David Cage: شما Ellen Page را در Beyond; Two Souls نخواهید دید

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
Beyond-Two-Souls.jpg

سایت ClickOnline طی مصاحبه ای که امروز با آقای David Cage بنیانگذار و مدیرعامل استدیو Quantic Dream و مدیر عنوان ماجراجویی Beyond: Two Souls داشت، از ایشان پرسید که آیا شخصیت Ellen Paige نقش شروع کننده را در بازی دارد و نقش وی چیست(؟)" وی پاسخ داد: " خب، من علاقه مند بودم نه بخاطر شناخته شدنش و نه بخاطر داشتن نام زیبا که در روی باکس بازی نیز قرار گرفته است بلکه در اصل او یک کارکتر عجیب و شگفت انگیز است. این تنها ذهنیتی است که من از این کارکتر دارم."

وی افزود: " در حال حاضر شما نمی توانید محبوبیت او را نادیده بگیرید و مردمی که واقعا او را دوست دارند و اینجاست که او به دنبال تغییر برخی چیزها و ایجاد تحولاتی در بازی است و این هدف اولیه ماست. من فکر می کنم که نقش وی در واقع تجربه ی چیز های بسیار منحصر به فرد را در بازی ایجاد خواهد کرد. وقتی شما می خواهید این عنوان را بازی کنید، شما Ellen را در نقشی نمی بینید، بلکه Jodie Holmes رو خواهید دید. این کارکتر جسم و استخوانش را از Ellen گرفته است، در واقع روحی از Ellen در Jodie نهفته است که این خود واقعا منحصر به فرد خواهد بود. من فکر می کنم تعداد بسیار اندکی کارکتر (زن) وجود داشته باشد که توانایی انجام کارهای Ellen در Beyond را داشته باشند."

بازی Beyond: Two Souls عنوان انحصاری PS3 از سوی استدیو Quantic Dream در دست ساخت می باشد و در تاریخ 8 October امسال عرضه خواهد شد.

منبع

این بنده خدا که گیم پلی بازیهاش مشکل خاصی ندارن چون گیم پلیش دقیقا همون چیزی هست که باید باشه، یعنی سبک بازیهاش این هست و به شخصه خیلی خوشم میاد از این مدل بازی ها :دی البته من انتظار داشتم از Indigo Prophecy به Heavy Rain شاهد پیشرفت تو گیم پلی بازی باشم که خب نبودیم، ولی Beyond از رو این چند تریلر آخر مشخصه که بیشتر به سمت Indigo Prophecy رفته و حتی میتونه از اون هم بهتر بشه. بقیه موارد بازیهاش هم که به نظرم مشکل خاصی ندارن.

شما رسما با این ژانر بندیت و hr سبک جدید بود امثال تیم شفر , ران گیلبرت تمومی ادونچرسازی های قدیمی رو زیر سوال بردی! میشه بگی این همه سال اونا چی میساختن ؟ (اولLucasarts بود و شاهکاری که ساخت grim fandango )

و حتی هم بخوایم بگیم Interactive Drama بود سبکش چیزی نیست که اولین بار اختراع شد توسط کیج توی اولین بازی که اونم hr بوده باشه !! >>>
The first arcade laserdisc video game was Sega's Astron Belt, an early third-person space combat rail shooter featuring live-action full-motion video footage
Interactive movie - Wikipedia, the free encyclopedia

اینکه می شه Sci-Fi !
واسه چه پلتفرم هاییم اومده که PS4 جلوشون کم میاره! فکر کنم تو بازیش می شده صد سال زندگی کرد اونم با گرافیک طبیعت!:دی :
http://en.wikipedia.org/wiki/Astron_Belt

قضیه خیلی ساده هست ! :biggrin1: تا وقتی که بازی های کامپیوتری رو توی چیزهایی که در طول این سال ها عرضه شدن خلاصه بدونین و انتظار چیز متفاوتی رو نداشته باشین ، با گیم پلی بازی های کیج و بازی های مشابه اون مشکل خواهید داشت !
بازی Heavy Rain از طرف منتقدها خیلی خوب تحویل گرفته شد
اینم یکی دیگه از مشکلات هست.

