Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
اقایون بازی من 3دی وی دی هست و حجم نصب شدش 9.76 گیگ هست و ماله شرکت تکین هم هست.. کامله یا برم این تکین رو...........؟
آره کامله.

من که 13گیگ خورده ای از اینترنت دانلود کرد 2 فایل iso هست

dvd 1
7.82 GB
dvd 2
5.93 GB
یعنی این الان جواب سوال این دوستمون بود؟! حجم بازی نصب شده چه ربطی داره به حجم دانلود شده شما از اینترنت!

اینطور که معلومه شما اصلا بازی رو نه دیدی نه نصب کردی چون اگه نصب کرده بودی یا حداقل ی نگاهی به محل نصبش می کردی متوجه می شدی در محل نصب بازی یک فولدر به نام media وجود داره که تمامی دموها از لوگوی بازی تا credits بازی اونجاست و اصلا پسوندش *.wmv هست و به حجم 3.27 GIG

چرا بیخود مردم رو گیج می کنی وقتی چیزی نمیدونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بازی کامل در 4 دی وی دی و با کرک skidrow هستش و بعد از extract روی هارد تازه باید دوباره ستاپ بشه . در پست های قبلی هم گفتم که به هر دلیلی کرک بازی مشکل داره و باگ در بعضی جاها شما رو کلافه خواهد کرد.

سخت ترین مراحل ashland و THE BLACK THRON TOWER و البته IRONY بوده .
مثل اینکه شما با خودت مشکل داری یا میخوای به همه ثابت کنی همه چی میفهمی!
به شما هیچ ربطی نداره که کسی بازی رو دیده یا ندیده یا بازی کرده یا نکرده این یک فروم در مورد گیمه همه میتونن نظر بدن و باید به نظر دیگران احترام گذاشته بشه نه که با این لحن پست بدی که بخوای ثابت کنی که خیلی میفهمی!

اگه خوب پست میثم رو میخوندی بعد یکم فکر میکردی بعد پست میدادی بد نبود.

یه سرکی تو فایلهای نصب شده بکش ببین اونجا ویدیوها هستند یا نه (معمولا فایل bik هستن) ! شاید مثل بتمن فقط با عوض کردن اسمشون مانع از پلی شدن ویدیوها در طول بازی شدن
الان مشکل این پست چیه؟ به مسله خاصی تاکید کرده که حتما با اون مشکل اون دوستمون حل میشه؟ فقط یک نظر بر اساس تجربه بوده که از بازی بتمن داشته.

• Like
Reactions: kasra_s_741
منم بازی رو گرفتم ولی گرافیکش خیلی ضعیفه و تقریبا میشه گفت در حد بازیهای کنونی نیست...تازه با اینکه بازی از نظر هوش مصنوعی و فیزیک چیز خاصی نداره ولی واقعا خوره CPU هست!!
ولی در کل باز بدی به نظر نمیاد و توی این قحطی بازی اکشن واقعا میچسبه;)
در ضمن محض اطلاع دوستان هم بگم منم با اینکه نسخه 3DVD بازی رو گرفتم حجم فایلهای ویدئوی بازی حدود 3.27GIG هست...

یه سرکی تو فایلهای نصب شده بکش ببین اونجا ویدیوها هستند یا نه (معمولا فایل bik هستن) ! شاید مثل بتمن فقط با عوض کردن اسمشون مانع از پلی شدن ویدیوها در طول بازی شدن

عزیز به خوب نکته ای اشاره کردی:d
حجم ویدیوها چقدر باید باشه؟

سلام .
یه سوال : ؟
من تو مرحله اول گیر کردم ، اونجایی که از مذاب ، یه غول خیلی بزرگ میاد بیرون ...
میگه ماشین هارو بردار نشونه بگیر بزن به غول ، اما نشونه هم میگیرم اما نمیزنه یا دکمه رول ماوس ـم ...
چیکار کنم ممم!؟

LOST

آره بنده خیلی می فهمم بیشتر از همه شما هایی که جز سوال کردن کار دیگه ای بلد نیستید (بعضی ها) . اصلا سرو کله شما از کجا پیدا شد تو کل این تاپیک یک پست هم نداری حالا اومدی حرف چند نفر رو نقل قول کردی پست اسپم دادی که چی ؟؟؟

من که صفحات قبل راجع به حجم بازی تعداد دی و ی دی و رد کردن مراحل توضیح دادم .

شما که اصلا فکر نکم بازی رو نصب کرده باشی .

