David Cage: شما Ellen Page را در Beyond; Two Souls نخواهید دید

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
Beyond-Two-Souls.jpg

سایت ClickOnline طی مصاحبه ای که امروز با آقای David Cage بنیانگذار و مدیرعامل استدیو Quantic Dream و مدیر عنوان ماجراجویی Beyond: Two Souls داشت، از ایشان پرسید که آیا شخصیت Ellen Paige نقش شروع کننده را در بازی دارد و نقش وی چیست(؟)" وی پاسخ داد: " خب، من علاقه مند بودم نه بخاطر شناخته شدنش و نه بخاطر داشتن نام زیبا که در روی باکس بازی نیز قرار گرفته است بلکه در اصل او یک کارکتر عجیب و شگفت انگیز است. این تنها ذهنیتی است که من از این کارکتر دارم."

وی افزود: " در حال حاضر شما نمی توانید محبوبیت او را نادیده بگیرید و مردمی که واقعا او را دوست دارند و اینجاست که او به دنبال تغییر برخی چیزها و ایجاد تحولاتی در بازی است و این هدف اولیه ماست. من فکر می کنم که نقش وی در واقع تجربه ی چیز های بسیار منحصر به فرد را در بازی ایجاد خواهد کرد. وقتی شما می خواهید این عنوان را بازی کنید، شما Ellen را در نقشی نمی بینید، بلکه Jodie Holmes رو خواهید دید. این کارکتر جسم و استخوانش را از Ellen گرفته است، در واقع روحی از Ellen در Jodie نهفته است که این خود واقعا منحصر به فرد خواهد بود. من فکر می کنم تعداد بسیار اندکی کارکتر (زن) وجود داشته باشد که توانایی انجام کارهای Ellen در Beyond را داشته باشند."

بازی Beyond: Two Souls عنوان انحصاری PS3 از سوی استدیو Quantic Dream در دست ساخت می باشد و در تاریخ 8 October امسال عرضه خواهد شد.

منبع

مگه گیم پلی هم داره ! :)) یه مشت دکمه زدن نشد گیم پلی ! :d فیلم بسازه بهتره حداقل فیلم نامه هاش خوب در میاد!
آخه اونکارم نمیتونه بکنه:dچون هوی رین داستانش به شدت کلیشه ایی بود.
فکر نکنم هیچ جای دنیا به اندازه بازی سنتر کیج پرستی کنن
دقیقا همینطوره.

اصولا توو بازیسنتر،یه سری چیزا بی دلیل و الکی هایپ میشه.مثلا آلن ویک همینطور بود.تا جایی این هایپ گسترده بود که من خودم میگفتم میانگینش 96 میشه!!!!

بعد جالبیش هم اینه که یه سری آدم کار درست که واقعا لقب استاد برازندشون هست،اینجا مسخره میشن و بهشون تیکه میندازن.وقتی تحریریه این سایت،تفکرش اینه که "چون بازی کیج انحصاری هست،من باهاش دشمنم" دیگه نمیشه از کاربر عادی انتظار داشت که از این حرفا نزنه.و برای سوالات مکرر و ایراداتی که مثلا "من نوعی" میگیرم،فقط بیاد همین چرت و پرتها رو بگه.چون هیچ جوابی نداره.

فکر نکنم هیچ جای دنیا به اندازه بازی سنتر کیج پرستی کنن

کیج بازی ساز معمولیه مثل خیلی از بازی ساز ها، فقط سر و صداش زیاده، مثال بارزش هم در لیستی که IGN منتشر کرد در مورد 100 بازی ساز برتر تاریخ می بینید در این که حرف IGN حرف اول آخر نیست شکی نیست اما به عنوان یک وب سایت معتبر قابل رفرنس هست، کلا من جایی ندیدم بیان cage رو بازی ساز برتر یا خاص بدونن جز همین بازی سنتر

شما اولا اون لیست رو بده ببینیم کیج توش هست یا نه و اصلا جریان لیست چی بوده...IGN همونطور که خودت هم اشاره کردی حرف اول و آخر نیست، لیست های عجق وجق زیاد داده این سایت که تو همین بازیسنتر همه بهش اعتراض کردن همین طور فروم های خارجی. از طرف دیگه عقل و منطق مون می گه کیج بازی هایی که ساخته از دید منتقدا خیلی خوب بودن و نوآوری هم داشتن و یه سبک جدید رو تو ویدیو گیم پایه گذاری کردن ایشون. می گی دروغ می گم بگو دروغ می گی.
نکته دیگه که خدمت بعضی از دوستان عرض کنم هر کس تو مصاحبه کردن مختاره و می تونه اراده کنه هر روز مصاحبه بده بیرون. اصل کیفیت کارشه که تا الان همه کارای کیج عالی و شاهکار بودن. نمونه اش شاهکار Heavy Rain .

