Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من یه جا دیگه گیر کردم!
بعد از این که گریور رو یکم میزنم و میره من میرم یه جایی که چند تا ریل هست و یکمشم رفته زیر آب. باید چه جوری اون بمبا رو که میندازم به سمت اون دیوارا منفجر کنم؟

بچه ها من یه جا دیگه گیر کردم!
بعد از این که گریور رو یکم میزنم و میره من میرم یه جایی که چند تا ریل هست و یکمشم رفته زیر آب. باید چه جوری اون بمبا رو که میندازم به سمت اون دیوارا منفجر کنم؟
اگه درست يادم باشه بايد تو يكي از اون تونل ها مي رفتي بعد بالاي تونل يك قسمت هست كه مي توني از ديوار بالا بري. برو اون بالا بعد از اونجا مي توني لوله هاي گاز رو اتيش بزني و .....

دوباره گیر کردم!
یه جا هست که وقتی وارد میشم یه چیزی میاد و یه واگن رو میکشه تو دیوار و بعد که میرم جلو تر همون میاد و راه رو سد میکنه و هر چی میرم جلو نمیتونم بزنمش و هی با زبونش میگیرتم و باید B رو بزنم تا در بیام. باید چی کار کنم؟

ه جا هست که وقتی وارد میشم یه چیزی میاد و یه واگن رو میکشه تو دیوار و بعد که میرم جلو تر همون میاد و راه رو سد میکنه و هر چی میرم جلو نمیتونم بزنمش و هی با زبونش میگیرتم و باید B رو بزنم تا در بیام. باید چی کار کنم؟

اون یارو غوله همون اول که میاد یکی از قطار هارو میکشه میبره اما یک قطاره دیگه هست. اون رو از پشت هل بده به سمت جلو تا وقتی اون غول غولکه میاد قطار رو بکشه نه تورو. لازم هم نیست بزنیش.

سلام یه جا گیر کردم عجیب!
وقتی azrael رو نجات می دم اون منو می بره پیش یه درخت تا سوالایی بکنم و بهم یه ماسک شادو می ده. بهم میگه باید فیس بشی تا از ماسک استفاده کنی . تو یه محیط دایره ای شکلم و هیچی به ذهنم نرسید که چیکار کنم. اگر کسی میدونه کمک کنه

من این کارو کردم , دیگه نمی دونم چکار کنم !
سلام
منم گیر کرده بودم...
نور سومو برای ازادی ازرایل ( ها ها ها ) باید بری کنار یک دیواری که دو تا بیس انتقال یکی روی دیوار و یکی روی زمین داره دقیقا کنار همن .
دوتاشونو فعال میکنی و بعد باید از اونی که رو دیواره به حالت پروازی بپری تو تا با سرعت زیادتری از پایینیه در بیای و بری روی سکویی که بالای اونه. یکم توضیحش سخت بود. یه سری بیس انتقال روی دیوارن و دوتا کنار هم جایی که دیوار کمی رده ی قرمز داره. اونجا باید بری اصلا فکرشم نمی کنی که اینجوری باید رفت بالا.

وقتی azrael رو نجات می دم اون منو می بره پیش یه درخت تا سوالایی بکنم و بهم یه ماسک شادو می ده. بهم میگه باید فیس بشی تا از ماسک استفاده کنی . تو یه محیط دایره ای شکلم و هیچی به ذهنم نرسید که چیکار کنم. اگر کسی میدونه کمک کنه
ميتوني يكم دقيق تر توضيح بدي كجا گيري؟

اونجا یخورده که اینور اونور بری یه چیزی میاد که سبیه سایه ه خودته! باید اون رو بکشی بعدش هم که می تونی از ماسک استفاده کنی خودش بهت میگه چیکار کنی.

من همون اوایل کار موندم:dاون غوله که میاد با پرندمون دعوا می کنه رو نمی تونم بکشم اول که چند بار با بمب می ترکونیش بعد مدل حملش عوض می شه نمی دونم باید چی کار کنم:d

انقدر زدمش بازم نمرد

من همون اوایل کار موندم:dاون غوله که میاد با پرندمون دعوا می کنه رو نمی تونم بکشم اول که چند بار با بمب می ترکونیش بعد مدل حملش عوض می شه نمی دونم باید چی کار کنم:d

همونی که خیلی گندست نصفش تو زمینه ماشین پرتاب میکنه سمتت؟!؟!

اونجا یخورده که اینور اونور بری یه چیزی میاد که سبیه سایه ه خودته! باید اون رو بکشی بعدش هم که می تونی از ماسک استفاده کنی خودش بهت میگه چیکار کنی.
اگه منظورت رو درست فهميده باشم,بايد اون بمب ها رو بهش پرتاب كني وقتي چند بار افتاد سبك حمله فرق مي كنه.اما زماني كه تونستي بندازيش زمين برو كنارش و دكمه ي B(اگه اشتباه نكنم) بزن.(بالاش مي نويسه كي بزني)

نقل قول:
نوشته شده توسط MaTt

اگه منظورت رو درست فهميده باشم,بايد اون بمب ها رو بهش پرتاب كني وقتي چند بار افتاد سبك حمله فرق مي كنه.اما زماني كه تونستي بندازيش زمين برو كنارش و دكمه ي B(اگه اشتباه نكنم) بزن.(بالاش مي نويسه كي بزني)

دوست عزیز نقل قول اشتباه کردی! :d

شرمنده تاپیک قدیمی میکشم بالا میخواستم بدونم جایی تو سایت داستان بازی هست اون قسمت اولش که داستانو توضیح میده که راجع به یه سری قوانین صحبت مبکنه که توسط یه شورا پایگزاری شده ایننجا دقیقا چی میگه >

شرمنده تاپیک قدیمی میکشم بالا میخواستم بدونم جایی تو سایت داستان بازی هست اون قسمت اولش که داستانو توضیح میده که راجع به یه سری قوانین صحبت مبکنه که توسط یه شورا پایگزاری شده ایننجا دقیقا چی میگه >

خیلی خودت رو درگیر نکن! دنیای این بازی با دنیای ما فرق داره!

بهشتیا جدا ، جهنمیا جدا هستن و این وسط یک شورا هست که تصمیم می گیره کی به زمین حکمرانی کنه و کلا بین این دوتا تعادل رو برقرار می کنه!

این Horse Man و چهارتا دیگه هم ابزار این شورا هستند!

داستانش خیلی زیادی عجیب و افسانه ای! آدم رو یاد Warcraft میندازه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or