترین چیزی ازین ع.ن بازیا ببینم همون لحظه شیفت+دلیت میشه و نمیذارم کار ب جاهای باریکتر کشیده بشهخدا رحم کرده قسمت ۷ رو ندیدی وگرنه با کله میرفتی تو شیشه تلویزیون![]()
این گِ.یمن رو هم باید همون قسمت ۲ دلیت میکردم ولی از دستم در رفت دو قسمت دیگه هم ازین سم دیدم خدارشکر ب قسمت ۷ نرسید دیگه