نیااظهار نظر کن .

دوستان بس کنید ، اینجا جای این چیزا نیست ، پروفایل برای اینکارا هست ، دوستان ;)
میشه به سوال من ج بدید :
سلام .
یه سوال : ؟
من تو مرحله اول گیر کردم ، اونجایی که از مذاب ، یه غول خیلی بزرگ میاد بیرون ...
میگه ماشین هارو بردار نشونه بگیر بزن به غول ، اما نشونه هم میگیرم اما نمیزنه یا دکمه رول ماوس ـم ...
چیکار کنم ممم!؟

دوستان بس کنید ، اینجا جای این چیزا نیست ، پروفایل برای اینکارا هست ، دوستان ;)
میشه به سوال من ج بدید :

شماباید نزدیک ماشین بشید بعد دکمه ی E از رو ی کیبورد بزنید تا ماشین رو روی سرش بگیره بعد وقتی که دکمه ی Q رو میزنید یک نشانه ی قرمز رنگ ظاهر میشه اون رو با موس روی هدف تنظیم کنید و بعددکمه ی وسط موس رو بزنید تا به هدف پرتاب بشه .

من هم برای چندمین باز روی اخرین درجه سختی دارم بازی رو از نو میرم البته با ایکس باکس واقعا کسایی که به این بازی ایراد میگیرین یا این بازی رو ندیدن یا میخوان تو سر این بازی فوقالعاده بزنن ...خیلی دلم میخواد نسخه پی ی رو بگیرم گرافیک رو ببینم فرقی داره با کنسول یا نه کنسول که خیلی خوب بود هر چی بازی رو بری جلو تر گرافیک بازی بهتر میشه.

شماباید نزدیک ماشین بشید بعد دکمه ی E از رو ی کیبورد بزنید تا ماشین رو روی سرش بگیره بعد وقتی که دکمه ی Q رو میزنید یک نشانه ی قرمز رنگ ظاهر میشه اون رو با موس روی هدف تنظیم کنید و بعددکمه ی وسط موس رو بزنید تا به هدف پرتاب بشه .
دستت درد نکنه dark wish عزیز که گفتی ، ولی من گفتم ، میدونم اما نمیدونم کجا نشون بگیرم ، هر جا رو نشونه میگیرم ، اون ماشین رو شلیک نمیکنه .:)

اگه کسی کمکم کنه ، چیکار کنم ، واقعا ممنونش میشم .
چون رفته رو اعصابم بد جور .
=============
یا مثلا یکی سیو دقیقا بعد اون قضیه رو بده نه بیشتر .

اگه کسی کمکم کنه ، چیکار کنم ، واقعا ممنونش میشم .
چون رفته رو اعصابم بد جور .
=============
یا مثلا یکی سیو دقیقا بعد اون قضیه رو بده نه بیشتر .
شما ماشین ها رو با e وردارید وسپس با دکمه q نشونه یگیرید به سمت غول و سپس با رول موس پرتاب کنید .
موفق باشید

آره بنده خیلی می فهمم بیشتر از همه شما هایی که جز سوال کردن کار دیگه ای بلد نیستید (بعضی ها) . اصلا سرو کله شما از کجا پیدا شد تو کل این تاپیک یک پست هم نداری حالا اومدی حرف چند نفر رو نقل قول کردی پست اسپم دادی که چی ؟؟؟

من که صفحات قبل راجع به حجم بازی تعداد دی و ی دی و رد کردن مراحل توضیح دادم .

شما که اصلا فکر نکم بازی رو نصب کرده باشی .

نیااظهار نظر کن .
اتفاقا به نظر من هیچ چی نمیفهمی که این جوری پست میدی به خاطر اینکه هنوز نفهمیدی که این جور جاها برای سوال کردن نظر دادن بحث کردنه نه به رخ کشیدن معلومات شما!

دوباره میگم به تو ربطی نداره من از کجا اومدم تو تاپیک پست ندارم حرف دیگران رو نقل قول میکنم البته اگه چشاتو باز باز کنی و پست اول این تاپیک ببینی بد نیست فهمیده!

در ضمن انقدر فکر نکن فهمیده!

آقا بس کنید خوا هشا ...! میزنن تاپیک ر. میقفلونن ها...!
خداییش بازی تمیزییه ...! اصلا فکر نمیکردم اینقد بهم حال بده ...! حیف که دیر شروع کردم ...!
هرکسی که با دویل می کرای حال کرده با احتمال زیاد این بازی بهش میچسبه ...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or