David Cage: شما Ellen Page را در Beyond; Two Souls نخواهید دید

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
Beyond-Two-Souls.jpg

سایت ClickOnline طی مصاحبه ای که امروز با آقای David Cage بنیانگذار و مدیرعامل استدیو Quantic Dream و مدیر عنوان ماجراجویی Beyond: Two Souls داشت، از ایشان پرسید که آیا شخصیت Ellen Paige نقش شروع کننده را در بازی دارد و نقش وی چیست(؟)" وی پاسخ داد: " خب، من علاقه مند بودم نه بخاطر شناخته شدنش و نه بخاطر داشتن نام زیبا که در روی باکس بازی نیز قرار گرفته است بلکه در اصل او یک کارکتر عجیب و شگفت انگیز است. این تنها ذهنیتی است که من از این کارکتر دارم."

وی افزود: " در حال حاضر شما نمی توانید محبوبیت او را نادیده بگیرید و مردمی که واقعا او را دوست دارند و اینجاست که او به دنبال تغییر برخی چیزها و ایجاد تحولاتی در بازی است و این هدف اولیه ماست. من فکر می کنم که نقش وی در واقع تجربه ی چیز های بسیار منحصر به فرد را در بازی ایجاد خواهد کرد. وقتی شما می خواهید این عنوان را بازی کنید، شما Ellen را در نقشی نمی بینید، بلکه Jodie Holmes رو خواهید دید. این کارکتر جسم و استخوانش را از Ellen گرفته است، در واقع روحی از Ellen در Jodie نهفته است که این خود واقعا منحصر به فرد خواهد بود. من فکر می کنم تعداد بسیار اندکی کارکتر (زن) وجود داشته باشد که توانایی انجام کارهای Ellen در Beyond را داشته باشند."

بازی Beyond: Two Souls عنوان انحصاری PS3 از سوی استدیو Quantic Dream در دست ساخت می باشد و در تاریخ 8 October امسال عرضه خواهد شد.

منبع

من جوابم رو گرفتم.شماها دوست دارید خودتون رو گول بزنید.اشکالی نداره.به کسی هم مربوط نیست.

موفق باشید.

قربون آدم چیز فهم!
همه انسان ها خودشون رو گول می زنن!
مثل من یه آگنوستیک هستم و انقدر احمقم که به وجود خدا شک دارم
فن MGS هستم در حالی که SC هم تو این ژانر هست و خودم رو ازش محروم کردم
فن سونی هستم و در کمال حماقت بازی هاش رو به انحصاری های ایکس باکس ترجیح می دم
در کمال حماقت از کنسول قوطی خوشم میاد ولی از PC بدون محدودیت نه
فن سبک آشغالی به اسم JRPG هستم که به درد بچه های پیش دبستانی می خوره
فن یه بازی هستم که دسته رو بذاری زمین تموم می شه (HR)
و...
ولی از اینکه خودم رو گول می زنم خوشحالم! چون اینطوری احساس راحتی می کنم پیش خودم!

بازیهای کیج واسه امثال من داستان تو بازی حرف اول و آخر رو میزنه یعنی نهایت لذت و ته بازی,هنوز مزه فارنهایت زیر زبونمه!!!:x
اما یکی هم که اول گیم پلی واسش مهمه مسلما با بازیهای کیج حال نمیکنه,این که دیگه بحث نداره!!!:d
اگه یه بازی از نبودنش رو PC حسرت خوردم همین هوی رین بوده!!!!:(

سبک جدید؟:))این سبک جدید اونوقت چیه؟دوربین ایزومتریک؟که حدود 30 سال پیش و در کمودور 64 هم وجود داشت.QTE؟؟؟که قبل از اینکه کیج بدنیا بیاد وجود داشت.اینکه 3 تا گزینه بزاره جلوت و یکی رو انتخاب کنی؟اینم باز قبل از بدنیا اومدن کیج وجود داشت.