شما اولا اون لیست رو بده ببینیم کیج توش هست یا نه و اصلا جریان لیست چی بوده...IGN همونطور که خودت هم اشاره کردی حرف اول و آخر نیست، لیست های عجق وجق زیاد داده این سایت که تو همین بازیسنتر همه بهش اعتراض کردن همین طور فروم های خارجی. از طرف دیگه عقل و منطق مون می گه کیج بازی هایی که ساخته از دید منتقدا خیلی خوب بودن و نوآوری هم داشتن و یه سبک جدید رو تو ویدیو گیم پایه گذاری کردن ایشون. می گی دروغ می گم بگو دروغ می گی.
نکته دیگه که خدمت بعضی از دوستان عرض کنم هر کس تو مصاحبه کردن مختاره و می تونه اراده کنه هر روز مصاحبه بده بیرون. اصل کیفیت کارشه که تا الان همه کارای کیج عالی و شاهکار بودن. نمونه اش شاهکار Heavy Rain .

شما منبع معتبر بده که کیج نسبت به بقیه بازی ساز ها برتری داره، کیج نسبت به بقیه بازی ساز ها چیزی کم نداشته باشه بیشتر نداره :)

IGN - Top 100 Game Creators of All Time

Ah... I know this won't get any where .... but here we go
برای سوالات مکرر و ایراداتی که مثلا "من نوعی" میگیرم،فقط بیاد همین چرت و پرتها رو بگه.چون هیچ جوابی نداره.
حسین یه چندتا از این اشکالات رو بگو.

شما منبع معتبر بده که کیج نسبت به بقیه بازی ساز ها برتری داره، کیج نسبت به بقیه بازی ساز ها چیزی کم نداشته باشه بیشتر نداره
yahoo_1.gif

IGN - Top 100 Game Creators of All Time
خب این لیست عنوانش هست سازنده های برتر. از نظر بنده این دو تا خیلی فرق دارند چون این چیز بیشتر به کسی که یه فرانچایز موفق رو ساخته اطلاق می شه. کار کیج ساختن فرانچایز نیست، ساختن تک بازی موفق هست. ساختن فرانچایز موفق کار بزرگتریه چون این کار مستلزم زحمت بسیار بیشتری هست و کلا جریانش با ساخت بازی فرق می کنه.
در مورد برتری کیج هم توجه تون رو به متای بازی های ایشون جلب می کنم و اینکه سبک اینتراکتیو دراما رو پایه گذاری کرده.
نکته دیگه اینکه ملت تو علایق خودشون مختارن تو ایران یه عده ممکنه کیج رو دوست داشته باشن چیز عجیبی نیست، تو خارج هم چنین چیزایی در رابطه با صنعت گیم وجود داره مثلا خیلیا هستن که بازی های ژاپنی با متای زیر 90 رو می پرستن مثل بازی پر طرفدار Crisis Core و شخصیت اولش زک فیر.
توصیه من و شما و امثال تون اینه اگه واقعا ادعای علم و... می کنید بی خیال مخالفت الکی با طرفدارای ایشون شید.

خب این لیست عنوانش هست سازنده های برتر نه کارگردان های برتر. از نظر بنده این دو تا خیلی فرق دارند چون اولی بیشتر به کسی که یه فرانچایز موفق رو ساخته اطلاق می شه ولی دومی به کسی که صرفا یه بازی موفق رو ساخته. کار کیج ساختن فرانچایز نیست، ساختن تک بازی موفق هست. ساختن فرانچایز موفق کار بزرگتریه چون این کار مستلزم زحمت بسیار بیشتری هست و کلا جریانش با ساخت بازی فرق می کنه.
در مورد برتری کیج هم توجه تون رو به متای بازی های ایشون جلب می کنم و اینکه سبک اینتراکتیو دراما رو پایه گذاری کرده.
نکته دیگه اینکه ملت تو علایق خودشون مختارن تو ایران یه عده ممکنه کیج رو دوست داشته باشن چیز عجیبی نیست، تو خارج هم چنین چیزایی در رابطه با صنعت گیم وجود داره مثلا خیلیا هستن که بازی های ژاپنی با متای زیر 90 رو می پرستن مثل بازی پر طرفدار Crisis Core و شخصیت اولش زک فیر.