متاسفانه این اخلاق کیج(که بقیه رو نفهم بدونه)به دوستدارانش هم سرایت پیدا کرده.

من واقعا برام سواله،که بدونم چطور شما میگی من انتظار چیز متفاوت رو ندارم؟؟؟اون زمانی هم که جو فروم انقدر بچه بازی نشده بود،زیاد پست میدادم و بارها گفتم که بازیها همشون وارد یه سیر کلیشه ایی شدن.این کلیشه ایی بودن تا جایی ادامه داشت که به طور مثال فورتزا 4(که میدونی چقدر عاشق سیمولیشن هستم)نصفه نیمه رها کردم.چون چیز جدیدی درش نمیدیدم.

اتفاقا بازی متفاوت خیلی خیلی هم دوست دارم.مثل لیمبو.که واقعا لذت بردم.یا Trial Evolution که فوق العاده بود.

اما شما سینه چاکان کیج برای مخالفان هوی رین،2 تا نسخه پیچیدید.1-اگر بیام از هوی رین بد بگم،یعنی اینکه من نوبم و بکش و بکش دوست دارم و عظمت بازیهای کیج رو درک نمیکنم.از هنر چیزی سر در نمیارم.2-من در حسرت انحصاری های PS3 دارم میسوزم چون PS کپی خور نشده.حالا بگذریم از اینکه،اون زمانی که حتی 360 منم کپی خور نبود.

موضوع یه چیز دیگست.درسته.تنوع خیلی خوبه.اما به چه شکل و به چه قیمت.حالا چون صنعت گیم افتاده به تکرار،اگر کسی یه بازی "مثلا" متفاوت ساخت،ما باید چشممون رو به ایرادات ریز و درشتش ببندیم و بگیم "مهم نیست.مهم اینه که متفاوت بوده".

من ابتدا وعده،وعیدهای کیج رو بیان میکنم.بعدش ایرادات بازی رو.و میگم بازی به وعده هاش عمل نکرد و اونچه که تحت "حق انتخاب" ازش یاد میشد،یه کلاهبرداری بزرگ بود.ولی من جواب میشنوم که "خب نمیشه انتظار داشت که همه تصمیمات اثر بزاره.خیلی سخته".خب وقتی که بازیساز محترم نمیتونه از پسش بربیاد،پس خیلی بیجا میکنه میاد قپی میاد.بعدشم در نهایت پررویی میگه بازی من رو یکبار بازی کنید.

شما واقعا فکر میکنید که اون منتقدها،هوی رین رو 2 بار بازی کردن؟قطعا اگر منتقدها متوجه میشدن که بسیاری از تصمیمات کشکی هست،نمره پایینی به بازی میدادن.خود من هم وقتی بازی رو برای اولین بار انجام دادم،خوشم اومد و لذت بردم.اما در مرتبه دوم بود که متوجه ایرادات بی شمار بازی شدم.

هوی رین یک بازی(اگر بشه بهش گفت بازی)پر ایراد هست.چیزی به اسم حق انتخاب وجود نداره.فی الواقع کل بازی یه کات سین هست که در این میان،شما چهارتا دکمه هم میزنی.این بازی چیزی به اسم شخصیت پردازی اصلا و ابدا نداره.داستانش در حد رمانها و فیلمهای دسته سومی هست.هیچ چیز جدیدی رو هم ارائه نداده.دوربین ایزومتریک قبل از تولد کیج بوده.Qte هم همینطور.کات سین هم همینطور.

من واقعا برام سواله،که بدونم چطور شما میگی من انتظار چیز متفاوت رو ندارم؟؟؟اون زمانی هم که جو فروم انقدر بچه بازی نشده بود،زیاد پست میدادم و بارها گفتم که بازیها همشون وارد یه سیر کلیشه ایی شدن.این کلیشه ایی بودن تا جایی ادامه داشت که به طور مثال فورتزا 4(که میدونی چقدر عاشق سیمولیشن هستم)نصفه نیمه رها کردم.چون چیز جدیدی درش نمیدیدم.

