David Cage: شما Ellen Page را در Beyond; Two Souls نخواهید دید

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
Beyond-Two-Souls.jpg

سایت ClickOnline طی مصاحبه ای که امروز با آقای David Cage بنیانگذار و مدیرعامل استدیو Quantic Dream و مدیر عنوان ماجراجویی Beyond: Two Souls داشت، از ایشان پرسید که آیا شخصیت Ellen Paige نقش شروع کننده را در بازی دارد و نقش وی چیست(؟)" وی پاسخ داد: " خب، من علاقه مند بودم نه بخاطر شناخته شدنش و نه بخاطر داشتن نام زیبا که در روی باکس بازی نیز قرار گرفته است بلکه در اصل او یک کارکتر عجیب و شگفت انگیز است. این تنها ذهنیتی است که من از این کارکتر دارم."

وی افزود: " در حال حاضر شما نمی توانید محبوبیت او را نادیده بگیرید و مردمی که واقعا او را دوست دارند و اینجاست که او به دنبال تغییر برخی چیزها و ایجاد تحولاتی در بازی است و این هدف اولیه ماست. من فکر می کنم که نقش وی در واقع تجربه ی چیز های بسیار منحصر به فرد را در بازی ایجاد خواهد کرد. وقتی شما می خواهید این عنوان را بازی کنید، شما Ellen را در نقشی نمی بینید، بلکه Jodie Holmes رو خواهید دید. این کارکتر جسم و استخوانش را از Ellen گرفته است، در واقع روحی از Ellen در Jodie نهفته است که این خود واقعا منحصر به فرد خواهد بود. من فکر می کنم تعداد بسیار اندکی کارکتر (زن) وجود داشته باشد که توانایی انجام کارهای Ellen در Beyond را داشته باشند."

بازی Beyond: Two Souls عنوان انحصاری PS3 از سوی استدیو Quantic Dream در دست ساخت می باشد و در تاریخ 8 October امسال عرضه خواهد شد.

منبع

آقایون وقتی می بینید منطق نیست چرا جواب می دید؟
خنده دار تر از این شنیدین که فن کنسول بودن ربط به مالکیت اون کنسول داشته باشه؟ من خودم 360 تا پارسال داشتم گوشه خونه خاک می خورد تا ردش کردم چون فن PS بودم. کسیم با امضای خریدار گیرز هستم یا امضای اسپلینتر سل دویست تا PS3 هم تو خونه داشته باشه نمی تونه بگه من فن نیستم. همون طور بنده که وقتی بهترین لحظات عمرم داشتم با PS متال گیر بازی می کردم یه انبار 360 هم داشته باشم باز فن PS هستم. به کپی خور و اریج هم ربط نداره. دیگه همه تون شناخته شدید بازیها و پلتفرم هایی که دوست دارید چیه، این مغلطه ها چیه می کنید که تو قوطی هیچ عطاری نیست؟ زشته به خدا!
مدیریت بیاد این بچه بازی رو تموم کنه، کافیه یه بار کل این پست های چرت و پرت پاک شه تا دیگه پست ندن! اعصابمون خرد شد به قرآن.
حرف رو یه بار می زنن، بدت میاد یه بار بگو، بار دوم به احترام خیل هوادارای بازی سکوت کن. همون کلیفی رو می تونستیم هر دقیقه سوژه خنده اش کنیم، گیرز رو یه بار مخالفاش اومدن نقد کنن شد همون یه بار و به احترام فن هاش سکوت کردند هر چیزی یه حدی داره.

good for you
ما کنسولمون رو کپی خور نکردیم و مثل بعضیا هارد اکسترنال دستمون نگرفتیم که بدیم به یکی 10-20 تا بازی بریزه توش بدون اینکه بدونم اون بازی چی هست و 5 دقیقه بازیش کنیم و بیایم اینجا بشیم منتقد بازی و رمان بنویسیم. شدیدا باید فرق بین نقد و ترول برای بعضیا روشن بشه.