شایدم این سبک جدید اینه که دسته رو بزاری رو زمین و بازی خودش جلو بره و تموم بشه!!!!!واقعا هم سبک ناب و جدیدی هست
:))این سبک جدید میگه که بهت حق انتخاب میدم.ولی مثلا اگر اون شخصیت خِپِلش تیربارون هم بشه،بازم نمیمیره.اگر زمانی که زیر آب گیر کرده،دسته رو زمین هم بزاری،بازم خودش دستش رو باز میکنه و خودشو نجات میده.آره.کیج واقعا سبک جدیدی در سیاه کردن گیمرها بنا کرد.

حتما این سبک جدید رو توضیح بده.منتظرم.
معمولاً بازی‌ها به چند دسته تقسیم می‌شن. Action، RPG، Simulator، Puzzle و ... البته بعضی از بازی‌ها نظیر Portal هستند که چندین سبک را در بر می‌گیرند اما HR را هیچ‌جوری نمی‌شه جزء این دسته قرار داد و به عبارتی دیگر هیچ اسمی نمی‌توان برای آن انتخاب کرد و همان Interactive Drama بهترین نام برای سبک این بازی است.
به هر حال هر سبکی طرفدار و مخالف خودشو داره و دلیل نمی‌شه به خاطر علایق تو، سبک را زیر سئوال ببری.

من که با بازی های کیج هیچ موشکلی ندارم
اما با خودش )x
بازیهای کیج واسه امثال من داستان تو بازی حرف اول و آخر رو میزنه یعنی نهایت لذت و ته بازی,هنوز مزه فارنهایت زیر زبونمه!!!:x
اما یکی هم که اول گیم پلی واسش مهمه مسلما با بازیهای کیج حال نمیکنه,این که دیگه بحث نداره!!!:d
اگه یه بازی از نبودنش رو PC حسرت خوردم همین هوی رین بوده!!!!:(

البته به مراتب فارنهایت بازی بهتریه :دی

معمولاً بازی‌ها به چند دسته تقسیم می‌شن. Action، RPG، Simulator، Puzzle و ... البته بعضی از بازی‌ها نظیر Portal هستند که چندین سبک را در بر می‌گیرند اما HR را هیچ‌جوری نمی‌شه جزء این دسته قرار داد و به عبارتی دیگر هیچ اسمی نمی‌توان برای آن انتخاب کرد و همان Interactive Drama بهترین نام برای سبک این بازی است.
به هر حال هر سبکی طرفدار و مخالف خودشو داره و دلیل نمی‌شه به خاطر علایق تو، سبک را زیر سئوال ببری.
اینا رو ولش کن.شما گفتی کیج یه سبک جدید رو درست کرده.من ازت دارم سوال میکنم این سبک چی بوده؟اصن اسمش رو ول کن.من به اسمش چیکار دارم؟میخوام بهم بگی این سبکی که میگی،چی چیزهایی رو شامل میشده؟

مثلا به جان کارمک میگن خالق FPS.

حالا شما میگی کیج هم یه سبک درست کرده(یعنی مثل کارمک)

خب من ازت میخوام این سبک رو توضیح بدی واسه من.به اسمش هم کاری ندارم.بی زحمت این سبک جدید کیج رو توضیح بده.

من جوابم رو گرفتم.شماها دوست دارید خودتون رو گول بزنید.اشکالی نداره.به کسی هم مربوط نیست.

موفق باشید.

حسین جان هر وقت تونستی قبول کنی که ممکنه نظرات بقیه با تو یکی نباشه و نظر خودت فکت نیست، خوشحال میشم بازم باهات بحث کنم.

بنده خدا 2 تا بازی ساخته هر 2 تا تقریبا میانگین 90 داشتن
بعد میگن بازی ساز دست پنجمی بهش !

شخصا بازی تو سبک HR ندیدم حالا اختراع کرده یا نه همچین بازی وجود نداره ...

همون صحنه ارایش کردن مدیسن(همین بود ؟ :دی ) توی Wc رو به همه بازیها ترجیم میدم :d

اینا رو ولش کن.شما گفتی کیج یه سبک جدید رو درست کرده.من ازت دارم سوال میکنم این سبک چی بوده؟اصن اسمش رو ول کن.من به اسمش چیکار دارم؟میخوام بهم بگی این سبکی که میگی،چی چیزهایی رو شامل میشده؟

مثلا به جان کارمک میگن خالق FPS.

