Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها یه چیزایی هست تو اسمون مثل اونایی که میرپریم روشون باعث میشه اوج بگیریم اما انگار اینا خاموشه چه طوری باید فعالشون کنم ؟

شما صبر داشته باش جلوتر که بری تو بازی خودش یک زنجیر بهت میده که باهاش می تونی اونارو بگیری بپری بالا!

بچه ها من یه مشکل دارم وقتی صفحرو سریع تکون میدم بعضی وقتها مثل اینکه نویز بیفته یه خط از بالا تا پایی میاد میره screen tearing که میگن همینه ؟
مثل اینکه پچی چیزیم واسه این مشکل اومده کسی خبر داره ؟
بچه ها یه جا خوندم اگه موقع که وصلی به live بازیرو اجرا کنی خودش شروع میکنه به دانلود کردن پچ حالا احتمال داره با این کار بن بشم ؟

آخرین ویرایش:
بچه ها من یه مشکل دارم وقتی صفحرو سریع تکون میدم بعضی وقتها مثل اینکه نویز بیفته یه خط از بالا تا پایی میاد میره screen tearing که میگن همینه ؟
مثل اینکه پچی چیزیم واسه این مشکل اومده کسی خبر داره ؟
بچه ها یه جا خوندم اگه موقع که وصلی به live بازیرو اجرا کنی خودش شروع میکنه به دانلود کردن پچ حالا احتمال داره با این کار بن بشم ؟

فکر کنم مشکل Frame Rate باشه! چون از یه حدی بیشتر نمی تونه در ثانیه تصویر پردازش کنه اینجوری میشه!

اقا من اسبم گرفتم اما هنوز چیزی نگرفتم واسه اونایی که تو اسموناست نمیدونی کی میده و اسمش چیه ؟

دوست عزیز ، این بازی کاملا خطی هستش یعنی امکان نداره یکی از امکانات رو من بگیرم شما نگیری! خودش بهت میده. اصلا بدون اون بازی تموم نمیشه!

دوستان گلم من جایی قبلا گیر کرده بودم و الان میپرسم

اونجایی که ماکسی رو میگیره و باید چندتا جعبه رو پیدا کنه من چند تاشونو پیدا کردم روی نقشه به صورت زرد هست و لی 2 تا از اونا روشن نیست و من نمیتونم پیداشون کنم اگر متوجهنشدید عکش رو میگیرم و میزارم دوستان چون هر کاری میکنم اون شیطونه هم نمیتونه منو ببره به اون محلی که اون 2 تا جعبه هست ببره

دوستان گلم من جایی قبلا گیر کرده بودم و الان میپرسم

اونجایی که ماکسی رو میگیره و باید چندتا جعبه رو پیدا کنه من چند تاشونو پیدا کردم روی نقشه به صورت زرد هست و لی 2 تا از اونا روشن نیست و من نمیتونم پیداشون کنم اگر متوجهنشدید عکش رو میگیرم و میزارم دوستان چون هر کاری میکنم اون شیطونه هم نمیتونه منو ببره به اون محلی که اون 2 تا جعبه هست ببره
اگه منظورت تیکه های armagedon blade هست که 6 تیکست عکسشو بزار کدوم یکیرو موندی شاید یادم بیاد :)

من یه جا دیگه گیر کردم.
یه جا هست که یه راهرو ماننده میپرم پایین میرم تو یه تونل و با مشت میزنم این سخره ابیا رو میشکنم و اب میاد بالا ولی اونقدری نمیرسه که بتونم بپرم رو یه سخره. باید چی کار کنم؟

سلام
اونم تقریبا مثل عنکبوته !
وقتی که اون گرزش و می چرخونه یا پرت می کنه ازش فاصله بگیر ...
وقتی مثل آدم وایستاد , با اون زنجیر برو سمتش , از فاصله مثلا 1 متری که داری می ری سمتش شروع کن X بزن تا B روی سرش ظاهر بشه . در حالی که داری X میزنی سریع B بزن تا بره روی سرش ...
3-4 بار این کارو بکنی کارش ساختست .
آقا من اونجای گیر کردم که WAR قابلیت پروتال رو بدس میاره آقا من میخوام بدونم چی جوری میشه وقتی از یه ورودی به ورودی دیگه وارد میشه بیشتر بپره یعنی بالاتر بره آخه واسه کشتنه یه Boos (همون رباته) نیازه به این کاره .
بايد RT رو نگه داري دوست عزيز
آقا اعصابم رو بهم ریخته این .
یکی یه توضیح دقیق و جامع بده لطفاً .

