David Cage: شما Ellen Page را در Beyond; Two Souls نخواهید دید

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
Beyond-Two-Souls.jpg

سایت ClickOnline طی مصاحبه ای که امروز با آقای David Cage بنیانگذار و مدیرعامل استدیو Quantic Dream و مدیر عنوان ماجراجویی Beyond: Two Souls داشت، از ایشان پرسید که آیا شخصیت Ellen Paige نقش شروع کننده را در بازی دارد و نقش وی چیست(؟)" وی پاسخ داد: " خب، من علاقه مند بودم نه بخاطر شناخته شدنش و نه بخاطر داشتن نام زیبا که در روی باکس بازی نیز قرار گرفته است بلکه در اصل او یک کارکتر عجیب و شگفت انگیز است. این تنها ذهنیتی است که من از این کارکتر دارم."

وی افزود: " در حال حاضر شما نمی توانید محبوبیت او را نادیده بگیرید و مردمی که واقعا او را دوست دارند و اینجاست که او به دنبال تغییر برخی چیزها و ایجاد تحولاتی در بازی است و این هدف اولیه ماست. من فکر می کنم که نقش وی در واقع تجربه ی چیز های بسیار منحصر به فرد را در بازی ایجاد خواهد کرد. وقتی شما می خواهید این عنوان را بازی کنید، شما Ellen را در نقشی نمی بینید، بلکه Jodie Holmes رو خواهید دید. این کارکتر جسم و استخوانش را از Ellen گرفته است، در واقع روحی از Ellen در Jodie نهفته است که این خود واقعا منحصر به فرد خواهد بود. من فکر می کنم تعداد بسیار اندکی کارکتر (زن) وجود داشته باشد که توانایی انجام کارهای Ellen در Beyond را داشته باشند."

بازی Beyond: Two Souls عنوان انحصاری PS3 از سوی استدیو Quantic Dream در دست ساخت می باشد و در تاریخ 8 October امسال عرضه خواهد شد.

منبع

انتقاد از حد بگذره تبدیل به مسخره بازی و مضحکه شدن ـه منتقد میشه . و باعث میشه منطقی ترین طرف حساب هم کفرش دربیاد و چشاشو ببنده و دهنشو باز کنه ... :|

در رتبه ی اول انتقاد شما فقط واسه خودتون متین هست و نظر شما محترمه و نه حقیقته و نه کسی مجبوره قبول کنه و دیگه فک کنم تو تموم ـه ایران که هیچ تو کل دنیا هم همه میدونن که چند نفر تو بازیسنتر از کیج و سبک بازیاش متنفرن . دیگه تو هر تاپیک و ده ها بار وسط پریدن باعث میشه کلا نظرتون دیگه Readable هم حساب نشه .

آخرین ویرایش:
حسین تو تمام تاپیکهای مرتبط با کیج یه مدل انتقاد رو همیشه میکنی اینکه "کیج فکر میکنه خیلی میفهمه از همه بالاتره و هیچکی هیچی نمیفهمه و فقط خودش میفهمه"

ناراحت نشی اما خودت هم دقیقا همین رفتار رو میکنی "اینکه تنها کسی هستی که فهمیدی کیج کلابرداره و بقیه این رو نفهمیدن" و رو حرفت هم مطمئنی تا جایی که حتی کل منتقدهای سایتها رو هم هدف قرار دادی، من که تا حالا نقد نکردم اما اینو میدونم که اینطور نیست به یه منتقد بازی رو بدن و بگن تا پس فردا نقدش باید رو سایت باشه، مسلما اونا هم چند بار بازی رو انجام میدن تا به همه چیزیش (یا تقریبا بیشتر چیزاش) پی ببرن مسلما اگه چند بار بازی انجام نشه متوجه نمیشن که برای دفعه های بعد هم لذت داره یا نه پس نمیتونن تو نکات مثبت یا منفیش در مورد ارزش تکرارش چیزی بگن

آخه اونکارم نمیتونه بکنه:dچون هوی رین داستانش به شدت کلیشه ایی بود.

دقیقا همینطوره.

اصولا توو بازیسنتر،یه سری چیزا بی دلیل و الکی هایپ میشه.مثلا آلن ویک همینطور بود.تا جایی این هایپ گسترده بود که من خودم میگفتم میانگینش 96 میشه!!!!

بعد جالبیش هم اینه که یه سری آدم کار درست که واقعا لقب استاد برازندشون هست،اینجا مسخره میشن و بهشون تیکه میندازن.وقتی تحریریه این سایت،تفکرش اینه که "چون بازی کیج انحصاری هست،من باهاش دشمنم" دیگه نمیشه از کاربر عادی انتظار داشت که از این حرفا نزنه.و برای سوالات مکرر و ایراداتی که مثلا "من نوعی" میگیرم،فقط بیاد همین چرت و پرتها رو بگه.چون هیچ جوابی نداره.