حالا شما میگی کیج هم یه سبک درست کرده(یعنی مثل کارمک)

خب من ازت میخوام این سبک رو توضیح بدی واسه من.به اسمش هم کاری ندارم.بی زحمت این سبک جدید کیج رو توضیح بده.

اسم که همون Interactive Drama مناسبه براش:d
توضیحش هم میشه : "فیلم" به روایت "بازی":d ، اون وسط مسط ها هم ، چند تا دکمه می زنی:d
پ.ن: خودم خیلی با این سبک بازی ها حال می کنم...:x

قضیه خیلی ساده هست ! :دی تا وقتی که بازی های کامپیوتری رو توی چیزهایی که در طول این سال ها عرضه شدن خلاصه بدونین و انتظار چیز متفاوتی رو نداشته باشین ، با گیم پلی بازی های کیج و بازی های مشابه اون مشکل خواهید داشت !
بازی Heavy Rain از طرف منتقدها خیلی خوب تحویل گرفته شد. طرفدارهای کمی هم نداره. همین سال پیش هم بازی The Walking Dead که گیم پلی ـش شباهت خیلی زیادی به Heavy Rain داره به بهترین بازی سال تبدیل شد. یعنی منتقدها نه تنها به این جور بازی ها امتیاز خوبی میدن و اون ها رو بازی (و دارای گیم پلی) میدونن ، بلکه حتی در شرایطی مثل TWD اون ها رو لایق عنوان بهترین بازی سال هم میدونن.
این وسط می مونه سلیقه های گیمرها که خب تفاوت سلیقه توی انسان ها یه چیز طبیعی هست. یکی با این نوع بازی ها حال میکنه ، یکی هم بدش میاد. دیگه درگیری نداره که ! :دی

آخرین ویرایش:
سلیقه توی انسان ها یه چیز طبیعی هست. یکی با این نوع بازی ها حال میکنه ، یکی هم بدش میاد. دیگه درگیری نداره که ! :دی

این یکی دیگه طبیعی نیس
چون توی این 4 سالی که ایشون (u.s.a ) عضو این سایت هستن فقط از Call of Duty و Forza خوشش اومده =))

والا به خدا خسته شدم هر دفعه تاپیک های کیج رو باز کردم یه سری حرف تکراری رو دیدم که قبلا ده ها بار خوندم "این دفعه هم میخواستم باز نکنم اما دیدم همش 10 آمار آخر اوله گفتم ببینم باز همونه یا نه که ظاهرا تغییری نکرده"

فکر کنم فردا کیج توییت کنه که رفتم دستشویی باز هم یه عده اینجا میگن دستشویی رو ولش تو برو دکمه زنیت رو بساز ...

صحنه پایانی رو ولش کن.خدایی با خودتون صادق باشید.چرا دوست دارید خودتون رو گول بزنید.آیا این مواردی که من گفتم درست هست یا نه؟آیا اون خِپل جان تا آخر بازی ضد مرگ هست یا نه؟

حداقل با خودتون صادق باشید.من نمیگم از کیج بدتون بیاد.چون به من ربطی نداره.من نمیگم از هوی رین متنفر باشید.چون به من ربطی نداره.من یکی از بهترین بازیهای عمرم یه بازی هست به نام O-Dium.برای 12 سال پیش هست.روی PC اومد.از گیم اسپات نمره 5 رو گرفت.واقعا عاشق بازیش هستم.ولی پر از ایراد و موارد مضحک هست.این حق من هست که این بازی رو دوست داشته باشم.ولی نمیتونم بگم این بازی شاهکار هست.تمام بحث و صحبت من همینه.
------------
یه سری هم چون بی ارزش هستن،هیچ جوابی بهشون نمیدم.هر موقع یاد گرفتید از مغزتون استفاده کنید و از حالت آکبند درش بیارید،بعد بهتون جواب میدم.این افراد پایۀ ثابت لیست سیاه بنده هستن.خوش باشید.

