Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1120187:
دوست عزیز من زیاد یادم نمیاد ولی شاید کارت را بیوفته .
اگه اشتبا نکنم اونایی که نمیترکن رو با آتیش منفجر میکردی ( دنبال آتیش بگرد اونورا ) با او سلاحت که مثل تیغ .
می شه دقیق تر توضیح بدی . اتیشی اونجا وجود نداره . فقط یه سری مواد مذاب هستن .

می شه دقیق تر توضیح بدی . اتیشی اونجا وجود نداره . فقط یه سری مواد مذاب هستن .
تا جاییکه یادم میاد اون جاییکه باید بترکه بگرد یه مشعل پیدا کن بومرنگتم در بیار LT رونگهدار رو مشعل بعد نشونه رو بگیر رو بمبه و بومرنگو پرت کن:d

دوستان مشکلی عجیب برای من توی این بازی هست! وقتی گیم پلی این بازی شروع میشه 20% صفحه شطرنجی هست! (سمت راست)! جریان چیه؟
این هم عکس :
ECA-100920000219.jpg
http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100920000219.jpg

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم یکی روش کشتن tiamat رو به طور کامل توضیح بده.من بدجوری گیر کردم.tiamat همون خفاش پرنده هست.
یه کم کشتنش سخته. باید اون گوی (ها) رو پرتاب کنی رو بدنش. بعد با کمک اون سلاح چند تیغه که عین بومرنگ میمونه شعله ورش کنی تا روی بدنش منفجر بشه. (سلاح چند تیغه ـه رو اول به آتیش تماس بده و بعد هدایتش کن روی اون گوی ِ که پرتاب کردی رو بدنش. وقتی میاد نزدیک باید این کارو بکنی)

باس سخت و اعصاب خرد کنی هست.

خواهش میکنم یکی روش کشتن tiamat رو به طور کامل توضیح بده.من بدجوری گیر کردم.tiamat همون خفاش پرنده هست.
اولش بزار آتیشهاش رو پرت کنه و بره یه دوری بزنه تا آماده بشه بیاد آتیش بندازه یکی از اون گلوله ها بردار بنداز سمت پاش که نشونه گیریش راحت باشه.یه آتیش رو تگ کن با اون گلوله هه و اون بومرنگت رو بنداز
دو بار این کار رو بکن.بعد میاد میچرخه و با سرعت به سمتت میاد.اون تیکه رو هم همش جاخالی بده تا تموم شه.بعد فرود میاد رو پشت بوم.بزار اون حرکتی که میره بالا خودشو میکوبه زمین انجام بده بعد سریع نزدیکش شو چندتا ضرب بهش بزن در رو.همین کارو تکرار کن.از اون حرکتی که شمشیر از کنارت میاد بیرون هم انجام بده کارش تمومه
راستی ما هم یه سوال داشتیم دوستان زحمتش رو بکشن
تو بازی قابلیتی کسب میکنی که پرشهات بلند تر بشن؟یا هرچیزی که ارتفاع بیشتری بگیری به صورت معمولی نه با زنجیر و اینا که باید به آبیهای وصل بشن
آخه ما دو تا آرتیفکت پیدا کردیم بالای سرمون بودن هیچ راه دیگه ای هم برای دسترسی بهشون نبود مگراینکه یه پرش خفن بکنی

سلام به همه.دوستان کسی تونسته صندوق مخفی توی drowned pass که کنار یکی از تیکه های armaggedon blade هست رو پیدا کنه؟تو نقشه زده هست ولی اصلا نمیشه پیداش کرد

سلام
یکی از دوستانی که بازی رو تموم کرده خواهشن بگه اخر بازی چی میشه (sp) من تا معما دوم ازراییل بازی کردم ولی بقیش رو به دلیل 1 باگ مسخره نتونستم بازی کنم.