خیلی دلیل منطقی و قانع کننده ای بود برای نبودن کیچ توی لیست، بازی با کلمات ;)

همون لیست سیاه خوبه فعلا :d

Ah... I know this won't get any where .... but here we go

حسین یه چندتا از این اشکالات رو بگو.
:blink:
دیگه خودمم خسته شدم انقدر گفتم.یعنی تا حالا ندیدی؟پس چرا گیر میدادی که چرا پست میدی؟اگر هم که دیدی،خب چرا داری باز میپرسی؟

اوکی.یه بار دیگه ایراداتش رو میگم.

1-دیوید کیج میگه که در این بازی بهتون حق انتخاب میدم.این دروغ اول هست.اصن بیایم حق انتخاب رو تعریف کنیم.اینکه 3 تا صحنه از پیش تعیین شده رو،بزاریم جلوی گیمر و اون یکی رو انتخاب کنه،میشه حق انتخاب؟نکته بعدی اینه که بسیاری از تصمیمات و به قولی دکمه زنی ها،هیچ تاثیری نداره و یه جور کلاه بزرگ هست که سر گیمر فروو رفته.من دفعه اولی که هوی رین رو بازی کردم،واقعا از بازیش خوشم اومد.اما مشکلم دقیقا از جایی شروع که مرتبه دوم بازی رو انجام دادم.چون واقعا حالم بهم خورد.
اسکات شلبی اگر در اون خونه،تیربارون هم بشه،بازم زنده میمونه.اون صحنه که با ماشین میوفته توو آب،اگر شما دسته رو زمین هم بگذاری،بازم اسکات خودشو نجات میده.صحنه های زیاد دیگه ایی هم بود.متاسفانه الان بعد از 3 سال دیگه یادم نیست.اون صحنه که با نورمن،دنبال اون یارو هستیم و توو سردخونه باهاش درگیر میشیم،چه شما QTE رو انجام بدی و کتکش بزنی و چه ندی و کتک بخوری،آخرش همکارت میاد از پشت میزنه توو سرش.

این اسمش حق انتخاب هست؟نــــــه.این اسمش کلاهبرداری به شیوۀ نوین هست.

2-جناب کیج میگه که بازی من رو 1 بار انجام بدید.برای هوی رین اینو گفت.برای Beyond هم دوباره اینو تکرار کرد.با این حرف معلوم شد که Beyond هم چیزی نیست جز دکمه زنی و همون کلکی که هوی رین میخواست سر گیمر پیاده کنه.

الان بازیسازها خودشونو جر میدن که بازیشون ارزش تکرار بالایی داشته باشه.حالا یا با مولتی پلیر قوی.یا بخش داستانی قوی.یا با آچیومنتهای سخت.اما ایشون بازیش مولتی که نداره.(میگیم حق داره،چون به سبکش نمیخوره)اما با نهایت پررویی میگه بازی رو 1 بار انجام بدید.یه سری چرت و پرت هم به عنوان دلیل میگه.مثلا این بازی مثل زندگی هست و از اینجور خزعبلات.ولی واقعا چرا میگه فقط 1 بار بازی کنید؟چون وقتی شما دفعه دوم بازی رو انجام بدی،چهره واقعی بازی برات آشکار میشه.می بینی که بسیاری از کارهای تو،انتخاب های تو،QTE هایی که انجام دادی،هیچ تاثیری نداشته.

