David Hayter صداگذار Snake در MGSV نخواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
DavidHayter.jpg

درود.

[ویرایش]

جواب اقای کوجیما پیرامون بودن و یا نبودن اقای David Hayter در MGS5: Phantom Pain:

"باید بگویم بله شخصیت که صداگذاری را بر عهده داشت جدید بود. در حال حاضر نمی‌توانم بگویم این شخص کیست. چیزی که ما امروز در تلاش هستیم که با ان دست پیدا کنیم، ارائه سبکی جدید از بازی متال گیر است. این مدل جدید از بازی‌‌مان را خواستیم با یک صدا گذاری جدیدتر به دیگرا منعکس نماییم."

gamefocus
بعد از نشان دادن تریلر جدید بازی MGS5: Phantom Pain، این سوال پیش آمد که چرا صدای Snake را دیگر آقای David Hayter که از سال 1998 با صدای بسیار عالی خود به این شخصیت و بعدها به Big boss جان می‌داد، دیگر نیست (؟) هنوز به طور دقیق مشخص نیست چه کسی قرار است صدا بیگ باس برای ما زنده نماید ولی شایعات مبنی بر این است اقای Kiefer Sutherland (وی بازیگر نقش جک باور در سریال 24 بود) در این پروژه نقش دارد که ان هم هنور مشخص نیست( دیروز وی در چند منبع خبری به طور قطع نامش برده شده بود ولی امروز گویا هنوز این مسئله در هال‌ای از ابهام است) اقای David Hayter نیز پیرامون این مسئله در صفحه Twitter (1), 2 خود اذعان کرد:

" خوب ببینید، حدااقل من در این مدت توانستم یک اجرا خوب داشته باشم. زمان خود بیان‌گر همه چیز است."

این مسئله موجب خشم بسیاری از طرفداران این سری را که 15 سال‌ با صدای وی این بازی را دنبال کرده‌اند شده است؛ یکی از همین طرفداران از اقای Hayter سوال کرد که ایا تماسی با شما از کوجیما یا تیم سازنده بازی برای نقش داشتن در MGSV شد؟ وی پاسخ داد،

"نـــــــــــه
"

در اخر نیز شایان ذکر است اقای Geoff Keighley در مصاحبه‌ای که با اقای Hideo Kojima در GDC امسال داشته است وی اذعان کرده است اقای David Hayter در این بازی و بسیاری چیزهای دیگر حضور نخواهد داشت.

از کارهای اقای Kiefer Sutherland که در بخش صداپیشگی داشته است می‌توان به بازی Call of Duty: World at War (نقش Sgt. Roebuck) در کارتون Monsters vs Aliens و چند کار دیگر اشاره کرد.

siliconera
joystiq

Update: To clarify, the supposed voice of Sutherland can be heard from the bandaged man that is guiding Snake in the trailer, not Snake himself. Presumably, another voice actor has replaced Hayter.

آخرین ویرایش:
از همه بدتر حالتی هست که این کار ها رو کنه برای اینکه بخواد آخر :
که نوشته ها داره تموم میشه ، اسم دیوید هیتر رو بیاره و یه چند سکانس از سالید اسنیک با صدای دیوید ببینیم و حال کنیم مثلا ! :| ( این حرکت خیلی خیلی با اون حرکت استادانه پایان MGS4 فرق میکنه ....)
بدترین کار ممکن !:|
حالا اگه از اواسط بازی به هر نوعی شده ببینمش یا کنترلش کنیم ! یا هرچی که کلا حضور موثر و زیادی داشته باشه سالید ، اونوقت قابل قبوله !
من هنوز روی حرفم هستم که این کار دلیل داره و به احتمال زیاد دلیلش به رویارویی Big Boss و Solid Snake برمیگرده. حالا یا توی همین نسخه ، یا نسخه بعدی اینا به هم میرسن و خیلی ضایع هست که دو نفر جلوی هم با یه صدا صحبت کنن !
biggrin1.gif

اگه این رویارویی کوتاه باشه و قسمت اصلی از بازی رو تشکیل نده ، خیلی خیلی Fail هست ...

صدای Hayter رو میزاشتن رو بیگ باس و یه صدا پیشه دیگه برا سالید پیدا میکردن ، که هم نقشش کمتره و هم تو اون زمان و سنش ، صداش فرق کنه هم یه خورده منطقی تره از این !

