Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب بازی رو تموم کردم برم سر اصل مطلب
البته اینو فبل امتیاز بگم به نظر من شماره اول جذابیت و سیر داستانی بهتری داشت

گیم پلی 9 واقعا خوب کار شده بود یه سری ضعفای کوچیک هم داشت ولی در کل خوب بود
داستان 7.5
گرافیک 6.5 اصلا گرافیکش جالب درنیومده بود مخصوصا لباس کارکترها اصلا جزییات نداشت تکسچرها هم که معمولی بود کاملا
موزیک 8.5

در کل :7.9

سلام دوستان من سر برگشتن از زمین به Crystal Spire بعد از پیدا کردن the Rod of Arafel گیر کردم
وقتی بر میگردی به Crystal spire ظاهرا باید با Archon صحبت کنی ولی وفتی از پرتال میام بیرون هیچ اتفاقی نمیوفته
میشه اگه کسی میدونه به من بگه چیکار کنم ؟ احتمالا باگ شده ...

سلام دوستان من سر برگشتن از زمین به Crystal Spire بعد از پیدا کردن the Rod of Arafel گیر کردم
وقتی بر میگردی به Crystal spire ظاهرا باید با Archon صحبت کنی ولی وفتی از پرتال میام بیرون هیچ اتفاقی نمیوفته
شما این کار رو بکن...یعنی من اینکارو کردم
بعد از اینکه تو زمین کارت تموم شد،از پورتال برای برگشتن به Lost Angels استفاده نکن و با استفاده از Fast Travel برگرد...بعد از پل‌هها برو بالا و احتمالا Cut Scene داره که بعدش باش مبارزه میکنی‌.

---------- نوشته در 09:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

بازی تموم شد بعد از ۲۵ ساعت گیمپلی...بازی قشنگی‌ بود و ارزش دوباره تموم کردن رو داره که محض اطلاع باید بگم +New Game هم داره.راستی‌ هرکی‌ بتونه Deposed King رو وقتی‌ خودش Level 10 بزنه خیلی‌ مرده...چون خودم بی‌چاره شدم و نزدیک ۳ ساعت هی‌ میباختم باز میرفتم ولی‌ حال داد.

درود
عزیز باگ هست من هم اینطوری شدم !
ببین از بالای برج بپر پایین یا برو پایین بعد دوباره بر گرد بالا درست میشه

شما این کار رو بکن...یعنی من اینکارو کردم
بعد از اینکه تو زمین کارت تموم شد،از پورتال برای برگشتن به Lost Angels استفاده نکن و با استفاده از Fast Travel برگرد...بعد از پل‌هها برو بالا و احتمالا Cut Scene داره که بعدش باش مبارزه میکنی‌.

---------- نوشته در 09:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

بازی تموم شد بعد از ۲۵ ساعت گیمپلی...بازی قشنگی‌ بود و ارزش دوباره تموم کردن رو داره که محض اطلاع باید بگم +New Game هم داره.راستی‌ هرکی‌ بتونه Deposed King رو وقتی‌ خودش Level 10 بزنه خیلی‌ مرده...چون خودم بی‌چاره شدم و نزدیک ۳ ساعت هی‌ میباختم باز میرفتم ولی‌ حال داد.

من زدم.اره خیلی حال گیر بود مخصوصا که زیاد از جونش کم نمیشد و اون ضربه یخیش خیلی ناجور بود جونش نصفه میشد که دیگه بدتر ولی بعد از تلاشای بسیار فراوان بدون یک ضربه خوردن کشتمش:d.

Title update بازی اومده. اپدیت کن باگ های بازی برطرف میشه.

بچه ها یه جایی هست (بعد از اینکه میتونی به دو نفر تبدیل شی) یه ااهرم هست وسط که میچرخونیش یه دروازه روبروت باز میشه توی اون دوتا جا هست کع میتونی روش واستی
بیرون اون دروازه هم یه سکو رو آزاد کردی که میتونی حرکتش بدی
اونجا چی باید کرد ؟؟؟
سکو خیلی تو نمیری که بری توی اون محوطه
خودت هم یکی باد دروازه رو باز کنه فقط یکی دیگه داری
ممنون