یعنی دقیقا واژه نفرت تو صحبت های شما موج میزنه!!!
این تنفر شما برای خودتون قابل احترام . ولی سعی نکن به زور به بقیه یه چیز اشتباه رو القا کنی و بقیه رو زیر سوال ببری. گیم پلی فقط تو شکوندن کنترلر و اره برقی و پاره کردن دشمنا خلاصه نمیشی دوست من!

شما رسما با این ژانر بندیت و hr سبک جدید بود امثال تیم شفر , ران گیلبرت تمومی ادونچرسازی های قدیمی رو زیر سوال بردی! میشه بگی این همه سال اونا چی میساختن ؟ (اولLucasarts بود و شاهکاری که ساخت grim fandango )

و حتی هم بخوایم بگیم Interactive Drama بود سبکش چیزی نیست که اولین بار اختراع شد توسط کیج توی اولین بازی که اونم hr بوده باشه !! >>>
The first arcade laserdisc video game was Sega's Astron Belt, an early third-person space combat rail shooter featuring live-action full-motion video footage
Interactive movie - Wikipedia, the free encyclopedia

یه سوال میکنم از اون دسته دوستانی که مخالف کیج و بازیهاش هستن ؛ مردونه بیاید جواب بدید.
شد که یه بار اسمی از کیج برده بشه و توسط شما ترول نشه؟ چرا با دید از بالا به پایین به نظرات بقیه نگاه میکنین؟ بخدا نظرات شما حکم فکت نداره و این شما نیستی که همه چی رو میدونی پس میتونی نظرات بقیه رو چرت و پرت خطاب کنی. شما اگه از بازی خوشت نمیاد ایرادی نداره و کسی چاقو زیر گلوی شما نذاشته که حتما باید از این بازی خوب بگید. 1 بار - 2 بار - 4 بار بیا بگو من به این دلایل از بازی X خوشم نمیاد ، نه اینکه تو همه ی تاپیک ها بیای ترول کنی. خداییش اگه این ترول نیست پس چی تروله واسه شما؟
یا من نمیدونم یا شمایی که میگی HR حق انتخاب نداره ولی من به عنوان کسی که این بازیو پلات کرده میگم که تو چندین بار بازی کردن شاهد صحنه هایی بودم که حتی یکدومشون واسم تکراری نبود و حتی بعد از پلات شدن بازی این موضوع باز هم صادق بود. هرکی قبول نداره ، اگه حوصله داشت بیاد واسش توضیح بدم . اگه شما تو بار دوم، بازی واست تکراری شده ایراد از بازی کردن خودت بوده نه بازی. باز هم نمیدونم حق انتخاب برای شما تو یه بازی چجوری تعریف شده ولی اگه فکر میکنی میتونی و باید خودت سناریوی بازی رو بنویسی سخت در اشتباهی چون همچین چیزی امکان نداره.
مرگ اسکات باعث ناتمام موندن داستان بازی میشه.دلیل ساده اش هم اینه که اگه اسکات بمیره شما هیچوقت پی به ماجرا نمیبردی که چرا اصلا این بچه ها دزدیده و کشته میشدن و تو بارون رها میشدن و به اتمام رسوندن بازی حتی اگه شان رو هم نجات بدی بدون اینکه بفهمی چرا این اتفاقات افتاده واقعا به داستان بازی لطمه میزنه.
حرف کلی اینه که در کنار تمام این بازیهای کشت و کشتار که هرساله عرضه میشن ، واقعا عنوان هایی مثل HR یه غنیمت به شمار میان و اینکه سازنده ی بازی چقدر فکر خلاقی داره که این ایده ها رو خلق و اونها رو تبدیل به بازی میکنه و میتونه تمام اون حسی رو که سازنده در نظر داره به گیمر انتقال بده. حالا اگه این بازی از نظر شما گیم نیست ، حتی اگه به عنوان فیلم بهش نگاه کنیم باز هم موفق ـه چون تونسته بازیباز رو درگیر سناریوی خودش کنه و فیلم با تصمیمات گیمر پیش بره . اینجاست که هنر بازیساز به چشم میاد و کیج رو متمایز میکنه.امیدوارم مطلب رو گرفته باشید دوست عزیز :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or