تمام این ترول هایی که شما کردی یکی مثل من تو یه خبر کرده بود از بیخ وبن ----- شده بود ...حالا قصد داری چی رو ثابت کنی ... یعنی با حرف یکی مثل شما ما به این نتیجه میرسیم که داستان هوی رین کلیشه ای بود .... ؟؟؟ :d

گیم پلی نداشت ... ؟؟؟؟ و خیلی چیزهای ----- دیگه ... فکر میکنید ما با این ترول های بی سرو ته شما واقعا همیچین حرف های خنده اوری رو کسی قبول میکنه ...

اگه دارید برای جایزه big troller سال 2013 بازی سنتر و دنیای مجازی فعالیت میکنید که اون بحثش جداست ....

تو هر خبر کیج و بازی هاش دارید میاید یه چیزهایی میگید که یه ملت رو به خنده می اندازه ... بدون اینکه حتی متن خبر ها رو بخونید .... ((سوتی تون تو اون خبر دروغ 13 رو که فراموش نکردیم که)) و بدتر از اون بدون اینکه 10 دقیقه از بازی های استاد رو بازی کرده باشید ... اه خدای من ...

HR و TWD و بازی های مشابه گیم پلی دارن و شما میتونی با انکار این موضوع ، در نقش کسی ظاهر بشی که گرد بودن کره زمین رو زیر سوال میبره و بعد به بقیه حمله میکنه که اگه زمین گرده ، چرا از روش سقوط نمی کنیم پایین !

