Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
بازی دارای یک باگ کوچک هم هست وقتی شما در چپتر 4 و در ابتدای اون می خواهید بلورهای ابی رنگ رو خراب کنید به شما اون مشت مخصوصی که در دست راست شماست رو به شما نمیده و در عوض همش تیغه ی بوم رنگی و یا تفنگ رو استفاده می کنه و اگر شما بخواهید جای این 4 تا رو یعنی شیپور - تفنگ -تیغه بوم رنگ - و مشت رو عوض کنید خواهید دید که مشت دارای شماره ای نیشت و بنابراین نمی تونید ازش استفاده کنید . به احتمال خیلی زیاد این اشکال برای کرک بازی هست . 1 بازی از skidrow ندیدیم که درست و حسابی کار کنه .:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&

البته مشکل خیلی بزرگ تر میشه وقتی که می بینید تنها راه جلو رفتن از اونجا همین شکستن بلورهاست و بس .

پس شما چجوری رد کردید !؟

این بازی مشکل کرک داره و شما شاید 1 بار شاید چندین بار در جاهای مختلف بازی دچار باگ بشید .

شما می تونید بازی رو UNINSTALL کنید اما SAVE هاتون رو نگه دارید و با INSTALL دوباره شاید مشکلتون حل بشه و یا چند بار گیم رو RESET کردن .

دوستانی که میگن با دسته مشکل داره من که با X360 controller مثل باقلوا بازی میکنم:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه مشکل عجیب.من این بازی رو قبلا رو PS3 بازی کردم ولی چون خیلی حال کردم واسه PC هم گرفتم ولی یه چیز عجیب دیدم
حجم لینک های بازی رو دیدم که12گیگ بود و رو 2تا DVD9 بود.منم امروز یه نسخه 2 دی وی دی معمولی گرفتم که با کمال تعجب دیدم دموهاش نیست؟:-o
مثلا همون اولش که War میاد زمین دموش نیست بازی یهو شروع میشه.یا مثلا اونجا که Council داره با War صحبت میکنه دموش نیست و یهو نشون میده که Watcher احظار شده.جریان چیه سانسوری چیزی شده؟:-o
آرم اسرا هم رو پاکت بازی هم خورده.از شرکت عصر بازی هم هست.یکی کمک کنه:(
نتیجه:از عصر بازی آدامس هم نخرید)x

دوستانی که میگن با دسته مشکل داره من که با X360 controller مثل باقلوا بازی میکنم:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه مشکل عجیب.من این بازی رو قبلا رو PS3 بازی کردم ولی چون خیلی حال کردم واسه PC هم گرفتم ولی یه چیز عجیب دیدم
حجم لینک های بازی رو دیدم که12گیگ بود و رو 2تا DVD9 بود.منم امروز یه نسخه 2 دی وی دی معمولی گرفتم که با کمال تعجب دیدم دموهاش نیست؟:-o
مثلا همون اولش که War میاد زمین دموش نیست بازی یهو شروع میشه.یا مثلا اونجا که Council داره با War صحبت میکنه دموش نیست و یهو نشون میده که Watcher احظار شده.جریان چیه سانسوری چیزی شده؟:-o
آرم اسرا هم رو پاکت بازی هم خورده.از شرکت عصر بازی هم هست.یکی کمک کنه:(
نتیجه:از عصر بازی آدامس هم نخرید)x

خوب فکر کنم بازی طولانی باشه به خاطر حجم زیاد

من همون 13 گیگابایت دانلود کردم

خوب فکر کنم بازی طولانی باشه به خاطر حجم زیاد

من همون 13 گیگابایت دانلود کردم

گرفتی ما رو؟من میگم رو PS3 تمومش کردم تازه میگی طولانیه:d
مشکل من اینه که الان اینی که من دارم سانسور سده یا مشکل از یه جا دیگست؟:)

این بازی مشکل کرک داره و شما شاید 1 بار شاید چندین بار در جاهای مختلف بازی دچار باگ بشید .

شما می تونید بازی رو UNINSTALL کنید اما SAVE هاتون رو نگه دارید و با INSTALL دوباره شاید مشکلتون حل بشه و یا چند بار گیم رو RESET کردن .

منظورم اینه که شما خودتون اون مرحله رو چجوری رد کردید !؟

تمام مشکلات شما و خود بنده تا بدین لحظه از بازی سر کرکی هست که skidrow داده بیرون .اصولا 100 سال دیگه هم بگذره از این به بعد صبر می کنم تا razor بازی رو کرک کنه یا اصلا نمی خرم . برای رد شدن اون قسمت هم بنده بازی رو دوباره setup کردم شانس من درست شد .

برای قسمت قطار ها هم شما باید قطار اصلی رو به ته طونلی ببری که ببالای دیوارش جای بالارفتن داره و باید جای قطار ها رو با هم عوض کنی .

در مورد سانسور هم نسخه من 4 دی و یدی هست و همه ی دموها رو هم داره .اصولا تمام این شرکت ها فقط بلدن سانسور کنن .و اگر هم که بلد باشن دیالوگ هارو هم حذف می کنن و خودشون روش حرف میزنن
نخرید آقایون .

بازی بسیار طولانی هست و من تازه به the black thron tower رسیدم و تازه این چپتر 5 هست که هنوز یک چپتر دیگه باقی میمونه .

گرفتی ما رو؟من میگم رو PS3 تمومش کردم تازه میگی طولانیه:d
مشکل من اینه که الان اینی که من دارم سانسور سده یا مشکل از یه جا دیگست؟:)
یه سرکی تو فایلهای نصب شده بکش ببین اونجا ویدیوها هستند یا نه (معمولا فایل bik هستن) ! شاید مثل بتمن فقط با عوض کردن اسمشون مانع از پلی شدن ویدیوها در طول بازی شدن

اینطور که معلومه شما اصلا بازی رو نه دیدی نه نصب کردی چون اگه نصب کرده بودی یا حداقل ی نگاهی به محل نصبش می کردی متوجه می شدی در محل نصب بازی یک فولدر به نام media وجود داره که تمامی دموها از لوگوی بازی تا credits بازی اونجاست و اصلا پسوندش *.wmv هست و به حجم 3.27 GIG

چرا بیخود مردم رو گیج می کنی وقتی چیزی نمیدونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بازی کامل در 4 دی وی دی و با کرک skidrow هستش و بعد از extract روی هارد تازه باید دوباره ستاپ بشه . در پست های قبلی هم گفتم که به هر دلیلی کرک بازی مشکل داره و باگ در بعضی جاها شما رو کلافه خواهد کرد.

سخت ترین مراحل ashland و THE BLACK THRON TOWER و البته IRONY بوده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or