واقعا نمی فهمم.چرا دوست دارید خودتون رو گول بزنید.یعنی واقعا وقتی دیدید که
اسکات شلبی ضد مرگ هست.
حالتون بد نشد؟به کیج فحش ندادید؟حس نکردید کیج به شعورتون توهین کرده؟

3-این بازی چیزی به اسم گیم پلی نداره.QTE اسمش نمیشه گیم پلی.گیم پلی یعنی بازیباز در پیشبرد بازی نقش داشته باشه.یعنی بازیباز با استفاده از یه سری المان و ابزاری که در اختیارش گذاشتن بازی رو جلو ببره.این گیم پلی میتونه گانینگ باشه،پلتفرمینگ باشه.پازل باشه.QTE گیم پلی نیست.ولله نیست.به پیر به پیغمبر QTE گیم پلی نیست.اونم در حالیکه اگر شما اون دکمه ها رو نزنی،بازم بازی جلو میره.

:blink: دیگه خودمم خسته شدم انقدر گفتم.یعنی تا حالا ندیدی؟پس چرا گیر میدادی که چرا پست میدی؟اگر هم که دیدی،خب چرا داری باز میپرسی؟ اوکی.یه بار دیگه ایراداتش رو میگم. 1-دیوید کیج میگه که در این بازی بهتون حق انتخاب میدم.این دروغ اول هست.اصن بیایم حق انتخاب رو تعریف کنیم.اینکه 3 تا صحنه از پیش تعیین شده رو،بزاریم جلوی گیمر و اون یکی رو انتخاب کنه،میشه حق انتخاب؟نکته بعدی اینه که بسیاری از تصمیمات و به قولی دکمه زنی ها،هیچ تاثیری نداره و یه جور کلاه بزرگ هست که سر گیمر فروو رفته.من دفعه اولی که هوی رین رو بازی کردم،واقعا از بازیش خوشم اومد.اما مشکلم دقیقا از جایی شروع که مرتبه دوم بازی رو انجام دادم.چون واقعا حالم بهم خورد.
اسکات شلبی اگر در اون خونه،تیربارون هم بشه،بازم زنده میمونه.اون صحنه که با ماشین میوفته توو آب،اگر شما دسته رو زمین هم بگذاری،بازم اسکات خودشو نجات میده.صحنه های زیاد دیگه ایی هم بود.متاسفانه الان بعد از 3 سال دیگه یادم نیست.اون صحنه که با نورمن،دنبال اون یارو هستیم و توو سردخونه باهاش درگیر میشیم،چه شما QTE رو انجام بدی و کتکش بزنی و چه ندی و کتک بخوری،آخرش همکارت میاد از پشت میزنه توو سرش.
این اسمش حق انتخاب هست؟نــــــه.این اسمش کلاهبرداری به شیوۀ نوین هست. 2-جناب کیج میگه که بازی من رو 1 بار انجام بدید.برای هوی رین اینو گفت.برای Beyond هم دوباره اینو تکرار کرد.با این حرف معلوم شد که Beyond هم چیزی نیست جز دکمه زنی و همون کلکی که هوی رین میخواست سر گیمر پیاده کنه. الان بازیسازها خودشونو جر میدن که بازیشون ارزش تکرار بالایی داشته باشه.حالا یا با مولتی پلیر قوی.یا بخش داستانی قوی.یا با آچیومنتهای سخت.اما ایشون بازیش مولتی که نداره.(میگیم حق داره،چون به سبکش نمیخوره)اما با نهایت پررویی میگه بازی رو 1 بار انجام بدید.یه سری چرت و پرت هم به عنوان دلیل میگه.مثلا این بازی مثل زندگی هست و از اینجور خزعبلات.ولی واقعا چرا میگه فقط 1 بار بازی کنید؟چون وقتی شما دفعه دوم بازی رو انجام بدی،چهره واقعی بازی برات آشکار میشه.می بینی که بسیاری از کارهای تو،انتخاب های تو،QTE هایی که انجام دادی،هیچ تاثیری نداشته. واقعا نمی فهمم.چرا دوست دارید خودتون رو گول بزنید.یعنی واقعا وقتی دیدید که
اسکات شلبی ضد مرگ هست.
حالتون بد نشد؟به کیج فحش ندادید؟حس نکردید کیج به شعورتون توهین کرده؟ 3-این بازی چیزی به اسم گیم پلی نداره.QTE اسمش نمیشه گیم پلی.گیم پلی یعنی بازیباز در پیشبرد بازی نقش داشته باشه.یعنی بازیباز با استفاده از یه سری المان و ابزاری که در اختیارش گذاشتن بازی رو جلو ببره.این گیم پلی میتونه گانینگ باشه،پلتفرمینگ باشه.پازل باشه.QTE گیم پلی نیست.ولله نیست.به پیر به پیغمبر QTE گیم پلی نیست.اونم در حالیکه اگر شما اون دکمه ها رو نزنی،بازم بازی جلو میره.
حسين تمامي اون افرادي كه گفتي اگر در نبرد پاياني qte نزني ميميرن از مديسن گرفته تا جيدن:d