حالا که دهن شما جماعت هیتر باز شده میخوام ببینم کجا یه حرف منطقی زدید که بشینیم در موردش بحث کنیم به غیر از اینکه همش تو حرفاتون نفرت داره موج میزنه؟
اینکه چرا کیج مصاحبه میکنه؟ اینکه چرا نمیشه دست کرد تو پریز برق تو بازی ؟ اینکه چرا دکمه بازی مسازه؟ اینکه این یارو یه بازیسازه دسته پنجمیه !!!!
اینکه مصاحبه میکنه چون بایه ایشون یه بازیه داستان محوره و نمیتونه تریلر ازش نشون بده چون داستان لو میره پس ناچاره واسه تبلیغ بازیش بیاد مصاحبه کنه چون بازیش COD نیست که خود به خود فروش کنه.حالا اگه سر شما رو درد میاره دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.
بقیه حرف ها هم که فقط باعث خندست و ارزش جواب دادن نداره.
اره داداش شما مایه دار.!!!
فقط توهین نکن OK?:|

اره داداش شما مایه دار.!!!
فقط توهین نکن OK?:|
عزیزم ناراحت نشو.وقتی که "تحریریه" این سایت،میاد همچین حرفی میزنه و انحصاری بودن بازی کیج رو،دلیل نفرت من میدونه،دیگه باید فاتحه کاربر عادی رو خوند.

وقتی که عضو تحریریه این سایت تفکرش اینه،من نمیتونم از کاربر عادی توقع داشته باشم که این چرت و پرتها رو نگه.عزیزانی که دستشون تو جیب دَدی جان هست و با خرید یه بازی اورج فکر میکنن قله اورست رو فتح کردن و از بالا به دیگران نگاه میکنن و فکر میکنن همه زندگی خلاصه شده در بازی اورج.با همچین تفکری میشه بحث کرد؟

از طرفی مدیریتی که وظیفش کنترل وضعیت هست،خودش میاد هیزم به آتیش میریزه و وضع رو بدتر میکنه.تازه شکایتم میکنه که چرا تاپیکهای کیج اینجوری شده.و به ما اعتراض میکنه که حرف تکراری میزنیم.

ما هیچ حرف تکراری نمیزنیم.مشکل از سینه چاکان کیج هست.مدیر عزیز.اگر حوصله داری،برو تاپیکهای قبلی کیج رو بخون.کیج اومده یه صحیتی کرده.مثلا گفته "از شخصیت مونث باید بیشتر در بازیها استفاده بشه".بعد ما اومدیم پست دادیم و گفتیم "بازیهای زیادی بودن که شخصیت مونث داشتن و بازیهای خوبی بودن".

Fire.شروع شد.در این لحظه سینه چاکان کیج میریزن تو تاپیک."تو اصن PS داری"."هیتر گانا هیت"."برنر گانا برن"."ایکاش PS کپی خور میشد"."کیج استاد هست".و همینجوری چرت و پرت ادامه پیدا میکنه.و خود اون عزیزان مارو مجبور میکنن که صحبتهای قدیمی رو هر دفعه تکرار کنیم و پای هوی رین رو وسط بکشیم.در حالیکه اگر پست اون عزیزان پاک بشه،تمام این بحثها از بین میره.تو همین تاپیک من اومدم و گفتم یه بار نشد کیج مصاحبه کنه و در مورد گیم پلی حرف بزنه.ولی نتیجه چی بود؟همون چرت و پرتهای فوق الذکر.که نتیجه این شد که باز اون بحثهای قدیمی وسط کشیده شد.

منم به این عزیزان دل اهمیتی نمیدم.یعنی تا ببینم کسی این چرت و پرتها رو میگه،میندازمش لیست سیاه.چون کسی که تفکرش انقدر بچه گانس،نمیشه باهاش بحث کرد.

عزیزم ناراحت نشو.وقتی که "تحریریه" این سایت،میاد همچین حرفی میزنه و انحصاری بودن بازی کیج رو،دلیل نفرت من میدونه،دیگه باید فاتحه کاربر عادی رو خوند.

وقتی که عضو تحریریه این سایت تفکرش اینه،من نمیتونم از کاربر عادی توقع داشته باشم که این چرت و پرتها رو نگه.عزیزانی که دستشون تو جیب دَدی جان هست و با خرید یه بازی اورج فکر میکنن قله اورست رو فتح کردن و از بالا به دیگران نگاه میکنن و فکر میکنن همه زندگی خلاصه شده در بازی اورج.با همچین تفکری میشه بحث کرد؟

از طرفی مدیریتی که وظیفش کنترل وضعیت هست،خودش میاد هیزم به آتیش میریزه و وضع رو بدتر میکنه.تازه شکایتم میکنه که چرا تاپیکهای کیج اینجوری شده.و به ما اعتراض میکنه که حرف تکراری میزنیم.