آقا اعصابم رو بهم ریخته این .
یکی یه توضیح دقیق و جامع بده لطفاً .

داخل میدان هایی که باید اون ربات رو بکشی چهار قسمت در گوشه و یک قسمت در وسط هست که در هر قسمت چند پورتال وجود داره! اما روی همه ی اون ها باز نیست و در واقع همش قابل استفاده نیست.

اولین کاری که می کنید اینه که دنبال پورتالی بگردید که باز باشه! اون ربات رو بکشید نزدیکه همون پورتال. وقتی گرزش رو خیلی محکم می کوبه زمین گرزش گیر می کنه! دقیقا در همین زمان باید از نزدیک ترین پورتال هاش استفاده کنید.

دایره هایی که قابلیت پورتال شدن رو داره (همونایی که رو زمینه ) خیلی بزرگه و می تونید روش دو تا پورتال درست کنید.

یکی از پورتال ها رو همونجوری ساده درست کنید و پورتال دیگه رو باید طوری درست کنید که زیاد پرتتتون کنه.

حالا روش ساختن این پورتال ها چیه؟؟؟ شما دکمه ای که پورتال درست می کنه رو نگه دارید ، به سمت مکان پورتال ساز هدف بگیرید، و شلیک کنید تا پورتال ساخته بشه! خودتون شاهد خواهید بود که پورتال یک فرق های ظاهری کوچیکی داره.

حالا وقتی ربات گرطزش تو زمین گیر کرد و خم شد در بیاره ، شما از دو پورتالی که نزدیکش ساختید باید استفاده کنید. از پورتال معمولی وارد بشید تا از پورتال قدرتمند خارج بشید و پرت بشید سمت بالا. پرت که شدید دکمه ی پرواز کردن رو نگه دارید تا بتونید روی سر ربات فرو بیاید. اونجا دیگه باید B رو بزنید. و ....!!

از این کامل تر؟؟ :d

اقا ما تازه یادمون افتاده که همچین بازی هم وجود داشته :d من یه جای بازی گیر کردم . یه سری بمب نارنجی بود که اولای بازی می گرفتی و باید سریع پرتاب می کردی به سمت یه سری در یا ماده های قرمز رنگ تا می ترکیدن ، الان اینجایی که من هستم از همون بمب ها بهم می ده ولی این بمب ها خودشون قرمز رنگ هستن و وقتی هم به یه جایی پرت می کنم نمی ترکن و می چسبن به دیوار ، چه کار کنم که اینا بترکن ؟ اخه یه چرخ دنده که یه ماده ای بهش چسبیدرو باید توسط این بمب ها بترکونم . ولی این بمب ها مثل کبریت بی خطر هستن :d

کسی متوجه منظورم شد ؟ :d

اقا ما تازه یادمون افتاده که همچین بازی هم وجود داشته :d من یه جای بازی گیر کردم . یه سری بمب نارنجی بود که اولای بازی می گرفتی و باید سریع پرتاب می کردی به سمت یه سری در یا ماده های قرمز رنگ تا می ترکیدن ، الان اینجایی که من هستم از همون بمب ها بهم می ده ولی این بمب ها خودشون قرمز رنگ هستن و وقتی هم به یه جایی پرت می کنم نمی ترکن و می چسبن به دیوار ، چه کار کنم که اینا بترکن ؟ اخه یه چرخ دنده که یه ماده ای بهش چسبیدرو باید توسط این بمب ها بترکونم . ولی این بمب ها مثل کبریت بی خطر هستن :d

کسی متوجه منظورم شد ؟ :d
دوست عزیز من زیاد یادم نمیاد ولی شاید کارت را بیوفته .
اگه اشتبا نکنم اونایی که نمیترکن رو با آتیش منفجر میکردی ( دنبال آتیش بگرد اونورا ) با او سلاحت که مثل تیغ .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or