يعني بعضي از پست هارو ادم ميخونه دلش ميسوزه به حال ترول كردن و هيت ورزيدن هاي قديم :(:|

ايراد بني اسرئيلي هر چه بدتر !!!
الان منم ميام گير ميدم به CoD ميگم چرا هر چي وايسيم سرباز هاي دشمن تا 100 سال بعد هم ميان ! يا چرا داستان اش كليشه ايه همش يه طرفش روسيه است يا چرا تهش خوب تموم شد و همه ادم بدها مرد اند 2تا خوب ها هم مردند ! !!!

يا ميتونم بيام گير بدم به كوجيما بگم براي چي بيگ باس رو زنده مي كني يا چرا اوسلوت شرور بود يا چرا اون همه نيرو حريف اش نميشدن يا كلي شر و ور ديگه يا چرا كلون هاي ديگه بيگ باس نشدن مثل ساليد يا هر چرت و پرت ديگه اي

بعضي از چيز ها اقتضاي يه بازيه ! اره ميشه همون اول كار كه اتان ميرفت مثلا" حموم دست شو مي كرد تو پريز ميمرد همه كاراكترها هم همون اول ميمردن بعدشم ته داستان در مياومد
داستان اشم كليشه ايي بود =)) يعني مثلا" داخل اش بايد قاتل با رقص بندري همه رو مي كشت تا داستان از كليشه دربياد !

فعلا" كه بازي ها دارن از روي دست همين HR يا اينديگو پرافسي كپي مي زنن ! مرز بين فيلم و بازي رو هم ما ديديم شما نديدي اشكالي نداره !!!

در ضمن سعي كن خودتو پشت اين شعرهايي كه توي امضات ميذاري و غيره قايم نكني !
كه دست پيش هم بخواي بگيري پس نيفتي
همه همديگه رو مي شناسن !!!

حسين تمامي اون افرادي كه گفتي اگر در نبرد پاياني qte نزني ميميرن از مديسن گرفته تا جيدن:d
صحنه پایانی رو ولش کن.خدایی با خودتون صادق باشید.چرا دوست دارید خودتون رو گول بزنید.آیا این مواردی که من گفتم درست هست یا نه؟آیا اون خِپل جان تا آخر بازی ضد مرگ هست یا نه؟

حداقل با خودتون صادق باشید.من نمیگم از کیج بدتون بیاد.چون به من ربطی نداره.من نمیگم از هوی رین متنفر باشید.چون به من ربطی نداره.من یکی از بهترین بازیهای عمرم یه بازی هست به نام O-Dium.برای 12 سال پیش هست.روی PC اومد.از گیم اسپات نمره 5 رو گرفت.واقعا عاشق بازیش هستم.ولی پر از ایراد و موارد مضحک هست.این حق من هست که این بازی رو دوست داشته باشم.ولی نمیتونم بگم این بازی شاهکار هست.تمام بحث و صحبت من همینه.
------------
یه سری هم چون بی ارزش هستن،هیچ جوابی بهشون نمیدم.هر موقع یاد گرفتید از مغزتون استفاده کنید و از حالت آکبند درش بیارید،بعد بهتون جواب میدم.این افراد پایۀ ثابت لیست سیاه بنده هستن.خوش باشید.

خیلی دلیل منطقی و قانع کننده ای بود برای نبودن کیچ توی لیست، بازی با کلمات ;)

