من پیشنهاد میکنم اگه فصلهای بعد از sandman ساخته شد (که قطعا میشه) ، یکسری از شما دیگه نبینین.
این مسائلی که شما لیست میکنین همش در کمیک ها هست و اصلا ابزار گیمن هست، گاها تو متن ها بیشتر و پرجزئیات تر از سریال بهشون پرداخته میشه.
تفاوتی که داره این هست که اینجا برگردان تلویزیونی اون هست با درجه سنی بالا، تعداد قسمتها مشخص هست و باید تصویر متحرک نشون بدن!
خب اقتضای این مدیوم هم این هست که صحنه های احساسی رو با جزییات بیشتر نشون بده.
اگه نه کلا با وجود این صحنه ها مشکل دارین و فکر میکنین که نقش فیلر دارن و با حذفشون هیچ اتفاقی تو داستان نمیفته ... که خب تو 99 درصد فیلم ها و سریال های دیگه همینطور هست.
تفاوتش این هست که تو این سریال شخصیتها گرایشات جنسی رایج در سریال های دیگه رو ندارن.
خب این مورد باید چیکارش کنن؟
این چیزی که من میبینم پیشنهادم به دوستان این هست که کلا برن کمیک رو دوباره بخونن تا یادآوری بشه یا اگه نخوندین و این موارد اذیتتون میکنه اصلا بیخیال سریال بشین.
وقتی به این برسیم که هر سریال/فیلم/بازی میتونه باب طبع منِ نوعی نباشه (با اینکه امتیاز بالا گرفته باشه و تحسین شده باشه) ، چه اجباری به تجربه یا دیدنش هست؟
چرا خودتون زجر میدین؟
این گفتم چون تو کمیک از (A game of You ( Issue 32 به بعد (که به احتمال زیاد شروع فصل بعد سریال هم هست) وجود این مسایل خیلی پررنگ تر میشه و بالطبع تو سریال هم بهشون پرداخته میشه.
========
شاید این کمی بتونه بهتون در ارتباط گرفتن بیشتر با sandman کمک کنه:
از Season of the mist issue 21 صفحه 10
چند پاراگراف سمت چپ در توصیف شخصیت Desire ، اسپویل هم نداره
View attachment 267589
حالا همین بسط بدین به کل کمیک و بعد انتخابهایی که برای سریال با مشورت گیمن شده.
در آخر هم پیشنهادم این هست که برین کامل کمیک رو بخونین (از issue 1 تا 75)
The Sandman (1989) Issue #1 - Read The Sandman (1989) Issue #1 comic online in high quality