David Hayter صداگذار Snake در MGSV نخواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
DavidHayter.jpg

درود.

[ویرایش]

جواب اقای کوجیما پیرامون بودن و یا نبودن اقای David Hayter در MGS5: Phantom Pain:

"باید بگویم بله شخصیت که صداگذاری را بر عهده داشت جدید بود. در حال حاضر نمی‌توانم بگویم این شخص کیست. چیزی که ما امروز در تلاش هستیم که با ان دست پیدا کنیم، ارائه سبکی جدید از بازی متال گیر است. این مدل جدید از بازی‌‌مان را خواستیم با یک صدا گذاری جدیدتر به دیگرا منعکس نماییم."

gamefocus
بعد از نشان دادن تریلر جدید بازی MGS5: Phantom Pain، این سوال پیش آمد که چرا صدای Snake را دیگر آقای David Hayter که از سال 1998 با صدای بسیار عالی خود به این شخصیت و بعدها به Big boss جان می‌داد، دیگر نیست (؟) هنوز به طور دقیق مشخص نیست چه کسی قرار است صدا بیگ باس برای ما زنده نماید ولی شایعات مبنی بر این است اقای Kiefer Sutherland (وی بازیگر نقش جک باور در سریال 24 بود) در این پروژه نقش دارد که ان هم هنور مشخص نیست( دیروز وی در چند منبع خبری به طور قطع نامش برده شده بود ولی امروز گویا هنوز این مسئله در هال‌ای از ابهام است) اقای David Hayter نیز پیرامون این مسئله در صفحه Twitter (1), 2 خود اذعان کرد:

" خوب ببینید، حدااقل من در این مدت توانستم یک اجرا خوب داشته باشم. زمان خود بیان‌گر همه چیز است."

این مسئله موجب خشم بسیاری از طرفداران این سری را که 15 سال‌ با صدای وی این بازی را دنبال کرده‌اند شده است؛ یکی از همین طرفداران از اقای Hayter سوال کرد که ایا تماسی با شما از کوجیما یا تیم سازنده بازی برای نقش داشتن در MGSV شد؟ وی پاسخ داد،

"نـــــــــــه
"

در اخر نیز شایان ذکر است اقای Geoff Keighley در مصاحبه‌ای که با اقای Hideo Kojima در GDC امسال داشته است وی اذعان کرده است اقای David Hayter در این بازی و بسیاری چیزهای دیگر حضور نخواهد داشت.

از کارهای اقای Kiefer Sutherland که در بخش صداپیشگی داشته است می‌توان به بازی Call of Duty: World at War (نقش Sgt. Roebuck) در کارتون Monsters vs Aliens و چند کار دیگر اشاره کرد.

siliconera
joystiq

Update: To clarify, the supposed voice of Sutherland can be heard from the bandaged man that is guiding Snake in the trailer, not Snake himself. Presumably, another voice actor has replaced Hayter.

آخرین ویرایش:
FRATOS@ من تریلرارو هر جفتشو گرفتم ( دوتا اخریو )
فوق العاده بودند :دی فقط بیگ باس چرا اخر تریلر ـه شاخ داره ؟:دی !ولی صداش خوبه حالا که گوش کردم اینو میگم ::|

البته فکر میکنم هنوز 100% مشخص نیست که صداگذاری Big Boss رو Kiefer Sutherland برعهده داشته باشه ! :دی
ولی در مجموع کار عجیبی کردن. شاید Kiefer Sutherland یا خیلی های دیگه بتونن بهتر از David Hayter صداگذاری کنن ، ولی خب به صدای اون عادت کرده بودیم. :( یه جورایی Snake ها رو با صدای اون میشناختیم.
من هنوز روی حرفم هستم که این کار دلیل داره و به احتمال زیاد دلیلش به رویارویی Big Boss و Solid Snake برمیگرده. حالا یا توی همین نسخه ، یا نسخه بعدی اینا به هم میرسن و خیلی ضایع هست که دو نفر جلوی هم با یه صدا صحبت کنن ! :دی برای همین صدای Big Boss افتاده دست یکی دیگه ولی Solid Snake هنوز دست David Hayter هست.
دایناسور عزیز این دوستمون نمیدونم از کجا اسم کیفر ساترلند رو تو منبع خبرش دیده شما لینکو باز کن اصلا اسمی از کیفر ساترلند برده نشده.در ضمن من تو تاپیک خودش گفتم اون نفری که سرش باند پیچی شده و به بیگ باس کمک کرد که از تو بیمارستان فرار کنه اون صداش واسه کیفر بوده من صدای کیفر رو از یک کیلومتری تشخیص میدم تو تاپیکم به این موضوع اشاره کردم تو همون دموی گیم پلی که اسنیک یا بیگ باس (نمیدونم کدوم به کدومه) به هوش میاد و سینه خیز میره اون شخصی که با هم میرن اون کیفر صداپیشش.اینم قابل توجه دوستان.و ناگفته نماند که صدای کیفر واقعا صدای شاخیه این مطلبو در تایید حرف شما زدم که اصلا صدای کیفر نیست.