همون لیست سیاه خوبه فعلا :d
چه سریع نقل قول کردید، بنده چون نتونستم منظور رو درست برسونم ادیت کردم!
ببینید کارگردان یا سازنده موفق بیشتر به کسی اطلاق می شه که یه فرانچایز عظیم رو ساخته نه صرفا یک بازی رو. این مثل این می مونه که میاموتو رو بخوای با کیج مقایسه کنی عمرا بشه. شما می گی من دروغ می گم بگو. این کجاش بازی با کلمات هست؟
برای بقیه اش هم که رسما جواب نداشتید! کجاش عجیبه که ملت کیج و بازیاش رو دوست دارن؟
با سری سایلنت هیل که آشنا هستید ایشالا؟ این سری یه عنوان با متای بالای 90 نداشته ولی کلی طرفدار تو سراسر دنیا داره و چندین فروم طرفدارش هم هستن که کلی یوزر توشونه. سری DW هست، سری یاکوزا هست، بازی های خاص PC هستن و... همه اینا متاشون زیر 90 ـه ولی مردم دوستشون دارن کسیم نمیاد به دوستداراشون بگه شما احمقید که این چیزا رو دوست دارید.
مشکل شما و دوستاتون سه چیزه:
-اول اینکه تو این مملکت احترام به دیگران رو یاد نگرفتید و علاقه به دیکتاتوری و تحمیل نظر خودتون به زور چماق رو دارید.
-این که بازی های کیج انحصاری سونی هستن و اگه نبودن این آقای u.s.a الان بزرگترین فن بوی کیج تو خاورمیانه بود.
-این که کیج زیاد مصاحبه می کنه، والا ما تو فروم های خارجی می بینیم تا خبری از فرانچایزهایی که گفتم می شه کلی ملت می ریزن کامنت می دن، تو این فروم خودمون هم تا خبری از سایلنت هیل که اتفاقا تو ایرانم طرفدار داره می شه طرفدارا میان نظر می دن و البته چون این سری هیتر نداره تاپیک هاش زیاد پر سر و صدا نیست.

ضمنا اینکه نمی تونید جواب منطقی به حرف منطقی بدید و می گید بازی با کلمات نشان از شخصیت شما داره!
یه چیز دیگه اینکه اینجا هیچ کس ادعا نداره کیج بزرگترین بازیسازه و فقط فنش هستیم و این موضوع به احدی مربوط نیست! اصلا کیج بدترین بازیساز و بازی هاشم بدترین ولی ما خوشمون میاد! مشکل دارید بحث بیخود نکنید بعد این پست و فرهنگ نمایی کنید! (خطاب به همه هیتران معلوم الحال)

چه سریع نقل قول کردید، نتونستم منظور رو درست برسونم ادیت کردم!
ببینید کارگردان یا سازنده موفق بیشتر به کسی اطلاق می شه که یه فرانچایز عظیم رو ساخته نه صرفا یک بازی رو. این مثل این می مونه که میاموتو رو بخوای با کیج مقایسه کنی عمرا بشه. شما می گی من دروغ می گم بگو. این کجاش بازی با کلمات هست؟
برای بقیه اش هم که رسما جواب نداشتید! کجاش عجیبه که ملت کیج و بازیاش رو دوست دارن؟
با سری سایلنت هیل که آشنا هستید ایشالا؟ این سری یه عنوان با متای بالای 90 نداشته ولی کلی طرفدار تو سراسر دنیا داره و چندین فروم طرفدارش هم هستن که کلی یوزر توشونه. سری DW هست، سری یاکوزا هست، بازی های خاص PC هستن و... همه اینا متاشون زیر 90 ـه ولی مردم دوستشون دارن کسیم نمیاد به دوستداراشون بگه شما احمقید که این چیزا رو دوست دارید.
مشکل شما و دوستاتون سه چیزه:
-اول اینکه تو این مملکت احترام به دیگران رو یاد نگرفتید و علاقه به دیکتاتوری و تحمیل نظر خودتون به زور چماق رو دارید.
-این که بازی های کیج انحصاری سونی هستن و اگه نبودن این آقای u.s.a الان بزرگترین فن بوی کیج تو خاورمیانه بود.
-این که کیج زیاد مصاحبه می کنه، والا ما تو فروم های خارجی می بینیم تا خبری از فرانچایزهایی که گفتم می شه کلی ملت می ریزن کامنت می دن، تو این فروم خودمون هم تا خبری از سایلنت هیل که اتفاقا تو ایرانم طرفدار داره می شه طرفدارا میان نظر می دن و البته چون این سری هیتر نداره تاپیک هاش زیاد پر سر و صدا نیست.
ضمنا اینکه نمی تونید جواب منطقی به حرف منطقی بدید و می گید بازی با کلمات نشان از شخصیت شما داره!

