David Hayter صداگذار Snake در MGSV نخواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
DavidHayter.jpg

درود.

[ویرایش]

جواب اقای کوجیما پیرامون بودن و یا نبودن اقای David Hayter در MGS5: Phantom Pain:

"باید بگویم بله شخصیت که صداگذاری را بر عهده داشت جدید بود. در حال حاضر نمی‌توانم بگویم این شخص کیست. چیزی که ما امروز در تلاش هستیم که با ان دست پیدا کنیم، ارائه سبکی جدید از بازی متال گیر است. این مدل جدید از بازی‌‌مان را خواستیم با یک صدا گذاری جدیدتر به دیگرا منعکس نماییم."

gamefocus
بعد از نشان دادن تریلر جدید بازی MGS5: Phantom Pain، این سوال پیش آمد که چرا صدای Snake را دیگر آقای David Hayter که از سال 1998 با صدای بسیار عالی خود به این شخصیت و بعدها به Big boss جان می‌داد، دیگر نیست (؟) هنوز به طور دقیق مشخص نیست چه کسی قرار است صدا بیگ باس برای ما زنده نماید ولی شایعات مبنی بر این است اقای Kiefer Sutherland (وی بازیگر نقش جک باور در سریال 24 بود) در این پروژه نقش دارد که ان هم هنور مشخص نیست( دیروز وی در چند منبع خبری به طور قطع نامش برده شده بود ولی امروز گویا هنوز این مسئله در هال‌ای از ابهام است) اقای David Hayter نیز پیرامون این مسئله در صفحه Twitter (1), 2 خود اذعان کرد:

" خوب ببینید، حدااقل من در این مدت توانستم یک اجرا خوب داشته باشم. زمان خود بیان‌گر همه چیز است."

این مسئله موجب خشم بسیاری از طرفداران این سری را که 15 سال‌ با صدای وی این بازی را دنبال کرده‌اند شده است؛ یکی از همین طرفداران از اقای Hayter سوال کرد که ایا تماسی با شما از کوجیما یا تیم سازنده بازی برای نقش داشتن در MGSV شد؟ وی پاسخ داد،

"نـــــــــــه
"

در اخر نیز شایان ذکر است اقای Geoff Keighley در مصاحبه‌ای که با اقای Hideo Kojima در GDC امسال داشته است وی اذعان کرده است اقای David Hayter در این بازی و بسیاری چیزهای دیگر حضور نخواهد داشت.

از کارهای اقای Kiefer Sutherland که در بخش صداپیشگی داشته است می‌توان به بازی Call of Duty: World at War (نقش Sgt. Roebuck) در کارتون Monsters vs Aliens و چند کار دیگر اشاره کرد.

siliconera
joystiq

Update: To clarify, the supposed voice of Sutherland can be heard from the bandaged man that is guiding Snake in the trailer, not Snake himself. Presumably, another voice actor has replaced Hayter.

آخرین ویرایش:
آقا اصلا کجا همچین حرفی گفته شده که کیفر ساترلند قراره صداپیشه اسنیک باشه ؟!
صدای کیفر که روی اون صورت بانداژیس ... بیگ باسم که کنارشه !

پس میشه نتیحه گرفت هیچ آسیبی به صورت میلر وارد نشده حتی تا زمان بازی متال گیر سالید 1 چه برسه به زمان این بازی !
پس بانداژی یکی دیگه هست !؟ خوب کی ؟

دادا من فکر میکنم که احتمال داره اون صورت بانداژیه میلر باشه (هر چند بیشتر احتمال میدم اسلات باشه) .مثلا به خاطر نفوذ به اون بیمارستان صورت رو با بانداژ پوشونده تا شناسایی نشه.پس داشتن بانداژ دلیلی بر سوخته بودن صورت اون یارو نیست.
البته من تو پست های قبلی گفتم به احتمال خیلی زیاد اسلات باشه.با مدرک:d

لب های این دوتا خیلی شبیه هم هست:-/
3sljlp1by79abqj9ya.jpg
vuyf1u9jbudddpze95w3.jpg

دادا من فکر میکنم که احتمال داره اون صورت بانداژیه میلر باشه (هر چند بیشتر احتمال میدم اسلات باشه) .مثلا به خاطر نفوذ به اون بیمارستان صورت رو با بانداژ پوشونده تا شناسایی نشه.پس داشتن بانداژ دلیلی بر سوخته بودن صورت اون یارو نیست.
البته من تو پست های قبلی گفتم به احتمال خیلی زیاد اسلات باشه.با مدرک:d

لب های این دوتا خیلی شبیه هم هست:-/
3sljlp1by79abqj9ya.jpg
vuyf1u9jbudddpze95w3.jpg
کسی که صورتش باندپیچی است به هیچو وج میلر نیست صداش اصلا به میلر نمی‌خوره. بعدشم میلر دیگه با بیگ باس همکاری نمی‌کنه بعد از 9 سال کما بیگ باس میلر میره آموزش نیرو‌های رو میده و با سالید اسنیک آشنا میشه بهش آموزش میده ماجرای آلاسکا و مرگش پیش میاد.

