Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
سلام سیستم بازی اعلام شده کسی می دونه چی هست;;)
سیستم مورد نیاز بازی فکر کنم این باشه:
Darksiders Minimum PC System Requirements:
Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor or better
Memory: 1GB XP, 2GB Vista / Windows 7
Hard Disk Space: 12GB
Video Card: NVIDIA (GeForce 8800/GeForce GT220) 256MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256MB graphics card or better ( must support pixel shader 3

Darksiders Recommended PC System Requirements:
Processor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
Memory: 2GB XP, 3GB Vista / Windows 7
Hard Disk Space: 12GB
Video Card: NVIDIA (GeForce GTS 240) 256MB graphics card or better, ATI Radeon HD3870 256MB graphics card or better( must support pixel shader 3 )​

ولی من واقعا موندم بازی قانونا باید سه روز پیش ریلیز شده باشه واقعا توی این قحطی بازی pc خیلی میتونست حال بده ولی فعلا هیچ کجا خبری نشده!

بازی 23 سپتمبر یعنی 1مهر میاد.
اِ...کی تاخیر خورد ما که از تاخیر دوبارش چیزی نشنیده بودیم!!
البته مثل اینکه سایتهای معتبر جدیدا اعلام زدند 23 سپتامبر ولی معلوم نیست واقعا بیاد یا نه چون فکر کنم حداقل یکی دو روز زودتر باید ازش(مخصوصا لینکهاش) توی نت خبر بشه ولی فعلا که همه جا سوت وکوره!!...فقط امیدوارم هر چه زودتر بیاد چون واقعا برای pc بازیها فعلا بازی بدرد بخوری غیر از این بازی نیست:-/

می خواستم ببینم بازی پورت کردند یا نه :d
مثل اینکه اوضاع واسه darksider pc یکم فرق میکنه و سازنده هاش گفتن یه پورت ساده نیست و از امکانات بیشتر pc نسبت به کنسول استفاده میکنیم.حالا ببینیم چی میشه

ویرایش: مثل اینکه داره بوی Darksiders pc یواش یواش میادا.الاناس که لینکاش بیاد.داش مجتبی هم که دس به لینکش یدونست. :)

آخرین ویرایش:
چند نکته :
1.بازی از اول هم در خیلی از سایت ها مخصوصا خود سایت THQ 23سپتمبر رو برای ریلیز pc تایین کردن به غیر از سایت GS که گفته بود 16 هم میاد.
2.سازنده بازی تو مطلبی که در مجله زیر خوندم گفته بود مفتخر که بازی رو برای pc میسازه بازی پرت نمیشه.بالاخره 9 ماه کم نیست.
دنیای بازی

هومم تو ایکس باکس بازی کردم و خیلی به این بازی علاقمند شدم.بالاخره معلوم نشد کی ریلیز میشه؟
البته فکر کنم گفتید :ی 1 مهر ماه.

اگر لینک دانلودی دیدید ما رو هم بی نصیب نگذارید.

امیدوارم که پورت نشده باشه.به اندازه کافی اعصابم سر بازی star wars the force unleashed خرد شد که حوصله ندارم این یکی هم اینطوری بشه.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or