آخرین ویرایش:
اگه این رویارویی کوتاه باشه و قسمت اصلی از بازی رو تشکیل نده ، خیلی خیلی Fail هست ...

صدای Hayter رو میزاشتن رو بیگ باس و یه صدا پیشه دیگه برا سالید پیدا میکردن ، که هم نقشش کمتره و هم تو اون زمان و سنش ، صداش فرق کنه هم یه خورده منطقی تره از این !

با سلام من هم با نظر داداش ابلفضل موافقم !
ولی داداش خوب نمیشه چون توی متال گیر 4 کار رو خراب کردند و اولین ملاقات بیگ باس و اسنیک صدای دیوید روی اسنیک بود و صدای بیگ باس یکی دیگه پس مجبورا صدای دیوید رو اسنیک بمونه و
حالا هرکی بیگ باس !
شاید بازی 50-50 باشه بین اسنیک و بیگ باس و بازی اینطوری باشه !
یا شاید هم تمام این اتفاقات رو بیگ باس داره برای اسنیک تعریف میکنه ! زمان حال متال گیر 4 باشه ! و اینطوری بشه ! و آخرش هم مرگ اسنیک رو نشون بدن !

شاید کمی ناراحت کننده به نظر برسه، اما همونطوری که صدای Big Boss عوض شده یه روزی هم MGS میاد که دیگه خبری از اسنیک نیست
پس تغییر بعضی موقع ها لارمه، من مطمئن سبک و سیاق این بازی طوریه که لازم بوده صدای دیوید هیتر عوض بشه.
شاید مربوط میشه به کمایی که بیگ باس در اون بوده.
اما به هر حال من استقبال می کنم چون سریال 24 رو دیدم مطمئن صدای خوبی داره ! و از اونجایی که کوجیما علاقه خاصی به فیلم ها داره شاید احساس کرده ایشون می تونه بهتر در MGSV از پس صدای بیگ باس بر بیاد

میدونم صداگذاری و کلا صدا گذار نقش Cole (اینفیمس) و اسنیک قابل مقایسه نیست ولی توی اینفیمس از شماره اول به دوم این اتفاق افتاد و صداگذار عوض شد و اتفاقا صداپیشگی شماره دومبه نظرم بهتره هرچه بیشتر دقت می کنه آدم.
امیدوارم این یارویی که قراره جای دیوید هیتر بیاد در حد و اندازه های اون باشه. سیگاری هم باشه:دی!

به نظر منم کار بسیار اشتباهیه . اسنیک بدون صدای دیوید؟؟ واقعا که ... %50 اون شخصیت به صدای خش دار و قشنگشه به فرض اینکه این صداپیشه جدید کارو عالی هم انجام بده بازم اون صدا یه چیز دیگست و نصو خاطرات من و خیلی ها سر همین صداش بود. خبر خیلی بدی بود

جالبه که اکثر کسایی که ناراحت نیستن و از حضور ساترلند استقبال کردن به خاطر دیدن جک تو سریال 24 بوده.:(
اقا منم 24 رو دیدم (احتمالا الان برم تو کار دانلود touch:d) و قبول دار صدای ساترلند عالیه و خودش هم توانایی بی نظیری تو بازیگری داره ولی الان بحث یه عمر خاطره ای هست که با صدای دیوید داشتیم.ما که نگفتیم ساترلند ناشیه.سوال اینجاست با نوستالژی mgs های قبلی و صدای دیوید چکار کنیم؟؟؟؟شما بگید چیکار کنیم واقعا؟؟؟
یعنی اگه معلوم بشه تمام اینها گربه رقصونی های کوجیما بوده و دیوید تو بازی حضور داره شخصا سفری به توکیو خواهم داشت (با یه کاتیوشا البته:d) و به خاطر بازی کردن با روح و روان اینجانب به خدمت کوجیما خواهم رسید)x

نوب بازاره اینجا .... کاش صدا نداشته باشه بازیش خوب باشه باسه 1 صدا این همه جر و بحث ؟؟

اصلا داریم ؟

اصلا داریم نیست عزیز مگه داریمه:d اونم میخوای بگی میگن اصا داریم:">

در کل شما که تا به حال متال گیر بازی نکردی لطفا نظر الکی نده تاپیکم به بیراهه نکش

--------------------------

این اسنیک رویارویی کنه با big bass اونموقع اسنیک خیلی خیلی جوونه و عمو [h=2]David اصلا بهش نمیخوره:d[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or