به نظرم قسمت 6 بهترین قسمت سریال هست به خصوص صحنه های ملاقات 100 ساله با اون شخص تو کافه بهترین جای کل سریال بود بنظرم.

قسمت 6 همه جاش عالی بود. از شروع که با مرگ همراه میشه تا اون داستان یارویی که هر قرن دیدار دارن.
دیشب سریال رو تموم کردم و اگر نخوایم دوباره درباره اون مسائل حرف بزنیم بنظرم یکی دیگه از چیزایی که خیلی باهاش حال کردم کاراکتر متیو بود.
هر چی سعی میکنم نمیشه در موردش صحبت نکنیم. قسمت 5 از لحاظ داستانی خیلی خوب بود ولی شخصیت ها گند زده بودن به همه چی.
یعنی از یه جمع 6 نفری که اولش فکر میکنی یه نفر گی هست. اخرش معلوم میشه سه تا دیگه شون هم گی و بای هستن. یعنی 4/6 شخصیت ها اینطورین.
هربار شخصیت جدیدی میومد با خودم میگفتم شخصیت بعدی دیگه گی نیست ولی در کمال تعجب گی که بودن هیچی درگ کویین هم بودن.

3 قسمت فعلا از سندمن را دیدم. چیز خاصی فعلا وجود نداشته که راضیم کنه. این همه تعریف تمجید را درک نکردم تا الان.

روایت خیلی سریع و شلخته ای داشته تا اینجا که یک کاراکتر و داستانی را همینجوری ول میده وسط قصه و سطحی از کنارش رد میشه. ادامه بدیم ببینیم چی میشه ولی تا اینجا راضی نبودم.

• Like
Reactions: Anakin
باورم نمیشه چطور نتفلیکس تونسته به همچین داستان و شخصیت پردازی گند بزنه.
من اصلا با این بحث ها تا به الان مشکلی نداشتم ولی از قسمت 7 سندمن دیگه غیر قابل تحمل شد.
قسمت 5 داشت تبدیل می شد به یه اپیزود خوب که واقعا خرابش کردن.
خداروشکر تو اپیزود 6 از این داستان ها کشیدن بیرون و واقعا داستان عالی به تصویر کشیدن.
ولی باز چنان پیازداغ تو اپیزود 7 زیاد کردن که به مخاطب احساس تهوع دست میده.

یه زمانی میگفتن هالیوود زیر پوستی بعضی از مفاهیم به مخاطب قالب میکنه و واقعا هم تو این کار استاد بودن.
ولی از وقتی شروع کردن مفاهیم مستقیم تو چشم مخاطب فرو کردن واقعا سطح کاراش چند لول پایین اومده. اصل سرگرم کردن مخاطب به کل از یاد بردن.
برام سواله تو سطح جهانی به این مسخره بازی که توی sandman درآوردن واکنش نشون داده شده یا خیر؟

ادریس آلبا بازیگر شخصیت "Bloodsport" در فیلم Suicide Squad اعلام کرد در حال کار بر روی یک پروژه ی خیلی بزرگ در دنیای DC است!

همچنین دنیل ریچمن اعلام کرد وارنر. دیسکاوری در حال ساخت پروژه ای از شخصیت Swamp Things است. گفته شده بازیگران سریال کنسل شده برای ایفای نقش خود بازخواهند گشت!

پ.ن: وااای که چقدر Swamp Things رو دوس داشتم عجب سریال توپی بود... بعد از خبر ساخت دوباره دردویل و پانیشر از سمت مارول، این یکی خبر واقعا خوشحالم کرد!

شایعه :

زسلاو‌ با جیسون موموآ ، دووین جانسن ، هنری کویل و زکری لیوای برای برنامه و قرارداد ۱۰ ساله به توافق رسیده است.

همچنین گفته شده هنری کویل هنوز جوابی به وارنر نداده و اگر باهاش به توافق نرسن، نقش سوپرمن به آلیسون ریچسون میرسه که بازیگر نقش ریچر در سریالی با همین نام بود.

شایعه :

زسلاو‌ با جیسون موموآ ، دووین جانسن ، هنری کویل و زکری لیوای برای برنامه و قرارداد ۱۰ ساله به توافق رسیده است.

همچنین گفته شده هنری کویل هنوز جوابی به وارنر نداده و اگر باهاش به توافق نرسن، نقش سوپرمن به آلیسون ریچسون میرسه که بازیگر نقش ریچر در سریالی با همین نام بود.
ریچسون خیلی دیگه زیادی گولاخه برا سوپرمن...!!! ولی نقش ریچر خیلی خوب بش میومد...!!!

