David Hayter صداگذار Snake در MGSV نخواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
DavidHayter.jpg

درود.

[ویرایش]

جواب اقای کوجیما پیرامون بودن و یا نبودن اقای David Hayter در MGS5: Phantom Pain:

"باید بگویم بله شخصیت که صداگذاری را بر عهده داشت جدید بود. در حال حاضر نمی‌توانم بگویم این شخص کیست. چیزی که ما امروز در تلاش هستیم که با ان دست پیدا کنیم، ارائه سبکی جدید از بازی متال گیر است. این مدل جدید از بازی‌‌مان را خواستیم با یک صدا گذاری جدیدتر به دیگرا منعکس نماییم."

gamefocus
بعد از نشان دادن تریلر جدید بازی MGS5: Phantom Pain، این سوال پیش آمد که چرا صدای Snake را دیگر آقای David Hayter که از سال 1998 با صدای بسیار عالی خود به این شخصیت و بعدها به Big boss جان می‌داد، دیگر نیست (؟) هنوز به طور دقیق مشخص نیست چه کسی قرار است صدا بیگ باس برای ما زنده نماید ولی شایعات مبنی بر این است اقای Kiefer Sutherland (وی بازیگر نقش جک باور در سریال 24 بود) در این پروژه نقش دارد که ان هم هنور مشخص نیست( دیروز وی در چند منبع خبری به طور قطع نامش برده شده بود ولی امروز گویا هنوز این مسئله در هال‌ای از ابهام است) اقای David Hayter نیز پیرامون این مسئله در صفحه Twitter (1), 2 خود اذعان کرد:

" خوب ببینید، حدااقل من در این مدت توانستم یک اجرا خوب داشته باشم. زمان خود بیان‌گر همه چیز است."

این مسئله موجب خشم بسیاری از طرفداران این سری را که 15 سال‌ با صدای وی این بازی را دنبال کرده‌اند شده است؛ یکی از همین طرفداران از اقای Hayter سوال کرد که ایا تماسی با شما از کوجیما یا تیم سازنده بازی برای نقش داشتن در MGSV شد؟ وی پاسخ داد،

"نـــــــــــه
"

در اخر نیز شایان ذکر است اقای Geoff Keighley در مصاحبه‌ای که با اقای Hideo Kojima در GDC امسال داشته است وی اذعان کرده است اقای David Hayter در این بازی و بسیاری چیزهای دیگر حضور نخواهد داشت.

از کارهای اقای Kiefer Sutherland که در بخش صداپیشگی داشته است می‌توان به بازی Call of Duty: World at War (نقش Sgt. Roebuck) در کارتون Monsters vs Aliens و چند کار دیگر اشاره کرد.

siliconera
joystiq

Update: To clarify, the supposed voice of Sutherland can be heard from the bandaged man that is guiding Snake in the trailer, not Snake himself. Presumably, another voice actor has replaced Hayter.

آخرین ویرایش:
دوستان من الان قاطی کردم!!!
مگه از شمار اول متال گیر ما یه شخصیت نبودیم!!!!؟؟

خیر. تو متال گیرهای سری 1-2-4 شما در نقش Solid Snake هستید ولی در قسمت های بعدی بازی یعنی MGS3 - PEACE WALKER و MGS: Ground Zeroes (یا همین MGS V) شما در نقش Big boss ظاهر میشی.

" Big Boss " یا همون Naked Snake در اصل پدر Solid Snake و دو تا دیگه با نام‌های Liquid Snake و Solidus Snake هستش.

آخرین ویرایش:
خیلی حیف شد ، هممون اسنیک رو با اون صدای دوست داشتنی (:x) میشناسیم و یهو یه صدای دیگه ازش در بیاد جالب نیست :|
به نظرم صدای Geralt of Rivia رو بذارن براش ، خیلی بهش میاد و شبیه هیتر بود صداش
صداش تو 3 چه باحال بود ، اتاکان : اسنیک ؟
اسنیک با اون صدای دلفریبش خیلی باحال میگفت : Yeah ...

سوالِ مگه تو تریلر TPP تو VGA ایشون به جای صورت باند پیچیه حرف نمیزد!؟ :-/

On your Feet Soldier /:)
در اخر نیز شایان ذکر است اقای Geoff Keighley در مصاحبه‌ای که با اقای Hideo Kojima در GDC امسال داشته است وی اذعان کرده است اقای David Hayter در این بازی و بسیاری چیزهای دیگر حضور نخواهد داشت
این یعنی چی !؟ :-/
به نظر نمیاد منظورش بازی های بعدی باشه :-?