آخرین ویرایش:
ببینید من هم نه از خودش و مصاحبه هاش خوشم میاد هم با بازی هاش حال نمیکنم ولی‌ ایراداتی که به بازی گرفته میشه عین بی‌ انصافی هست. توقعاتی که از حق انتخاب تو بازی دارید میتونه منجر به خلق یک "دائرة المعارف" بشه و نه یک بازی، شلبی به عنوان مهره اصلی‌ داستان در صورتی‌ که بمیره هیچی‌ پیش نمیره و اون چیزی که نویسنده قصد بیانش رو داشته اصلا گفته نمیشه. کًل پلات یک چهار چوبی داره که تموم وقایع، تصمیمات و تغییرات باید توی اون شکل بگیره و هر چیز خارج از اون مثل مرگ شلبی و یا مثلا پیدا کردن پسرتون در ابتدای بازی قبل اینکه زیر ماشین بره همه چیز رو بی‌ معنی‌ میکنه. حتا نظر من هست که این حق انتخاب‌ها تو بازی‌های کیج کمی‌ از حد گذشته و افراطی هستند طوری که به بازی لطمه میزنند. بارها در hr یا فارنهایت صحنه‌های وجود داره که شما کنترل دو قطب متضاد رو بدست می‌گیرید یعنی‌ خودتون میتونید عامل گیم اور شدن خودتون بشید که نتیجه‌ای جز سر درگمی توش نیست و داستان رو از قالب خارج میکنه، کیج فکر میکنه با این کار به بازی عظمت میده در صورتی‌ که فقط داره به مساحتش اضافه میکنه در حالی‌ عمقش کم می‌شه.
ایراد ناعادلانه بعدی بحث گیم پلی هست،بسط این بخش تو سبک خاص کیج درست نیست، هر چه محدود کردن پلیر (مثل راه رفتن عجیب غریب با L۲) به نظر من با فکر قبل انجام شده، برای اینکه شش دنگ حواس به رخدادها و دیالوگ‌ها باشه، نه جمع کردن کالکتیبل و واکاوی محیط برای سلاح جدید و آپگرید، نمونه اعلأش هم بهترین بازی سال پیش هست، که حتا چالش‌ها و معماهای به مراتب کمتری نسبت hr داشت و می‌بینید که ثمره بهتری هم داشته. فقط تو یک زمینه با مخالفان موافق هستم، اون هم صحنه‌های زائدی مثل مسواک زدن و حمام کردن و ... که حذف تمومی آنها بدون تغییر خاصی‌ چند لول بازی رو به جلو هل میده، قصد کیج از اینکار اضافه کردن به زمان گیم پلی یا به رخ کشیدن قدرت فنی‌ نبوده (امیدوارم که نبوده باشه) بلکه میخواسته حس همذات پنداری با کارکتر‌های بازی رو شکل بده و اون رو در اتمسفر بازی غرق کنه که اصلا در نیومده، تزریق هم چین موارد اکثرا حوصله‌ سربر در تناقض مستقیم با محدود کردن پلیر (قضیه راه رفتن) برای معطوف کردن حواسش به داستان هست و این کار کیج اصلا توجیه پذیر نیست.
مورد دیگه, نقد این حرف کیج هست "که بازی من رو یک بار برید" شاید باور نکنید اما من خیلی‌ وقت پیش موقع بازی کردن فارنهایت به این نتیجه رسیدم و کاملا باهاش موافقم، منظور کیج از این جمله این نیست که "برا بار دوم نرید چون لو میره که گول خوردید و انتخاب‌ها تاثیر زیادی ندارند" خیر! بلکه طبق تجربه شخصی‌ من وقتی‌ فارنهایت رو برای بار چندم شخم زدم همون حس خاص از تجربه اول از بین رفت. چرا؟ چون "ندونستن"، "کشمکش اینکه اگر فلان رو می‌کردم چی‌ میشد؟" (مثل زندگی‌ واقعی‌) لذتی توش هست که تو پرچم کردن همه چیز و دیدن همه ابعاد نیست و به خاطر این طرز فکر کیج رو تحسین می‌کنم.
از این ایرادات نامنصفانه بگذریم مشکل خود من با کارهای کیج محور اصلی‌ اونها یعنی‌ داستان و نحوه روایتشون هست و مصاحبه و تعریف پی‌ در پی‌ از خودش که انگار این صنعت تا به حال هم چین نمونه‌های به خودش ندیده در صورتی‌ که به راحتی‌ میشه از ده‌ها عنوان نام برد که با حضور عنصر گیم پلی, داستان بسیار پخته تاری دارند، برای این ادعام دلیل دارم، در مورد فارنهایت فقط کافیه با خودش مقایسه بشه، صحنه‌های ابتدایی‌ خارق العاده با جزئیات بینظیر و نماهای دوربین استادانه, به چی‌ ختم میشه؟ یک سری فایت چیپ با انتخاب‌های سطحی و پایان تخت، اگر در ابتدا با دیدن اون همه نکات در صحنه رستوران مثل حضور کلی‌ شاهد، سرنخ و مدارک، ابعاد مختلف، استرس پاک سازی صحنه جرم (پختگی گیمپلی) به وجد میآید و انتظار یک تریلر هیجان انگیز رو دارید در ادامه با اون همه صحنه طولانی دکمه زنی‌ ماتریکسی، قوم مایا و پایان دنیا تو ذوقتون میخوره، اون مهملات با اون روایت توقع نداشته باشید بشه بهش گفت شاهکار و خالقش رو استاد نامید. (بدیهیست منظور این نیست که داستان‌های پایان دنیا و ماورایی به ذات چیپ و بی‌ ارزشند)
در مورد hr اوضاع وخیمتره، سکوت بی‌ دلیل "نه از نوعی که درگیر کننده باشه، انگار نویسنده ناتوان از نوشتن بوده باشه و رو به ... بیاره" تو اکثر صحنه‌ها وقتی‌ مشغول به همون کارهای پوچ که گفته شد هستید بدون اینکه تأثیری روی مخاطب بزاره، داستان سطحی و قابل پیش بینی‌ که در جای جای اون میشه رد پای تقلید ناشیانه کیج از فیلم‌های هالیوودی رو دید، که نتیجه چیزی جز آش شله قلم کار بی‌ مزه ای نیست. نداشتن هویت در اثر و سردرگمی کیج در پلات با انتشار dlc و پیوند زدن بیربط ماجرا به مسائل ماورا الطبیعه پیش از پیش خودش رو نشون میده و نپرداختن به شخصیت‌ها و رها کردن اونها به حال خودشون بازی رو به سیمز شبیه میکنه تا اون چیزی که کیج مدنظر داشته، این فاجعه تا جایی پیش میره که صحنه‌ای مثل بریدن انگشت که قراره مخاطب رو بریزه به هم، چون هیچ حسی به اتان شکل نگرفته و کاشت مناسبی در حس همذات پنداری در کارکتر اون صورت داده نشده مخاطب فقط به دنبال ابزار مناسب و رسیدن به مرحله بعد هست. و کافیه با صحنه مشابه WD (کلم اسلحه در دست و لی‌ بسته شده به رادیاتور) مقایسه بشه.
تنها مسأله‌ای که برای من جای سوال داره تحویل گرفته شدن بیش از حد این اثر هست و جوابی‌ که براش دارم فقط یک نظریه خود خواهانه است، "ندید پدیدی و سهل گرفتن جامعه گیم" قصد جسارت ندارم و بهشون حق هم میدم به هر حال هم چین روایتی در صنعت گیم به ندرت رخ میده و بوی تازگی میده و این سبب سهل گرفتن به بازی و بستن چشم‌ها به ایراداتش هست، خود بنده هم موقع بازی کردم عنوان مهجور کیج "نوماد سول" منقلب شدم، چون دایره تجربیاتم محدود بود و اثر هم تازگی داشت با اینکه چیزی از بازی به خاطر ندارم ولی‌ شک ندارم در صورت تجربه دوباره ایرادات زیادی بهش وارد هست. درسته که مقایسه همین پلات سوراخ سوراخ و زخم و زیلی که کیج شکل داده با دیگر آثار نابود این صنعت نتیجش به به و چه چه هست ولی‌ این سری آثار چون زومشون رو چیز دیگه‌ای هست باید با سینما قیاس بشند که سرانجامش فقط سر دادن قهقهه هست، و این خنده هیستریک میشه وقتی‌ به یاد صحبت‌های دم به دقیقه کیج می‌افتیم که اثر خودش رو تافته جدا بافته می‌دونه و من اگه جای کسی‌ مثل ارنوسکی بودم دیگه یک "فیس پالم" خشک و خالی‌ جواب گوی نبود و با سر تموم اشیای دور و بر خودم رو خرد می‌کردم.
@dinosaur
در مورد walking dead اصلا قرار هم نبوده که انتخاب‌هاتون همه چیز رو دگرگون کنه از همون جمله اولی‌ که به صورت هشدار به شما گفته میشه :"Your actions and choices will affect how your story plays out" نه به پایان بازی اشاره شده نه به تاثیرات عمیق، یک جور بازی با کلمات هست که شاید ازش برداشت اشتباه بشه اما اگر تل تیل ادعای حق انتخاب داشت می‌تونست تو یک جملهٔ صریح تر منظور رو برسونه، فقط تغییراتی در روایت رو مدّ نظر داشتند که خوب همینطور هم هست، همین که شما آذوقه رو میدزدید و من نه، و یا جون خبر نگار رو نجات میدید و من مهندس رو یعنی‌ تغییر در روایت یعنی‌ "affect how your story plays out" پس این قابل قیاس با hr نیست.