سلام لطفا بگید چجوری مشه خون رو زیاد کرد
درود
وقتی دشمنا رو میکشی یه چیزای سبز رنگی ازشون آزاد میشه (عین DMC) که اونا جون رو زیاد میکنن. تو بعضی صندوقچه ها هم این چیز سبزا وجود دارن. کلا هر چی چیز سبز تو بازی ـه مربوط به جون هست:دی

درود
وقتی دشمنا رو میکشی یه چیزای سبز رنگی ازشون آزاد میشه (عین DMC) که اونا جون رو زیاد میکنن. تو بعضی صندوقچه ها هم این چیز سبزا وجود دارن. کلا هر چی چیز سبز تو بازی ـه مربوط به جون هست:دی
سلام منظرم اون قسمت های خون اصلی بود

سلام به همه.دوستان کسی تونسته صندوق مخفی توی drowned pass که کنار یکی از تیکه های armaggedon blade هست رو پیدا کنه؟تو نقشه زده هست ولی اصلا نمیشه پیداش کرد
خب مثل اینکه کسی جواب این سوال رو ما نمیدونست:d
فقط به دوستان ماجراجو بگم که بیخیال اون صندوق بشن که قابل دسترسی نیست و فقط از طریق shadow realm که تو اون قسمت بود میشد بهش دسترسی داشت
یه صندوق مخفی دیگه هم توی eden هست که پایین پله های جایی هست که برای رسیدن به درخت ازش استفاده میشه
سوالهای تخصصی دارین بپرسین:d
سلام منظرم اون قسمت های خون اصلی بود
با کشتن chosen ها به ازای هرکدومشون یدونه از اون ها میگیری.برای باقیش هم باید تیکه هاش رو پیدا کنی که هر 4 تیکه یه قسمت بهت اضافه میکنه.این تیکه ها رو میتونی از صندوقهایی که تو بازی هست پیدا کنی
ویرایش:غول آخر بازی بچه بازی بود و مسخره.من یدونه از اون قسمت خون اصلیم هم کم نشد.منتظر یه غول خیلی خفن تر بودم

خب مثل اینکه کسی جواب این سوال رو ما نمیدونست:d
فقط به دوستان ماجراجو بگم که بیخیال اون صندوق بشن که قابل دسترسی نیست و فقط از طریق shadow realm که تو اون قسمت بود میشد بهش دسترسی داشت
یه صندوق مخفی دیگه هم توی eden هست که پایین پله های جایی هست که برای رسیدن به درخت ازش استفاده میشه
سوالهای تخصصی دارین بپرسین:d

با کشتن chosen ها به ازای هرکدومشون یدونه از اون ها میگیری.برای باقیش هم باید تیکه هاش رو پیدا کنی که هر 4 تیکه یه قسمت بهت اضافه میکنه.این تیکه ها رو میتونی از صندوقهایی که تو بازی هست پیدا کنی
ویرایش:غول آخر بازی بچه بازی بود و مسخره.من یدونه از اون قسمت خون اصلیم هم کم نشد.منتظر یه غول خیلی خفن تر بودم
مي دوني اين بازي كي اومده؟؟؟!! انتظار داري ملت يادشون باشه چطوري بود. من خودم فقط 20 در صد بازي رو يادمه.

خیلی دیره واسه سوال کردن در مورد بازی ولی اگه کسی می دونه کمک کنه :

تقریبا اخرای بازی یه قابلیت جدید ( اسلحه ) می گیریم که می تونیم دو تا تونل ( حفره ) رو روشن کنیم و بریم توی یکی از تونل ها و از اون یکی در بیایم !! دقیقا همونجایی که این قابلیت رو می گییرم من گیر کردم و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم؟
کسی اگه یادشه به ما کمک کنه !!

خیلی دیره واسه سوال کردن در مورد بازی ولی اگه کسی می دونه کمک کنه :

تقریبا اخرای بازی یه قابلیت جدید ( اسلحه ) می گیریم که می تونیم دو تا تونل ( حفره ) رو روشن کنیم و بریم توی یکی از تونل ها و از اون یکی در بیایم !! دقیقا همونجایی که این قابلیت رو می گییرم من گیر کردم و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم؟
کسی اگه یادشه به ما کمک کنه !!
کسی نیست کمک کنه !!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or