اتفاقا بازی متفاوت خیلی خیلی هم دوست دارم.مثل لیمبو.که واقعا لذت بردم.یا Trial Evolution که فوق العاده بود.

اما شما سینه چاکان کیج برای مخالفان هوی رین،2 تا نسخه پیچیدید.1-اگر بیام از هوی رین بد بگم،یعنی اینکه من نوبم و بکش و بکش دوست دارم و عظمت بازیهای کیج رو درک نمیکنم.از هنر چیزی سر در نمیارم.2-من در حسرت انحصاری های PS3 دارم میسوزم چون PS کپی خور نشده.حالا بگذریم از اینکه،اون زمانی که حتی 360 منم کپی خور نبود.

موضوع یه چیز دیگست.درسته.تنوع خیلی خوبه.اما به چه شکل و به چه قیمت.حالا چون صنعت گیم افتاده به تکرار،اگر کسی یه بازی "مثلا" متفاوت ساخت،ما باید چشممون رو به ایرادات ریز و درشتش ببندیم و بگیم "مهم نیست.مهم اینه که متفاوت بوده".

من ابتدا وعده،وعیدهای کیج رو بیان میکنم.بعدش ایرادات بازی رو.و میگم بازی به وعده هاش عمل نکرد و اونچه که تحت "حق انتخاب" ازش یاد میشد،یه کلاهبرداری بزرگ بود.ولی من جواب میشنوم که "خب نمیشه انتظار داشت که همه تصمیمات اثر بزاره.خیلی سخته".خب وقتی که بازیساز محترم نمیتونه از پسش بربیاد،پس خیلی بیجا میکنه میاد قپی میاد.بعدشم در نهایت پررویی میگه بازی من رو یکبار بازی کنید.

شما واقعا فکر میکنید که اون منتقدها،هوی رین رو 2 بار بازی کردن؟قطعا اگر منتقدها متوجه میشدن که بسیاری از تصمیمات کشکی هست،نمره پایینی به بازی میدادن.خود من هم وقتی بازی رو برای اولین بار انجام دادم،خوشم اومد و لذت بردم.اما در مرتبه دوم بود که متوجه ایرادات بی شمار بازی شدم.

هوی رین یک بازی(اگر بشه بهش گفت بازی)پر ایراد هست.چیزی به اسم حق انتخاب وجود نداره.فی الواقع کل بازی یه کات سین هست که در این میان،شما چهارتا دکمه هم میزنی.این بازی چیزی به اسم شخصیت پردازی اصلا و ابدا نداره.داستانش در حد رمانها و فیلمهای دسته سومی هست.هیچ چیز جدیدی رو هم ارائه نداده.دوربین ایزومتریک قبل از تولد کیج بوده.Qte هم همینطور.کات سین هم همینطور.

یک جای دیگه هم جواب این پست رو دادم اونجا هم جواب ندادی چطور حق انتخابی وجود نداره تو این بازی که وقتی کارارکتر ها میمیرن در انتهای بازی تغییر به وجود میاد ؟ وقتی برای مثال میدسن مییمیره انهای بازی 2 حالت به وجود میاد برای پایان ؟ برای چی وقتی شما میتونی تو اداره پلیس نیت رو نجات بدی یا ندی این چیه اسمش ؟ شما یا معنی حق انتخاب نمیدونی چیه یا نمیخوای متوجه بشی .

فکر میکنم این نظر شخصی رو برای خودت نگه داری بهتره یک بار گفتی دوبار گفتی ....گفتی اگه جوابی برای سوالم داشتی پست رو نقل قول کن وگرنه جواب مشخصه .

این مسخره بازی ها و.... ها مثل این که کلاهبرداری بود و... رو ببر جای دیگه میتونم 100 تا بازی مثال بزنم نیازی به .... نبوده DLC رو به عنوان بازی فروختن نشده کلاهبرداری اینجا این بازی میشه یک کلاهبرداری و... دیگه به خدا خندم میگیره از این صحبتی که میکنی .

مورد بعدی من موندم کی شما منتقد شدی که بخوای مشخص کنی یک بازی متفاوت هستش یا نه ؟ این سوال رو هم جواب بدی ممنون میشم به خاطر اینکه سلیقه یک چیزه اینجوری منتقد بازی در اوردن و نظرت رو FACT دونستن یک چیز دیگه ای .

