Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حاجی دمت گرم اونو کشتم
حالا روباته رو چیکارش کنم هر فنی می زنم بی اثره
وقتی هم که می گه bرو بزن تا می خوام بزنم میره و روباته دوباره حمله می کنه
اونم تقریبا مثل عنکبوته !
وقتی که اون گرزش و می چرخونه یا پرت می کنه ازش فاصله بگیر ...
وقتی مثل آدم وایستاد , با اون زنجیر برو سمتش , از فاصله مثلا 1 متری که داری می ری سمتش شروع کن X بزن تا B روی سرش ظاهر بشه . در حالی که داری X میزنی سریع B بزن تا بره روی سرش ...
3-4 بار این کارو بکنی کارش ساختست .

اونم تقریبا مثل عنکبوته !
وقتی که اون گرزش و می چرخونه یا پرت می کنه ازش فاصله بگیر ...
وقتی مثل آدم وایستاد , با اون زنجیر برو سمتش , از فاصله مثلا 1 متری که داری می ری سمتش شروع کن X بزن تا B روی سرش ظاهر بشه . در حالی که داری X میزنی سریع B بزن تا بره روی سرش ...
3-4 بار این کارو بکنی کارش ساختست .

حاجی من همه جوره اینو می زنم ولی تا می خوام B رو بزنم سریع می ره و نمیشه زدش
یعنی کلید B اثری نمی کنه

آقا من اونجای گیر کردم که WAR قابلیت پروتال رو بدس میاره آقا من میخوام بدونم چی جوری میشه وقتی از یه ورودی به ورودی دیگه وارد میشه بیشتر بپره یعنی بالاتر بره آخه واسه کشتنه یه Boos (همون رباته) نیازه به این کاره .

آقا من اونجای گیر کردم که WAR قابلیت پروتال رو بدس میاره آقا من میخوام بدونم چی جوری میشه وقتی از یه ورودی به ورودی دیگه وارد میشه بیشتر بپره یعنی بالاتر بره آخه واسه کشتنه یه Boos (همون رباته) نیازه به این کاره .

بايد RT رو نگه داري دوست عزيز

من تو رسوندن نور سوم هنوز گیر کردم !
به اونجا رسیدم که با پله های پیچ در پیچ رفتم پایین . از پایین پله ها یدونه از این پلتفرمها اومد بیرون (مثل چیز ...:biggrin1: )
دیگه نیدونم چه کنم !

به اونجا رسیدم که با پله های پیچ در پیچ رفتم پایین . از پایین پله ها یدونه از این پلتفرمها اومد بیرون (مثل چیز ...:biggrin1: )
دیگه نیدونم چه کنم !
دیگه کسی این بازیو نمی کنه !:(

دیگه نیدونم چه کنم !
از پله ها که میری پایین کنار اون صورتیه یه پنجره هست که میتونی بزنی از توش رد شی یه ستون متحرک هم وسط هست رو اون هم پنجره داره!
جفتش رو فعال میکنی میری اونور فقط یادت باشه اول ستون رو فعال کنی بعد اون یکی رو رد میشی اونور یه بمب با طناب بر میداری
پنجره داخل اون اتاق رو فعال میکنی از اونجا بمب رو پرت میکنی اون قرمزه منفجر میشه
:-":-":-":-":-":-":-":-"
والله اینقدر این بازی رو سخت و مشکل کردن همه ضربه فنی شدن!مگه میشه به همین سادگی تمومش کرد :mad:

دوستان در این قسمت بازی این حیوان بدون پدر را به چه صورت باید پدرش را دراورد .
با تشکر:cheesygri
b4ef676a73366589d217f78ef18b47f64g.jpg

من اونجا که یه محیط بستس و آب پر شده داخلش گیر کردم!
زیر آب هم می تونی بری و یه قطار هم هست...
اون وسط از اون گلوله های آتشی یکی هست ولی خاموشه!
داخل دیوار هم یه سوراخایی هست که ازش یه چیزیایی مثل پشه (سبز)بیرون میاد.

باید چیکار کنم؟!

سلام
ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم ولی خیلی داره رو اعصابم میره!
یه قولی هست که فکر کنم اسمش jaler باشه. که دو تا قفس دستشه و میزنه زمین و یه مشت سرباز از توش میریزه بیرون. من هرچی اسن سرباز ها رو میکشم و خودشو میزنم اثر نداره! باید چی کار کنم؟ دقیقا امروز 20 دقیقه داشتم اینا رو میکشتم ولی.....

من اونجا که یه محیط بستس و آب پر شده داخلش گیر کردم!
زیر آب هم می تونی بری و یه قطار هم هست...
اون وسط از اون گلوله های آتشی یکی هست ولی خاموشه!
داخل دیوار هم یه سوراخایی هست که ازش یه چیزیایی مثل پشه (سبز)بیرون میاد.

باید چیکار کنم؟!
چقدر سریع جواب میدید.:دی ردش کردم.
سلام
ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم ولی خیلی داره رو اعصابم میره!
یه قولی هست که فکر کنم اسمش jaler باشه. که دو تا قفس دستشه و میزنه زمین و یه مشت سرباز از توش میریزه بیرون. من هرچی اسن سرباز ها رو میکشم و خودشو میزنم اثر نداره! باید چی کار کنم؟ دقیقا امروز 20 دقیقه داشتم اینا رو میکشتم ولی.....
ببین رفیق باید با بومرنگ اون چیزای قرمزی که مثل سوراخ روی بدنش هستن رو بزنی تا از پا بیفته و ...
فقط با بومرنگ سعی کن روی همه ی اون سوراخا قفل کنی!

از پله ها که میری پایین کنار اون صورتیه یه پنجره هست که میتونی بزنی از توش رد شی یه ستون متحرک هم وسط هست رو اون هم پنجره داره!
جفتش رو فعال میکنی میری اونور فقط یادت باشه اول ستون رو فعال کنی بعد اون یکی رو رد میشی اونور یه بمب با طناب بر میداری
پنجره داخل اون اتاق رو فعال میکنی از اونجا بمب رو پرت میکنی اون قرمزه منفجر میشه
:-":-":-":-":-":-":-":-"
والله اینقدر این بازی رو سخت و مشکل کردن همه ضربه فنی شدن!مگه میشه به همین سادگی تمومش کرد :mad:
من این کارو کردم , دیگه نمی دونم چکار کنم !

سلام
من یه جا گیر کردم.
بعد از این که تیمات رو کشتم و قلبش رو به سماییل دادم میرم به سمت یکی از این غول گنده ها که نگهبان در ها هستند و مثل اول بازی باید برم و چند تا مرحله رو رد کنم. تو نزدیک ترین مرحله که تو یه تونله میرم میگه که RB رو بگیرم و بعد از حمله دشمن ولس کنم و... ولی هرکار میکنم نمیشه. کسی میتونه کمکم کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or