Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
کنترل بازی بسیار نرم و روان هستش با توجه به قابلیت هایی که در بازی به شما اضافه خواهد شد و استفاده از MAGIC ها و کومبوها ی متفاوت اما KEYBOARD MAPING این بازی هیچ مشکلی برای شما درست نمی کنه و تمامی کنترل ها دم دست و خیلی خوب چیده شده .تنها مسئله به نظر من نحوه پرتاب تیغه ی بوم رنگی و استفاده ی هم زمان دکمه Q با SHIFT هستش که احتیاج به تمرین داره .

بعد یه سوال دیگه
اینجا باید چیکار کنیم ؟

79918510412527273794.jpg

این باید Q رو بزنی نشونه رو ببری روی اتیش SHIFT نگه دار و همینطور که SHIFT نگه داشتی

نشونه رو ببر روی اون توپ های خاموش که روبروت هستند

بعد دکمه وسط موس رو بزن که پرتاب کنه

من اینه خودم نمیدونستم با یک وضعیتی ردش کردم =))=))

دوستانی که مشکل دارند و در رد کردن مراحل به جایی رسیدن که نمی تونن جلوتر برن .بگن تا اونجایی که خودم جلو رفتم براشون توضیح خواهم داد .

همونطور که در پست های قبل اشاره شد بازی تم RPG داره و تمامی سلاح های شما قدرت شما MAGIC های هر سلاح و MAGIC های مربوط به خودتون قابلیت UPGRADE شدن دارند و برای اون شما نیاز به بالا بردن SKILL های خودو همچنین سلاحتون دارید که جز با کشتن و له کردن و پاره کردن و دریدن DEMONS ها امکان پذیر نیست .

در ضمن بازی دارای یک سیستم مبادله ای یا TRADE هست که هم با گرفتن روح های بیشتر و ARTIFACT های بیشتر میشه این کار رو انجام داد و هم با کشتن غول هر مرحله و خارج کردن قلب اون و دادنش به SAMEAL .

بر خلاف سایر بازی های RPG و هم سبک که شما برای فهمیدن داستان و ادامه باید به دیالوگ ها خوب گوش میدادید . این بازی از دیالوگ های معمولی استفاده می کنه و همینطور مسیر شما بر روی نقشه و مبدا و مقصد شما کاملا معلومه

بازی در 6 چپتر طراحی و شاخته شده که به نظر بنده چپتر سوم بسیار سخت تر از بقیه بوده تا بدین لحظه چرا که مسیرهای درهم و بر هم و گیج کننده زیادی داره و در ضمن کشتن 2 غول که هر کدوم شیوه ی متفاوتی داره . اما در انتهای این چپتر شما صاحب اسبی خواهید شد که فقط ت الان در خواب و خیال میدیدید:d ولی بعد از این با زدن دکمه ی C می تونید سوار بشید و حالش رو ببرید .

آخرین ویرایش:
دوستانی که مشکل دارند و در رد کردن مراحل به جایی رسیدن که نمی تونن جلوتر برن .بگن تا اونجایی که خودم جلو رفتم براشون توضیح خواهم داد .

همونطور که در پست های قبل اشاره شد بازی تم RPG داره و تمامی سلاح های شما قدرت شما MAGIC های هر سلاح و MAGIC های مربوط به خودتون قابلیت UPGRADE شدن دارند و برای اون شما نیاز به بالا بردن SKILL های خودو همچنین سلاحتون دارید که جز با کشتن و له کردن و پاره کردن و دریدن DEMONS ها امکان پذیر نیست .

در ضمن بازی دارای یک سیستم مبادله ای یا TRADE هست که هم با گرفتن روح های بیشتر و ARTIFACT های بیشتر میشه این کار رو انجام داد و هم با کشتن غول هر مرحله و خارج کردن قلب اون و دادنش به SAMEAL .

بر خلاف سایر بازی های RPG و هم سبک که شما برای فهمیدن داستان و ادامه باید به دیالوگ ها خوب گوش میدادید . این بازی از دیالوگ های معمولی استفاده می کنه و همینطور مسیر شما بر روی نقشه و مبدا و مقصد شما کاملا معلومه

بازی در 6 چپتر طراحی و شاخته شده که به نظر بنده چپتر سوم بسیار سخت تر از بقیه بوده تا بدین لحظه چرا که مسیرهای درهم و بر هم و گیج کننده زیادی داره و در ضمن کشتن 2 غول که هر کدوم شیوه ی متفاوتی داره . اما در انتهای این چپتر شما صاحب اسبی خواهید شد که فقط ت الان در خواب و خیال میدیدید:d ولی بعد از این با زدن دکمه ی C می تونید سوار بشید و حالش رو ببرید .

یعنی دهن من سرویس شده هنوز به چپتر 3 هم نرسیدم :((

بابا این غول ها نامردی میجنگن :d:d

بازی دارای یک باگ کوچک هم هست وقتی شما در چپتر 4 و در ابتدای اون می خواهید بلورهای ابی رنگ رو خراب کنید به شما اون مشت مخصوصی که در دست راست شماست رو به شما نمیده و در عوض همش تیغه ی بوم رنگی و یا تفنگ رو استفاده می کنه و اگر شما بخواهید جای این 4 تا رو یعنی شیپور - تفنگ -تیغه بوم رنگ - و مشت رو عوض کنید خواهید دید که مشت دارای شماره ای نیشت و بنابراین نمی تونید ازش استفاده کنید . به احتمال خیلی زیاد این اشکال برای کرک بازی هست . 1 بازی از skidrow ندیدیم که درست و حسابی کار کنه .:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&

البته مشکل خیلی بزرگ تر میشه وقتی که می بینید تنها راه جلو رفتن از اونجا همین شکستن بلورهاست و بس .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or