• Like
Reactions: SiminSecret
با اینکه من کلا کامیک هاشو نخوندم این سندمن چقدر خوش ساخته و چقدر پتانسیل داستان خوبی داره ولی اصلا نمیزاره ادم با فیلم ارتباط برقرار کنه.
چند قسمت رو دیدم و تا الان اکثر زوج هایی که نشون دادن یا گی بودن و یا لز و یا بای. بابا لااقل یه دونه جا بدین از اینا بفهمیم تو دنیا lgbtq+dfjhsdklf وجود داره نه اینکه تمام دنیایی که نشون میدیدن همه از دم گی و لز باشن. این وسط که مسئول بقای بشریت و تولید مثل باشه :D ؟
الان قسمت دوم رو دیدم، اینا هابیل و قابیل هم گی کردن، نسل بشر دیگه چطوری ادامه پیدا کرده من نمیدونم:D

من پیشنهاد میکنم اگه فصلهای بعد از sandman ساخته شد (که قطعا میشه) ، یکسری از شما دیگه نبینین.
این مسائلی که شما لیست میکنین همش در کمیک ها هست و اصلا ابزار گیمن هست، گاها تو متن ها بیشتر و پرجزئیات تر از سریال بهشون پرداخته میشه.
تفاوتی که داره این هست که اینجا برگردان تلویزیونی اون هست با درجه سنی بالا، تعداد قسمتها مشخص هست و باید تصویر متحرک نشون بدن!
خب اقتضای این مدیوم هم این هست که صحنه های احساسی رو با جزییات بیشتر نشون بده.

اگه نه کلا با وجود این صحنه ها مشکل دارین و فکر میکنین که نقش فیلر دارن و با حذفشون هیچ اتفاقی تو داستان نمیفته ... که خب تو 99 درصد فیلم ها و سریال های دیگه همینطور هست.
تفاوتش این هست که تو این سریال شخصیتها گرایشات جنسی رایج در سریال های دیگه رو ندارن.
خب این مورد باید چیکارش کنن؟

این چیزی که من میبینم پیشنهادم به دوستان این هست که کلا برن کمیک رو دوباره بخونن تا یادآوری بشه یا اگه نخوندین و این موارد اذیتتون میکنه اصلا بیخیال سریال بشین.
وقتی به این برسیم که هر سریال/فیلم/بازی میتونه باب طبع منِ نوعی نباشه (با اینکه امتیاز بالا گرفته باشه و تحسین شده باشه) ، چه اجباری به تجربه یا دیدنش هست؟
چرا خودتون زجر میدین؟

این گفتم چون تو کمیک از (A game of You ( Issue 32 به بعد (که به احتمال زیاد شروع فصل بعد سریال هم هست) وجود این مسایل خیلی پررنگ تر میشه و بالطبع تو سریال هم بهشون پرداخته میشه.

========
شاید این کمی بتونه بهتون در ارتباط گرفتن بیشتر با sandman کمک کنه:
از Season of the mist issue 21 صفحه 10
چند پاراگراف سمت چپ در توصیف شخصیت Desire ، اسپویل هم نداره
SD.jpg

حالا همین بسط بدین به کل کمیک و بعد انتخابهایی که برای سریال با مشورت گیمن شده.
در آخر هم پیشنهادم این هست که برین کامل کمیک رو بخونین (از issue 1 تا 75)
The Sandman (1989) Issue #1 - Read The Sandman (1989) Issue #1 comic online in high quality

من پیشنهاد میکنم اگه فصلهای بعد از sandman ساخته شد (که قطعا میشه) ، یکسری از شما دیگه نبینین.
این مسائلی که شما لیست میکنین همش در کمیک ها هست و اصلا ابزار گیمن هست، گاها تو متن ها بیشتر و پرجزئیات تر از سریال بهشون پرداخته میشه.
تفاوتی که داره این هست که اینجا برگردان تلویزیونی اون هست با درجه سنی بالا، تعداد قسمتها مشخص هست و باید تصویر متحرک نشون بدن!
خب اقتضای این مدیوم هم این هست که صحنه های احساسی رو با جزییات بیشتر نشون بده.