آقا برید تو خط این بازی Astron Belt که دوست هیترمون معرفی کرد کیج رو ول می کنید! بازیش همه چی داشته، رومانس، عشق بچه به والدین، ماجراهای پلیسی، گرافیک ریلستیک نسل صدم و... HR دیگه چیه آخه!
وای بر ما که نمی دونستیم این سبک با شاهکار Astron Belt به وجود اومده!:(
https://www.google.com/search?q=Ast...w&biw=1600&bih=796&sei=79lhUYawINHCswbOsYG4Aw
=))

واقعا تا کی ما باید تو تاپیکای کیج با چند نفر کج فهم سر ـه سلیقه هامون درگیر بشیم ؟ تا کی آقا تا کی ؟؟؟

آقا اصلا به هیچکس هیچ ربطی نداره که کیج چجوری بازی میسازه هر وقت اومد با شما مشورت کرد اونوقت نظراتتون رو بگید بهش وگرنه دیگه اینهمه مثل طوطی یه چیز رو تکرار نکنین و اعصاب مردم رو خورد کنین . بابا جدا بسه دیگه . واقعا چند تا تاپیک لازم ـه تا کاملا خالی بشین و دست از سر کیج بردارین ؟ آقا خوشتون نمیاد یه بار گفتین ما هم قبول کردیم دیگه بکش بیرون دیگه داداش من آخه , چرا به زور آدم رو :-& میکنین آخه ؟ تازه شام خوردیم آخه .

آخرین ویرایش:
ببخشید میپرم وسطا ولی دارید درمورد خصوصیاتی از بازی بحث میکنید که کاملا سلیقه ای هست.پس طبیعیه هیچ کدوم از طرفین از موضع خودش عقب نمیکشه...تفاوت سلیقه همینه دیگه

واقعا نمیخواستم دیگه بیشتر از این یه همچین بحث بیهوده ایی رو ادامه بدم ولی از اونجایی که خیلی کلی گفتی مجبورم جواب بدم.
The Irony in this post is god like

حسین داری از نحوه برخورد یه عده خاص انتقاد میکنی که برای مخالف های هوی رین نسخه پیچیدن و به حرفاشون توجه نمیکنند، بعد خودت میای تمام کسانی که از هوی رین خوششون اومده رو سینه چاکان کیج خطاب میکنی ! Just as i said .... Ironic

والا ما که دلایلمون رو گفتیم و به این حقیقت پی بردیم که داریم خودمون رو گول (!) میزنیم.

ایندفعه HR بود دفعه قبلی هم TR(که ماکان برگشت پدیده توضیح داد). به شخصه تمام سعیم رو دارم میکنم تا توی BC یه بحث منطقی داشته باشیم ولی خب ظاهرا ترجیح میدی که فقط حرف خودت رو تکرار کنی و نظرات بقیه رو نادیده بگیری.

واقعا نمیخواستم دیگه بیشتر از این یه همچین بحث بیهوده ایی رو ادامه بدم ولی از اونجایی که خیلی کلی گفتی مجبورم جواب بدم.

The Irony in this post is god like

حسین داری از نحوه برخورد یه عده خاص انتقاد میکنی که برای مخالف های هوی رین نسخه پیچیدن و به حرفاشون توجه نمیکنند، بعد خودت میای تمام کسانی که از هوی رین خوششون اومده رو سینه چاکان کیج خطاب میکنی ! Just as i said .... Ironic

والا ما که دلایلمون رو گفتیم و به این حقیقت پی بردیم که داریم خودمون رو گول (!) میزنیم.

