Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ماموریت فرعی هستن اون اژدها اسمش بهارمیت بود بهادر بود یادم نمیاد اگه همونو میگی باید بری روی اون قسمت که حالت پل داره اگه واستی خودش میاد بعدش باید نفلش کنی

برای نبرد های تن به تن حتما از LT استفاده کنید خیلی عالیه
یه روش خوبم اینه که به باس اونقدر شلیک کنی تا wrath بره بالا بعدش روش نیرو هاتو بزنی که بهترینش همون انتقال البت اگه همشون رو گرفته باشی

بله آخرای بازی قابلیتوشو بهت میده

کسی فیلم این کتاب های مخفی و بقیه چیزا رو داره؟

اووووووووف اخرای بازی دیره من الان میخوامشون که برم تمام صندوقها رو باز کنم:((.

فیلم که من ندیدم ولی عکسا رو دوستمون edit ehsan صفحات قبل زحمتش رو کشیده بود.

این سول هایی که پیدا میکنیم مختصات میدن مختصاتشونو از کجا باید تشخیص بدیم؟
مثلا یکی توی depossed king liar پیدا کردم نوشته بود SSWNN حالا من باید اینو چکارش کنم؟:dیکی دیگه هم بالا یه برجی پیدا کردم نوشته بود NN و قبلیه دیگه از اینونتوریم رفت=((

آخرین ویرایش:

مثلا یکی توی depossed king liar پیدا کردم نوشته بود SSWNN حالا من باید اینو چکارش کنم؟:dیکی دیگه هم بالا یه برجی پیدا کردم نوشته بود NN و قبلیه دیگه از اینونتوریم رفت=((
توی ماموریت soul arbiter's maze به دردتون میخوره:dاگه رفت مهم نیست ماموریتشو گرفتین بیایید بگید همه کدا رو میگم توی همون راهنمایی که گذاشتم هم هست:d

آخرین ویرایش:
بعد از این که می ریم تو Tree of Life می تونیم دو باره برگردیم به اون دنیای قبلی؟ یا فقط همون Tree of Life و Tree of Death هست؟
از طریقه پرتال ها میتونی

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

سلام
بازی چند ساعت گیم پلی داره؟
بسته به بازی کردنت 20 تا 25. البته اگه ماموریت های فرعی رو حساب نکنیم

[/QUOTE]بعد از این که می ریم تو Tree of Life می تونیم دو باره برگردیم به اون دنیای قبلی؟ یا فقط همون Tree of Life و Tree of Death هست؟
اگه منظورت آخر بازی باشه که میره داخل درخت نه دیگه بازی تمومه
بعدش میخواد ng+ بهت بده که میتونه بزنی نه و دوباره برگردی به آخرین سیوت

سلام دوستان
من در اوایل بازی به مشکل خوردم اونم در مواجه با اون غولی که شبیه درخته و از زمین میاد بیرون و هی یه چیزی می فرسته که از زمین میاد سراغت و اگه بهت بخوره گیر می کنی بهش و دمیج زیادی میده. اونجا که می رسم غوله با یکی دو ضربه منو میکشه!! در حالیکه من باید حداقل 20 تا ضربه قوی (نگه داشتن Y) بهش بزنم تا بمیره! اعصابمو خورد کرده! تازه رو easy هم بازی میکنم! واسه شما ها هم اینطوریه که غول ها زیاد دمیج میدن؟!! کمک کنید که بتونم اون تیکه رو رد کنم.

سلام دوستان
من در اوایل بازی به مشکل خوردم اونم در مواجه با اون غولی که شبیه درخته و از زمین میاد بیرون و هی یه چیزی می فرسته که از زمین میاد سراغت و اگه بهت بخوره گیر می کنی بهش و دمیج زیادی میده. اونجا که می رسم غوله با یکی دو ضربه منو میکشه!! در حالیکه من باید حداقل 20 تا ضربه قوی (نگه داشتن Y) بهش بزنم تا بمیره! اعصابمو خورد کرده! تازه رو easy هم بازی میکنم! واسه شما ها هم اینطوریه که غول ها زیاد دمیج میدن؟!! کمک کنید که بتونم اون تیکه رو رد کنم.
کشتن اون غول درختیه که تونستی اوایل بازی پیداش کنی مربوط به یکی از مأموریت های جانبیه بازیه ... اجباری نیست حتما الآن انجامش بدی . توصیه میشه فعلا بیخیالش بشی و مأموریت های اصلی بازی رو بری تا لولت بالاتر بره و اسلحه ها و زره های قوی تری پیدا کنی ، بعد بری سراغش ...

x576_1.jpg
دقیقا بعد از آخرین عکس اون غوله رو میگم.

---------- نوشته در 01:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 AM ارسال شده بود ----------

کشتن اون غول درختیه که تونستی اوایل بازی پیداش کنی مربوط به یکی از مأموریت های جانبیه بازیه ... اجباری نیست حتما الآن انجامش بدی . توصیه میشه فعلا بیخیالش بشی و مأموریت های اصلی بازی رو بری تا لولت بالاتر بره و اسلحه ها و زره های قوی تری پیدا کنی ، بعد بری سراغش ...

وا! ایول! حالا اصلیش کجا هست؟

پس از شکست دادن Basileus مثل خر در گل گیر کرده ایم! :(
از کجا باید از اونجا خارج شم و برم پیش Lord Of The Dead؟
اگه ویدئویی دارید در این باره حتما لینکش رو بزارید!ااگه هم میدونید کمک کنید!

پس از شکست دادن Basileus مثل خر در گل گیر کرده ایم! :(
از کجا باید از اونجا خارج شم و برم پیش Lord Of The Dead؟
اگه ویدئویی دارید در این باره حتما لینکش رو بزارید!ااگه هم میدونید کمک کنید!

منم این مشکلو داشتم از fast travel استفاده کن

سلام دوستان

من رو Apocalyptic وقتی لول 6 بودم کشتمش. کلا از دستش در برو (RB) و چند وقت یه بار برو نزدیکش یه دونه تقه Y رو بزن. اگر شروع کرد به نعره کشیدن سریع برو قبل از این که دوباره حمله کنه یه بار Y رو نگه دار.
البته اگر فعلا بی خیالش بشی بعدا خیلی آسون تره.

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 AM ارسال شده بود ----------

وا! ایول! حالا اصلیش کجا هست؟
ماموریت های اصلی همون ها هستند که تو نقشه با علامت دایره طلایی مشخص شده اند. اون نقره ای ها فرعی اند.

اگه اچیومنت The Book of the Dead رو ببینید , لینک دانلود فیلمش رو هم گذاشتم (از یوتوب دانلود کردم و تو مدیافایر براتون آپلود کردم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or