اگه نه کلا با وجود این صحنه ها مشکل دارین و فکر میکنین که نقش فیلر دارن و با حذفشون هیچ اتفاقی تو داستان نمیفته ... که خب تو 99 درصد فیلم ها و سریال های دیگه همینطور هست.
تفاوتش این هست که تو این سریال شخصیتها گرایشات جنسی رایج در سریال های دیگه رو ندارن.
خب این مورد باید چیکارش کنن؟

این چیزی که من میبینم پیشنهادم به دوستان این هست که کلا برن کمیک رو دوباره بخونن تا یادآوری بشه یا اگه نخوندین و این موارد اذیتتون میکنه اصلا بیخیال سریال بشین.
وقتی به این برسیم که هر سریال/فیلم/بازی میتونه باب طبع منِ نوعی نباشه (با اینکه امتیاز بالا گرفته باشه و تحسین شده باشه) ، چه اجباری به تجربه یا دیدنش هست؟
چرا خودتون زجر میدین؟

این گفتم چون تو کمیک از (A game of You ( Issue 32 به بعد (که به احتمال زیاد شروع فصل بعد سریال هم هست) وجود این مسایل خیلی پررنگ تر میشه و بالطبع تو سریال هم بهشون پرداخته میشه.

========
شاید این کمی بتونه بهتون در ارتباط گرفتن بیشتر با sandman کمک کنه:
از Season of the mist issue 21 صفحه 10
چند پاراگراف سمت چپ در توصیف شخصیت Desire ، اسپویل هم نداره
View attachment 267589

حالا همین بسط بدین به کل کمیک و بعد انتخابهایی که برای سریال با مشورت گیمن شده.
در آخر هم پیشنهادم این هست که برین کامل کمیک رو بخونین (از issue 1 تا 75)
The Sandman (1989) Issue #1 - Read The Sandman (1989) Issue #1 comic online in high quality
اتفاقا چه خوب شد که Desire مثال زدید. یکی از شخصیت های خوب این فصل همین Desire بود و من شخصا دوست داشتم تایم بیشتری تو سریال می بود. رفتم سرچ هم کردم و تا جایی که اسپویل نشم یکم اطلاعات ازش کسب کردم.
ولی در مقابلش یکی از شخصیت هایی که تو قسمت 7 معرفی میشه رو مثال میزنم. چه دلیلی داره که برای این شخصیت فرعی که این مقدار زمان گذاشته بشه؟
دلیلی جز آب بستن سریال با ترندهای روز داره؟
نمی شد این وقت روی همسایه بغلی گذاشت و شخصیت اون کرکتر بست داده بشه؟

اتفاقا چه خوب شد که Desire مثال زدید. یکی از شخصیت های خوب این فصل همین Desire بود و من شخصا دوست داشتم تایم بیشتری تو سریال می بود. رفتم سرچ هم کردم و تا جایی که اسپویل نشم یکم اطلاعات ازش کسب کردم.
ولی در مقابلش یکی از شخصیت هایی که تو قسمت 7 معرفی میشه رو مثال میزنم. چه دلیلی داره که برای این شخصیت فرعی که این مقدار زمان گذاشته بشه؟
دلیلی جز آب بستن سریال با ترندهای روز داره؟
نمی شد این وقت روی همسایه بغلی گذاشت و شخصیت اون کرکتر بست داده بشه؟
منم نمیگم که سریال کاملا بی نقص شده، مطمئنا مثل هر فیلم/سریال دیگه ای خیلی نقص هم داره.
ولی اینطوری بخوایم در مورد شخصیتها ریز بشیم کدوم فیلم/سریالی هست که بتونه قصر در بره؟

بحث من کلی تر بود، یکسری خب جدیدا آشنا شدن مشکلی نداره و خب سعی میکنیم آشناشون کنیم.
ولی یکسری که فن قدیمی هستن هم با اینها همراه شدن ، جدا انگاری یادشون رفته.
کدوم شخصیت جدید رو میگی؟

منم نمیگم که سریال کاملا بی نقص شده، مطمئنا مثل هر فیلم/سریال دیگه ای خیلی نقص هم داره.
ولی اینطوری بخوایم در مورد شخصیتها ریز بشیم کدوم فیلم/سریالی هست که بتونه قصر در بره؟

بحث من کلی تر بود، یکسری خب جدیدا آشنا شدن مشکلی نداره و خب سعی میکنیم آشناشون کنیم.
ولی یکسری که فن قدیمی هستن هم با اینها همراه شدن ، جدا انگاری یادشون رفته.
کدوم شخصیت جدید رو میگی؟

منظورم Hal Carter بود که به جاش می شد بیشتر روی Gilbert مانور داد.
یا تو نیمه اول سریال هابیل، قابیل، John Dee و... شخصیت هایی بودن که باز جای کار داشتن.

ولی سریال سرسری از روی این شخصیت ها گذشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or