آقا درسته این اتفاق خیلی ناراحت کننده هست ولی آیا به این فکر کنین که شما این سری رو فقط به خاطر صدای هیتر بازی میکردین ؟ حالا اتفاقی هست که افتاده ( والبته 100 درصد نیست به نظرم) باید سعی کنیم عادت کنیم کیفر هم کسی نیست که با انتخاب شدنش بشینیم عذا بگیریم چون صدای بی نهایت زیبا و خسته ای داره . قبول دارم کلا عوض شدن صدای اسنیک اصلا خوشایند نیست مخصوصا اینکه اصلا خو گرفته شده با این صدا ولی ایشالا که یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
حالا چه میشه کرد دیگه کوجیما اینجوری تصمیم گرفته باید ببینیم چی میشه .

هرچند صدای هیتر یکی از نکات جذاب سری متال گیر هست ، ولی بعید میدونم تغییری که تو این بازی رخ داده مثل تغییری باشه که تو بازی های دیگه رخ میده. یعنی شخصیت و وقایع بازی جوری خواهد بود که صدای جدید برای شخصیت بازی مناسب باشه و کسی که بازی میکنه لذت ببره.
اگر هم فکر می کنید که خاطرتون از نبودن Hayter عزیز خیلی رنجیده ، میتونید یه پیجی در حمایتش بزنید و مثلا بگید تا دیوید نیاد بازی رو نمیخریم ( هرچند میدونم کمتر کسی از این پیشنهاد استقبال میکنه.)

انتخاب عاقلانه ای بود ؛ با توجه به این که هیتر هم باید استراحتی به خودش می داد . امید وارم به شخصیت اسنیک لطمه ای وارد نشه .
ساترلند بازی گر خوبی هست و صدای قابل توجهی هم داره .

اگر هم فکر می کنید که خاطرتون از نبودن Hayter عزیز خیلی رنجیده ، میتونید یه پیجی در حمایتش بزنید و مثلا بگید تا دیوید نیاد بازی رو نمیخریم ( هرچند میدونم کمتر کسی از این پیشنهاد استقبال میکنه.)

خدایی من پایه بیدم.بیاد یه حرکتی بکنیم.چون فقط ما نیستیم که همه ملت اون ور اب هم عزا گرفتن:d
یه مرد پیداشه استینا رو بالا پایین کنه یه صفحه بزنه ما همه زیرشو امضا میکنیم.

کسی از پشت پرده چه میدونه!
شاید سر مسائل مالی به مشکل برخوردن.بالاخره دیوید هم آدمه و مغرور میشه.بعد از 4 نسخه فکر میکنه که متال گیر بدون اون نمیتونه ادامه بده و هیدئو کوجیما هم می بینه که طرف دیگه داره خیلی می تازونه کار رو یکسره میکنه
(اینها همه حدس هست)

صدای ساترلند خیلی عالیه و صلابت خاصی داره! من با اضافه شدن ساترلند به تیم کوجیما موافقم ولی امیدوارم ، Hayter واسه همیشه از تیم جدا نشه( منظور کسی جاشو نگیره!) یکی صدای Hayter یکی هم صدای James McCaffrey ،تو صنعت گیم ،لنگه ندارن ! >:d<

ولی انصافا جدای همه این بحث ها، نه صدای Hayter و نه صدای Sutherland به صدا پیشه ژاپنی Snake نمیرسه !:d اصلا صداش، یه چیز دیگه است !طنین عجیبی داره! اینطوری نمیشه ، باید به فکر آموزش زبان ژاپنی باشم:d

آخرین ویرایش:
FRATOS@ من تریلرارو هر جفتشو گرفتم ( دوتا اخریو )
فوق العاده بودند :دی فقط بیگ باس چرا اخر تریلر ـه شاخ داره ؟:دی !ولی صداش خوبه حالا که گوش کردم اینو میگم ::|

کسی از پشت پرده چه میدونه!
شاید سر مسائل مالی به مشکل برخوردن.بالاخره دیوید هم آدمه و مغرور میشه.بعد از 4 نسخه فکر میکنه که متال گیر بدون اون نمیتونه ادامه بده و هیدئو کوجیما هم می بینه که طرف دیگه داره خیلی می تازونه کار رو یکسره میکنه
(اینها همه حدس هست)

هایتر گفته که اصلا پیشنهادی بهش نشده چه برسه به اینکه سر مسائل مالی بخوان حرف بزنن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or