راستی بچه ها !
یک سوال !
اتفاقات بین متال گیر 3 و پیس والکر چند سال هست ؟
آخه اسلات {منم میگم همینه} ولی اصلا شبیه اسلات 4 و 3 حتی یکم هم نیست !
حداقل اسلات 1 و 2 و 4 خیلی شبیه بودند !
ولی این یکی اصلا دماغ و این هاش خیلی فرق داره ! صورتش هم تمیزه خیلی ! چشم هاشم فرق داره !
میشه بچه ها عکس اسلات مال 1 و 3 و 4 و 2 و همین رو کنار هم بگذارید یکم تفکر کنیم ! شاید اسلات نباشه ها !

راستی بچه ها !
یک سوال !
اتفاقات بین متال گیر 3 و پیس والکر چند سال هست ؟
آخه اسلات {منم میگم همینه} ولی اصلا شبیه اسلات 4 و 3 حتی یکم هم نیست !
حداقل اسلات 1 و 2 و 4 خیلی شبیه بودند !
ولی این یکی اصلا دماغ و این هاش خیلی فرق داره ! صورتش هم تمیزه خیلی ! چشم هاشم فرق داره !
میشه بچه ها عکس اسلات مال 1 و 3 و 4 و 2 و همین رو کنار هم بگذارید یکم تفکر کنیم ! شاید اسلات نباشه ها !
بچه ها چون تو فروم های خارجی هم شک دارن که طرف اسلات باشه اومدن عکس میلر و اسلات رو گذاشتن کنار هم تا به یه
نتیجه ای برسن:

Presentation1.png

2013_03_2719_59_50_gamzlg1.png

tumblr_mkck1r5pbz1rk3vcio1_500.jpg

آخرین ویرایش:
آقا اصلا کجا همچین حرفی گفته شده که کیفر ساترلند قراره صداپیشه اسنیک باشه ؟!
صدای کیفر که روی اون صورت بانداژیس ... بیگ باسم که کنارشه !
رضا جان منم رضام :دی.همینو من میگم صدای کیفر هست ولی واسه اون صورت بانداژیه که به بیگ باس کمک میکنه فرار کنه منتها دوستان یا ندیدن مراسمو یا نمیخوان باور کنن مگه میشه تو یه بازی یه نفر جای دو شخصیت صحبت کنه شما اون تریلر گیم پلی رو دانلود کنی صداشو گوش کنی متوجه میشی اگر فن کیفر باشی .

کوجیما درمورد عوض کردن صداگذار بیگ باس:
It will be a new person, I can’t say who yet. What we’re trying to accomplish is to recreate the Metal Gear series. It’s a new type of Metal Gear game, and we want to have this reflected in the voice actor as well

شما اون تریلر گیم پلی رو دانلود کنی صداشو گوش کنی متوجه میشی اگر فن کیفر باشی .
اصلا تابلوئه صداش همون بار اول شنیدم فهمیدم خوشحال شدم که صداپیشه شده توی MGS . من موندم این داش فرهاد از کجا درآورد اون بخش اضافیه خبرشو :d

آقا!ساترلند فقط صدای هم این یارو باند پیچیه رو داره دیگه صدا BigBoss دیگه فکر نکنم مال اون باشه!بود؟؟!
ولی از صدا BigBoss خیلی خوشم اومد اول تریلر گیم پلی اش که صحبت میکنه(حالا هر کی بود)به نظره من این صدا توو این سنّ BB و با این شخصیت پخته بعد از این همه تجربه بیشتر بهش میخوره تا صدای Hayter
Hayter برا سالید و جوونیه BB عالی بود کاملاً به قول معروف مَچ بود با شخصیتاشون ولی خداییش منطقی نگاه کنیم صداش آن چنان به الانِ BB نمیخوره توو PW ام یجورایی چنین احساسی داشتم بخصوص توو اون بازه زمانی BigBoss شخصیتش خیلی جدی و سرد بود صورتشم که سگ میدید در میرفت از ابهتش !!:d

کسی خبری از HARRY GREGSON WILLIAMS نداره.میترسم به این هم پیشنهاد نداده باشن.تصور متال گیر بدون دیوید هیتر و هری گرگسون دیوونه کننده اس:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or