usa, حسین جان,داداش من اگه با بازی حال نمیکنی یا با خود کیج , جان من دیگه بیخیال شو.چون بچه ها دیگه دارن رومان مینویسن اندر ترولهای شما!!!
پیشنهاد میکنم آواتارتم عوض کنی, چون ترکیب امضات , آواتارت و نوشته هات اینو القاء میکنه که همش در حال حرص خوردنی یا حداقل من اینتور تشخیص میدم.
اینکه کیج مغروره یا فکر مبکنه از دماغ فیل افتاده هم چه ربطی به اثرش که بازیش باشه نداره(همون قضیه اثر و صاحب اثر).این بده که کارگردان یه استودیوی 3party برا بازی خودش تبلیغات کنه؟.چون میدونه تعداد خیلی زیادی این بازیو انجام نمیدن.از اونطرف از بازی هم چیز خاصی نمیتونه نشون بده, چون بازیش بکل داستان محوره و خوب اسپویل میشه.این چیزهائی که نشون دادن مطمئنا اگه دست خودش بود اجازشو نمیداد.با این تفاسیر بهش حق بده که برا اثرش که این همه فکر, هزینه و... شده نگران باشه و سعی کنه گیمرهارو جذب کنه.
مطنئنم تو آینده به احوالات امروزت که نگاه کنی خندت میگیره.من میتونم nتا فیلم اسم ببرم که از نظر مردم و منتقدها اصلا ارزش نگاه کردن نداشتن اما پای مساحبه کارگرداناش که بشینی فکر میکینی داره در مورد فیلم 100% اسکاری صحبت میکنه.من پیشنهاد میکنم تا ریلیز Beyond صبر کن, بعد در مورد تجربت از بازی صحبت کن.
در ضمن تو که با HR حال نمیکنی نظرت در مورد Walking dead هم همینه؟
چون تو اون بازی هم یه سری تصمیم هائی که میگرفتی فایدها ای نداشت و آخرش...
دیدی که منتقدها هم چقدر حمایت کردن.بنظر من مشکل تو طرز نگاهت به بازیه.این بازی داستان محوره یعنی بقیه عوامل کشک.برا همین در جواب اون خبرنگار که در مورد گیم پلی سوال کرد اومد و از موشن کپچر و... صحبت کرد.من اگه جای کیج بودم اصلا جواب نمیدادم.سابقه کاری کیج نشون میده چیکارس و چی میسازه.سوال در مورد گیم پلی از 100 تا فحش بدتر بوده.
حالا اگه صحبتی غیر از گیم پلی و اینکه کیچ فلان و بهمان داری, بیا ادامه بده تاپیکو.چون دیگه این حرفها مسخره به نظر میاد.
مثل خودت Bold کردم که ببینیش!؟

