Little John
کاربر سایت
اگه درست یادم باشه RB برای دفاع بود وقتی میخوان بزننت اون لحظه آخر RB رو بزن ضربرو برمیگردونه به خودشون.البته فکر کنم اینطوری باشه.
اگه درست يادم باشه بايد تو يكي از اون تونل ها مي رفتي بعد بالاي تونل يك قسمت هست كه مي توني از ديوار بالا بري. برو اون بالا بعد از اونجا مي توني لوله هاي گاز رو اتيش بزني و .....بچه ها من یه جا دیگه گیر کردم!
بعد از این که گریور رو یکم میزنم و میره من میرم یه جایی که چند تا ریل هست و یکمشم رفته زیر آب. باید چه جوری اون بمبا رو که میندازم به سمت اون دیوارا منفجر کنم؟
ه جا هست که وقتی وارد میشم یه چیزی میاد و یه واگن رو میکشه تو دیوار و بعد که میرم جلو تر همون میاد و راه رو سد میکنه و هر چی میرم جلو نمیتونم بزنمش و هی با زبونش میگیرتم و باید B رو بزنم تا در بیام. باید چی کار کنم؟
سلاممن این کارو کردم , دیگه نمی دونم چکار کنم !
ميتوني يكم دقيق تر توضيح بدي كجا گيري؟سلام یه جا گیر کردم عجیب!
وقتی azrael رو نجات می دم اون منو می بره پیش یه درخت تا سوالایی بکنم و بهم یه ماسک شادو می ده. بهم میگه باید فیس بشی تا از ماسک استفاده کنی . تو یه محیط دایره ای شکلم و هیچی به ذهنم نرسید که چیکار کنم. اگر کسی میدونه کمک کنه
سلام یه جا گیر کردم عجیب!
وقتی azrael رو نجات می دم اون منو می بره پیش یه درخت تا سوالایی بکنم و بهم یه ماسک شادو می ده. بهم میگه باید فیس بشی تا از ماسک استفاده کنی . تو یه محیط دایره ای شکلم و هیچی به ذهنم نرسید که چیکار کنم. اگر کسی میدونه کمک کنه
اگه منظورت رو درست فهميده باشم,بايد اون بمب ها رو بهش پرتاب كني وقتي چند بار افتاد سبك حمله فرق مي كنه.اما زماني كه تونستي بندازيش زمين برو كنارش و دكمه ي B(اگه اشتباه نكنم) بزن.(بالاش مي نويسه كي بزني)اونجا یخورده که اینور اونور بری یه چیزی میاد که سبیه سایه ه خودته! باید اون رو بکشی بعدش هم که می تونی از ماسک استفاده کنی خودش بهت میگه چیکار کنی.
نقل قول:
نوشته شده توسط MaTt![]()
اونجا یخورده که اینور اونور بری یه چیزی میاد که سبیه سایه ه خودته! باید اون رو بکشی بعدش هم که می تونی از ماسک استفاده کنی خودش بهت میگه چیکار کنی.
اگه منظورت رو درست فهميده باشم,بايد اون بمب ها رو بهش پرتاب كني وقتي چند بار افتاد سبك حمله فرق مي كنه.اما زماني كه تونستي بندازيش زمين برو كنارش و دكمه ي B(اگه اشتباه نكنم) بزن.(بالاش مي نويسه كي بزني)