بزار من حالا مشکلت رو بگم، مشکلی که ایرانی ها رو به این روز انداخته، بت پرستی

ایرانی ها دوست دارند بت واسه خودشون علم کنن بپرستن، نمونش رو چند دهه پیش دیدیم که آثار شرش روز افزون داره بیشتر می شه، داستان Cage هم همینه، حالا هرچی می خوای پست بده و تخیلات خودت رو بیان کن و دلیل و منطق بیار;)

علیرضا خدا بگم چی کارت کنه گفتی پستت رو نقل قول کردن، گفتم با لیست سیاه من کاری نداشته باش :-w

@ حسین u.s.a

پستات رو خوندم ولی بوکمارکشون نکردم که الان کلمه به کلمه یادم باشه.
1. توی بازی حق انتخاب وجود داره ولی نه اونقدری که تو توقع داری. جدا یه لحظه فکر کن ببین یه همچین چیزی که میخوای اصلا امکان پذیر هست ؟ میدونی اگه قرار باشه تک تک حرکات و تصمیم شخصیت ها توی داستان بازی تاثیر مهمی داشته باشه باید چندتا سناریو برای بازیشون بنویسن ؟! اصلا همچین چیزی غیر ممکنه. این موضوع فقط مربوط به HR و بازی های کیج هم نمیشه و حتی توی سبک RPG هم همینطوره. احیانا Mass Effect یا Dragon Age بازی نکردی ؟ اونجا هم تعداد زیادی از تصمیمات تاثیر خیلی جزیی در داستان دارن.
در ضمن :
اینطوری هم نیست که هیچ تاثیری نداشته باشن، علاوه بر پایان بازی که همه تصمیم ها مهم هستن در طول بازی هم تصمیمات مهم داشتیم مثلا با مدیسن تصمیم با خود گیمرـه که پیش دکتر چکار کنه یا اینکه توی آپارتمان شلبی زنده بمونه یا ...
2. اینکه برمیگرده به خود کیج نه بازی هاش. من خودم HR رو بیشتر از یک بار تموم کردم و مطمئنا Beyond هم اگه از داستانش خوشم بیاد بیشتر از یکبار بازیش میکنم.

3. والا بخدا لازم نیست هر بازی گیم پلیش کپی بقیه بازی ها باشه. گیم پلی میتونه به پیچیدگی بیونتا یا سادگی HR باشه. همین که با استفاده از یه سری ابزار (گرفتن R2 و استفاده از L3 برای حرکت یا زدن دکمه های خاص در زمان های مقرر شده) میشه شخصیت رو کنترل کرد و داستان رو پیش برد میشه گیم پلی.

بزار من حالا مشکلت رو بگم، مشکلی که ایرانی ها رو به این روز انداخته، بت پرستی

ایرانی ها دوست دارند بت واسه خودشون علم کنن بپرستن، نمونش رو چند دهه پیش دیدیم که آثار شرش روز افزون داره بیشتر می شه، داستان Cage هم همینه، حالا هرچی می خوای پست بده و تخیلات خودت رو بیان کن و دلیل و منطق بیار;)

علیرضا خدا بگم چی کارت کنه گفتی پستت رو نقل قول کردن، گفتم با لیست سیاه من کاری نداشته باش :-w
ایرانیا کلا هیچ چیزشون درست نیست قبول دارم! اون چیزیم که گفتید یکیش، ولی اینکه یه عده حق دارن از هر چیزی که دلشون می خواد خوششون بیاد یه چیز جهان شموله!
الان سری DW از دید منتقدین یه فرانچایز آشغال هست ولی کلی طرفدار داره و شده دستگاه اسکناس چاپ کن شرکت تمکو-کویی! هیچ کسم کاری به فن هاش نداره! شماره های آخر سایلنت هیل همه از دم آشغال بودن ولی تو فروم سایلنت هیون چنان بحث هایی در مورد همین آشغال ها به راه می افتاد که دهنم باز می موند!
نظر من اینه هیترا اجازه بدن تو این تاپیک ها بحث های تکراری راه نیوفته و هم اعصاب خودشون راحت بمونه هم اعصاب ما. اگه این بازی از دیدتون آشغاله و کارگردانش هم همینطور دیگه چرا میاید تو تاپیکش خوب؟ بذارید کسایی که خوششون میاد خبرش رو بخونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or