آخرین ویرایش:
من باز هم تاکید میکنم.
بازی های کیج بد نیستن.
خود کیج شخصیتش رو مخه، نصف کسائی هم که مینالن از این مدل شخصیت این آقا مینالند، که فکر میکنه داره کار هایی رو میکنه که هیچکس نمیتونه انجام بده، میره بازیگر میاره فکر میکنه بازیگر آوردن برای بقیه استودیو ها ممکن نیست.
بازیشو از روی فیلم های سینمائی هالیوود بر میداره، فکر میکنه بقیه نمی تونند بکنند. بعد با کمال پرروگی هم صحبت میکنه ازش . . .
وگرنه کیه از تجربه ی جدید تو این صنعت تکرار مکررات بدش بیاد :|؟

من باز هم تاکید میکنم.
بازی های کیج بد نیستن.
خود کیج شخصیتش رو مخه، نصف کسائی هم که مینالن از این مدل شخصیت این آقا مینالند، که فکر میکنه داره کار هایی رو میکنه که هیچکس نمیتونه انجام بده، میره بازیگر میاره فکر میکنه بازیگر آوردن برای بقیه استودیو ها ممکن نیست.
بازیشو از روی فیلم های سینمائی هالیوود بر میداره، فکر میکنه بقیه نمی تونند بکنند. بعد با کمال پرروگی هم صحبت میکنه ازش . . .
وگرنه کیه از تجربه ی جدید تو این صنعت تکرار مکررات بدش بیاد :|؟
این یه چیز شخصیه که من از یکی بدم میاد و رو مخم راه میره.ربطی به بقیه نداره که برم تو هر تاپیک مربوطه که دارن در مورد اثر این شخص رو مخ بحث میکنن(نه خودش) و بلندگو دست بگیرمو بگم این کیجی که میبینین اله وبله. چندتا کارگردان برات نام ببرم که 100 برابر از این کیجی که به نظر شما رو مخه،پیازداغشو زیاد میکنن و...
شما خودتونم نمیدونین با خودتون چند چندین.یکی میاد از گیم پلی میگه اونیکی میاد میگه گرافیک برداریم رو PS 2 هم اجرا میشه.یکی دیگه میاد میگه بازی هیچ مشکلی نداره، این خود کیج هست که مشکل داره!!!
آقا اصلا کیج بک عدد حیوان، چه ربطی به این Beyond داره؟ شما ربط این قضیه رو پیدا کن و بگو به این دلیل این بازی مشکل داره و بعد بحث میکنیم.

دوستان سونی فن و طرفدار دیوید کیج و بازی هاش...:
بیاید ناموسا" از این به بعد دیگه تو این تاپیک ها پست ندیم. آخرش فقط باز بحث تکراریه با یه سری افراد ترولر تکراری. بذارید خودشون بیان حرفشون رو بزنن سریع به یه صفحه هم نکشیده تاپیک بره تو بایگانی. بحث مفید خواستید بیاید به تاپیک خود Beyond .
از لحاظ روانی مشکل 90 درصد اینا فقط پلتفرم بازی های کیجه. وگرنه یه نفر هم وجود نداره که سونی فن باشه ولی بازی های ایشون رو دوست نداشته باشه...وقتی که این طوره چرا سر چنین چیز بچه گونه ای وقت خودتون رو تلف می کنید عزیزان من؟ باور کنید کوجیما هم زیاد مانور بده میان ترولش می کنن اینا که حتی با وجود مولتی شدن متال گیر باز به فانتوم پین می گفتن سرکاری و... (البته همین افراد نبودن دقیقا ولی همرزمان دارودسته ایکس باکس فنشون بودن)
مشکل اینجاست که سونی تو ایران خیلی محبوبه و از اونورم یه سری هیتر داره که به محبوبیتش حسادت می کنن...الان یوزرها رو ببینید اکثرا سوابقی از طرفداری از ماکرو و بازیاش دارن، کسی نمی دونه منی که 6 ساله اینجام می تونم براش بشکافم ماجرا رو.
می بینید که اینگور لیست هم کارگر نیست. بیاید این کار رو کنیم وقتی نمرات Beyond اومد یه دل سیر به این افراد می خندیم.

عجب منبع معتبري!‌ اينا هنوز نميدونن فاميل الن Page هست نه Paige بعد برداشتن در موردش مطلب نوشتن :d
اين GamingBolt هم مثل Gamepur و بقيه در سطح سايتهاي زرد هستن...