ایندفعه HR بود دفعه قبلی هم TR(که ماکان برگشت پدیده توضیح داد). به شخصه تمام سعیم رو دارم میکنم تا توی BC یه بحث منطقی داشته باشیم ولی خب ظاهرا ترجیح میدی که فقط حرف خودت رو تکرار کنی و نظرات بقیه رو نادیده بگیری.
:blink:
شرمنده ها.ولی شماها واقعا متوجه منظورم آدم نمیشید،یا اینکه خودتون رو میزنید به اون راه؟خداییش من واضح گفتم.منظور از سینه چاکان کیج مشخص هست.سینه چاک کیج،یعنی کسی که،وقتی یکی اومد از هوی رین انتقاد کرد،برمیگرده یه سری حرف کلیشه ایی تحویلش میده.مثل "شما بکش بکش دوست داری.شما بازی متفاوت دوست نداری" و از این دست سخنان دست 2.

من کی و کجا گفتم هرکی از هوی رین خوشش اومده،سینه چاک کیج هست؟نه خدایی.خودت بگو:|همونطور که گفتم،منظور از سینه چاک کیج واضحه.

میون کلامتون .... قطعا این بازی طرفدارای خودش رو داره و نظرشون هم کاملا محترمه ... ولی در رابطه با کیج ما با دو چیز روبرو هستیم.
1 - بازی های کیج
2 - خود کیج
قابل قبوله که عده ای این سبک رو دوست داشته باشن و عده ای هم دوست نداشته باشن. کاملا طبیعیه. وقتی به خود کیج می رسیم به یه عده حق بدید که این انسان (شما میگی استاد باشه استاد) رو نقد کنن. من به شخصه هر وقت مصاحبه های کیج رو در مورد بازی هاش و نوع نگاه و نگرشش به صنعت گیم رو می خونم احساس غرور و خود برتر بینی رو کاملا در بطن کلام این شخص احساس می کنم. همیشه یه علامت سوال بزرگ واسم به وجود میاد که مگر این آقا نمی بینه خیلی از بازی ها هم گیم پلی دارن و هم عمیق ترین مفاهیم داستانی و احساسی رو هم به گیمر منتقل میکنن. این آقا میگه بازی های من مخصوص افراد بزرگسال هستش ..... بازی من درباره مسائل جدی هست .... ما میخواهیم شما را در تصمیم های خطیر قرار دهیم .... من انسان های معمولی را در وضعیت های غیر معمول قرار میدم ... و هزار تا چیز دیگه که احتمالا همتون اینا رو از این فرد هزار بار شنیدید. این همه بازی با داستان خوب ساخته شده ... نمونش همین bioshock ,Planescape: Torment ,uncharted batman,
metal gear و هزار تا بازی دیگه. Ken Levine در طول سال 5 تا مصاحبه هم نکرده .... بازیش میاد و منتقد ها همه ستایشش میکنن.

آخرین ویرایش:
شرمنده ها.ولی شماها واقعا متوجه منظورم آدم نمیشید،یا اینکه خودتون رو میزنید به اون راه؟خداییش من واضح گفتم.منظور از سینه چاکان کیج مشخص هست.سینه چاک کیج،یعنی کسی که،وقتی یکی اومد از هوی رین انتقاد کرد،برمیگرده یه سری حرف کلیشه ایی تحویلش میده.مثل "شما بکش بکش دوست داری.شما بازی متفاوت دوست نداری" و از این دست سخنان دست 2.

من کی و کجا گفتم هرکی از هوی رین خوشش اومده،سینه چاک کیج هست؟نه خدایی.خودت بگو:|همونطور که گفتم،منظور از سینه چاک کیج واضحه.
ول کن حسین :دی.
البته با احترام زیاد به علی . . .
ولی نرود میخ آهنی بر سنگ :دی.
والا به خدا، همه قبول دارن کیج فقط در سطح یک بازیساز معمولیه که فقط بلده حرف بزنه و پوز بده.
بازی هاش هم فقط یک بار باید بازی کرد، خودش هم بار ها گفته بازی های منو یک بار بازی کنید، دیگه وقتی خودش داره علنی میگه و بعد دوستان میان میگن نه من بازیشو چندبار بازی کردم و خیلی هم خوب بود دیگه تو میخوای با این دوستان سر چی بحث کنی؟ :دی.