احسنت! اگه یک نفر تو عالم وجود داشته باشه که بتونه جای Hayter رو بگیره Kiefer خودمونه :دی آخر صداست این بشر! یه خورده صداش خش دار تر و کلفت تر از Hayterـه اما با این حال بهترین گزینه به جای Hayter بود!

............

While these could be two different events, the hospital containing the freshly-awakened Snake comes under attack. The original Phantom Pain trailer shows military figures assassinating patients, while the gameplay for Metal Gear Solid V focuses on the supernatural invasion from both a flaming man and a Psycho Mantis-esque redhead. Guided by a bandaged man (believed to be voiced by Kiefer Sutherland) that tells Snake to call him "Ishmael" (a reference to the book Moby Dick, which was also the name of the fake studio developing The Phantom Pain), Snake's first question is about a woman. "We gave her a light, she took the short way down", says Ishmael.

Dissecting Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Features - www.GameInformer.com

اون موسفید اسب سوار با اون سبیل و چکمه های Cowboyـش Ocelot هست بدون شک.
دوست عزیر بانداژ شده ام اگر نیست Miller پس کیه؟ وفادارترین و نزدیکترین فرد به BB (دراون زمان). خودشم میگه " Who am i? I’m the guy who watched you for 9 years ". اخره لُیُلتی هست این میلر :ذی.
شخص نزدیک آسانسور هم Psycho Mantis نباشه من اسمم رو عوض میکنم :دی.

چیزه دیگه میشه استخراج کرد از این تریلر؟

فوق العاده بودند :دی فقط بیگ باس چرا اخر تریلر ـه شاخ داره ؟:دی !ولی صداش خوبه حالا که گوش کردم اینو میگم ::|
این شاخ قصه ش درازه :دی. just Ignore That.

پ.ن. این یارو باندپیچی شدهِ چقدر دلقکه !!. تو یه قسمت BB رو به شکم میچرخونه تا بتونه حرکت کنه (مثل لاکپشت) :دی. خنده‌ی بسیار کردیم از این همه جان فشانی ایشون درمورد BB =)).

آخرین ویرایش:
اقا من کجا بفهمم کدوم به کدومه من hd collection رو ایکس باکس رفتم یکم هم از متال گیر 4.
کلا چند تا اسنیک داریم یه توضیح بدید

چهارتا:
naked snake=big boss=پدر ژنتیکی مارهای دیگه:d
solid snake=شخصیت اصلی شماره 1 و 4 وتا حدودی شماره 2
solidus snake=برادر سالید که بدست رایدن کشته میشه
liquid snake=برادر سالید که به دست سالید کشته میشه

مفهوم؟؟؟:d

دوست عزیر بانداژ شده ام اگر نیست Miller پس کیه؟ وفادارترین و نزدیکترین فرد به BB (دراون زمان). خودشم میگه " Who am i? I’m the guy who watched you for 9 years ". اخره لُیُلتی هست این میلر :ذی.
نه داداش !
یک نکته ی ریز وجود داره !
اینکه توی متال گیر سالید 1 وقتی لیکویید {واقعی} نه اسلات خودش رو جای میلر زد !
همه و سالید اسنیک هم حتی گول خوردن و بهش میگفتن مستر میلر ! و لیکویید که قیافه ی میلر رو کپی کرده بود بخاطر موهای طلایی نیمه بلند و عینک مثل میلر واقعی تو پیس والکر !
پس میشه نتیحه گرفت هیچ آسیبی به صورت میلر وارد نشده حتی تا زمان بازی متال گیر سالید 1 چه برسه به زمان این بازی !
پس بانداژی یکی دیگه هست !؟ خوب کی ؟
نمیدونم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or