خدارو شکر جواتی و کلیفی و سایکل پچر بازی انحصاری نمیسازند وگرنه به اونها هم نمیشد گیر داد:|
مگه گفتم پست ندید؟;;)
این تاپیک ها از این به بعد دیگه در اختیار خودتونه، منم این دفعه بحث کردم خواستم مطمئن شم مشکل از کجاست.
از این به بعد هم با هرکی بتونم هماهنگ می کنم اینجا پست نده نمرات Beyond خودشون همه چیز رو ثابت می کنن...
کلیفی! همون کلیفی رو می فرمایند که تاپیک نمرات بازیاش رو فن های دو آتشه مین گذاری می کردن و یه تاپیک تحول برای Geow ـش زده شد کل بازیسنتر به خاطر فن بوی هاش یه ماه به گند کشیده شد...رو که نیست...8-|باشه بابا شما مستضعفین جهان ما جهان خوار...
جواتی رو هم که آبستن کردید به موقعش سر Crysis 3 ولی Crysis 2 ـش بهترین گرافیک کنسولی بود و مشکل نداشت...
کار کار استکبار جهانیه! اکثرا تو این تاپیک یا فن بازی های ایکس باکسن یا فن خودش، ولی دارن نصیحت خیرخواهانه می کنن!:(

آخرین ویرایش:
خدارو شکر جواتی و کلیفی و سایکل پچر بازی انحصاری نمیسازند وگرنه به اونها هم نمیشد گیر داد:|
کلیف که انحصاری میساخت :-/ :دی
فقط نمیدونی چرا از وقتی که صنعت رو بوسید گذاشت کنار مصاحبه هاش 18 برابر شده ! خدا رو شکر که کیج بعد از Beyond هم Singularity رو داره #:-s :دی
بچه های CDP رو یادت نره!! اون ها خیلی بیشتر از کاپیتان یرلی صوبت میکنن :| :دی

این یه چیز شخصیه که من از یکی بدم میاد و رو مخم راه میره.ربطی به بقیه نداره که برم تو هر تاپیک مربوطه که دارن در مورد اثر این شخص رو مخ بحث میکنن(نه خودش) و بلندگو دست بگیرمو بگم این کیجی که میبینین اله وبله. چندتا کارگردان برات نام ببرم که 100 برابر از این کیجی که به نظر شما رو مخه،پیازداغشو زیاد میکنن و...
شما خودتونم نمیدونین با خودتون چند چندین.یکی میاد از گیم پلی میگه اونیکی میاد میگه گرافیک برداریم رو PS 2 هم اجرا میشه.یکی دیگه میاد میگه بازی هیچ مشکلی نداره، این خود کیج هست که مشکل داره!!!
آقا اصلا کیج بک عدد حیوان، چه ربطی به این Beyond داره؟ شما ربط این قضیه رو پیدا کن و بگو به این دلیل این بازی مشکل داره و بعد بحث میکنیم.
من که اصلا چیزی درباره Beyond نگفتم، بازی ای که نیمده که نمیشه درباره اش نظر داد.
توی این تاپیک هم بارها گفتم، HR و IP و حتا همین Beyond همیشه بازی های خوبی وبدن که تجربه ی جدیدی تو این تکرار مکررات داشتن.
اصل ماجرا خود کیج هست که داره دهن مارو سرویس میکنه از بس نشسته حرف زده.
تمام این بازی ها خوب هستند ولی ساختار شکن نبودن، در سبک خودشون که ادونچر موفق بودن! به قول امید این سبک همون کلیک و مووس خودمونه که کیج بهش شاخ و برگ دادهو کاملش کرده دمش گرم.
من خودمم نخواستم از اول تاپیک وارد بشم، چون اینجا چیزی هم نگفته بود که بخواد آدم بتوپه بهش، حرفشو زده بود و جالب هم گفته بود :دی.
خودش که اصولا گند زده با مصاحبه هاش و غرورش به کنار، ولی دیگه وقتی یک عده میان صحبت هایی راجب، سبک اختراع کردوف گیمینگ رو یه پله تکون دادو، هوش و ذکاوت بالائی داره، دهن آدمو باز میکنند . . .
لازم به ذکره که، کلیف بی اون قدیم الیام میگفت بازیم، ملت میریختن که این چقدر حرف میزنه و مسخره اش میکردن که بچه بازه و . . . ولی ما یه بار گفتیم دماغ کیج، شروع کردن فحش دادن که چرا توهین میکنی!
آهان راستی گفتی ما خودمون هم نمیدونیم چند چندیم.
عرضم به حضورتون که، بفرمائید صفحه اول ببینید حسین گفته از هایپ کردن بدش میاد و میاد نظرشو میگه. بعد وقتی عزیزان میان شروع میکنن که HR شکوند، تابو شکوند فلان کرد در جوابشون بحث هایی کشیده میشه وسط . . .