ما هیچ حرف تکراری نمیزنیم.مشکل از سینه چاکان کیج هست.مدیر عزیز.اگر حوصله داری،برو تاپیکهای قبلی کیج رو بخون.کیج اومده یه صحیتی کرده.مثلا گفته "از شخصیت مونث باید بیشتر در بازیها استفاده بشه".بعد ما اومدیم پست دادیم و گفتیم "بازیهای زیادی بودن که شخصیت مونث داشتن و بازیهای خوبی بودن".

Fire.شروع شد.در این لحظه سینه چاکان کیج میریزن تو تاپیک."تو اصن PS داری"."هیتر گانا هیت"."برنر گانا برن"."ایکاش PS کپی خور میشد"."کیج استاد هست".و همینجوری چرت و پرت ادامه پیدا میکنه.و خود اون عزیزان مارو مجبور میکنن که صحبتهای قدیمی رو هر دفعه تکرار کنیم و پای هوی رین رو وسط بکشیم.در حالیکه اگر پست اون عزیزان پاک بشه،تمام این بحثها از بین میره.تو همین تاپیک من اومدم و گفتم یه بار نشد کیج مصاحبه کنه و در مورد گیم پلی حرف بزنه.ولی نتیجه چی بود؟همون چرت و پرتهای فوق الذکر.که نتیجه این شد که باز اون بحثهای قدیمی وسط کشیده شد.

منم به این عزیزان دل اهمیتی نمیدم.یعنی تا ببینم کسی این چرت و پرتها رو میگه،میندازمش لیست سیاه.چون کسی که تفکرش انقدر بچه گانس،نمیشه باهاش بحث کرد.
هرچی میخوام دیگه جواب صحبت های تکراری و خسته کننده رو ندم نمیشه.
یه نگاه به پست های خودت توی تاپیک های کیج بنداز و بعد قیافه حق به جانب بگیر و از بقیه انتقاد کن. یه نگاه به جملات زیر بنداز و بعد بگو مشکل از سینه چاکان دیوید کیج هست. اینا بخشی از پست هایی که توی 1 سال اخیر دادی :

چون اصن نمیدونه گیم پلی چی هست.

کلا یکی باید بشینه واسه ایشون،الفبای گیم پلی رو تعریف کنه.

درحالیکه کیج هیچی نیست.جز یه بازی ساز دسته چهارمی.

هفته ایی 2 تا مصاحبه میکنه و همش چرت و پرت میگه

نمیان هر هفته هی مصاحبه کنن و به بازیسازهای دیگه و شعور مخاطبشون توهین کنن.آخرش هم برعکس جناب کیج،یه شاهکار تحویل گیمر جماعت میدن

به هر ننه قمری لقب استاد ندید.

ایشون فقط عادت کرده بیاد مجیز سونی رو بگه

خب داره حرف مفت میزنه

مشکل بنده با ایشون اینه که یه شخصیت دستمال به دست داره

نوچ ایشون یه بازی ساخته که:
داستانش که کپی فیلمهای دسته پنجه.
گیم پلی هم که در QTE خلاصه شده.
گرافیک رو هم که ولش کن کلا.
کات سین هم ولش کن.
مولتی پلیر هم که نداره.
بعد میاد زرت و زورت هم مصاحبه میکنه.کاملا طبیعیه که قشر گیمر دچار حالت تهوع بشه.

ایشون کلا هروقت تونست بازی بسازه بیاد حرف یزنه.
ایشون فعلا بهتره بره پای درس بازیسازان بزرگ تا خوب کارآموزی کنه.

کیج یک کلاهبردار بزرگ هست
این صعنت هیچ احتیاجی به کیج و بازیهای خیلی قشنگش نداره

واقعا این آقا یک شیاد و کلاه بردار بزرگ هست.

این آقا بهتره یه چندوقت بره استدیو ND تا یاد بگیره بجای اینکه هی وراجی کنه و سر مردم کلاه بزاره،چجوری باید بازی سازی کنه.

کیج یه عقده ایی هست که کل دنیا و بازیسازها رو احمق میدونه و خودش رو مغز متفکر.

ایشون لطفا ساکت بشه و هر موقع تونست بفهمه که گیم پلی چی هست بیاد اظهار نظر کنه.
به خدا گندش رو در آورده.یه آدم انقدر مغرور و از خود راضی.

آخه چرا چپ و راست حرف مفت میزنی،دماغ گنده

ای بابا.یه صنعت گیم هست و حرفای مفت دیوید.