HR و IP و همین جدیده بازی های قشنگی هستند، خودم با IP زندگی کردم، HR هم با اینکه روند خیلی بی مزه و دری وری داشت ولی باز هم یک تجربه جدید تو این نسل بود. ولی واقعیت اینجاست که دیوید کیج با ای نطرز فکرش توی صنعت گیم هیچ وقت به جائی نمیرسه. چون فقط داره سعی میکنه، با استفاده از تکنیک های جذب کننده ای که تو سینما هست، ملت رو مجبور کنه بازیهاشو بخرن، فقط هنوز نفهمیده ملت نمیرن 60 دلار بالای یک بازی بدن که فیلم ببینن، ملت دوست دارن شخصیت های مورد علاقه اشون از لحاظ شکل ظاهری، رفتار، قد، تیپ، صدا با هم فرق کنند. دوست ندارن چهره ی الطیر رو توی متالگیر ببین، چهره ی اسنیک رو توی دویل مکرای ببینن . . .
ایشون اونبار هم گفتم، دست گذاشته تو نقطه های قوت این صنعت و میخواد گند بزنه به اون، خیلی هم افتخار میکنه.
چیزی که خیلی از سازندگان تاحالا سراغش نرفتن چون نمیخواستن شخصیت هاشون تکراری باشه، ایشون فکر میکنه هنر داره میکنه!

یه دور دیگه توی پست قبلیت اون تیکه ایی که نقل قول کردی و اون چیزی که نوشتی رو بخون ببین خودت اگه جای خواننده باشی چی برداشت میکنی ؟

اونطوری که نوشتی به نظر میاد که کلا منظورت هوادارای HR و این سبک بازی هاست، که خب ظاهرا اینطوری نیست و فقط در مورد یه تعداد خاصی این حرف رو زدی.
----------------------------
@ میثم
من نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنند اگه حرف منطقی ایی زده بشه باز هم طرف (من) قبول نمیکنه/نمیکنم ؟! :| :دی
حسین اگه یه چندتا دلیل منطقی میاورد که چرا HR یه بازی دست سومیه و لیاقت اون نمرات، فروش و تعریف و تمجیدات رو نداره من حرفش رو قبول میکردم ولی تا الان هرچی ازش دیدم نظرات شخصی یا ابراز تنفر به دیوید کیج بوده.

اومد گفت بازی گیم پلی نداره من هم جوابش رو دادم که گیم پلی حتما نباید پیچیده باشه و یه گیم پلی ساده هم هنوز گیم پلی حساب میشه (باو من خیر سرم هوادار HnSـم، جونم در میره برای گیم پلی های پیچیده، سریع و دیوونه وار ولی خب دلیل نمیشه چون HR گیم پلیش ساده است اون رو به طور کلی قبول نداشته باشم)

گفت تصمیم گیری به طور کامل توی بازی نیست که بازم ME و DAO رو مثال زدم و گفتم حتی توی بازی های RPG هم که خدای تصمیم گیری اند، سازنده نمیتونه همچین کاری که شما توقع دارید رو انجام بده، اصلا همچین چیزی شدنی نیست! من در جریان مصاحبه های کیج قبل از عرضه HR نبودم ولی تا الان توی مصاحبه هایی که برای Beyond انجام داده، ندیدم جایی بگه تمام تصمیمات شما تاثیر خیلی مهمی روی داستان بازی میزارن.

حالا حسین بجای اینکه بیاد جواب منطقی بده خیلی راحت برگشت گفت دارید خودتون رو فریب میدید !!!

آخرین ویرایش:

کسی نمیگه از HR و دیوید کیج انتقاد نشه ، ولی دیگه این موضوع بیش از حد خنده دار شده ! یعنی واقعاً به یکی از بامزه ترین قسمت های بازیسنتر تبدیل شده ! جوری که هر کسی اسم دیوید کیج رو توی تیتر تاپیک ها ببینه ، میتونه سریع بره بنگاه شرط بندی و سر زندگیش شرط ببنده که چند نفر خاص میان توی تاپیک و از دیوید کیج و HR بد و بیراه میگن. دوباره همین افراد میان توی تاپیک بعدی و تاپیک بعد از اون و ... همه حرف ها هم همیشه تکراری هست و چیز جدیدی توش دیده نمیشه.
این اسمش انتقاد نیست که توی همون اولین پست بگی دیوید کیج نمی فهمه گیم پلی چیه. تعریف گیم پلی توی ویکی پدیا :
Gameplay is the specific way in which players interact with a game, and in particular with video games. Gameplay is the pattern defined through the game rules, connection between player and the game, challenges and overcoming them plot and player's connection with it. Video game gameplay is distinct from graphics, and audio elements
HR و TWD و بازی های مشابه گیم پلی دارن و شما میتونی با انکار این موضوع ، در نقش کسی ظاهر بشی که گرد بودن کره زمین رو زیر سوال میبره و بعد به بقیه حمله میکنه که اگه زمین گرده ، چرا از روش سقوط نمی کنیم پایین !
جوری میگی به چه قیمت که انگار مرتکب قتل شده ! دیوید کیج دوست داشته این طوری تنوع ایجاد کنه و موفق هم شده. نشونه این موفقیت هم دو تا چیز هست :
1. تحویل گرفته شدن از طرف منتقدها
2. تحویل گرفته شدن از طرف بازیکن ها
که توی هر دو زمینه خوب عمل کرده. منتقدها که خیلی خوب بازیش رو نقد کردن و بازیکن ها هم با توجه به سبک خاص بازی ، بیش از حد انتظار بازی رو خریدن.
یعنی چیزی که دیوید کیج دنبالش بوده ، بهش رسیده. حالا می مونه اون دسته ای که از HR خوششون نمیاد و توی هر تاپیک هم در حد توان بازی رو می کوبونن. این دسته جوری حرف میزنن که انگار دیوید کیج یه گونی بازی دستش میگیره و نصف شب ها وقتی همه توی خواب خوش هستن زنگ خونه ها رو میزنه و میگه آی حسن ! سریع میای پایین بازی رو میگیری و تا 20 ساعت وقت داری بازی آشغال من رو تموم کنی ، وگرنه خرخره ـت رو میجوئم ! بابا به جان خودم تجربه کردن بازی های کیج اجباری نیست !!! هر انسانی اختیار داره و هر کی دلش خواست بازی میکنه و هرکی نخواست هم میره سراغ چند هزار تا بازی دیگه. جوری با تنفر و عصبانیت در مورد HR صحبت می کنین که انگار تهدید جانی شدین که بازیش کنین.
چیزی که شما از HR انتظار دارین ، تا ابد هم توی این صنعت ساخته نمیشه. نه اینکه امکانش نباشه ، ولی به 15 سال وقت برای ساخت یه بازی نیاز داره تا تک تک تصمیمات به نتیجه برسن. دیوید کیج هم بعید میدونم گفته باشه تک تک کارهای شما روی نتیجه بازی تأثیرگذار هست که اگر همچین حرفی زده مطمئناً چرت گفته ، چون این یه چیز غیرممکنه. همون طور که توی Mass Effect هم در طول حدود 100 ساعت (کل تریلوژی روی هم) شاید چند هزار تا دیالوگ و انتخاب مختلف وجود داشت ولی آخرش نتونستن تک تک اینا رو متفاوت با دیگری نتیجه گیری کنن. توی همون The Walking Dead هم صد جور انتخاب از اولین اپیزود تا آخرین اپیزود وجود داشت ، ولی تأثیر انتخاب ها از همین HR به شدت کمتر بود. یعنی شما هر کاری میکردی ، فلان کاراکتر می مُرد یا اون یکی کاراکتر زنده می موند و دست شما نبود. باز توی HR تفاوت بیشتری بین پایان ها دیده میشه ولی خب دیوید کیج هم بدهکار همه هست.
اون موضوع که گفته بازی من رو یه بار انجام بدین هم یه بحث تبلیغاتی هست. هدفش از گفتن اون حرف اینه که وقتی بازی رو تموم می کنین و با رفیقتون در موردش صحبت میکنین ، ببینین تصمیماتی که گرفتین چقدر با هم متفاوت بوده و پایان بازی رو هرکدوم به چه شکلی دیدین. منظور اینه که هر کسی اولین بار بازی رو چطوری تموم کرده و نظرش در مورد اون چیه. وگرنه وقتی خودشون توی بازی Trophy میذارن که همه پایان ها دیده بشه ، یعنی اتفاقاً دارن به بازیکن میگن که بازی رو دوباره و سه باره و چندباره انجام بده و تفاوت ها رو ببینه ! وگرنه بیکار نبودن که همچین Trophy ای توش بذارن.
خب این هم دیگه جدیدترین مدل توجیه امتیازها بود !!! یعنی منتقدها میان به حق انتخاب ها امتیاز میدن نه خود بازی ؟!! اگه این طوری بود که امتیازهای Mass Effect 3 باید میرفت زیر میانگین 40 !!! چون کلهم اهمیتی به تصمیمات بازیکن داده نشد. ولی میانگینش خیلی بالا شد ، چون خود بازی فوق العاده بود و همین برای منتقدها مهم هست. اگه این قضیه حق انتخاب ها توی امتیاز مهم بود ، The Walking Dead باید بدترین بازی سال میشد نه بهترین بازی سال ! چون بازی ای هست که از همون اول به بازیکن میگه حق انتخاب داری ولی آخرش همه چیز به یه جا ختم میشه ، به جز یه مورد که اونم می افته برای نسخه بعدی. ولی منتقدها انقدر با TWD حال کردن که تبدیل شد به بهترین بازی سال.
این هم نظر شماست و محترمه. همون طور که نظر خیلی ها هم مخالف این هست و HR یکی از بهترین تجربه های این نسلشون بوده. بهتره با این موضوع کنار بیاین ، چون یه واقعیت هست و تا قیامت هم سعی کنین تو سر بازی بزنین و بگین دسته پنجم و درپیت و ... ، تفاوتی توی نظرات بقیه ایجاد نمیشه. تنها سودش اینه که یکی مثل من که تا همین چند ماه پیش حوصله بازی کردن HR نداشت و از سال 2010 تا الآن سراغش نرفته بود رو بهش انگیزه میده که دلیل این همه نفرت از HR رو بفهمه و بره سراغ بازی. به شدت هم باهاش حال کنه و از الآن منتظر تجربه Beyond باشه. به عنوان کسی که حالم از تکرار توی این صنعت به هم خورده و 90% وقتم صرف بازی های Indie و آرکید میشه ، به شدت منتظر Beyond هستم تا باز هم یه تجربه متفاوت داشته باشم. تجربه ای که از نظر شما آشغال و مزخرف هست و از نظر بنده و خیلی های دیگه لذت بخشه. زمانی که لیست بازی ها 2013 بازیسنتر تهیه میشد ، هنوز HR رو تموم نکرده بودم و به Beyond امتیاز 8 دادم. ولی الآن بعد از تجربه HR بهش کمتر از 9 نمیدم چون اون تجربه به شدت برام لذت بخش بود.