درضمن، این ماجرای بچه بازی که انحصاریه فلان کنسوله و ملت دوست ندارن رو بندازید دور دیگه، الان تو خونه تک تک اعضای این سایت حداقل یه 360 و PS3 بغل هم پیدا میشه!
خداروشکر جفتشون هم به درجه ای از هک و . . . رسیدن که با کمترین هزینه میتونی تاپ ترین بازیهاشونو بازی کنی . . .

کسی نمیگه از HR و دیوید کیج انتقاد نشه ، ولی دیگه این موضوع بیش از حد خنده دار شده ! یعنی واقعاً به یکی از بامزه ترین قسمت های بازیسنتر تبدیل شده ! جوری که هر کسی اسم دیوید کیج رو توی تیتر تاپیک ها ببینه ، میتونه سریع بره بنگاه شرط بندی و سر زندگیش شرط ببنده که چند نفر خاص میان توی تاپیک و از دیوید کیج و HR بد و بیراه میگن. دوباره همین افراد میان توی تاپیک بعدی و تاپیک بعد از اون و ... همه حرف ها هم همیشه تکراری هست و چیز جدیدی توش دیده نمیشه.
نخیر.دقیقا برعکس این قضیه هست.دیویدجان،هر هفته یه مصاحبه میکنه و یه سری حرف از خودش در میکنه.بعد یه سری میان این حرفاش رو نقد میکنن.بعد طرف مقابل میاد همون چرت و پرتهای همیشگی رو تحویل میده."شما Ps نداری.شما هیتر کیج هستی و .........."یعنی دقیقا موضوع شده همین.ایشون هر دفعه میاد مصاحبه میکنه و یه سری چرت و پرت به هم میبافه.بعد "من نوعی" میام ازش انتقاد میکنم.بعد همون افراد همیشگی میان همون پستهای همیشگی رو میزنن.
این اسمش انتقاد نیست که توی همون اولین پست بگی دیوید کیج نمی فهمه گیم پلی چیه. تعریف گیم پلی توی ویکی پدیا :
Gameplay is the specific way in which players interact with a game, and in particular with video games. Gameplay is the pattern defined through the game rules, connection between player and the game, challenges and overcoming them plot and player's connection with it. Video game gameplay is distinct from graphics, and audio elements
تعریف ویکیپدیا برای من میزاری؟؟؟عــــــــجب.
این یه تعریف کلی و ساده از گیم پلی هست.اگر بخوایم گیم پلی همه بازیها رو اینجوری بررسی کنیم،که باید به همشون از دَم 10 بدیم.چون تمام این بازیها یه سری قوانین دارن.تمام این بازیها هم ابزار ارتباطی بین گیم و گیمر دارن.
HR و TWD و بازی های مشابه گیم پلی دارن و شما میتونی با انکار این موضوع ، در نقش کسی ظاهر بشی که گرد بودن کره زمین رو زیر سوال میبره و بعد به بقیه حمله میکنه که اگه زمین گرده ، چرا از روش سقوط نمی کنیم پایین !
TWD رو من بازی نکردم و نظری ندارم.
ولی هوی رین.بله،اگر بخوایم با دید "ویکیپدیایی" به قضیه نگاه کنیم،پس همه بازیها گیم پلی دارن.ولی فی الواقع نداره.ریش زدن گیم پلی نیست.QTE گیم پلی نیست.
جوری میگی به چه قیمت که انگار مرتکب قتل شده ! دیوید کیج دوست داشته این طوری تنوع ایجاد کنه و موفق هم شده. نشونه این موفقیت هم دو تا چیز هست :
1. تحویل گرفته شدن از طرف منتقدها
2. تحویل گرفته شدن از طرف بازیکن ها
نه.مرتکب قتل نشده.بله مرتکب خود بزرگ بینی و فریب افکار عمومی شده.تا عموم فکر کنن ایشون منجی این صنعت هست.
خودت هم خوب میدونی که یه دلیل فروش عالی هوی رین،متفاوت بودنش بود.به طوری که خیلیا رو به طرف خودش جذب کرد،با این وعده که این بازی یه چیز 100 درصد نو و جدید هست.درحالیکه اصلا هم همچین چیزی نبود.هیچ چیز نو و جدیدی هم نداشت.