آدم اول خودش رو درست میکنه ، بعد از بقیه شکایت میکنه. دیگه هر کسی توی بازیسنتر بوده میدونه که این قضیه دیوید کیج یه قضیه مسخره و تکراری شده. از اول هم طرفدارهای HR کاری با کسی نداشتن و از بازیشون لذت میبردن تا اینکه کم کم یه سری بحث ها شروع شد که دیوید کیج نباید بازی بسازه و بازیش گیم پلی نداره و چقدر حرف مفت میزنه و ... ، این بحث ها هم باعث شد که طرف مقابل هم جواب بده. چون از بازی لذت برده و وقتی میبینه یکی میاد میگه HR بازی نیست و گیم پلی نداره ، دوست داره از بازی ای که باهاش حال کرده دفاع کنه.
واقعاً مثال خوبی زدی. همون تاپیک کاراکترهای مونث. تاپیکی که نصف دوستان بدون خوندن کامل مطلب ، همون اول کاری ریختن سر کیج و شروع به مسخره کردنش کردن و حرف هایی زدن که کلهم ربطی به صحبت های کیج نداشت و نشون میداد که مطلب تاپیک رو نخوندن و دیدن اسم کیج توی مطلب برای یه سری صحبت های تکراری کافی هست. اولین پست خودت توی اون تاپیک چی بود ؟ در مورد کاراکترهای مونث بود ؟ یا این بود ؟

فقط ببینید چقدر مصاحبه این شکلی داشته.همش میخواد بگه دیگران در حال اشتباه هستن و فقط من بلدم بازی بسازم.همه دارن راه اشتباه رو میرن و فقط من راه درست رو میرم.یه دفعه بگو همه بازیسازها برن تو کار پشمک فروشی،چون فقط من بلدم بازی بسازم.

ایشون لطفا ساکت بشه و هر موقع تونست بفهمه که گیم پلی چی هست بیاد اظهار نظر کنه.

به خدا گندش رو در آورده.یه آدم انقدر مغرور و از خود راضی.

انتقاد یه بار انجام میشه ، دو بار ، سه بار ، ده بار. ولی وقتی بوی گند انتقاد دربیاد و توی تک تک تاپیک ها یه سری افراد تکراری بیان یه تیکه ای به کیج بندازن و طلبکار هم باشن ، از حالت انتقاد درمیاد و به یه چیز دیگه تبدیل میشه.
دیگه واقعاً قضیه از روز روشن تره. منم بیکار نیستم چیزی رو که کاملاً واضح هست و میشه با یه سرچ کوچیک توی همین بخش اخبار و دیدن تک تک تاپیک های کیج مشاهده کرد ، ادامه بدم.

ای هلو .. ای باقلوا ... ای منتقد ... ای گیمر ....ای افشاگر ... ای اگاه ... ای دانا ... ای سینه چاک شناس ... ای منطقی ... ای دیوید کش ... ای مستضعف ... ای ضد سرمایه داری ... ای مبارز ... ای زمین مسطح ثابت کن ... ای که تو روز را شب میخوانی ... ای ... ای ....

بس کن برادر .... فقط یه جواب بده میخوای به چی برسی ... یه کلمه .... بگو هدف از این جهاد اکبری که راه انداختی و تا پای مرگ به مبارزت ادامه میدی چیه بگو چی باعث میشه که همه رو چرت و پرت گو و نادون خطاب میکنی و در جایگاه دانای کل قرار میگیری چی رو میخوای ثابت کنی ... ؟؟؟ فقط این رو جواب بده ... ؟؟؟ ادعاهایی که شما میکنی یه جوریه ادم احساس میکنه در مورد چیزی میدونید که هیچ کس نمیدونه ... و اصلا با اون چیز اشنایی نداره ... چرا فکر میکنید فقط خودتون بازی های کیج رو بازی کردید (( که نکردید حتی 10 دقیقه )) و قصد دارید که بقیه رو با افشاگری های خالصانتون اگاه کنید که گول این مردک کیج رو نخورن و پول هاشون رو حروم نکنن ...

البته میدونم که جوابی نمیگیرم ... و اگه دوباره تو این تاپیک پست بدید همون حرف های تکراری رو کپی پیست میکنید ...

الان میفهمم که وقتی میگفتن زبان سرخ ، سر سبز میدهد بر باد ... تازه دارم فلسفه اش رو درک میکنم که این حرف بی پایه اساسه ... سر سبز زبان سرخ نداره

آخرین ویرایش:
Dinosaur

user-offline.png

خودت هم خوب میدونی دلیل اون صحبتها و توپیدن ها به دیوید کیج چیه.ولی ترجیح میدی که ندونی.دلیلش 2 چیزه.1-شخصیت حال بهم زن کیج.2-هایپ الکی و گنده کردن کیج.

