Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
با عرض سلام
کنترل بازی چه طوره؟با موس و کیبرد خوب optimize شده؟

بله اما وقت یکه وارد بازی شدیم با وجود joypad دوربین بازی خراب شد . اما به محض جدا کردن دسته از pc دوباره درست شد و روی ویندوز 7 خیلی خوب با موس و کیبورد کار می کنه .

بااجازه دوست خوبم آقای CUTLER عزیز لازم دونستم که چند نکته رو اینجا یاد آور بشم

من اینجا باید به ی نکته اشاره کنم که توقع خیلی زیادی از این بازی نداشته باشید.

بازی از هیچ لحاظ شبیه به GOD OF WAR نیست و بیشتر به ALPHA PROTOCOL شباهت داره .

گیم پلی خوبی داره اما گرافیکش رو نمیشه در حد بالا در نظر گرفت .

فیزیک بازی طیق انتظار قبلی HAVOK هست اما خیلی بهینه و قوی طراحی و اجرا میشه .

ی نکته دیگه هم بگم . اول بازی لوگو AMD:x میاد بالا که همین خودش باعث ایجاد یآس و نا امیدی اینتل دارها خواهد شد .:d:d:d
1چیز بگم شباهت چیش با الفاس؟
بازی رو تو همه سایت ها با افسانه زلدا و گاد مقایسه کردن ولی به نظر منم خیلی ربطی به گاد نداره اما 1 ربطی هم داره مثل ربط گاد به پرنس که دیگه شما که میدونی منظورم چیه نیاز به توضیح نیست...
کلاه war اصلا چیز جالبی نیست این اسسین اگه نمیومد همه هیچ ایده ای نداشتن برای طراحی انگار من رو یاد پروتو تایپ هم میندازه دیگه شورش رو در اوردن...
در مورد فیزیک و مخصوصا نکته اخر:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
من فن AMD هستم عاشقشم فعلا که کل کلشم بالا گرفته مخصوصا حالا که دیگه GPU هم در کاره.
این بازیم اسمش اینه : کریالکطایر:))(کریتوس الکس الطایر)
اما بازی خیلی قشنگ اما به هیچ وجه نمیشه با WAr همزاد پنداری کرد.

دوستان تست شده ترین کرک چیه ؟
من با این کرک که از اول دارم بازی میکنم هر چند وقت یکبار بازی هنگ میکنه و باید با task manager بازی رو end task کنم ....

دوستان تست شده ترین کرک چیه ؟
من با این کرک که از اول دارم بازی میکنم هر چند وقت یکبار بازی هنگ میکنه و باید با task manager بازی رو end task کنم ....

من با همون کراک که تو بازی بود اجراش کردم مشکلی نداره
ویندوز 7

ولی چیزه خوبیه بازیش :d:d

بدون شک داریم یکی از بهترین بازی های سال رو بازی می کنید .
گیم پلی فوق العاده که از داستان خوب بازی و دامنه وسیعی از قدرت ها و کمبو های متفاوت به شما این امکان رو خواهد داد تا هر جنبنده ای که شاید به سبب اندازه از شما ده ها برابر بزرگتره رو در یک چشم به هم زدن از وسط دو نصف کنید .

درسته که در ابتدای بازی گرافیک بازی آنچنان که باید خوب نیست اما به شما پیشنهاد می کنم حداقل 3 ساعت گیم پلی داشته باشید تا متوجه گرافیک بی نقص و خوش رنگ و لعاب اون بشید . هر چی جلوتر می روید عناصر نور و آب و افکت ها بیشتر خودشون رو نشون خواهند داد و به همراه اون ها سازنده گان از این عناصر در خلق یک گرافیک هنری بهره گرفتند که شما رو مجذوب خواهد کرد به طوری که بنده از ابتدا که شروع به بازی کردم یعنی امروز صبح تا الان که 12 شب هست نتونستم ازش دل بکنم .

در این بازی همونطور که از اسمش معلومه ی بازی rpg هست و خوب می دونید که یکی از عناصر مهم داستانی که باعث جذاب تر شدن روند داستان و جذب بیشتر gamer ها می شه خیانت هستش که در این بازی هم مشاهده میشه .مثل همیشه عامل قدرت و تصاحب قدرت و به دست آوردن نیروهای شیطانی و یا بهتر بگیم نیروهای فرا طبیعی در بازی نقش دارند و شما از کوچکترین موجودات تا اژدها و حتی بزرگتر از اون رو نابود و قدرتش رو در اختیار می گیرید .

شخصیت های بسیاری در این بازی ایفای نقش می کنند که یکی از دوست داشتنی ترین آنها بعد از شخصیت اصلی که خود شما باشید کرکتر غول سنگی هستش که لحجه و نوع حرف زدنش خیلی جالب توجه هستش . گاهی اوقات تنوع و تعداد شخصیت به قدری زیاد میشه که شما اسامی اونها رو فراموش می کتید .

اما وقتی که نوبت به گرفتن قدرت تازه ای می شه و شما مثلا قلب اژدها رو از تو سینه در میارید اونوقته که واقعا دارید ازش لذت می برید. ی حس ناب که تو کمتر بازی سراغ ادم میاد .حس برتری نسبت به همه در بازی و حس قدرت مطلق بودن .

در مراحل جلوتر بازی از لحاظ فکری کمی پیچیده خواهد شد . مثلا برای باز کردن یک در و یا برای کشیدن یک اهرم که خود کار دیگری انجام میدهد باید بسیار وقت صرف کنید چرا که در پایان آن تمام این اهرم ها و درب ها به هم مربوط بوده و منتهی به حل معما ( البته نه معما) بلکه در بیشتر موارد گرفتن شمشیرها و گذاردن آنها در مجسمه ها ست که به یکدیگر مرتبط هستند .

در مورد کرک بازی و یا باگ تا کنون بنده چیزی مشاهده نکردم .کرک هم همون کرک skidrow هستش .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
دوستان تنظیمات گرافیک کجاست ؟
من فقط میتونم رزولوشن رو ببرم بالا .
درضمن ، کرک بدیییییییییییییییید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or