خب این وسط تکلیف اون منتقدهایی که نمره پایین دادن چیه؟تکلیف EDGE که 7 داده چی؟تکلیف اون 5 سایتی که این نمره رو دادن چیه؟
چیزی که شما از HR انتظار دارین ، تا ابد هم توی این صنعت ساخته نمیشه. نه اینکه امکانش نباشه ، ولی به 15 سال وقت برای ساخت یه بازی نیاز داره تا تک تک تصمیمات به نتیجه برسن. دیوید کیج هم بعید میدونم گفته باشه تک تک کارهای شما روی نتیجه بازی تأثیرگذار هست که اگر همچین حرفی زده مطمئناً چرت گفته ، چون این یه چیز غیرممکنه. همون طور که توی Mass Effect هم در طول حدود 100 ساعت (کل تریلوژی روی هم) شاید چند هزار تا دیالوگ و انتخاب مختلف وجود داشت ولی آخرش نتونستن تک تک اینا رو متفاوت با دیگری نتیجه گیری کنن
مشکل دقیقا همینه.من قبلا هم گفته بودم.کسی انتظار نداره که تک تک تصمیمات بازی متفاوت باشه.اما اینجا یه چیزی داریم به نام هنر کارگردان و بازیساز.وقتی که:
اسکات شلبی قاتل هست،چه دلیلی داره که جناب کیج بیاد اسکات رو در موقعیت مرگ قرار بده؟؟خب مگه مرض داره؟؟اینکار کیج دقیقا ثابت میکنه که ایشون هیچی نیستش.
موضوع اینه.ایشون اومده فلان کرکتر رو در یک موقعیت خاص قرار داده.بعد گیمر بیچار هم با ذوق و شوق داره دکمه زنی میکنه.بعد میفهمه که همش کشکی بوده.خب آخه مگه مرض داره؟چرا اون کرکتر خاص رو در همچین موقعیتی قرارداده؟مشکل من اینه.

بارها و بارها اینارو گفتم.بارها و بارها گفتم که به جز بحث گیم پلی این بازی،مشکل عظیم و بزرگ دیگش،کارگردانی افتضاح بازی هست.قراردادن فلان کرکتر در فلان موقعیت.که هیچ لزومی نداره.به قولی یکی از منتقدین که نمره زیبای 4.5 رو به بازی داده بود.کیج گفته بازی من یه اینتراکتیو مووی هست.حالا اگر اون اینتراکتیو رو ازش حذف کنیم،با یک فیلم درپیت و مزخرف مواجه میشیم.

عرضم به حضورتون که، بفرمائید صفحه اول ببینید حسین گفته از هایپ کردن بدش میاد و میاد نظرشو میگه. بعد وقتی عزیزان میان شروع میکنن که HR شکوند، تابو شکوند فلان کرد در جوابشون بحث هایی کشیده میشه وسط . . .
دقیقا همینطوره.کیج هر دفعه میاد یه صحبتی میکنه.در جواب اون صحبتهاش،ما هم میایم نقدش میکنیم.بعد یه مشت بچه،همون حرفای همیشگی رو میزنن."شما PS نداری.اصن تا حالا بارون سنگین رو بازی کردی؟هوی رین تحول بود"و یه سری مزخرفات دیگه.که خب ما هم مجبور میشیم دوباره همون حرفای قدیمی رو بزنیم.

آخرین ویرایش:
خداروشکر جفتشون هم به درجه ای از هک و . . . رسیدن که با کمترین هزینه میتونی تاپ ترین بازیهاشونو بازی کنی . . .
good for you
ما کنسولمون رو کپی خور نکردیم و مثل بعضیا هارد اکسترنال دستمون نگرفتیم که بدیم به یکی 10-20 تا بازی بریزه توش بدون اینکه بدونم اون بازی چی هست و 5 دقیقه بازیش کنیم و بیایم اینجا بشیم منتقد بازی و رمان بنویسیم. شدیدا باید فرق بین نقد و ترول برای بعضیا روشن بشه.
خودش که اصولا گند زده با مصاحبه هاش و غرورش به کنار، ولی دیگه وقتی یک عده میان صحبت هایی راجب، سبک اختراع کردوف گیمینگ رو یه پله تکون دادو، هوش و ذکاوت بالائی داره، دهن آدمو باز میکنند . . .
حالا که دهن شما جماعت هیتر باز شده میخوام ببینم کجا یه حرف منطقی زدید که بشینیم در موردش بحث کنیم به غیر از اینکه همش تو حرفاتون نفرت داره موج میزنه؟
اینکه چرا کیج مصاحبه میکنه؟ اینکه چرا نمیشه دست کرد تو پریز برق تو بازی ؟ اینکه چرا دکمه بازی مسازه؟ اینکه این یارو یه بازیسازه دسته پنجمیه !!!!
اینکه مصاحبه میکنه چون بایه ایشون یه بازیه داستان محوره و نمیتونه تریلر ازش نشون بده چون داستان لو میره پس ناچاره واسه تبلیغ بازیش بیاد مصاحبه کنه چون بازیش COD نیست که خود به خود فروش کنه.حالا اگه سر شما رو درد میاره دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.
بقیه حرف ها هم که فقط باعث خندست و ارزش جواب دادن نداره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or