همین تحریریه خودتون تو این تاپیک گفت کیح سبک اختراع کرده.ما هم ازش توضیح خواستیم.ولی خب ترجیح داد فلنگ رو ببنده.چرا به اونایی که کیج رو الکی گنده میکنن هیچی نمیگی؟چرا اصن شمایی که ادعا میکنی فن نیستی و طرفدار حقی،یکبار نیومدی به اونوریا گیر بدی؟چرا همش به ما فقط بلدی ایراد بگیری؟چرا به اونا نمیگی که کیج هیچی رو اختراع نکرده؟

آریا تا جایی که من یادم میاد گفته بودی تو یکی از تاپیک‌های خبری کیج که دفعه بعد پست‌های بی‌مورد پاک میشن::d
دوستان تا جایی که میتونین توی این تاپیک در مورد تعداد زیاد مصاحبه ها و صحبت های کیج بحث کنین (مثل همون کاری که توی بقیه تاپیک های کیج انجام شده) و به موضوع اصلی خبر کاری نداشته باشین ، چون آخرین تاپیکی هست که این روال رو داره و از تاپیک بعدی هر پستی که در مورد این موضوع باشه پاک میشه.
تا الآن صد تا تاپیک بوده که توی هرکدوم دیوید کیج یه حرفی زده ، ولی 99.999% پست ها از چند ماه پیش تا امروز فقط در مورد تعداد مصاحبه هاش هست نه محتوای صحبتش. این یکی رو هم کاری ندارم ولی توی تاپیک های بعدی فقط در مورد محتوای صحبتش بحث میشه و پست هایی که ربطی به محتوای صبحتش ندارن ، حذف میشن.
...
البته من حضور نداشتن یک شخص در یک بازی بستگی به داستان بازی داره باید بازیش بیاد ببیند اگر این کاراکتر حضور نداره چه تاثیراتی روی بازی گذاشته.

خب.3 دوست عزیز به ما پیام خصوصی دادن و گفتن بیخیال بحث بشیم.به قول میثم میخ تو سنگ نمیره.نمیره دیگه:(

منم دیگه بیخیال میشم.چون فایده نداره.اما این آخرین صحبت دیوید دماغ نیست.ایشون بازم مصاحبه میکنه.ما هم پست میدیم.فقط امیدوارم اون عزیزی که ناله میکنه و به ما گیر میده،اون موقع حواسش باشه و ببینه که چرا بحث به بیراهه میره.

چه جنگی شده اینجا:">

اقا بیاین تاپیکو ببندید تا خون و خونریزی نشده یا بیاین بعضی از پیام های گیمر های حرفه ای رو پاک کنید :)

شایعه نکن، کجاش دعواست، مرز دعوا بود که رنگ مدیر باز شد، آرامش پیدا شد
به خوبی و خوشی هم بحث تموم شد.

البته من که فعلا تجربه ی بازی هیا David Cage رو نداشتم اما مثل اینکه کار های ایشون فوق العادست ولی واقعا از اینکه هر ماه 20 بار مصاحبه می کنه خوشم نمیاد ...
:d

البته من که فعلا تجربه ی بازی هیا David Cage رو نداشتم اما مثل اینکه کار های ایشون فوق العادست ولی واقعا از اینکه هر ماه 20 بار مصاحبه می کنه خوشم نمیاد ...
مشکل دقیقا همینه.حتی اونایی که با بازیهاش حال میکنن،تو همین تاپیک گفتن که با شخصیتش مشکل دارن و آدم مغروری هست.مثل علی یا میثم.

اینکه ایشون آدم مغروری هست دیگه تقصیر من نیست که.میاد با کمال غرور یه مصاحبه میکنه.خب طبیعی هست که فحش بخوره.تا زمانی هم که اینکارو بکنه،این روند وجود داره.

دقیقا برای کلیفی هم این مشکل وجود داشت.بازیساز فوق العاده ایی هست.ولی چرت و پرت زیاد میگفت.هر موقع مصاحبه میکرد،تاپیکش میشد پر از فحش کاربرا.به قول یه بنده خدایی میگفت که "کلیفی کارش رو بلده.ولی صحبت نکنه سنگینتره".

حکایت کیج هم شده همین.اینکه تقصیر ما نیست که ایشون هی مصاحبه میکنه و خودشو متمایز با تمام دنیا میدونه.