بچه ها یه جایی هست (بعد از اینکه میتونی به دو نفر تبدیل شی) یه ااهرم هست وسط که میچرخونیش یه دروازه روبروت باز میشه توی اون دوتا جا هست کع میتونی روش واستی
بیرون اون دروازه هم یه سکو رو آزاد کردی که میتونی حرکتش بدی
اونجا چی باید کرد ؟؟؟
سکو خیلی تو نمیری که بری توی اون محوطه
خودت هم یکی باد دروازه رو باز کنه فقط یکی دیگه داری
ممنون
شما اول برو روی سکو بعدش خودت رو همون بالا دو تایی کن مجسمه باید روی سکو باشه بعدش با یکی ار دو تا شخصیت دستگیره رو بچرخون تا دروازه باز بشه بعدش با سوییچ کن رو او یکی شخصیت بعد سکو رو ببر اونور دروازه بعدش به حالت عادی برگرد به همین راحتی:d

با سلام در قسمت( منطقه ) earth آیا نقشه ای هست یا فیلمی که مکانهای اون 10 نفری از اون انسهای بال دار یا فرشته که اسیر شدند را آزاد کنیم
اگر همه را پیدا کنیم چیزی جایزه می ده من دوبار بازی را تمام کردم و فقط 9 تاشون رو تونستم آزاد کنم لطف کنید راهنمایی بفرمائید

سلام خدمت دوستان گیم خور :دی
من شدیدا پی این بازی بودم تا این که بدجور خورد تو ذوقم (اسمایلی آه سوز دار !)
توی مرحله black stone از بازی خارج شدم حالا موقعی که میخواد بازی رو لود کنه روی صفحه لود بازی هنگ میکنه :| لطفا کسی اگر راه حلی میدونه بگه ! تمام بدنم درد میکنه ! فورا باید برم ادامه بازی ! اونایی که بازی کردن میدونن من چی میکشم :دی البته توی سرچی که کردم متوجه شدم مثل این که پچی برای باگ های این بازی و این مرحله (black stone) منتشر شده اما من تا حالا به لایو وصل نشدم نمیدونم قضیه چند چنده ، آفلاینم پیداش نکردم پچ رو . اگر آفلاین بشه با فلش نصب کرد بگید لطفا .

این دقیقا همون صحنه ای که بازی و مخ من همزمان قفل میکنه :دی
fe80c1abde769d569ee168893b108eee.jpg

پی نوشت : این مشکل رو خیلی ها داشتن از جمله :
http://community.darksiders.com/go/thread/view/138731/29346961/?pg=last
و این برادر سیاه عزیزمون :دی که اعصابم نداره دقیقا توی همین مشکله منه :دی و واقعا هم اصاب اینا نداره ! =)) البته منم الان توی همین شرایطم الان اصبام بهم گره خورده :| البته راستشو بخواین اونجایی که دکمه ها رو با خشم همرو همزمان فشار میده منم اون کار رو بعد یک ساعت ور رفتم با بازی انجام دادم :دی بعد که اینو دیدم نه مثل اینکه برای همه طبیعیه ! اینقدر با دقت همرو باهم فشار دادم منتظر بودمم برای این حرکت اچیومنت بده بهم :دی
http://www.youtube.com/watch?v=E8xBNAbb43Q
من اینارو پیدا کردم اما نمیدونم آیا مشکلشون رو حل کردن یا نه بالاخره ، اولی که راحع به همون پچه ختم به خیر شده تاپیک ، دومیم که آخر ویدیو :دی
لطفا راهنمایی کنید خلاصه :دی ممنونتون میشم

پی نوشت 2 (سه شنبه 28.6 ساعت 3:27 ب.ظ) : بعد از خوندن 45 صفحه این تاپیک :دی نتیجه ای نداد ! البته توی یک پست تنها یک نفر دیگه هم این مشکل رو گفته بود ، اما کسی جوابی نداده بود برای مشکلشون .
پی نوشت3 (سه شنبه 28.6 ساعت 3:27 ب.ظ) : تاپیک آپدیت و پچ توی سایت اصلی (http://community.darksiders.com/go/..._Thread_-_Still_seeing_issues_Post_Here!?pg=1) هم 24 صفحه بود که بعد از خوندن اون 24 صفحه هم نتیجه معقولی نداد ! توی اونجا خیلی ها این مشکل رو اعلام کرده بودند . اما پچ هایی که اومده تا آخرین پست اون تاپیک اونجور که معلومه مشکلی حل نشده . یعنی پچ فقط اون صفحه لود رو رد میکنه و منوی بازی (continue, options, community) رو لود میکنه فقط اما اینطور که گفتن بعد که continue رو میزنن باز هم هنگ میکنه بازی . و عملا پچ هایی که منتشر شده هم مشکلی رو حل نکرده در این مورد تا حالا برای کسایی که این مشکل رو داشتن ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or