سبک جدید؟:))این سبک جدید اونوقت چیه؟دوربین ایزومتریک؟که حدود 30 سال پیش و در کمودور 64 هم وجود داشت.QTE؟؟؟که قبل از اینکه کیج بدنیا بیاد وجود داشت.اینکه 3 تا گزینه بزاره جلوت و یکی رو انتخاب کنی؟اینم باز قبل از بدنیا اومدن کیج وجود داشت.

شایدم این سبک جدید اینه که دسته رو بزاری رو زمین و بازی خودش جلو بره و تموم بشه!!!!!واقعا هم سبک ناب و جدیدی هست
:))این سبک جدید میگه که بهت حق انتخاب میدم.ولی مثلا اگر اون شخصیت خِپِلش تیربارون هم بشه،بازم نمیمیره.اگر زمانی که زیر آب گیر کرده،دسته رو زمین هم بزاری،بازم خودش دستش رو باز میکنه و خودشو نجات میده.آره.کیج واقعا سبک جدیدی در سیاه کردن گیمرها بنا کرد.

حتما این سبک جدید رو توضیح بده.منتظرم.

به هیچ کدوم از حرفاتون کار ندارم الا اون دوربین ایزومتریکه که سوال پیش میاره اصلا شما بازی کردی هوی رینو یا همینجوری الکی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or