یک سوال ساده کسی دوستان رو مجبور میکنه صحبت های کیج رو بخونن ؟ یک سوال دیگه آیا کیج پول میده که اینها باهاش مصاحبه کنه ؟

شما اگه جای کیج بودی از هر راهی برای تبلیغ بازی هات انجام نمیدادی ؟ یک سوال دیگه کسی دوستان رو مجبور میکنه که هر تاپیکی رو به گند بکشن فقط به خاطر اینکه فکر میکنن نظر خودشونFACT هستش ؟

یک سوال دیگه تمام این منتقدین دنیا بازی های کیج رو انجام ندادن این چیز ها رو ندیدن کور بودن که بعضی از دوستان اینجا میبینی و ... تو هر تاپیکی تکرار میکنن ؟

دوست من , عزیز من , برادر من !!! دیوید کیج نمیاد بگه " آقا تروخدا بیایین با من مصاحبه کنین " , این سایت ها و مجله ها هستن که میرن باهاش مصاحبه میکنن
شما این 20 تا مصاحبه ای که هر ماه داشته رو لینک بده ببینم جریان چیه !

دوست من , عزیز من , برادر من !!! دیوید کیج نمیاد بگه " آقا تروخدا بیایین با من مصاحبه کنین " , این سایت ها و مجله ها هستن که میرن باهاش مصاحبه میکنن

دِ خودشم خوشش میاد دیگه :دی وگرنه این همه بازی ساز بزرگتر از Cage داریم کسی نمیخواد با اون ها مصاحبه کنه!؟
یه مثال درون خانوادگی میزنم :دی : بچه های ND هم همین 2013 بازی دارن من و تو همه حتی خود دیوید کیج هم شکی نداریم بازی اون ها از بازی کیج همه جوره 1000 بار خفن تره!! حجم و تعداد مصاحبه هاشون 0.0001 کیج هم نیست :دی
همین رضای تامی فیشر 5 تا سوال ازشون میخواست بکنه حدود 1 ماه پروسه اش طول کشید خو :| :دی
اصلاً برا من همیشه سوال بوده که کیج کِی وقت میکنه بازی بسازه!؟!؟!:-/ :دی
ماشالا خوب هم کار میکنه :دی

کلیف که انحصاری میساخت :-/ :دی
فقط نمیدونی چرا از وقتی که صنعت رو بوسید گذاشت کنار مصاحبه هاش 18 برابر شده ! خدا رو شکر که کیج بعد از Beyond هم Singularity رو داره #:-s :دی
بچه های CDP رو یادت نره!! اون ها خیلی بیشتر از کاپیتان یرلی صوبت میکنن :| :دی
آره ولی اومد بیرون دیگه فن های سینه چاک روش غیرت ندارن:d
هرچی غیر مفید تر باشن بیشتر مصاحبه میکنن! cdp بچه خوبیه
فعلا دیوار کوتاهتره جواتی نیست :d

دِ خودشم خوشش میاد دیگه
:biggrin1:
وگرنه این همه بازی ساز بزرگتر از Cage داریم کسی نمیخواد با اون ها مصاحبه کنه!؟
یه مثال درون خانوادگی میزنم
: بچه های ND هم همین 2013 بازی دارن من و تو همه حتی خود دیوید کیج هم شکی نداریم بازی اون ها از بازی کیج همه جوره 1000 بار خفن تره!! حجم و تعداد مصاحبه هاشون 0.0001 کیج هم نیست
همین رضای تامی فیشر 5 تا سوال ازشون میخواست بکنه حدود 1 ماه پروسه اش طول کشید خو
:|
اصلاً برا من همیشه سوال بوده که کیج کِی وقت میکنه بازی بسازه!؟!؟!
:-/
ماشالا خوب هم کار میکنه
truer words were never spoken
کلیفی! همون کلیفی رو می فرمایند که تاپیک نمرات بازیاش رو فن های دو آتشه مین گذاری می کردن و یه تاپیک تحول برای Geow ـش زده شد کل بازیسنتر به خاطر فن بوی هاش یه ماه به گند کشیده شد...رو که نیست...
8-|
باشه بابا شما مستضعفین جهان ما جهان خوار...
جواتی رو هم که آبستن کردید به موقعش سر Crysis 3 ولی Crysis 2 ـش بهترین گرافیک
کنسولی​
بود و مشکل نداشت...
منو با کی اشتباه گرفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or