تا جاییکه یادم میاد اون جاییکه باید بترکه بگرد یه مشعل پیدا کن بومرنگتم در بیار LT رونگهدار رو مشعل بعد نشونه رو بگیر رو بمبه و بومرنگو پرت کن:dمی شه دقیق تر توضیح بدی . اتیشی اونجا وجود نداره . فقط یه سری مواد مذاب هستن .
یه کم کشتنش سخته. باید اون گوی (ها) رو پرتاب کنی رو بدنش. بعد با کمک اون سلاح چند تیغه که عین بومرنگ میمونه شعله ورش کنی تا روی بدنش منفجر بشه. (سلاح چند تیغه ـه رو اول به آتیش تماس بده و بعد هدایتش کن روی اون گوی ِ که پرتاب کردی رو بدنش. وقتی میاد نزدیک باید این کارو بکنی)خواهش میکنم یکی روش کشتن tiamat رو به طور کامل توضیح بده.من بدجوری گیر کردم.tiamat همون خفاش پرنده هست.
اولش بزار آتیشهاش رو پرت کنه و بره یه دوری بزنه تا آماده بشه بیاد آتیش بندازه یکی از اون گلوله ها بردار بنداز سمت پاش که نشونه گیریش راحت باشه.یه آتیش رو تگ کن با اون گلوله هه و اون بومرنگت رو بندازخواهش میکنم یکی روش کشتن tiamat رو به طور کامل توضیح بده.من بدجوری گیر کردم.tiamat همون خفاش پرنده هست.
درودسلام لطفا بگید چجوری مشه خون رو زیاد کرد
سلام منظرم اون قسمت های خون اصلی بوددرود
وقتی دشمنا رو میکشی یه چیزای سبز رنگی ازشون آزاد میشه (عین DMC) که اونا جون رو زیاد میکنن. تو بعضی صندوقچه ها هم این چیز سبزا وجود دارن. کلا هر چی چیز سبز تو بازی ـه مربوط به جون هست![]()
خب مثل اینکه کسی جواب این سوال رو ما نمیدونست:dسلام به همه.دوستان کسی تونسته صندوق مخفی توی drowned pass که کنار یکی از تیکه های armaggedon blade هست رو پیدا کنه؟تو نقشه زده هست ولی اصلا نمیشه پیداش کرد
با کشتن chosen ها به ازای هرکدومشون یدونه از اون ها میگیری.برای باقیش هم باید تیکه هاش رو پیدا کنی که هر 4 تیکه یه قسمت بهت اضافه میکنه.این تیکه ها رو میتونی از صندوقهایی که تو بازی هست پیدا کنیسلام منظرم اون قسمت های خون اصلی بود
مي دوني اين بازي كي اومده؟؟؟!! انتظار داري ملت يادشون باشه چطوري بود. من خودم فقط 20 در صد بازي رو يادمه.خب مثل اینکه کسی جواب این سوال رو ما نمیدونست:d
فقط به دوستان ماجراجو بگم که بیخیال اون صندوق بشن که قابل دسترسی نیست و فقط از طریق shadow realm که تو اون قسمت بود میشد بهش دسترسی داشت
یه صندوق مخفی دیگه هم توی eden هست که پایین پله های جایی هست که برای رسیدن به درخت ازش استفاده میشه
سوالهای تخصصی دارین بپرسین:d
با کشتن chosen ها به ازای هرکدومشون یدونه از اون ها میگیری.برای باقیش هم باید تیکه هاش رو پیدا کنی که هر 4 تیکه یه قسمت بهت اضافه میکنه.این تیکه ها رو میتونی از صندوقهایی که تو بازی هست پیدا کنی
ویرایش:غول آخر بازی بچه بازی بود و مسخره.من یدونه از اون قسمت خون اصلیم هم کم نشد.منتظر یه غول خیلی خفن تر بودم
کسی نیست کمک کنه !!؟خیلی دیره واسه سوال کردن در مورد بازی ولی اگه کسی می دونه کمک کنه :
تقریبا اخرای بازی یه قابلیت جدید ( اسلحه ) می گیریم که می تونیم دو تا تونل ( حفره ) رو روشن کنیم و بریم توی یکی از تونل ها و از اون یکی در بیایم !! دقیقا همونجایی که این قابلیت رو می گییرم من گیر کردم و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم؟
کسی اگه یادشه به ما کمک کنه !!