Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خسته نباشید میگم.

دوستان من جایِ اون کتابِ ( Mysterious book بود گمونم ! ) که wave داشت و west و east و .... داشت رو یادم نمیاد !:|

میشه یکی تو نقشه دقیق یه عکس بذاره ؟ ممنونم

دوستان سلام
آقا من فکر کنم بازیم قاطی کرده
یا شاید من نمیدونم چی باید بکنم

دو تا از اون شبح ها رو الان به خدما خودم در آوردم
یه جا هست
سه تا اهرم روبرم هست که باید فشارشون بدم داخل
این شبح ها رو میفرستم فشار میدنشون اون صندوق که بغلم هست دوبار میاد پایین ، بازی اوتوماتیک سیو میشه
الان دیگه نمیتونم هیچ کاری بکنم جلوی صندوق که میله هستش ، به اونا هم نمیتونم دستور بدم کاری کنن
امیدوارم با توضیح متوجه شده باشید کجا رو میگم
ممنون

ولی جدا به نظر من بازیش یک کمی سخته. من سر هر باسی که میادش دو روز لازم دارم که به زور ردش کنم.
هومن جان مشکل سختی بازی مخصوصا باسهاش اینه که اگر برای بار اول دارید بازی رو انجام میدید چون لول کاراکتر و سلاحها پایین هست و متاسفانه بازی یکم از لحاظ fit کردن لول شما با اون دشمنان و باسها یکم غیر بالانس هست بازی یکم سخت میرسه بنظرم. مثلا یکی از مشکلات من این ماموریتهای جانبی بود. به شما از همون اول ماموریتهایی میده که بعضی هاش خیلی نیاز به لول بالا داره و مشکل ازونجایی تازه شروع میشه شما مثلا 90% کوئست رو میرید میرسید به باس تازه میفهمید این حالا حالا ها اصطلاحا Out of your league هست :d . تنها راهش واقعا صرف زمان و پیدا کردن Hidden Tomb ها و صندوقچه هایی هستش که بعضی هاشون Item ها و اسلحه های قدرتمندی به شما میده و Experience شما رو هم برای Level Up شدن بالا میبره.

پ.ن : راستی دیروز بازی رو هم بار اول روی Apocalyptic با تموم کردن تمام Side Quest ها توی 34 ساعت تموم کردم. ماشاءالله این Hack'n Slash های ژاپنی خوب آدم رو آب بندی میکنه و من اصلا توی خود ماموریتهای اصلی به مشکل برنخوردم. فقط یکم این ماموریتهای فرعی حالم رو میگرفت !!:d

دوستان سلام آقا من فکر کنم بازیم قاطی کرده یا شاید من نمیدونم چی باید بکنم دو تا از اون شبح ها رو الان به خدما خودم در آوردم یه جا هست
سه تا اهرم روبرم هست که باید فشارشون بدم داخل این شبح ها رو میفرستم فشار میدنشون اون صندوق که بغلم هست دوبار میاد پایین ، بازی اوتوماتیک سیو میشه الان دیگه نمیتونم هیچ کاری بکنم جلوی صندوق که میله هستش ، به اونا هم نمیتونم دستور بدم کاری کنن امیدوارم با توضیح متوجه شده باشید کجا رو میگم ممنون

اگر هر 3تا اهرم رو بدی داخل که باز میشه راه دیگه لازم نیست کاری بکنی.شما دوتا از اهرما رو میدین داخل که صندوق فقط دوبار میاد پایین سومی رو هم بدید داخل تا جلوش هم باز بشه.

Last edited by a moderator:
ممنون ولي كدوم صفحه 44 صفحه است؟؟؟حدوداشم بگين خوبه

اینترنتم داغونه چندساعت طول میکشه پیج باز کنه وگرنه خودم میگشتم برات پیداش میکردم ولی فکر کنم صفحه ی 30 به بالا باید باشه.از 30شروع کن:d.

شانسی زدم صفحه35 اونجا بود:d.این لینک پست اگر خواستی اسم trackها رو نوشته.

اینم لینک دانلود از مدیافایر.

آخرین ویرایش:
سلام روفقا من امروز این بازی رو تموم کردم باس هاشم خیلی راحت بودن.
فقط میخواستم بدونم که آخرش چی شد Death ماسکشو در آورد و...... . همین:d
آخخرش خیلی ساده تموم شد انتظار بیشتری داشتم

اگر هر 3تا اهرم رو بدی داخل که باز میشه راه دیگه لازم نیست کاری بکنی.شما دوتا از اهرما رو میدین داخل که صندوق فقط دوبار میاد پایین سومی رو هم بدید داخل تا جلوش هم باز بشه.

ممنون دوست عزیز
ولی بازی من قاطی کرده بود
فیت تراول رفتم تو منطقه های دیگه
نه میتونستم هیچ موجودی رو کشم
نه هیچ موجودی من و میزد
از کنار همه رد میشدم واسه خودم !

بازم مرسی از جوابتون

لطفا داستان آخر بازی رو در spoiler بذارید تا واسه کسایی که بازی رو تموم نکردن خراب نشه.(یعنی اگه کسی میخواد از داستان سوالی بکنه تو spoiler بذاره)

سلام روفقا من امروز این بازی رو تموم کردم باس هاشم خیلی راحت بودن.
فقط میخواستم بدونم که آخرش چی شد Death ماسکشو در آورد و...... . همین:d
آخخرش خیلی ساده تموم شد انتظار بیشتری داشتم

آخر بازی مثل فیلای ایرانی بود ...

ولی این چیزی از ارزش های بازی کم نمیکنه ...من که عاشق این بازیم هم با شماره یکش حال کردم هم با دو ...

لینک دانلود نمونه کار : Download nemone_kar.zip
آدرس فروشگاه : www.shopgames.ir
شماره تماس : 09391299900 - 09352499901 پورحسینی

بعد از اين كه توي اون غار تاريك ، اون عنكبوت و روح آبي رو شكست مي ديم ، كجا برم ؟

(آخراي بازي هستش)
با استفاده از FAST TRAVEL برید به محلی که ماموریت شما در نقشه مشخص شده.
اون جا آخرای بازی نیست هنوز مونده.
حدود 6 ساعت دیگه مونده. حالا یا کمتر یا بیشتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or